- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
Neden bizim bebek fotoları topigimiz yok:97:Face olmayan bizler minikleri göremeylim diye mi
doğurıyım devam ederim felan yada hastenede görüşürüz kızlar
ahuuuuuuuuuuuuuuu canım beliz napıyorrrrrrr
Ahuss ne güzel bebegin kucagında.Onu görebiliyorsun koklayabiliyorsun.Derinden bir offf çekesim var.OOOOfffffffffffffffffffff:85:
eylülcüğüm nasılsın?
bende bendeeee yazıcam ama hiç yazmıcam gibi geeliyor doktorun verdiği günde tıpış tıpış gidicem gibi geliyor QUOTE=]
hayirlisi bakalim cnm asma suratiniii
bende ilk görünce herhalde şifrelerini falan çözdü bizim hatun forumun dedim ama sonrasında bu bilgisayarların 1 ve 0 la kodlandığını hatırladım niyeyse devamını okumayı sonradan akıl ettim
bende bendeeee yazıcam ama hiç yazmıcam gibi geeliyor doktorun verdiği günde tıpış tıpış gidicem gibi geliyor QUOTE=]
hayirlisi bakalim cnm asma suratiniii
ne yapsın teyzesi
arkadaşlarına bakmaya geldi.
annesini uyutmuyor
gerçi sağlıklı olsun uykusuzluğa da hazırım
kucağımda tüm gün
arasıra gözünü açıp bana bakmaya çalışıor
mertcik ne zaman gelecek annesi
önceden de sordum ama geçmişi okuyamadım
süt gelmemesinden korkmayın ilk başta benimde yoktu ama duş alınca ve humana stilll tea içince geldi
yarın dr kontrolumuz var
inşallah bizimde gelir canım benim nazar değmesin dahada artsın sütün yarasın belize
bizim malesef salı günü belli olcak doktorumuz gezmekten bize birgün veremiyoren son 15-16sı dedi bakalım salı günü ne dicek yavaş yvaş 24üne yaklaşıyoruz zaten hala dönmemiş kesin sezeryan canım artık
Kociş uyuyor.Kardeşlerim uyuyor.Benim tembel oglumda uyuyor.EEbari bende uyuyayım.Ayaklarım salındıgı için yine balon gibi şiştiler.Canım yanıyor.Eşime ovdurup uyumaya çalışayım.Öpüyorum hepinizi.iYİGECELER KIZLAR
Kociş uyuyor.Kardeşlerim uyuyor.Benim tembel oglumda uyuyor.EEbari bende uyuyayım.Ayaklarım salındıgı için yine balon gibi şiştiler.Canım yanıyor.Eşime ovdurup uyumaya çalışayım.Öpüyorum hepinizi.iYİGECELER KIZLAR
aynı anda yazmışız bende duş aldım oh göbekten duşta zorlanıyordum ameliyatımda iyi artık hafif spor bile yapıyorum desem cook actif oldum uyku yok oglan sanki tetikte yatıyo gündüz derin uyuyo bakalım 7 nisandan sonra ne yapacam gündüz anam bakacak gecede onumu nöbetci diksem:44:
ahucum hoşgeldin bebişin nasıl allah analı abbalı büyütsün aradım cevap gelmeyince çok korktum iyi olmanıza sevindim[/QUOin için
TE]
sağol cnm güzel dileklerin için
canımsana fit olacağım diyosun demek
benimde dikişler baya ağrıyor beliz hep kucağımdaya
inşallah bizimde gelir canım benim nazar değmesin dahada artsın sütün yarasın belize
bizim malesef salı günü belli olcak doktorumuz gezmekten bize birgün veremiyoren son 15-16sı dedi bakalım salı günü ne dicek yavaş yvaş 24üne yaklaşıyoruz zaten hala dönmemiş kesin sezeryan canım artık
ün
ayyy canım az kaldı son 10 gün
aynı anda yazmışız bende duş aldım oh göbekten duşta zorlanıyordum ameliyatımda iyi artık hafif spor bile yapıyorum desem cook actif oldum uyku yok oglan sanki tetikte yatıyo gündüz derin uyuyo bakalım 7 nisandan sonra ne yapacam gündüz anam bakacak gecede onumu nöbetci diksem:44:
kızlar günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbugün erken kalktık duşumuzu aldık,artık memlekete gideceğiz anneannemize doğumum orda olacak çift kişi olarak çıktığımız eve 3 kişi olarak dönerizz inşallah yaaa bu arada dün doktor kontrolüm vardı benim tosuncuk oğluşumm 3750 gram olmuşşş daha 37.haftadayızzz doktorum sen neyle besliyosun bu çocuğu dedi nst de ne sancı çıktı ne bişey şükür bebişin hareketleride iyi zaten gün içerisinde benimle uyanıp benimle uyuyo tosunum ama 4 kiolnun üzerinde olursa bebiş sakın normal doğurma dedi kiiii bu gidişle 4 kiloyu geçecek sanırım....Allahım sağlık versin başka birşey istemiyorummmm ben ara ara takip edeceğim kızlar..Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsinnn..hepinizi çoooooooooook öpüyorummmmmmmmmmmmmm Allaha emanet olunnnn
günaydınn kızlar babamızı işe gönderdık hiçç uykumuz yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?