- Konu Sahibi bebegim_01
- #43.281
a
gözünü korkutma canım iki çocuk arasındaki yaş farkını dengelrsen benim gibi zorlanmassın.ilk çocuk ihtiyaçlarını biraz giderebilmeliymiş onu anladım.büyük tuvaletini öğreniyor öğrendi aslında.yemek yemiyor.gece uykusuz gündüz dinlenememek ve bu hergünse çok yorucu.benim kilo derdim yok çünki koşuşturmak asıl önemlisi yemek yicek vakit bulamak doğum kilosunun bile altına düşürdü.tavsiyelerine sağol canım siz alanınız olduğu için daha bilgilisiniz bu konuda .söylediklerini baştan beri yapıyoruz ama işe yaramadı küçük çünki.neyse canınızı sıkmayayım.bunları yazmamın nedeni hem paylaşmış olmak hem de ikinciyi düşünen arkadaşlar için örnek olsun diye.yoksa büyüyecekler bir şekilde tek amacım bunun kalıcı olmadan arızasız atlatılabilmesi.tşk destek için
canım iyi düşünceler seninle Allah yardımcın olsun.. bizim gözümüzü korkutma ya bizde sonuçta ikinciyş yapacagız anlıorum ben bi taneyle evimde cok <zorlanıordum ikinci olsa naparım keşke ailem yanımda olsa diordum ama insan herseyden bunalıo bak ddez avantajlarıda var güzellikleride o yüzden kafana göre büyüt bebişlerini
hem canım ikinciyi kıskanıyorsa cok üzerine düşme TRT DE DADI die bi program var kızlar hepinize tavsiye ederm biz okulda napıosak benzer şeyler yapıolar cok güzel sana yardımcı olacaktır birde canım ikisiiinide sevdiğini onun bebek olduğu için sevgiye ilgiye daha cok ihtiyacı oldugunu hissettir ve onun kardeşi icin bişeyler yapmasına izin ver mesala ıslak mendilini getirsin yada bezini bu vb. sen ona arada sorumluluk yükleki onun kardeşi olduğunu anlasın geldide yerimi aldı die düşünmesin arkadaşlarda elbet tavsiyeler verir birde kendi kendine sakin ve stressz olmaya çalış cocuklar sayende daha rahat olur sen gerildikce onlarda gerili hersey üstüste gelio
gözünü korkutma canım iki çocuk arasındaki yaş farkını dengelrsen benim gibi zorlanmassın.ilk çocuk ihtiyaçlarını biraz giderebilmeliymiş onu anladım.büyük tuvaletini öğreniyor öğrendi aslında.yemek yemiyor.gece uykusuz gündüz dinlenememek ve bu hergünse çok yorucu.benim kilo derdim yok çünki koşuşturmak asıl önemlisi yemek yicek vakit bulamak doğum kilosunun bile altına düşürdü.tavsiyelerine sağol canım siz alanınız olduğu için daha bilgilisiniz bu konuda .söylediklerini baştan beri yapıyoruz ama işe yaramadı küçük çünki.neyse canınızı sıkmayayım.bunları yazmamın nedeni hem paylaşmış olmak hem de ikinciyi düşünen arkadaşlar için örnek olsun diye.yoksa büyüyecekler bir şekilde tek amacım bunun kalıcı olmadan arızasız atlatılabilmesi.tşk destek için