- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
iyi geceler ebrucum
süslü hatunlarız napalım amaaaaaaaaaa
kıyamam canım yaa öp yerime kızını
iyi geceler özlemcim güzel haberlerini bekliyorız
amin hepimize bize bile şuanda çok uzak geliyor o ayrı meseleay ne kadar guzel bızde gorurmuyz acaba o gunleri allah hepınıze kolay dogum nasıp etsın
iyi geceler kızlaaaaaaaar. bizde uyumaya gidiyoruuuz. öptük sizi
amin hepimize bize bile şuanda çok uzak geliyor o ayrı mesele
iyi geceler canım elif eylülede muckkkkkkkkkkkkkkkkk
aman yarabbı bız ne yapalım daha coookkkkkk var neyse hepınız saglıgıyla alırsınız bebıklerınızı darısı bıze saglıcakla kalın ....
Çok şükür atlaya zıplaya okudum geçmişi.Bir sürü arkadaştan dogum haberleri gelmiş.Merak ed,len ahus arkadaşımızdan da haber gelmiş.Ne güzel herkes doguruyor ya ben:84:
doğumda gidiyormuş baya üzülme şubat annelerine baksana orda topik var nasılda gitmiş kiloları
amaaan iyi iyi duyduma sevindim zaten doguruyum ondan sonra kilo verme topiginden devam ederiz :82::82:
amaaan iyi iyi duyduma sevindim zaten doguruyum ondan sonra kilo verme topiginden devam ederiz :82::82:
öyle yapıcaz canım
kizlar söylemeden gecemicemm iyiki sizleri tanimisimm iyiki bu siteye uye olmusummm cunkuuu sizle tanisana kadar dogumdan okadar cokk korkuyordumkiii anlatamam ama simdi kendime bakiyorum doguran hamisleri gördükce sizleri gördükcee bir an önce dogurasim gelioo yani bu sizin sayenizdee hepinizee cook tesekkür ediyorum canlarim benim
Sorma canım bu gidişle öyle olacak:85:Kardeşlerim yatıya geldiler(annemin evi 15 dk uzaklıkta)neymiş sancım tutacakmış bu gece öyle hissetmişlerİkiside uyuya kaldılar mışıl mışıl uyuyorlar Arayanlar bir yandan.Sanki dogurmam gerekiyormuş ama ben herkese inat dogurmuyormuşum gibi hissettirdiler bana:95:
şurda sizinle konuşurken suyum geldi desem ne güzel olurdu
yada biriniz deyinde heyecan yapalım sevinelim doğuma gönderiyoruz diye
evett ins o gunleride göruruz acabaa gerceten olurmu oyle sey yazisirken dusunsene birden yaziyomusum kizlaaarrr devamm edemicem suyum geeldii dogruruyoruummm dogurduktan sonra devam ederiz diye
evett ins o gunleride göruruz acabaa gerceten olurmu oyle sey yazisirken dusunsene birden yaziyomusum kizlaaarrr devamm edemicem suyum geeldii dogruruyoruummm dogurduktan sonra devam ederiz diye
Ne güzel olur
doğurıyım devam ederim felan yada hastenede görüşürüz kızlar
ahuuuuuuuuuuuuuuu canım beliz napıyorrrrrrr
olurmu olur olmasa bile artik yapacamm baktim sancim var suyum gelioo sirf siz meraklanin diyee gircem hemen yazcam kizlarr suyum geldi doguma gidiyoomm tek kisi olarak gidiorum cift kisi olarak döncem ahhhh ahhh keskeeeee:86::86::86:
ayy belizi kokla yerime canım mis kokuyordurselam kızlarr
geçmişi okuyayım dedim
çok birikmiş
dayanamadım geldim
nasılsınız?
bizde kızımla sahalardayızzz
mızlayınca yürüyüş kuş uykusunda burda olcaz
beliz hanım karnımdan çıktı şimdide kucağımda battaniyeyi tam kapatsam hala hamileyim diyeceğim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?