2011 kasım da doğum var diyenlerin bebişlerin cicileri :)))))

hadi bakalım bekliyorum merakla bende diğer topikte ki bayanlar farketmedi hala buraya fotoğraf koyduğumuzu sanırım.1-2 kere yazdım ben.sende ekle ozaman dikkatlerini çeker belki

kızlar beşiğimiz abimden yani bebişimizin dayısından süpriz geldi hala şokdayım çok parlıyo ama burdan değişik görünebilir taşları çok çok sevindim hala şokdayım darısı sizlerin başına olsun inşallah

Eklentiler

• $kk.webp
    21 KB · Görüntüleme: 76
sevgili kubicim cok güzel iyi günlerde sağlıkla kullansın bebişin inşallah... kirada oturmasam bende kesin odasını yapardım şimdiden allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım

Kubicim cok tatliymis dayinizin hediyesi,iyi günlerde kullansin minik melegin insaallah canim.

sevgili kubicim cok güzel iyi günlerde sağlıkla kullansın bebişin inşallah... kirada oturmasam bende kesin odasını yapardım şimdiden allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım

çok teşekkür ederim cnm inşallah bende kiradayım canım sadece beşiğini aldım zor sığdırdık eve çok özeniyorum kira olmasam odasını yapsam hevesini alsa bebişim ama sağlıklı olsunda
Kubicim cok tatliymis dayinizin hediyesi,iyi günlerde kullansin minik melegin insaallah canim.

çok sağol hayatım hala şokdayım adamlar geldi beşiği getirmiş ve ben diyorum ki öle bişey yok biz beşik almadık daha diyorum az daha kapıyı kapatıyodum 20 gün olmuş dayısı alalı ve eşiminde haberi varmış kızdım kaç senelik kocamsın (2.5 olduk) nasıl sölemezsin diye süprizz diyoo

kızımın şeker sepeti olarak yaptım ama kendi kutusunda vermeyi planlıyorum
kızımın yatağı gördüğünüz herşeyi içi dışı tamamen kendime ait ben yaptım
bunlarda boydan görüntüler

kızımın kapı süsü bunuda kendim yaptım
hazır aldım içine şekerini ve süslemesinide kendim yaptım

diğer hazır kıyafetleri falan çekmedim hazırların bende pek değeri yok malum

oooo süper cnm marifetli anneye baksen :81::81: rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kimseyi utandırmasın aminnnn ellerine sağlık canım herşey çok güzel ben de paylaşayım pari ben sadece patik yaptım sepeti tülünü daha yapmadım ama bu hafta hallederim inşallah çünki az kaldı

kızlar bunlarda benim elimde yaptığım patikler fakat bu süslemesini bozdum daha güzel yaptım bu eskisi öle paylaşdım işte inşallah sepete koyup çeker paylaşırım annel diyo yapma senle dalga geçerler diyo ama benim hevesim var kendim için yapıyorum kızım büyüyünce görsün diye

ama daha çok eksiği var patiğin allahdan eşim matbada çalışıyo kart konusun da sorun yok inşallah bir sorun çıkmazsa

canım seninde ellerine sağlık bebek şekeri olarak düşündün sanırım nie dalga gcsinlerki artık bunlardan cok var cok güzel bencee

Merhaba kızlar,
Bir süredir takip ediyorum forumu ama yeni üye oldum. İzmir deyim 31+0 dayız. oğlumun gelmesini bekliyorum heyecanla tabi hazırlıklara başladık ama İzmir de bebek için nerden ne alabilirim tam bilmiyorum. Özellikle beşik, yatak, dolap gibi eşyalar için. Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

merhaba kdck,
öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim.ben de izmirin ilçesindeyim,ilk hamileliğim.nerden ne alacağımı pek bilmiyorum ama arkadaşlardan aldığım tavsiyeler var.kemeraltında mina bebe ve barış bebe varmış.oldukça büyük,çeşitin bol olduğu mağazalarmış.belki diğerlerinden daha pahalı olabilirmiş.
ben de biraz internetten,biraz buradaki mağazalardan aldım ama büyük parçaları almadım.haftasonu kemeraltına gitmeyi düşünüyoruz,eğer gidersem yine yazarım.

teşekkürler ferisko. Barış bebe yi ben de internetten öğrendim ama henüz gitmedim belki haftasonu. bildiğim tek yer hello baby&kids. fiyat karşılaştırması yapamıyorum tabi diğerlerini bilmediğim için ama orda da çeşit çok. metroyla salhane durağında inince gidiliyor kolay yerde yani oraya da bi bak istersen. büyük eşyalar için bişey öğrenirsek yazışalım

kızlar eksiklerim bitmek üzere inşallah bebişimin cicilerini paylaşıcam inşallah sizlerde paylaşın yani

ferisko merhaba,
dün gittim kemeraltına. barış bebe, mina bide bebeğim diye üç mağaza gezdik. barış bebe iyi bu üçünün arasından. ama bana sorarsan hello baby hepsinden iyiydi. fiyatlar birbirlerine çok yakın. birinde ıslak mendil 1 lira az ama tarak 1lira fazla diğerinde tam tersi. eğer evine de yakında hello baby i öneririm bebek eşyaları için. gecelik sabahlık vs gibi şeyler için de bu hafta içi biriki yere gidicem onları da paylaşırım. hazırlıkları bitenlerin paylaşımlarını bekliyorum görelim cicişleri...herkese sağlıklı günler.

hepside çok güzel kuzular güle güle kullansın inş.hayırlısıyla offff biben bişey almadım yaaaaaa:18:hayırlısıyla alışverişi yapsam rahatlayacağım

mrb kdck,
ben de gittim geçen hafta sonu.biz de 3mağazayı da dolaştık eşimle,öyle yorulmuşum ki.keşke senin mesajını önceden görmüş olsaydım,direkt gider bir yerden herşeyi alırdım.çünkü dediğin gibi üç aşağı beş yukarı aynı ürünler,aynı fiyatlar. barış bebeden de,mina bebeden de aldık birşeyler.ayrıca bulunduğum ilçeden de tamamladım kendi ihtiyaçlarımı. ayrıca dr doğum her an olabilir dedi,kasımı beklemeyebilir benim sabırsız oğlum:)
Allahım hepimizi kurtarsın.bana da dua edin lütfen

Bu oğlanlar böyle.. benim de aynı iki hafta sonra da olabilir kasım 11 de de.. hayırlısı. bitti eksikler yani:) sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…