2011 Kasim Annelerinin Gobusleri

siz ne anlarsınız koca göbekten
koymıcam dedim ama küçücük göbeklere kocaman diyince anlayın kendinizin kıymetini die koyyorum :)

bu da biz 18 haftalik siyah giyindigim icin koca gobegim fazla belli degil ama mercimegim orada iste

Son düzenleme:
craftycim bahsettiğin koca göbek buysa ben yorum yapmayayım... Ya niye ben en erken haftalarda olup en koca göbekli olan benim??? Sen 21.haftandasın ve benim 17.haftamdaki göbeğim kadar değil göbeğin! Ay ben çok kilo alıcam yaaa. Kocaman bişey olucam kesin. Göbeğimin resmini paylaşmıyorum ki kimse korkmasın diye.

cnm yalnız değilsin burdakilerin hepsinden büyük benimkide gören 6 aylık falan sanıyo resim ekleyemiyorum ben bizim içkarnımız hiç yok demekki ondan bukadar çabuk büyüdüler:))bende merak ediyorum 7-8 e geldiğimde nasıl olucam diye.

Ben de toplamda 4 kilo aldım aslında. Ve hatta ben hamile kalmadan önce rejim yapmıştım. 4 kilo vermiştim. İyi ki vermişim. Şuan rejime başlamadan önceki kilomdayım. Ama göbeğim o zamankiyle alakası yok. 10 metre önden gidiyor şuan. Bazen kapıyı açarken eskisi gibi yakın durup açıyorum, göbeğime ya da göğüslerime çarpıyor kapı. Bu kadar kocaman göbeğim olmasına daha alışamadım sanırım. Oy oy oy ileride ne olucam Allah Kerim...

hadi bi gobekte benden gelsin ,gobegi olmayanlar gobek gorsunler masallah masallah bana

18+2 halim

canım benim göbişte böyle normalde de hep göbeğim vardı en zayıf halimde de bir de çok gazım var sende de öyle mi bilmiyorum o yüzden başkalarına göre fazla görünüyor bir de bazen kıyaslayanlar oluyor sinir oluyorum ama bizim vücut yapımıza göre normali bu sanırım.çok tatlı görünüyorsun ben de en kısa zamanda resmimi koyucam çok seviyorum ben göbişimi :)

siz ne anlarsınız koca göbekten
koymıcam dedim ama küçücük göbeklere kocaman diyince anlayın kendinizin kıymetini die koyyorum :)

Eki Görüntüle 212951

canım çok güzell benimde kocaman oldu daha şimdiden ama alışmaya başladım sanırım yaaa... Tatile çıkacağız göbeğimi içime çekmeden yürüyeceğim için çok mutluyum :) aksine göbeğimle yani bebeğimle gurur duyacağımm :) Allahımm kucağımıza almayı nasip etsin...

bu da biz 18 haftalik siyah giyindigim icin koca gobegim fazla belli degil ama mercimegim orada iste

Eki Görüntüle 213038

ay sen gobus resminimi ekledin yeni gordum valla :)
ne tatli cikmisboyle
heralde siyahtan olsa gorek fazla gobegin yok ,yahu bir daha siyah giyme cekilirken ,gozumu aliyo tam belli olmuyo gobek
masallah masallah diyelim nazar olmasin

ay sen gobus resminimi ekledin yeni gordum valla :)
ne tatli cikmisboyle
heralde siyahtan olsa gorek fazla gobegin yok ,yahu bir daha siyah giyme cekilirken ,gozumu aliyo tam belli olmuyo gobek
masallah masallah diyelim nazar olmasin

ya ev hali esime dedim beni bir cek soyle siyahtan pek belli olmaz dedim ama neyse cekilip ekledik.aslinda baya var gobusum.bir daha siyah elbiseyle cekinmeyecgim

tam 20.hafta bitti bugün 21 e girdik kızlar.küçük göbeğimden hamile olduğum belli olmuyo diye özenip bu t-shırt lerden giydimsalı günü dr a gittiğimde sordum tamamen yapıyla alakalı dedi,kızımın gelişimi de iyi çok şükür.üstelik 5 kilo da aldım yani.

dün içtiğim 4-5 lt sudan sonraki 7 aylık gibi göbeğim:) ilk defa bu kadar büyüdü bende hemen belgeledim:)

birden atak yaptı benim oğlan.. forumun en küçüklerinden olmayı hazmedemedi galiba.. benim nil den ne eksiğim var dedi, attı kendini ileri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…