kızlar hepinize selamlar sizleri özledim eşim sonunda işe başladı bizde kızımla eski düzenmize döndük bu sabah itibariyle...şükür
2gündür iftar yemekleryle ugrasıyorum baya misafir atlattım bakalım iki aile daha var almakistediğim ama zor oluyo sıcakta çocukla...
gelelim sizlere..
kemece canım arkadaşım kıyamam sana ben ya hep düşündüğüm olay sizinde başınıza gelmiş eşinin tayini çıkmış hayırlsı olsun zaten ne söylesekte sen içinde hep üzüleceksn yalnız sayılı gün çabuk geçer kendini üzme demek çözüm olmuyor bazen her duyguyu dolu dolu kendini kasmadan yaşamak istio insan ben bazen odama geçer hıçkıra hıçkıra ağlar ve rahatlarım üzül ağla ama o gün bitsin herşey hergün yıpranmaktan iyidir

hem eşin nereye gidio bakim aslında arayıp sesini duymak sana teselli vermek sitedim ama yogun oldugun için iş ortamında falan araymadm kusura bakma müsait olurda konuşmak istediğin zaman olursa bi çağrıda ordayım:13: kerem yemio haylaz kız kıskanç die düşünme onlar çocuk böle büyüycekelr sen benden daha ii biliosun benim kızda yemio ama dün gelen arkadaşımın kızını daha önce anlatmıştım kız çok kilolu iriydi benim kız yanında cüce kalıodu aralarında 18 gün var onunda adı ipek

ama görüşmeyeli bebiş fazla kilolarını atmış bizim kız gibi olmuş cok ii oldu m ya görünce moralim bozulcak diodum simdi Allah bilir tonton olmuştur diodum ve ek gıdada oda zorlanıomus demekki cocuklar belli dönemde yemio normaldir artık ne yerse yesin yeterki sağlıklı olsun....ateş deyince kusma var mı??? biz o salgını atlattık herkes atlatıo haberin olsun calpol ii gelio hem belki diştendir cnm merve cadısınıda anlarsn annesi bi anda sudan cıkmış balık oldu bence biraz onun aklına uysan gezsen cocuk gibi davransan daha kolay olur belki hayat
devkule enfeksion deyince kabak çekirdeği cook işe yarıomulş günde 30 gr kadar dene isterseb tabi doktorsuz olmazda
edibe ellerine ssağlık seni özledik kuş vakit buldukça bekleriz yardımcı konusundada fiyat bana cok makul geldi kemece normal bakıcı olarak 600 civarında tutmustu seninki ev işlerine flaan herseye yardım edecek bence ii
emireamade naber kışşşşş öşledik seniii arkadağına cok sevindim hamile olmak cok güzel biraz uzun ve yorucu olsada bazen yine hamile olsam mı diorum ama dün iki ipek bi araya gelince yok aman dedim arada yaş olmalı galiba
benim ipek acayip hareketli kızlar kız cocugu daha sakin olur derler bi dk durmuo cekmecelerin bantlarını ben yapıştırıorum o söküo beni beklio yapma diorum kıs kıs gülüp duymamazlıktan gelio koridor cok uzun koridrodan koşarcasına emeklio bu ara kanepelerden tv ünitesinden tutup hafif sıralamaya başladı dün arkam dönük balkona kaçmaya çalışırken yakaladım resmen her dakka gözümün önünde olmasına rağmen göz boyayıp yapacağını yapıo

ya ben hala regl olmadım önceden 5gün dolu dolu olurdum daha hic olmadım siz böle deyince gözüm korktu galiba olunca an gövdey götürcek ya ben ne zaman ocam ya :18::18::18::18:
beyhan25, serapblc daha sık girin ya