2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım tahminime göre benim rapor yazıldı iş yerine gittiii oradan işlemişşler o zaman imzadaydı resmi gazetede yayınlanmamıştı sanırım hakkım kayboldu

Slm kızlar umarım herkes iyidir.
Geçmişe bakıp geleyim.

tatlım tahminime göre benim rapor yazıldı iş yerine gittiii oradan işlemişşler o zaman imzadaydı resmi gazetede yayınlanmamıştı sanırım hakkım kayboldu

gözüm korktu döneyim dedimde şöyle bir bakınca sayfa sayısınaneyse çok şükür sultanı üzmedim ya o bana yeter
geçmiş olsun canım ama keşke drunu arasaydın yada ne bileyim bir usg de falan baksalardı..ama hareket ediyorsa inşallah bir sorun yoktur diyelim

tekrardan eski günleri hatırlattığım için özür diliyorum

canımmm olurmu ben o günleri düşünüp şükrediyorum üzülürmüyüm. üzülecek ne var canımsın. özür dileyecek bişeyde yok. ben o günleri düşünüp mutlu oluyorum şükrediyorm sen ne diyorsun canım

ayyy nedense aynı şeyleri düşünüyoruzsağlıkla kucağına almayı nasip etsin

şoofrgrjuukobjjjfjfjyjhııgukgj
jhyt554rriii<<<u88ktıkrjtrkul..........oruı8ty9utyıo9uuı..9oyıyu9ytğüyh0pds7 rkoj luky luıy ıçl....l8yb

amin cnm cümlemize hepimizin tek isteği bu...... banada öyle oluyoo düşüncelerimi çoğu zaman yazmama gerek kalmıyoo bakıyorum benden önce yazılmışlar bileeeee
Bu arada yukarıdakileri kızım yazdı anne bende kızlara bişeyler yazcam diyooo.. ben hep laptobu aldığımda bakim bizim kızlar neler yapmışlar filan diyorum yaa......geliyo geliyoo "anne kızlar napıyomuş diye soruyooooo

oyy ellerini yerim onun cadıııı cadııı

inşallah hemen işleme koymamışlardır unutmuşlardır belki deama dediğin gibi hala imza aşamasındayken olduysa sanırım sen hakkını kaybetmiş olabilirsin.ama süt hakkın var biliyorsun dimi
bence pembe far ve rimel sürmezsen çok daha güzel olur
Slm kızlar umarım herkes iyidir.
Geçmişe bakıp geleyim.
ebru bak benden sana tavsiye canım geçmişi okumaya çalışma uyuya kalırsın

bende ilk görünce herhalde şifrelerini falan çözdü bizim hatun forumun dedim ama sonrasında bu bilgisayarların 1 ve 0 la kodlandığını hatırladım niyeyse devamını okumayı sonradan akıl ettim

insallah cnm valla dr gıtmek geldı aklıma ama esım bılse boyle bısey oldugunu camdan atar benı tabı kızı cıktıktan sonra ev işiyle ugrasma dıyo cunkü su ıcmeye kalkıyorum nereye otur yerıne yorma kendını dıyogece helaya kalkıyorm bi rahat durmuyosun yerınde dıyo

bunada şükür diyelim öyleyse ayrıca şanslı bir kanımki şirket 4 dakika eve yaa

bende ilk görünce herhalde şifrelerini falan çözdü bizim hatun forumun dedim ama sonrasında bu bilgisayarların 1 ve 0 la kodlandığını hatırladım niyeyse devamını okumayı sonradan akıl ettim

iyice aptallaştım utanmasam bunuda lohusalıga yoracam tam bu yazını 7 kere okudum sonradan jeton düştü

yaaa yine yakaladı kociş beni uyutup yanından kaçıyodum birsürü kızdı bana..yarına kontrolumuz var kızlar inşallah herşey çok güzel olur hem sizin hemde benim için..sanırım bu gecelik benden bu kadar malesefmutfağa gitti suyunu içip gelinceye kadar bilgisayarın başından kalkmam gerekiyormuş hoşçakalın...bana dua edin

allaha amanet ol iyi geceler güzel haberlerle gel her zaman inş.

iyi geceleeeeeer. güle güle canım. yarın güzel haberlerle gel inşallah canım

Slm kızlar umarım herkes iyidir.Geçmişe bakıp geleyim.
iyi geceler ebrucum
süslü hatunlarız napalım amaaaaaaaaaa
kıyamam canım yaa öp yerime kızını
iyi geceler özlemcim güzel haberlerini bekliyorız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…