- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
:94::94:maşallah sana canım acaba kırmızı bir gecelik aldım kendime kırmızıda bir yazmam var kırmızı birde ruj ben sürsemde şöyle köylü güzeli gibi mi olsamaynen burda olduğu gibi
canım benim torba yasayı merakımdan indiridm okudum sonrasında memurlar .net diye başka bir forum var orayada baktım ama her kurum farklı davranıyo sanırım..işine geldiği gibi kullanıyo..en iyisi sen şirketin avukatını ara ya da müdürünüzü ara onlar sana daha düzgün bir cevap verir..torba yasa benim anladığım kadarıyla arap saçı giibi bişey:26:
:94::94:maşallah sana canım acaba kırmızı bir gecelik aldım kendime kırmızıda bir yazmam var kırmızı birde ruj ben sürsemde şöyle köylü güzeli gibi mi olsamaynen burda olduğu gibi
canım benim torba yasayı merakımdan indiridm okudum sonrasında memurlar .net diye başka bir forum var orayada baktım ama her kurum farklı davranıyo sanırım..işine geldiği gibi kullanıyo..en iyisi sen şirketin avukatını ara ya da müdürünüzü ara onlar sana daha düzgün bir cevap verir..torba yasa benim anladığım kadarıyla arap saçı giibi bişey:26:
gözüm korktu döneyim dedimdecanım taaaaaaaaa en başlarda ben hamile olduğumu öğrendim bu topiğe geldim yani temmuzdan beri burdayımaynı şekilde sultanda ozamanlar öğrenme hikayelerimizi paylaşmıştıkda baya başa dönersen okursun hepsini ama bulman sanırım imkansız
geçmiş olsun canım ama keşke drunu arasaydın yada ne bileyim bir usg de falan baksalardı..ama hareket ediyorsa inşallah bir sorun yoktur diyelimiyi geceer kızlar nasılsınız bakalım? ben bugun bıraz tedırgınım gunduz ıcım sıkıldı bıraz oyalanıyım dedım banyoyu cıflıyım falan derken banyo dolabının ustundekı sotları hesaba katmadım ıslak bezle soyle bı sılıyım derken anıden elektrık carptı o ankı korkuyu anlatamam neyse canım cok yanmadı ama korktum hemen aklıma bebıs geldı acaba etkılenmısmıdr bısey olmusmudur dıye bekledım bıraz oynuyo hala ama sızce bısey olmusmudur ha bıde sureklı vajınaya bı baskı yapıyo tabı elektrıklemı alakalı bılmıyorum ama oncedende oluyodu ayakta kaldıgımda uzun sure bu arada 36+4 olduk
evet canım belli 14 mart inşallah. şu andan itibaren 9 günümüz kaldı. tek sayılara düştük. bende çok korkuyorum ameliyattan ama olsun kızım sağlıkla gelecek ya. ben tedavide daha kötü acılar çektim. helede rahim filmi diye bişey var ölsem unutmam canım. onun için boşver tadını çıkaralım. kuzularımızı düşünelimmm.
gözüm korktu döneyim dedimdeşöyle bir bakınca sayfa sayısına neyse çok şükür sultanı üzmedim ya o bana yeter
geçmiş olsun canım ama keşke drunu arasaydın yada ne bileyim bir usg de falan baksalardı..ama hareket ediyorsa inşallah bir sorun yoktur diyelim
tekrardan eski günleri hatırlattığım için özür diliyorum
ayyy nedense aynı şeyleri düşünüyoruz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
şoofrgrjuukobjjjfjfjyjhııgukgj
jhyt554rriii<<<u88ktıkrjtrkul..........oruı8ty9utyıo9uuı..9oyıyu9ytğüyh0pds7 rkoj luky luıy ıçl....l8yb
amin cnm cümlemize hepimizin tek isteği bu...... banada öyle oluyoo düşüncelerimi çoğu zaman yazmama gerek kalmıyoo bakıyorum benden önce yazılmışlar bileeeee
Bu arada yukarıdakileri kızım yazdı anne bende kızlara bişeyler yazcam diyooo.. ben hep laptobu aldığımda bakim bizim kızlar neler yapmışlar filan diyorum yaa......geliyo geliyoo "anne kızlar napıyomuş diye soruyooooo
inşallah hemen işleme koymamışlardır unutmuşlardır belki detatlım tahminime göre benim rapor yazıldı iş yerine gittiii oradan işlemişşler o zaman imzadaydı resmi gazetede yayınlanmamıştı sanırım hakkım kayboldu
bence pembe far ve rimel sürmezsen çok daha güzel olurdurun ben sizin yerinize süslü olup kızımla takım olayım. kızımın kıyafetleri hep pembe. benim pjamam ve geceliğimde. rujumda var pembe farımda var.... sürüp girim en iyisi ama rimel sürersem orda kesin ağlarım ayyy düşünemiyorum kendimi.
ebru bak benden sana tavsiye canım geçmişi okumaya çalışma uyuya kalırsınSlm kızlar umarım herkes iyidir.
