dayanamadım hadi daha bitmediler ama ekleyim.kapı süsüm görüldüğü gibi yapım aşamasında.altına üzerindeki çubuktan dikilecek ve üzerinin süsleri eklenecek.
şeker sepetinin kenarlarına kapı süsünün üzerindeki benekli tülden geçireceğim,şekerlerin içine çikolatalar konulacak tabiki.tarih atmadım sadece ismimizi yazdım yoksa son zaman hazırlamaya fırsatım olmayabilirdi.
birde kızımın ilk oyuncağı benden olsun istiyorum buyüzden oyun halısı tarzında bir şey hazırlıyorum.içinde elyaf olacak. üzerinde bir tarafta geometrik şekiller cırtcırtlı olarak yerlerine yerleştirebilsin diye( kumaştan yaptım elyaf doldurdum içlerine) bir tarafında hayvan figürleri yine aynı malzemeyle yapılmış.üzerinde minik oyuncaklar takıp çıkarılabilecek şekilde ( kurdale ile bağlayacağım sanırım) ayrıca kumaştan yapılmış( resimli çarfaş kumaşından resimleri keserek düz bir kumaşın üzerine dikerek) hikaye kitabı tarzı bir şey. vb eklemeler olacak.oda büyük bir kısmı bitti ama montajını yapmadım daha .bende seviyorum böyle kendim yapmayı sırf oyüzden uğraşıyorum hoşuma gidiyor birde vakit geçiriyorum :)
Eki Görüntüle 254526 Eki Görüntüle 254527 Eki Görüntüle 254528
valla cok güzel düşünmüşsün cok zevk veriyor bunları hazırlamak insana bide tabi becerikli olmak lasım :) herşey hazır var zaten binbir ceşit ama bunlar hatıra kalıcak ve senin için yaptım diyebilmek istiyorum daha anlamlı olucanı düşünüyorum kızıma hatıra kalsın istiyorum mesela benim oyuncaklarım şimdi kızıma kalıcak oda belki kendi bebeğine kullanır :)
acaba nasil yukluyosunuz buraya resimleri anlatabilirmisiniz???
evet kızlar çekebildiğim kadar çekebildim.bana bazı eksikler var gibi geliyor hala şimdilik elimizdekiler bunlarannane,babanne,halamızın hediyeleri de var.sarı yeşil ağırlıklı olanlar genelde cinsiyet belli olmadan önce annemlerden falan hediye alınanlardı.umarım beğenirsiniz
Eki Görüntüle 254373 5li set ama ben lila krem aldım.lila mor çok sevdiğim renklerdirkimi yerleri deriden çok kaliteli bence piyasadakilere göre.internette 100 tl civarı ben Ankara/ulus'tan 70liraya aldım.
Eki Görüntüle 254389 bu zıbınları mothercare'dan 40 liraya aldım kalpli ve çizgili olandan birer tane daha var ama şuan 2 aylık bir kuzenimiz var onları ona hediye ettikkumaşları çok kaliteli. üzeri yazılı olanların yakaları mor ama burda koyu çıkmış.
Eki Görüntüle 254390 Eki Görüntüle 254391 Eki Görüntüle 254392 bu süslü elbiseler anneannemizin hediyeleri,onlarıda ekleyim dedim.
Eki Görüntüle 254393 Eki Görüntüle 254394
Eki Görüntüle 254395 bu battaniye kadife şu çıtçıtları olup tulum gibi bebeği içine sarabildiklerimizden.
Eki Görüntüle 254396 orta hizada en başta ki bebekli battaniyeleri hatırlarsınız belki.bebekken benimde varmış ondan görünce kızımın da olsun dedim
Eki Görüntüle 254397 bornozumuz henüz gelmedi büyük annanemiz alacakmış onu.havlunun yanındaki bezi gördüyseniz.annem daha önce 3 torun büyüttüğü için havlunun içine genelde onu serer ilk suyunu onunla alırız bebeğin yumuşak emici,böylece giydirene kadar ıslak havluda yatmaz.önce ona sarınır suyu emince onu altından alıp havluya yatırırız.
