- Konu Sahibi bebegim_01
- #43.301
canım benim harika fikirler çıkıyor senden, valla dr dan daha çok ek gıda ile ilgili bilgiyi bu topikten özellikle de senden daha çok aldım, çok teşekkür ederim![]()
inşallah toparlar ya, insan böyle kendini iyi besleyemediği için çok yetersiz hissediyor ama canı sağ olsun, ne yapsın çocuk geçen ay boyunca hastalık, diş derken böyle oldu şimdi iyi şükür ama boğazda kızarıklık tam geçmemiş oda iştahsız yapar dedi dr, artık beklicez, sağlıklı olsunlarda ne yapalım tek derdimiz yedi yemedi olsun...
tahini dediğin gibi yumurtasız günlerde vereyim, kuru kayısılı tarifi denedim çok sevmedi ama tekrar deneyeyim iyi hatırlattın, birde dr muhallebiyi keçi sütü ile yap dedi ama daha denemedim
kerem ismini eşim ve bende çok seviyoruz, inşallah senin kardeşin gibi düzgün efendi akıllı biri olur bizimki de...
öpüyorum kuzuyu ve seni![]()
Keçi sütünü ben de duymuştum, daha za alerjikmiş, öneriliyordu. İnşallah daha iyi olur. Aman sağlıkları yerinde olsun da, iştah olmayınca biz bile yiyemiyoruz ki bişey. Naapsın bebecikler. Öpüyoruz biz de sizi