bir de penye eldiven şapka2 tane falan ve yemek önlüğü.
bu arada eksikler olarak yatak var karar veremedim hangisi vücudu için daha iyi olacağına,battaniye,yatak kenarlığı,banyo havlusu,küvet ve biberon eksik.
birşeyler eksik olacak diye aklım çıkıyor.
gerçekten bu konuda birbirimize yardımcı olalım.
en azından bu kadar anne bir arada neyin nerede daha kaliteli ve uygun olduğunu çok rahat tespit edebilriz öyle değil mi?
sevgili doll çok güzel şeyler almışsın ama cok erken olan şeyleride almışsın maşallah ben herşeyi zamanı gelince alma taraftarıyım 7 aylık yiğenim var ve inan doğduktan sonra herşey cok farklı oluyor umarım içine sine sine büyütürsün kızını benimde kızımda olucak ben yatak olarak ilk 4-5 ay kullanabileceğimiz sepet beşik yapıyorum hep içimde ukteydi acıkcası hazır elimdede olunca onu güzelce süsleyip kullanmayı düşündüm sanırım pazartesi biticek resmini ceker buraya eklerim inşallah ben kıyafet olarakta hastane cıkışı falan filan cok abartmadan 0-3 ay aldım ablamda bi sürü şey göndermiş ama en kullanışlı şey cıtcıtlı badı ve tulum yan yatış yastığı emzirme yastığı kalın battaniyesi kanguru (bunuda eşim için aldım sadece :) artık o taşıyacak kızımızı) yıkanabilir alt acma kesinlikle süslü şeylere aldanmayın hiç ama hiç kullanmıcaksınız bebiş heryere salıyor cunku :):) daha bi sürü var işte ama sadece kullanıcağım şeyler benimde bakım seti bebek arabası falan kaldı onlardada kararsızım aldıklarımında fotosunu ckerim kızlar...
bende aranizda misafirimben hamile degilim ama inanin neler aldim neler hepte kiz kiyafetleri Allahim banada nasip eder insallah bu tatli heyecanlari tek dilegim hayirli saglikli bebeklerimin olmasi....
canım Allah sana da nasip etsin inşallah,hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmak nasip etsin,seninde gönlüne göre olur inşallah her şey
bende aranizda misafirimben hamile degilim ama inanin neler aldim neler hepte kiz kiyafetleri Allahim banada nasip eder insallah bu tatli heyecanlari tek dilegim hayirli saglikli bebeklerimin olmasi....
canım mama sandalyesi için falan daha erken demek istemiştim yakınlarında yiğenin falan varmı bilmiyorum ama benim 7 aylık bi yiğenim var bide yarın kırkı cıkıcak bir arkadaşım var diğer bir arkadaşımda bu carşamba doğuma gidiyr kısmetse yani doğumdan sonra sadece onun sağlığın düşünüyor insan süsten püsten geçiyor :) keşke gecmesek tabi cunku ben oldukça süslüyüm kızım için o kadar cok şey planladım ki gecen gün acile kaldrılınca herşeyi unuttum diyebilirim o yüzden aceleci davrandım hemen alışverişe cıktım acıkcası oda sadece gerekli şeyleri aldım inanki bi çok şeyden hevesim gitti tek istediğim vakitlice kucağıma almak umarım herşey gönlümüzce olur en kısa zamanda yaptığım süslemeleri koyucam buraya ...
evet mama sandalyesi için erkendi aslında ama uygun bulunca aldım.aslında ikiz erkek yeğenlerim var 3 yaşında ama onlarınkiler başkalarına gitti.birtane de henüz 2 aylık meleğimiz var onunlada aynı dönemde kullanacakları için ondan alma şansımda yok.sağdan soldan da araştırdım bulamadım oyüzden aldım
açıkçası bende erken gelmesiinden korkuyorum oyüzden bir şeyleri bitirmeye çalışıyorum
hasretimsinn benim bir yengem 8 sene diğer yengem 4sene bekledi hemde ilk günden beri.ama şimdi deminde dediğim gibi birinin 2 oğlu birininde 2 ay önce doğan bir kızı var.hiç umudunu kaybetme Allah sana da nasip etsin inşallah. tüp bebek yöntemiyle sahip oldular 2side çok şükür ilk denemede oldu.sende umudunu kaybetme olur en hayırlı zamanda inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?