oooo himmelcim hoş geldin diyecem ama sen almanyaya dönmüşsün bilee.. neyse hoşgittin ozaman..

biz topikcek spor yapıyoruz, sıkılaşmak için, şöyle bi 10 15 sayfa gerilere bakarsan resim paylaştık ben ve senem.. nasıl değiştiğimizi görebilirsin vee sende başlayabilirsin.. yani amaç kilo vermek değil taş gibi vücuda sahip olmak..
canım bizimde halaa dişimiz çıkmadı, merak etme yalnız değilsiniz.. emekleme de yok, dün doktora götürdüm Emir'i, yürütec olayını sordum, alabilirsin dedi, sadece yüksekliği ayarlanabilir olsun, ayakları tam yere basacağı kadar yükselt dedi, yani bacakları düz dursun çapraz kalmasın dedi.. bizde alacaz bakalım, şu tatili bi yapıp gelelim de.. valla belim kopuyo eğilip yüretecem paşayı diye, emeklemekte değil yürümekte bizimkinin gözü.. hep yürüsün hep gezsin.. ya bu oğlanın tip baba ama huy aynı ben..

asuu, o zaman resmi napım ben, değişimi göremedikten sonra, şuan ki halini görsem ne görmesem ne , anlayamam ki.. sen gamzeye gönder de o eski halini biliyo ya, onun yorumunu alalım, öyle daha iyi oluur.. level 2 dizleri çok yoruyo haberin olsun, çok zorlamamaya çalış kendini ki, sakatlanma falan olmasın, Allah korusun.. Seneem sana da bu sözlerim, sende geçmişindir level 2 ye.. hadi kolay gelsiinn...
ya ben topiğe size bişi yazmak için girmiştim, sizin yazdıklarınızı okuyup cevap yazarken unuttum ne paylaşacağımı sizinle, ay alemim vallaaa..

neyse, aklıma gelince gelirim yine,, öpüldünüz..