- 10 Ağustos 2011
- 2.810
- 210
- 173
- Konu Sahibi bebegim_01
- #44.401
Canim benim...omrum boyunca uğradığım tüm evlerde kibarca 'perdelerimizi asar mısın.' sorusuna maruz kalıp tüm dolap raflarini elleme ve borcam indirme ricalarını geri cevirmeyip yaşayan bı sandalye olarak hayatını sürdürmek nasıl bı duygu bilir mısın sen...
Neyse sen onu bunu bırak ta kızını böyle yetiştirmekte cok haklisin canim..bende iste ısı sağlam tutayım diyorum ya en bastan..ku.cuklukten bı fotolarını çekeyim soyle tanıştırayım..sonra..ask tesadüfleri sever filmi gercek olsun yani.....))
tatiliniz bı netlessin hele..biz sizden haber bekleriz..bu arada ben 2 sene ücretsiz izin aldım caniskom..erdem e çalışıyom 2014 e kadar..
Allahtan kira mira geliri var da damdan düşer gibi olmadık bu süreçte..yani sen hazırım de ben hep musaitim..
ooo iyimiş o bak buluşma günü perdeleri yıkıyayım bende bizede uğrarsın artık
hadi hadii sen desene kayınvalidelik yapıcam ''bebekliğini bilirim ben senin sus bakiim'' dicem geline
iyimiş 2 sene de sıkılmıcanmı :26:
ben 6.ayımda ayrıldım işten 13.ay dolmak üzere işte şimdi sıkıldım çok
kızım bu kadar tatlı olmasa çoktan başlardım çalışmaya ama tatlılığıda 6 ay daha ancak götürür gibi
ev hanımlığı bana göre değil
e hem anneyle hem kayınvalideyle aynı şehirdeyim kaçışımda yok
kızı bahane ettim bu zamana kadar küçük daha dedim soğuk dedim sıcak dedim ama artık oda büyüyo
senin alayacağın benim çalışmam lazım ama kızımın yürüdüğünü ve bilinçli olarak anne ve su dediğini duymak istiyorum önce