Ya bu arada dün sinir oldum, paylaşmazsam çatlarım herhalde. Kimselere de anlatamadım, yüzlerine de bişey diyemedim ama sinirimden başıma ağrı girdi resmen. Biz şimdi ev taşıyoruz ya, dün kayınvalidem ve görümcem kıza biz bakalım dediler. Ben de işteydim, öğle arasına emzirmeye geldim. Öğle aramın bitiminde bıraktık onlara. Bize yakın oturuyorlar, hemen bırakıp çıktık eşimle, ben işe geri döndüm. Eşimle annem de özel eşyalarımızı toplamaya devam ettiler. Ben bırakırken, "yeni emdi ama süt çok tutmaz onu, iki saate bırakın da mamasını yesin dedim. Saat 2.30 gibi bırakmaları gerekiyordu. Akşam eve geldim, saat 6'da. Nehir mama sandalyesinde. Annem mama yediriyor. Dedim neden bu saatte yiyor? Annem 10 dakika önce getirdiler dedi. Nasıl bir yiyişi var yemeğini, mahvolmuş çocuğum açlıktan. Almışlar çocuğu, alışveriş merkezine gitmişler. Eşim aramış nerdesiniz diye, yemek yiyoruz, getiricez demişler bir de. Ya koskoca iki kadın, bu çocuğun acıkacağını düşünemiyor musunuz? Bir de anneme, "hazır mama alacaktık ama annesi öyle şeyler yedirmiyor diye alamadık" demişler. Ölür müsün öldürür müsün. Kızımın karnını doyurmadan su bile içmiyorum ben. Nasıl boğazınızdan geçti. Ya da gidin yiyin yemeğinizi ama çocuğu bırakın. Ya inanır mısınız kız dün yemeye doyamadı. Akşam yemeğini yedi, iki saat geçmeden bizle beraber sofrada çorba içti. Ondan iki saat sonra da meyve yedi. Normalde bu kadar sık asla yemez. Düşünsenize 10'da kahvaltısını yaptı, 12.00 gibi iki yudum süt emdi. Sonra saat 6'ya kadar aç... Abartmadığımı düşünüyorum, eşim de çok kızdı. Sorun aç kalmasından ziyade yanında yemek yemeleri onu düşünmeden. Minicik bebek, dili yok ki söylesin. Kendince anlatmaya çalışıyor derdini ama bir de gülerek anlatıyormuş anneme, ne güzel "mammama diyor biz yerken" diye. Aklıma geldikçe iyice sinirleniyorum. Bugün de dediler siz toplanırken bakalım biz diye. Vermem de diyemedim. Bugün tatil günüm diye bütün yiyeceklerini hazır edip verdim. Saat saat söyleyerek. Mahçup oldular biraz. Allah biliyo ya aklım hep oradaydı.Cimcime de bayılıyo babaannesine

Sevsin zaten, bi sorunum yok ama artık hiç güvenim kalmadı.Allahtan annem bakıyor kızıma. İçim rahat. Başınızı şişirdiysem kusuruma bakmayın nolur. Annem kızıyo, konuşturmuyo hiç