Eki Görüntüle 254398 Eki Görüntüle 254399 Eki Görüntüle 254400 bebek telsizimiz,buhar makinemiz ve oda nem ölçme aleti(termometre hemde)
Eki Görüntüle 254388 çıtçıtlı zıbınlar
Eki Görüntüle 254387 Eki Görüntüle 254386
Eki Görüntüle 254374 beşiğimiz ilk geldiğinde deneme yapmak için sermiştik nevresimini,oyüzden cibinlik ve dönencesini takmamıştım bu resmi ozaman çekmiştim.ben mobilya beşik aldım ayrıca park yatakta aldım ama onu daha kurmadık onu ihtiyaç duyarsam kuracağım yoksa direk oyunparkı görevi görecek benim için.
Eki Görüntüle 254375 Eki Görüntüle 254376 Eki Görüntüle 254377 Eki Görüntüle 254378 Eki Görüntüle 254379 Eki Görüntüle 254380 Eki Görüntüle 254381 Eki Görüntüle 254382 Eki Görüntüle 254383 Eki Görüntüle 254384 penye yeleklerimiz. örgüleri çekmedim çünkü baya bir fazla ve henüz hepsi bir araya gelmedi,babaannemizden geleceklerde var.
Eki Görüntüle 254385 bunları içine giydirip giysilerini üzerine giydirecekmişiz kış bebeği olacağı için annem öyle dedi
Eki Görüntüle 254401 yumoş battaniye merinos'un dokusu çok kaliteli ve onuda ulustan 30 liraya aldım.
Eki Görüntüle 254440 bu sepetin içine battaniyelerimizi ve havlularımızı yerleştirdik.bir küçük boyu daha var ona ya bezlerini,alt açmasını ( can bebe'nin) falan koyacağım yada çamaşır sepeti yapacağım henüz karar vermedim.
Eki Görüntüle 254447 park yatağımı dediğim gibi henüz kurmadım.ama bu resmi internetten buldum aynısı
iste bunlarda benimkilerr
çok güzeller canımm.Allah hayırlısıyla kullanmanı da nasip eder inşallah gerçekten hepsi birbirinden tatlı.Rabbim kalbindekini yaşamayı nasip eder inşallah
evet kızlar çekebildiğim kadar çekebildim.bana bazı eksikler var gibi geliyor hala şimdilik elimizdekiler bunlarannane,babanne,halamızın hediyeleri de var.sarı yeşil ağırlıklı olanlar genelde cinsiyet belli olmadan önce annemlerden falan hediye alınanlardı.umarım beğenirsiniz
Eki Görüntüle 254373 5li set ama ben lila krem aldım.lila mor çok sevdiğim renklerdirkimi yerleri deriden çok kaliteli bence piyasadakilere göre.internette 100 tl civarı ben Ankara/ulus'tan 70liraya aldım.
Eki Görüntüle 254389 bu zıbınları mothercare'dan 40 liraya aldım kalpli ve çizgili olandan birer tane daha var ama şuan 2 aylık bir kuzenimiz var onları ona hediye ettikkumaşları çok kaliteli. üzeri yazılı olanların yakaları mor ama burda koyu çıkmış.
Eki Görüntüle 254390 Eki Görüntüle 254391 Eki Görüntüle 254392 bu süslü elbiseler anneannemizin hediyeleri,onlarıda ekleyim dedim.
Eki Görüntüle 254395 bu battaniye kadife şu çıtçıtları olup tulum gibi bebeği içine sarabildiklerimizden.