Geçmişe bakıp geleyim.
canımmm olurmu ben o günleri düşünüp şükrediyorum üzülürmüyüm. üzülecek ne var canımsın. özür dileyecek bişeyde yok. ben o günleri düşünüp mutlu oluyorum şükrediyorm sen ne diyorsun canım
sanmam canım yani bşey olsa allah korusun hareket etmezdi çok geçmiş olsun size
şoofrgrjuukobjjjfjfjyjhııgukgj
jhyt554rriii<<<u88ktıkrjtrkul..........oruı8ty9utyıo9uuı..9oyıyu9ytğüyh0pds7 rkoj luky luıy ıçl....l8yb
amin cnm cümlemize hepimizin tek isteği bu...... banada öyle oluyoo düşüncelerimi çoğu zaman yazmama gerek kalmıyoo bakıyorum benden önce yazılmışlar bileeeee
Bu arada yukarıdakileri kızım yazdı anne bende kızlara bişeyler yazcam diyooo.. ben hep laptobu aldığımda bakim bizim kızlar neler yapmışlar filan diyorum yaa......geliyo geliyoo "anne kızlar napıyomuş diye soruyooooo
gözüm korktu döneyim dedimdeşöyle bir bakınca sayfa sayısına neyse çok şükür sultanı üzmedim ya o bana yeter
geçmiş olsun canım ama keşke drunu arasaydın yada ne bileyim bir usg de falan baksalardı..ama hareket ediyorsa inşallah bir sorun yoktur diyelim
tekrardan eski günleri hatırlattığım için özür diliyorum
inşallah hemen işleme koymamışlardır unutmuşlardır belki deama dediğin gibi hala imza aşamasındayken olduysa sanırım sen hakkını kaybetmiş olabilirsin.ama süt hakkın var biliyorsun dimi
bence pembe far ve rimel sürmezsen çok daha güzel olur
ebru bak benden sana tavsiye canım geçmişi okumaya çalışma uyuya kalırsın
bende ilk görünce herhalde şifrelerini falan çözdü bizim hatun forumun dedim ama sonrasında bu bilgisayarların 1 ve 0 la kodlandığını hatırladım niyeyse devamını okumayı sonradan akıl ettim
yaaa yine yakaladı kociş beni uyutup yanından kaçıyodumbirsürü kızdı bana ..yarına kontrolumuz var kızlar inşallah herşey çok güzel olur hem sizin hemde benim için..sanırım bu gecelik benden bu kadar malesef mutfağa gitti suyunu içip gelinceye kadar bilgisayarın başından kalkmam gerekiyormuş hoşçakalın...bana dua edin
yaaa yine yakaladı kociş beni uyutup yanından kaçıyodumbirsürü kızdı bana ..yarına kontrolumuz var kızlar inşallah herşey çok güzel olur hem sizin hemde benim için..sanırım bu gecelik benden bu kadar malesef mutfağa gitti suyunu içip gelinceye kadar bilgisayarın başından kalkmam gerekiyormuş hoşçakalın...bana dua edin
iyi geceler ebrucumSlm kızlar umarım herkes iyidir.Geçmişe bakıp geleyim.
süslü hatunlarız napalım amaaaaaaaaaadurun ben sizin yerinize süslü olup kızımla takım olayım. kızımın kıyafetleri hep pembe. benim pjamam ve geceliğimde. rujumda var pembe farımda var.... sürüp girim en iyisi ama rimel sürersem orda kesin ağlarım ayyy düşünemiyorum kendimi.
kıyamam canım yaa öp yerime kızınışoofrgrjuukobjjjfjfjyjhııgukgj
iyi geceler özlemcim güzel haberlerini bekliyorızyaaa yine yakaladı kociş beni uyutup yanından kaçıyodumbirsürü kızdı bana ..yarına kontrolumuz var kızlar inşallah herşey çok güzel olur hem sizin hemde benim için..sanırım bu gecelik benden bu kadar malesef mutfağa gitti suyunu içip gelinceye kadar bilgisayarın başından kalkmam gerekiyormuş hoşçakalın...bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?