selam kızlar....prensesimle tanıştırayım sizi17+2 yiz.
ben buraya göbeği koysam korkarsınız yahuuu :)
sizde hiç bişi yok :)
bütün şişkoluğum çıkacak meydana ama olsun bende ekliyim bari... hep fit anneler eklemiş, bi tanede tombul anne:)
15+1
Eki Görüntüle 205901
sempatim 41 kere masallah canim
supersiniz
baya buyumus gobusun kiz
benimkide baya buyudu bande baya buyudum tabi
hissediyormusun bebegini artik canim :26:
evet artik anlasiliyor, oncede gobegim vardi iceri cekerek idare ediyoduk :) ama simdi full disarda istedigin kadar kapatsanda gobus ben burdayim diye belli ediyorcanım snein bebiş baya büyüymüş maşallah.. çok güzel görünüyosun.. hamile oldugun anlaşılıyodur artık dışardan ne güzel
tesekkur ederim canim seninkinede masallahMaşallahBenim göbüşümde seninkine benziyor. Ama biz daha 15 haftalığız.
Selam kızlar..
Bende son halimi koyayım dedim. Kısa etekli kısa saçlı olan benim.diğer arkadaşımda kadınlar kulübünde başKA topikten tanıştığım arkadaşım. Burda tanıştık ve çok samimi olduk. Can yoldaşım benim. Söz verdik birbirimize ve beraber hamiş kaldık. Aramızda 1 hafta var. Okadar çok istedikki gönülden, isteğimiz gerçekleşti.beraber göbüşlerimizi gerdire gerdire gezip, beraber alışveriş yapıcaz demiştik. şimdi hayalimizi gerçekleştiriyoruz. çok seviyorum onuuuu. Nasılız bakalım ???
Eki Görüntüle 205894 Eki Görüntüle 205895 Eki Görüntüle 205892
bütün şişkoluğum çıkacak meydana ama olsun bende ekliyim bari... hep fit anneler eklemiş, bi tanede tombul anne:)
15+1
Eki Görüntüle 205901
ay siz kiloluyum diye bunlaramı diyorsunuz ..
beni görseniz yanlısın var sen 16 değil 36 haftalık gebesin dersiniz o kadar yanii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?