Eki Görüntüle 254396 orta hizada en başta ki bebekli battaniyeleri hatırlarsınız belki.bebekken benimde varmış ondan görünce kızımın da olsun dedim
Eki Görüntüle 254397 bornozumuz henüz gelmedi büyük annanemiz alacakmış onu.havlunun yanındaki bezi gördüyseniz.annem daha önce 3 torun büyüttüğü için havlunun içine genelde onu serer ilk suyunu onunla alırız bebeğin yumuşak emici,böylece giydirene kadar ıslak havluda yatmaz.önce ona sarınır suyu emince onu altından alıp havluya yatırırız.
Eki Görüntüle 254398 Eki Görüntüle 254399 Eki Görüntüle 254400 bebek telsizimiz,buhar makinemiz ve oda nem ölçme aleti(termometre hemde)
Eki Görüntüle 254374 beşiğimiz ilk geldiğinde deneme yapmak için sermiştik nevresimini,oyüzden cibinlik ve dönencesini takmamıştım bu resmi ozaman çekmiştim.ben mobilya beşik aldım ayrıca park yatakta aldım ama onu daha kurmadık onu ihtiyaç duyarsam kuracağım yoksa direk oyunparkı görevi görecek benim için.
Eki Görüntüle 254375 Eki Görüntüle 254376 Eki Görüntüle 254377 Eki Görüntüle 254378 Eki Görüntüle 254379 Eki Görüntüle 254380 Eki Görüntüle 254381 Eki Görüntüle 254382 Eki Görüntüle 254383 Eki Görüntüle 254384 penye yeleklerimiz. örgüleri çekmedim çünkü baya bir fazla ve henüz hepsi bir araya gelmedi,babaannemizden geleceklerde var.
Eki Görüntüle 254385 bunları içine giydirip giysilerini üzerine giydirecekmişiz kış bebeği olacağı için annem öyle dedi
Eki Görüntüle 254401 yumoş battaniye merinos'un dokusu çok kaliteli ve onuda ulustan 30 liraya aldım.
Eki Görüntüle 254440 bu sepetin içine battaniyelerimizi ve havlularımızı yerleştirdik.bir küçük boyu daha var ona ya bezlerini,alt açmasını ( can bebe'nin) falan koyacağım yada çamaşır sepeti yapacağım henüz karar vermedim.
Eki Görüntüle 254447 park yatağımı dediğim gibi henüz kurmadım.ama bu resmi internetten buldum aynısı
mASAALLAH Barekallah hepsi birbirinden cici,Rabbim icine sinerek kullanmayi nasip etsin insaallah canim.
cicislere masallah,kuzucun iyi günlerde kullanir hepsini insallah canim
son olarak buda mama sandalyemiz.
bebek arabasına henüz karar veremedim baby2go travel sistem yada kraft olacak araştırmadayım.
netten bulduğum resmi koydum çünkü henüz açılmamış halde.
Eki Görüntüle 254465
Canım herşey çok güzel olmuş, neredeyse eksiğin kalmamış gibi, Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah..
Kız anneleri çatlatacakmısınız beni siz :) ne güzel kız bebek eşyaları özendim gerçekten, canım oğlumu hayırlısıyla bi kucağıma alayım biraz büyüteyim de ikinci bebeği Allah nasip ederse o da kız olsun inşallah, ben de alayım böyle ciciler..
çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inşallah. bende hep bir oğlum olacağını düşünüyordum sanki beklentimde o yöndeydi ( kız çocuğu büyütememek daha doğrusu koruyamamaktan korkardım nedense) ama Allah kız nasip etti.ki ben gerçekten bir kız annesi olmalıymışım önce.süsü püsü çok severim onuda kendime benzeteceğim konusunda hemfikir herkeskızım yerini buldu yani tam bir süslüye geliyor hayırlı evlat ve insan olsunlar inşallah
ohhhhhh maşallah canım herşeyi almışsın eksik yok heralde bayıldım hepsinede hayırlısıyla kullanmak nasip olur inş.ben daha hastane çıkışı hariç hiçbişey almadım başlasam iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?