- Konu Sahibi bebegim_01
- #45.621
Selamlar sevgiler efendim Bodrum'dan. Yahu gece gece uyku tutmadı, topik de bomboş. Kızım da uyuyor, uyumasa gecelere akacaz ama
Edibe Çeşme'deymişsin, doya doya kokla sakız kokulu sokaklarını benim için, ohhh miss
Biz de kısmetse bayram tatilinin son günlerinde Alaçatı'da olacağız. Bakalım artık. Ya bi türlü görüşemedik kimseyle. İzmir'e geri dönüş işi yattı bizim.Eşimin işlerinden dolayı... Tüm ailemiz orda, biz burda... Napalım, biz de tebdili mekanda ferahlık vardır diyerek Bodrum içinde taşınma kararı aldık. Baktık gideceğimiz yok
Ne zormuş arkadaş ev değiştirmek ya. Ya bu arada koskoca topikten hiç mi çıkmaz tatile buralara gelen. Gelip de haber etmedinizse daha çok kızdım bak şimdi
Geçen sene başka bir topikten arkadaşım gelmişti eşiyle. Evimizde misafir ettik bi akşam. Saatlerce soluksuz sohbet ettik resmen. Daha çok birikiyormuş söylenecekler. Klavyeden süzülemeyen tüm sözcükler boğazımıza takılmış meğer
Bu sene gelemediler. Bebiş bekliyor kendisi. Ama Bodrum'un en güzel zamanları. Beklerim yani. Bayramda da İzmir'deyim. Bari o zamana plan yapalım. Öptüm kuzularınızı ve sizi...
Heee ne zamandır yeni tarif vermedim. Nehir'im bu aralar ev yapımı kek ve kurabiye kemiriyor. Geçenlerde evde un kalmamış, pirinç unuyla kek yaptım. Bildiğiniz pirinç unu... Ben Nehir için organik olanından almıştım. Az yağlı bir kek... Favorimiz o oldu bu aralar. Şekeri de az. Ya aslında bir yaşından önce şeker vermeyin diyorlar ama doktorumuz gıdaların içindeki şekerden de çok sakınmanıza gerek yok dedi. O kadar abartmıyorum. Artık kendi yediklerimizden veriyorum. Sakınmak mümkün olmuyor zaten pek. Bu arada biz 80 cm-10400 gr. olmuşuz
Ama yürüme yok daha.Daha çok dile verdik kendimizi şimdilik. Oğlan anaları korkun bizden, fena eli maşalıyız çünkü 

Heee ne zamandır yeni tarif vermedim. Nehir'im bu aralar ev yapımı kek ve kurabiye kemiriyor. Geçenlerde evde un kalmamış, pirinç unuyla kek yaptım. Bildiğiniz pirinç unu... Ben Nehir için organik olanından almıştım. Az yağlı bir kek... Favorimiz o oldu bu aralar. Şekeri de az. Ya aslında bir yaşından önce şeker vermeyin diyorlar ama doktorumuz gıdaların içindeki şekerden de çok sakınmanıza gerek yok dedi. O kadar abartmıyorum. Artık kendi yediklerimizden veriyorum. Sakınmak mümkün olmuyor zaten pek. Bu arada biz 80 cm-10400 gr. olmuşuz