2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğurıyım devam ederim felanyada hastenede görüşürüz kızlar
ahuuuuuuuuuuuuuuu canım beliz napıyorrrrrrr

ne yapsın teyzesi
arkadaşlarına bakmaya geldi.
annesini uyutmuyor
gerçi sağlıklı olsun uykusuzluğa da hazırım
kucağımda tüm gün
arasıra gözünü açıp bana bakmaya çalışıor
mertcik ne zaman gelecek annesi
önceden de sordum ama geçmişi okuyamadım
süt gelmemesinden korkmayın ilk başta benimde yoktu ama duş alınca ve humana stilll tea içince geldi
yarın dr kontrolumuz var

ahucum hoşgeldin bebişin nasıl allah analı abbalı büyütsün aradım cevap gelmeyince çok korktum iyi olmanıza sevindim

eylülcüğüm nasılsın?

aynı anda yazmışız bende duş aldım oh göbekten duşta zorlanıyordum ameliyatımda iyi artık hafif spor bile yapıyorum desem cook actif oldum uyku yok oglan sanki tetikte yatıyo gündüz derin uyuyo bakalım 7 nisandan sonra ne yapacam gündüz anam bakacak gecede onumu nöbetci diksem:44:

Kociş uyuyor.Kardeşlerim uyuyor.Benim tembel oglumda uyuyor.EEbari bende uyuyayım.Ayaklarım salındıgı için yine balon gibi şiştiler.Canım yanıyor.Eşime ovdurup uyumaya çalışayım.Öpüyorum hepinizi.iYİGECELER KIZLAR

iyi geceler ebrucum :80::80::80::80vsun ovsun rahatlarsın

ii geceler cnm dün gece bende aynıydım bu saatlerde yorgun hissettim kendimi yattım saat 4 buçuk filandı en son vc ye kalktığımda bi türlü uyku tutmadı. eşimde yanımda horladıkça cinnet geçircek gibi oldum valla sinrden. inşaalh yatar yatmaz dalarsın hemen uykuya ii geceler

benimde uykum geldi kızlarrr iyi geceler tatlı rüyalar:80::80: tepikli günler dilerken sizlere sancılı sulu ve nişanlı birgün diliyorum artık

cnm yaa bebişinle geçirceğin 1 ayın kalmış senelik iznin filan yokmuydu kullansaydın yada rapor filan alsn biraz uzatsan daha muhammed çok küçük emzirme işini filan nası yapıcan ayy en kötüsüde el kadar bebeği bırakıp işe gitmek yaaa... maalesef çalışan aanneler olarak mecburuzzzzzzzz :59

kızlar günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün erken kalktık duşumuzu aldık,artık memlekete gideceğiz anneannemize doğumum orda olacak çift kişi olarak çıktığımız eve 3 kişi olarak dönerizz inşallah yaaa bu arada dün doktor kontrolüm vardı benim tosuncuk oğluşumm 3750 gram olmuşşş daha 37.haftadayızzz doktorum sen neyle besliyosun bu çocuğu dedi nst de ne sancı çıktı ne bişey şükür bebişin hareketleride iyi zaten gün içerisinde benimle uyanıp benimle uyuyo tosunum ama 4 kiolnun üzerinde olursa bebiş sakın normal doğurma dedi kiiii bu gidişle 4 kiloyu geçecek sanırım....Allahım sağlık versin başka birşey istemiyorummmm ben ara ara takip edeceğim kızlar..Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsinnn..hepinizi çoooooooooook öpüyorummmmmmmmmmmmmm Allaha emanet olunnnn

iyi yolculuklar sana ve bebişine ayrıca maşallah tosununada herşey hayrlısıyla olur inş

günaydınn kızlar babamızı işe gönderdık hiçç uykumuz yok...

günaydın çınar'ımın teyzesi bizimde babişkomuz gece çalıştı geldi kavaltı yaptık uyuttuk şimdi onu bizimde hiç uykumuz yok.

Bütün annişlere GÜNAAYYYDIIIIIIIIIIIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…