kızlarrr şükür bizde bugun kızımın babanesiyle yatağını bitirdik harika oldu prensesime layık geriye bi arabamız ve şampuan yağ fala kaldı yatağın fotosunu çekicektim ama batarya bitmişartık yarın birgün bende fotoları koyarım bu yatak tam 2 günümüzü aldı baya yordu bizi inşallah beğenirsiniz
hadi bakalım bekliyorum merakla bendediğer topikte ki bayanlar farketmedi hala buraya fotoğraf koyduğumuzu sanırım.1-2 kere yazdım ben.sende ekle ozaman dikkatlerini çeker belki
kızlar beşiğimiz abimden yani bebişimizin dayısından süpriz geldi hala şokdayım çok parlıyo ama burdan değişik görünebilir taşları çok çok sevindim hala şokdayım darısı sizlerin başına olsun inşallah
sevgili kubicim cok güzel iyi günlerde sağlıkla kullansın bebişin inşallah... kirada oturmasam bende kesin odasını yapardım şimdiden allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım
Kubicim cok tatliymis dayinizin hediyesi,iyi günlerde kullansin minik melegin insaallah canim.
Eki Görüntüle 257587 kızımın şeker sepeti olarak yaptım ama kendi kutusunda vermeyi planlıyorum
Eki Görüntüle 257588 kızımın yatağı gördüğünüz herşeyi içi dışı tamamen kendime ait ben yaptım
Eki Görüntüle 257589 bunlarda boydan görüntüler
Eki Görüntüle 257590
Eki Görüntüle 257591 kızımın kapı süsü bunuda kendim yaptım
Eki Görüntüle 257592 hazır aldım içine şekerini ve süslemesinide kendim yaptım
diğer hazır kıyafetleri falan çekmedim hazırların bende pek değeri yok malum
Eki Görüntüle 257642 Eki Görüntüle 257643 Eki Görüntüle 257644 Eki Görüntüle 257645
kızlar bunlarda benim elimde yaptığım patikler fakat bu süslemesini bozdum daha güzel yaptım bu eskisi öle paylaşdım işte inşallah sepete koyup çeker paylaşırım annel diyo yapma senle dalga geçerler diyo ama benim hevesim var kendim için yapıyorum kızım büyüyünce görsün diye
kızlar beşiğimiz abimden yani bebişimizin dayısından süpriz geldi hala şokdayım çok parlıyo ama burdan değişik görünebilir taşları çok çok sevindim hala şokdayım darısı sizlerin başına olsun inşallah
Eki Görüntüle 257587 kızımın şeker sepeti olarak yaptım ama kendi kutusunda vermeyi planlıyorum
Eki Görüntüle 257588 kızımın yatağı gördüğünüz herşeyi içi dışı tamamen kendime ait ben yaptım
Eki Görüntüle 257589 bunlarda boydan görüntüler
Eki Görüntüle 257590
Eki Görüntüle 257591 kızımın kapı süsü bunuda kendim yaptım
Eki Görüntüle 257592 hazır aldım içine şekerini ve süslemesinide kendim yaptım
diğer hazır kıyafetleri falan çekmedim hazırların bende pek değeri yok malum
Eki Görüntüle 257642 Eki Görüntüle 257643 Eki Görüntüle 257644 Eki Görüntüle 257645
kızlar bunlarda benim elimde yaptığım patikler fakat bu süslemesini bozdum daha güzel yaptım bu eskisi öle paylaşdım işte inşallah sepete koyup çeker paylaşırım annel diyo yapma senle dalga geçerler diyo ama benim hevesim var kendim için yapıyorum kızım büyüyünce görsün diye
mrb kdck,
ben de gittim geçen hafta sonu.biz de 3mağazayı da dolaştık eşimle,öyle yorulmuşum ki.keşke senin mesajını önceden görmüş olsaydım,direkt gider bir yerden herşeyi alırdım.çünkü dediğin gibi üç aşağı beş yukarı aynı ürünler,aynı fiyatlar. barış bebeden de,mina bebeden de aldık birşeyler.ayrıca bulunduğum ilçeden de tamamladım kendi ihtiyaçlarımı. ayrıca dr doğum her an olabilir dedi,kasımı beklemeyebilir benim sabırsız oğlum:)
Allahım hepimizi kurtarsın.bana da dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?