2011 kasım da doğum var diyenlerin bebişlerin cicileri :)))))

valla cok güzel düşünmüşsün cok zevk veriyor bunları hazırlamak insana bide tabi becerikli olmak lasım :) herşey hazır var zaten binbir ceşit ama bunlar hatıra kalıcak ve senin için yaptım diyebilmek istiyorum daha anlamlı olucanı düşünüyorum kızıma hatıra kalsın istiyorum mesela benim oyuncaklarım şimdi kızıma kalıcak oda belki kendi bebeğine kullanır :)

bende de ayı stoğu var epey bir.herhalde kızımda oynar onlarla. evet dikişte normalde uğraşmazdım ama bebek olunca bir girişelim şu işe dedim.babannem terziymiş gençliğinde herhalde ondan geçmiş birazcık. bebek yerde oynarken nasıl olsa bir şey sereceğim altına böyle bir şey serersem daha eğlenceli olur dedim seninkileri de bekliyorum en kısa zamanda.açılışı ben yapayım dedim baktım kimse eklemiyor. artık devamını bekliyorum tüm annelerden

cimcime_87 çok teşekkür ederim.

acaba nasil yukluyosunuz buraya resimleri anlatabilirmisiniz???

canım mesaj yazma kısmına girince üstte seçenekler var bak ilk sırada sondan ikinci buton ''ATAÇ'' gibi bir şey.onun üzerine tıkla ardından açılan pencerede DOSYA EKLE de,sonra DOSYALARI SEÇ seçeneği çıkacak ona basıp bilgisayarından resimleri sırayla seç.ekleyeceğin her resmi aynı yöntemle seç hepsini seçince UPLOAD FİLES denen butona bas.resimleri sırayla indirecektir.tamamlanınca alttaki İÇERİĞE EKLE butonuna bas ve ardından BİTİR e bas.umarım anlatabilmişimdir

iste bunlarda benimkilerr

Eklentiler

• $SAM_0079.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 78
  • $SAM_0082.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 99

hepside birbirinden guzel gule gule kullanin insallah.....

iste bunlarda benimkilerr

çok güzeller canımm.Allah hayırlısıyla kullanmanı da nasip eder inşallah gerçekten hepsi birbirinden tatlı.Rabbim kalbindekini yaşamayı nasip eder inşallah

çok güzeller canımm.Allah hayırlısıyla kullanmanı da nasip eder inşallah gerçekten hepsi birbirinden tatlı.Rabbim kalbindekini yaşamayı nasip eder inşallah

cok tskr ederim...Rabbim hepimizin gonlundekini bizlere hayirli etsin .......

mASAALLAH Barekallah hepsi birbirinden cici,Rabbim icine sinerek kullanmayi nasip etsin insaallah canim.

mASAALLAH Barekallah hepsi birbirinden cici,Rabbim icine sinerek kullanmayi nasip etsin insaallah canim.

aminn canıım inşallah hepimizin nasip etsin çok teşekkür ederim

Canım herşey çok güzel olmuş, neredeyse eksiğin kalmamış gibi, Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah..

Kız anneleri çatlatacakmısınız beni siz :) ne güzel kız bebek eşyaları özendim gerçekten, canım oğlumu hayırlısıyla bi kucağıma alayım biraz büyüteyim de ikinci bebeği Allah nasip ederse o da kız olsun inşallah, ben de alayım böyle ciciler..

Canım herşey çok güzel olmuş, neredeyse eksiğin kalmamış gibi, Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah..

çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inşallah. bende hep bir oğlum olacağını düşünüyordum sanki beklentimde o yöndeydi ( kız çocuğu büyütememek daha doğrusu koruyamamaktan korkardım nedense) ama Allah kız nasip etti.ki ben gerçekten bir kız annesi olmalıymışım önce.süsü püsü çok severim onuda kendime benzeteceğim konusunda hemfikir herkes kızım yerini buldu yani tam bir süslüye geliyor hayırlı evlat ve insan olsunlar inşallah

bende oyleyim vallahi arkadasim diyo senin kizin olsa kokos yapardin artik hergun bi kiyafet giydirirdim sus puste cabasi Allahim hep kizim olsun istiyorum hayirlisiyla sen nasip et...

ohhhhhh maşallah canım herşeyi almışsın eksik yok heralde bayıldım hepsinede hayırlısıyla kullanmak nasip olur inş.ben daha hastane çıkışı hariç hiçbişey almadım başlasam iyi olacak

ohhhhhh maşallah canım herşeyi almışsın eksik yok heralde bayıldım hepsinede hayırlısıyla kullanmak nasip olur inş.ben daha hastane çıkışı hariç hiçbişey almadım başlasam iyi olacak

çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inşallah aminn...bence başlayın ağırlaştıkça zor oluyor.bugün dışarı çıktım eve zor attım kendimi.biran önce yorucu işleri halletmeye bakın birde onların yıkanması ütülenmesi derken zamanınızı alacak baya nereden başlasanız kar

kızlarrr şükür bizde bugun kızımın babanesiyle yatağını bitirdik harika oldu prensesime layık geriye bi arabamız ve şampuan yağ fala kaldı yatağın fotosunu çekicektim ama batarya bitmiş artık yarın birgün bende fotoları koyarım bu yatak tam 2 günümüzü aldı baya yordu bizi inşallah beğenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…