2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
trawma sen mi diyodun kocalarımız mı bizi takip ediyor diye ..

asağıda yine 10 kullanıcı 10 misafiriz :)

merhaba anneler...
hepinize çok teşekkür ederim mesajlarınız için.bugün daha iyiyim bebeğimin hareketleri iyi,sırtım ve kalçam morardı baya ama neyse ki bebek iyi.sizde kendinizi koruyun.gerçekten de korkusu yetti eve geldim saatlerce ağladım korkudan kendime gelmem baya sürdü yani ama şükür bir şey olmadı ikimize de.

kızlar bende hemen hemen hiç kasılma sancı v.b şeyler olmuyor.buda doğuma daha var diye düşündürüyor. zaten şuan 35+6 dayım.cuma günü normal doktorumuzla kontrolümüz var bakalım ne diyecek. kendinize ve bebişlerinize dikkat edin...

ben de eşimin dersten çıkmasını bekliyorum.. hava çok soğuk kıyamadım eve yürümesine, bu arada sipariş verdim, yedim yemeğimi :49:

ne zaman alacaksın

netten alırım diye düşünüyordum, şu okiedog marka olandan ama bir kaç resme baktım, çok büyük gözüktü gözüme. ben 1.60 boyundayım bavul gibi kalmasın elimde ... mağazalarda baktığımda bir şeye benzemiyordu.. çantasız kalcam ya.. sen ne yaptın? nasıl bir şey aldın?

netten alırım diye düşünüyordum, şu okiedog marka olandan ama bir kaç resme baktım, çok büyük gözüktü gözüme. ben 1.60 boyundayım bavul gibi kalmasın elimde ... mağazalarda baktığımda bir şeye benzemiyordu.. çantasız kalcam ya.. sen ne yaptın? nasıl bir şey aldın?

ben sırt çantası alcam
almasam da olur hoş hamilelik öncesi çantalarım bavuldan hallice :)

Back
X