2011 Kasim Annelerinin Gobusleri

hadi bi gobekte benden gelsin ,gobegi olmayanlar gobek gorsunler masallah masallah bana

18+2 halim

Son düzenleme:
sempatim 41 kere masallah canim

supersiniz

baya buyumus gobusun kiz

benimkide baya buyudu bande baya buyudum tabi

hissediyormusun bebegini artik canim :26:

Selam kızlar..
Bende son halimi koyayım dedim. Kısa etekli kısa saçlı olan benim.diğer arkadaşımda kadınlar kulübünde başKA topikten tanıştığım arkadaşım. Burda tanıştık ve çok samimi olduk. Can yoldaşım benim. Söz verdik birbirimize ve beraber hamiş kaldık. Aramızda 1 hafta var. Okadar çok istedikki gönülden, isteğimiz gerçekleşti.beraber göbüşlerimizi gerdire gerdire gezip, beraber alışveriş yapıcaz demiştik. şimdi hayalimizi gerçekleştiriyoruz. çok seviyorum onuuuu. Nasılız bakalım ???

Son düzenleme:
bütün şişkoluğum çıkacak meydana ama olsun bende ekliyim bari... hep fit anneler eklemiş, bi tanede tombul anne:)
15+1

sempatim 41 kere masallah canim

supersiniz

baya buyumus gobusun kiz

benimkide baya buyudu bande baya buyudum tabi

hissediyormusun bebegini artik canim :26:

tesekkur ederiz teyzesi evet baya buyudu, ozellikle aksamlari sigamiyoruz
yok canim daha hissetmiyorum ,ama dun cikolata yedim az uzandim sanki hafifce bi tekme yedim gibi geldi ama emin degilim oydu sanirim, simdilik cikolatayla hareket ettiriyoruz

canım snein bebiş baya büyüymüş maşallah.. çok güzel görünüyosun.. hamile oldugun anlaşılıyodur artık dışardan ne güzel
evet artik anlasiliyor, oncede gobegim vardi iceri cekerek idare ediyoduk :) ama simdi full disarda istedigin kadar kapatsanda gobus ben burdayim diye belli ediyor

Maşallah Benim göbüşümde seninkine benziyor. Ama biz daha 15 haftalığız.
tesekkur ederim canim seninkinede masallah
her hafta degisiyor, benim bu hafta daha fazla belirginlesti

dostlugunuz daim olsun , insallah bebeklerinizde arkadas olup buyuyup giderler
ikinizinde gobekleri ayni gorunuyor, cifter cifter ne guzel

masallah subhanallah kizlar cok guzel gobusleriniz varya
gokkusagi ve arkadasin supersinizsimiramis sende harikasin canim hicte kilolu degilsin sen beni gor

ay siz kiloluyum diye bunlaramı diyorsunuz ..

beni görseniz yanlısın var sen 16 değil 36 haftalık gebesin dersiniz o kadar yanii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…