2011 Kasim Annelerinin Gobusleri

çok hoşunuz kıslar yaaa
benim ilk hsmileliğimde 4 aylık falandım yeni yeni belli olmaya başlamıştı:87: ama çok kilo vermiştim kusmaktan ondan şimdi erken bile çıktı sayılır 3 aylığım bukadar oldu bir haftada çıktı bukadar haftaya dahada çıkar diye düşünüyorum

fatma Allah da seni güldürsün yorgunluğum gitti dediklerine gülmekten :)
gökkuşağı seninki erkek mi?

fatma Allah da seni güldürsün yorgunluğum gitti dediklerine gülmekten :)
gökkuşağı seninki erkek mi?
canım iki doktor da 1 ay önce gittiğimde kıza benziyor ama daha erken demişlerdi. şimdi 1 haziran da randevum var tekrar gidicem. ozaman kesinleşecek bakalım.
ayyyyy cok cok cok ciciler maşallah kuzularıma benm yaaaa
teşekkürler kızlarrr.
nisan84 senin göbeğinde çıkmış 3 aylık olmasına rağmen.benimde erken çıkmıştı.şimdi futbol topu halini aldı ama çok seviyoz kocamla göbeğimi :78:

Selam kızlar. Buda bizden. 16+4 lük bebeğimmm...
Eki Görüntüle 198740 Eki Görüntüle 198741

oyy maşallah ne güzel olmuş göbeğin..ben de çekip akşama koyacağım bakalımfark ediliyormu..Annem diyor ki belli işte bende gaz o gaz diyorum annem her gördüğünde gazın nasıl bakayım diyo:) dokuz ay boyunca gaz diyeceksin diyede dalga geçiyor yaaa.ne bileyim daha bebek aşağılarda ya bu göbek ondan değildir diye düşünüyorum...

maşşallh derya büyütmüşün göbişi baya
allah kucağına almayı nasip etsin işallah

göbüüşş süpperrrrr..maşallah.. off kilolarımdan göbeğim belli dğil ki daha çıksada biraz hemen koysm

deryacim masallah ilk sayfalardakine gore baya buyumus ne guzel benimkinde de minnacik bi degisme var ama az daha buyusun yenisini eklicem bende. Allah nazarlardan saklasin

tşk ederim kızlar ama bende anlamdım 16. haftama girdim bi anda fırladı göbiş fatma canım bebeğin hareket edecek yeri yok ne demek ki anlamadım ben dr ne demek istemiş iri mi demek istedi acaba

tşk ederim kızlar ama bende anlamdım 16. haftama girdim bi anda fırladı göbiş fatma canım bebeğin hareket edecek yeri yok ne demek ki anlamadım ben dr ne demek istemiş iri mi demek istedi acaba

iri değil canım.. kesem küçük .. plasentam büyük.. yağtabakam cok.. kızımı kesenin dibine itmiş.. sırtüstü yatıyor bi eli kolu oynuyor.. takla atacak yer yok..hareket edyor ama döenmiyor.. ilerleyen haftalarda düzelir dedi dr zaten..c.tesi diyetisyene gittim.. normalde ben 15 haftada hic kilo almadım.. haziran 13de randevum var bakalım prensesimin yeri genişlemiş mi?

slm güzel anneler
ben 2010 kasım annesiyim.dünyadaki en güzel duygu önce hamile kalmak ve bu duyguyu en güzel şekild eyaşamak sonrasında da hayırlı ve sağlıklı bebiş dünyaya getirmek.
Rabbim ilkini yaşatmış sizlere maşallah,inşallah 2.sini de yaşarsınız en kolay şekilde

ben de ilk 4-5 ay hamile olduğum anlaşılsın diye çabalardım hep.göbeğim malesef başlarda hiç yoktu nerdeyse7.aydan sonra benim ptırcık her gün bi pıtır daha dışarı doğru çıktı çok güzel bir duygu bebeğini her an içinde hissetmek,bir daha hiçbir zaman onalara şu ankinden daha yakın olamıcaksnızbugünleri en güzel şekilde yaşayın güzel annelerhepinize güzel hamilelikler sağlık ve neşe dolu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…