kızlar iyi geceler

yine bütün kızlar toplandık olmuş sizi sizi uyuttunuz bebeleri koştunuz buraya benim gibi, ama yarın iş var sizin kadar uzun kalamam herhalde, uykucu tavuğun yatma saati çoktan geçti
ya ben bu haftasonu hiç bişey anlamadım canım çıktı bebeyle, zaten babası yok ablası da yoktu bu haftasonu kaldık mı başbaşa, balkondaki detarjanı dökmesinden tutunda, mutfakta şekerlikteki toz şekerin yerde olmasına kadar daha bi sürü bi sürü minik minik iş çıkardı benim yaramaz oğlum (ben de kime anlatıyosam işte sizinkiler ne yapıyorsa üç aşağı beş yukarı aynısı, sızlanacak kimse yok yanım da bari size sızlanayım

) karacanın oğlu gibi benimki de ayağa kalkıyor vi sıralıyarak seri gidiyor desteksiz kendi tutuna tutuna

artık emekleme out sıralama in bizim evde tabi peşinde de anası takipte

yoruldum valla dök topla dök topla, kızım da ne çok işe yarıyormuş, bebek pışpışlayacak birilerinin evde olması çok iyi bişeymiş ya, koca, çocuk, anne, kayınvalide vs vs yeterki birileri yanında dursun azcık, wc ye bile park yatağının içine koyup gidebiliyorum o orda bağrış cağrış park yatağı tavaf ederken işte

yine çok çok seviyorum oğlumu bi sevimliki tıpkı sizinkiler gibi
bir de bu aralar acayip yürümeye başladım bebek arabasında da oğlum vın vın

kilometrelerce evde olsam kafayı yiycem çünki
sabah da bakıcımız gelir gelmez oğlanı teslim edip hemen çıktığım için duş, ütü vs son dakikaya bırakamıyorum akşamdan hepsini yapıyorum, gerçi daha ütü yapmadım, sahi ben yarın ne giycem ya aman, hiç bişeyim yok sanki benim
bu arada, KARACA bebişine kocaman bi

ve

seninkiyle benimki yarışıyorlar herhalde aceleleri neyse
ASU balıklar yarasın minik öyküye hala kızım öykü sayıklıyor anne ne tatlıydı ya diye
DENİS yine bekleriz
GAMZE nerdesin, tam dün yakalıyodum yok oldun okus pokus geri gel:87:
NEHİRADA canım geçmiş olsun, benim oğlumun 4 dişi var şimdi hepsi çıkarken aynı belirtileri verdiler