kızlar merhaba
gece kuşları yine iş başındaymış

oku oku bitiremedim

akşama iftara misafirim var acele acele okudum yazıp cıkmak zorundayım her zaman ki gibi malesef

ya sahi siz bu enerjiyi nerden buluyosunuz bi de oruçlu oruçlu

akşama belimi zor doğrultuyorum valla
sevdalinka tarif için teşekkürler bu akşam deneyeceğim hemen, böyle hemen yapılabilecek teferruatsız tarifleri bekliyorum kızlar
edibe yatılı bakıcı ile işin çok kolaylar valla ama siz evde yoksunuz ki bakıcı tek mi kalacak evde:26: bu arada ayaklı kütüphane gibisin yazdıklarını okudum dr hanım teşekkürler

ha bu arada ek gıda konusuna da bir an önce el atarsan sevinirim
nazobülo valla takdir ediyorum senle
himmeli hem oruç hem bıdıklar mübarek annelersiniz
gamze arabanız hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın

ben de geliştirdim baya otomatik kolay oluyor gerçekten, ama yol bilmiyorum ya
choramaggus canım benim kolay gelsin size çok zor oluyor, kızım bebekken bu konuda çok muzdariptik, artık nçbet bekliyorduk başında. Cibinlik iyi olmuş ama sen yine de takip et, hala devam ederse şişkinlikler başka bişey de olabilir, karınca, örümcek vs bizim kızın börtü böceğe alerjisi varmış meğerse. şimdi çok şükür yine var ama eskisine göre az, bebekken çok sıkıntı oluyor çok
Nuya ben de aynı seninle aynı durumdayım, inanılmaz fazla oluyor, artık sosyal hayatımı bile etkiliyor, işte ve dışarda arkama geçti geçecek korkusu var, bu nedir ya ben ilk kez bu kadar fazla oluyorum
kızlar benim oğlumun da bugünlerde ateşi var çok yüksel değil ama sıkıntı işte, aşırı terliyor nerdeyse her hücresi damla damla ter atıyor bişi yediğide yok mızıl mızıl, şimdi uyuyor ama birazdan uyanır hayta. Dün yine elini ağzına attı kusturdu kendini, ne yapcam bilmiyorum bu çocuğu kendini ne yapıp edip kusturuyor bu hafta hergün nerdeyse kustu. Kıxımsa ayrı alem oldu inadına sanki hergün bir aktivite gezmek falan istiyor, benimse enerjim var ne isteğim, o da haklı sıkıldı tatilde çocuk.
asıl benim bu aralar canım çok çok sıkkın, hiç keyfim yok depresyondayım da denilebilir ama zorluyorum kendimi, akşama da misafir var yüzüm düşük olmasın diye. Bunaldım çok çok bir de bu sıcaklar üstüne tuz biber oldu ama neyse işte hayat böyle. Mevlam neylerse güzel eyler hakkımızda hayırlısı olsun