2011 Kasım bebeklerinin cinsiyetleri

Dünyaya prens mi prenses mi getiriyoruz?

• Ankete Katılan
    86
benımde prensım olacak ama isim konusunda karar veremedık ege dıe dusunuom sımdılık hala karasızıs

Merhaba canım. Beni de ekler misin tabloya kızım olacak ama isim henüz belli değil.

bizde dün öörendik %95 kız

güncelledim kızlar.. tekrar hayırlı olsun..

celencim beklesemiydik.. hislerin dogru cıkarsa .. gerci güncelleriz değilmi:) sağlıkla gelsinler yeter bize..

bizimde kızımız olacak inşallah.adı büyük ihtimal elif gökçe olacak zillinin:79:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar benim de hayırlısıyla bir oğlum olacak henüz isim kararlaştırmadık hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah :) beni de eklerseniz tabloya sevinirim :)

Son düzenleme:
bizde oğlumuz için iki isim arasında karar veremiyoruz.. izmirliyiz ege olsun diyoruz, ben doktorumuzun isminide ekleylim diyorum orçun ege olsun, eşim iki isim istemiyor.. off ne zormuş isim konusu.. sanırım sadece ege olacak

benm secimden dolayı randevum gecikti.20 haziranda yazarım ins beni de ekler misin benm de 17haftalık bebişim 24kasımda dogack ins birda bişey soracagım herkesin yazısının altında bebeğinin ne kadarlık oldugunu gösteren şirin cizelgeler var bende yapmak istiyorum nasıl yapabilirim cok yogun girmedigimden bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…