2011 Kasım bebeklerinin cinsiyetleri

Dünyaya prens mi prenses mi getiriyoruz?

• Ankete Katılan
    86

yukardaki anketi oyladın demi cnmm hayırlı olsunn

oyladım şimdi canım
emin değilim diye oylamamıştım ama heralde doğru görmüştür

Prensesi işaretledim. Doktorum gelecek ay kesin bir şey söyleyebileceğini ama %80 kız tahmin ettiğini söyledi. Ben de kararsız kaldım ama işaretledim. Sürpriz yapar erkek olursa şansımıza artık. :) Bu arada biz bebeğimizin ismini Bade düşünüyoruz. Belki iki isimli olabilir ama diğer isime karar veremedik. Şuan herkes Bade Bebek diye seviyor miniğimi... fatmacım listeye ekleyebilirsin bizim adımızı. :)

erkekmiş teyzeleri ayy cok duygulandım
ilk bebeğim[/B]

canım hayırlı ugurlu olsun oglusun..

güncelledim tatlım..

Erkek bebişler çoğaldı sankii dimi kızlar, Rabbim hepsine sağlık versin kızı erkeği farkettmez aslında

bende yarın kontrole gideceğim inşallah öğreniriz cinsiyetimizi 16 haftalık olduk çatlıycam artık meraktan

erkekimiz olacak.. isim hiç düşünmedik, kız istediğim için hep kız isimleri düşünmüştüm

28 kşiden sadece 5 kişi kalmısız öğrenmedik ne kıymetliymiş cocumun şeysi göstertmedi gitti yawsss

28 kşiden sadece 5 kişi kalmısız öğrenmedik ne kıymetliymiş cocumun şeysi göstertmedi gitti yawsss

yuba ve princess of rain temmuzda öğrenecekler.. orda gec söyleniyormus..sizinkileride bekliyoruz heyecanla..
benimkide pat diye actı daha 12. haftada ... hahahaha..anası meraktan catlamasın diye sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…