2011 Kasim Annelerinin Gobusleri

masallahhh.. gayet fit görünüyosun..

benim hamile kalmadan önceki göbeğimden bile küçük ...ay ay ben napcam.. 9 ay bitice bide bunun telasesi baslar bende...

masallahhh.. gayet fit görünüyosun..

benim hamile kalmadan önceki göbeğimden bile küçük ...ay ay ben napcam.. 9 ay bitice bide bunun telasesi baslar bende...

sağol canım aslında öyle zayıfta değilim 56 kiloyum şuan 2.3kg almışım. bence kiloları çok sorun etmeyin. sağlıklı beslenmeye bakın. günde 6-7 öğün yemek yiyiyorum bunun 4 öğünü ara öğün. sık ve az yemeye çalışın. ozman daha sağlıklı kilo alınıyor. doğum zamanı 6-7 kilomuz gidecek zaten. bebeklerimiz sağlıklı olsun kilolarımızı veririz inş. önemli değil yani.

maşallah canım gayet güzelsin.. hatta gayyeeeettt zayıfsın, benbide öyle çıplak çeksem korkarsınız heralde:)

arkadaşlar iki resim arasındaki kocaman farkı bulalım 1.resim 18+5 haftalık 2. resim 17+5 hafta. inanılmaz bir büyüme yaşıyorum

Eklentiler

• $18+5 hafta.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 59
  • $Fotoğraf0359.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 70
Maşallah göbişlere
bende senin gibi zayıfım sanki karnım büyük değil gibi geliyo demekki bu haftadan sonra dahada büyücek inşaallah

Maşallah göbişlere
bende senin gibi zayıfım sanki karnım büyük değil gibi geliyo demekki bu haftadan sonra dahada büyücek inşaallah

sorma canım ya bi kere büyüyor 1 hafta içinde o kadar büyürmü ya. gerçi genişlediğini hissediyorum yanlarımda sürekli gerilme var. belli bi zamandan sonra sanırım pat diye büyüyor

kızlarr dayanamdım bende koydum fotomu birde kilolu anne adayının göbişi olsun dedim :) herkesin maşallahı var zayıfçacıklar sadece göbek :) benim kocamann baksanıza :):) ama ben çok seviyorum göbeğimi :):)

kizlar cok guzel gobusleriniz olmus ya masallah size off bende ekleyecegim diyorum ekleyemiyorum.resimcekmeye usenir oldum.usengecligim bir gecse bende ekleyecegim insallah

hamilelikte zayıflık şişmanlık yok . boşverin öyle şeyleri göbüşlerimize bakalım

göbüş süper.. ay çok tatlı olmuş maşallah.. tişörtünde çok güzel.. ama kilo nerde onu anlayamadım ben:) 4 hafta sonra benim göbüşte böyle kocaman olacak mı yani ne güzel:)

Eki Görüntüle 211973

Merhaba arkadaşlar.ben de size bugün çekilen bir fotoğrafımdan ,göbeğin olduğu kısmı kesip yolluyorum.ben henüz 19+2 haftalık hamileyim.İnşallah hepimiz kazasız belasız kucağımıza alırız bebeklerimizi ve bir sorun çıkmaz...

göbüş süper.. ay çok tatlı olmuş maşallah.. tişörtünde çok güzel.. ama kilo nerde onu anlayamadım ben:) 4 hafta sonra benim göbüşte böyle kocaman olacak mı yani ne güzel:)

ayyy teşekkür ederimm canımm :) valla toparlak birşey oldum :=) hayatım boyunca göbeğim çıkınca bu kadar mutlu olacağım hiç aklıma gelmezdi... Evett inşalalhh arkadaşım bir an önce büyüsün göbişin :) görelim bizde burdan güzel göbiş fotolarınıı :)

fatmacim sen gittikten sonra burdan yazdim sana ama tabi karisti gitti araya senin gobusude cok merak ediyorum ben sahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…