kızlar dün dr a gittim sanırım oğlum olucak
bir kız bir erkek annesi olucam hayırlısı olsun işallah
ultrasonda kendi drum bakmadı kendimde göremedim başka bi dr baktı devlet hastanesi olduğu için yattım kalktım çok emin değilim ama heralde büyük ihtimalle doğrudur:97:
Prensesi işaretledim. Doktorum gelecek ay kesin bir şey söyleyebileceğini ama %80 kız tahmin ettiğini söyledi. Ben de kararsız kaldım ama işaretledim. Sürpriz yapar erkek olursa şansımıza artık. :) Bu arada biz bebeğimizin ismini Bade düşünüyoruz. Belki iki isimli olabilir ama diğer isime karar veremedik. Şuan herkes Bade Bebek diye seviyor miniğimi... fatmacım listeye ekleyebilirsin bizim adımızı. :)
Prensesi işaretledim. Doktorum gelecek ay kesin bir şey söyleyebileceğini ama %80 kız tahmin ettiğini söyledi. Ben de kararsız kaldım ama işaretledim. Sürpriz yapar erkek olursa şansımıza artık. :) Bu arada biz bebeğimizin ismini Bade düşünüyoruz. Belki iki isimli olabilir ama diğer isime karar veremedik. Şuan herkes Bade Bebek diye seviyor miniğimi... fatmacım listeye ekleyebilirsin bizim adımızı. :)
yuba ve princess of rain temmuzda öğrenecekler.. orda gec söyleniyormus..sizinkileride bekliyoruz heyecanla..
benimkide pat diye actı daha 12. haftada ... hahahaha..anası meraktan catlamasın diye sanırım..