günaydın anneciklerrr
nasılsınızzzz
günaydın anneciklerrr
nasılsınızzzz
günaydın anneciklerrr
nasılsınızzzz
kızlar günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbugün erken kalktık duşumuzu aldık,artık memlekete gideceğiz anneannemize doğumum orda olacak çift kişi olarak çıktığımız eve 3 kişi olarak dönerizz inşallah yaaa bu arada dün doktor kontrolüm vardı benim tosuncuk oğluşumm 3750 gram olmuşşş daha 37.haftadayızzz doktorum sen neyle besliyosun bu çocuğu dedi nst de ne sancı çıktı ne bişey şükür bebişin hareketleride iyi zaten gün içerisinde benimle uyanıp benimle uyuyo tosunum ama 4 kiolnun üzerinde olursa bebiş sakın normal doğurma dedi kiiii bu gidişle 4 kiloyu geçecek sanırım....Allahım sağlık versin başka birşey istemiyorummmm ben ara ara takip edeceğim kızlar..Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsinnn..hepinizi çoooooooooook öpüyorummmmmmmmmmmmmm Allaha emanet olunnnn
günaydınlar herkese yeni gelen bebeklerimiz sağlıkla mutlulukla anne babalarıyla büyüsün inş.
biz 40 haftayı tamamladık ama oğlum gelmiyor malesef pazartesiye kadar bekleyelim olmazsa suni sancı yada sezaryenle alacaz dedi doktor . normal olsun diye beklerken sezaryen a kalcaz sanırım.
günaydınlar herkese yeni gelen bebeklerimiz sağlıkla mutlulukla anne babalarıyla büyüsün inş.
biz 40 haftayı tamamladık ama oğlum gelmiyor malesef pazartesiye kadar bekleyelim olmazsa suni sancı yada sezaryenle alacaz dedi doktor . normal olsun diye beklerken sezaryen a kalcaz sanırım.
sağol canım ıyıyız sen nasılsın bebişin hayırlı olsun, Allah analı babalı sağlıkla buyumeyı nasıp etsın inş
Ahu'cum,Bebişin hoşgelmiş.Allah bağışlasın gozun aydın... Allah bize de nasip etsin. Amin.
günaydın herkese. Ahucum herseyin yolunda olmasına cok sevindim. gozunuz aydın. Saglıklı ve meutlu bir hayatı olsun beliz bebegin.
Günaydın anneler. Bugün beni de uyku tutmadı. 9 da uyandım. gece de 2 de yatmıştım oysaki..
Ahuss bebeğini güle güle büyüt inşallah canım.
günaydın herkese,
bende aynı durumdayım. Pazartesi doğmazsa salı sezeryan yada suni sancı. Sen hangisini tercih edeceksin ???
Belki normal doğar canım belli olmaz. benim büyük kızım 41+4 te normal doğdu. doktorum 42haftalık olduğunda hala doğmadıysa suni sancı veririz demişti. sezeryanı hiç gündeme getirmemişti.. hayırlısı olsun inşallah senin için canım..
canım senin içinde hayırlısı olsun inş. bizim bebişler tembel sanırım. suni sancıdan gözümü korkuttular direk sezaryenmi istesem acaba diyorum sen ne düşünüyorsun karar verdinmi? doktoramı birakacaksın yoksa ?günaydın herkese,
bende aynı durumdayım. Pazartesi doğmazsa salı sezeryan yada suni sancı. Sen hangisini tercih edeceksin ???
canım sat kaçtı senın bende senın gıbı beklıyorumda
canım benim sat 28mayıs senin için de hayırlısı olsun inş. peki sen ne düşünüyorsun ?
benım dr ahussun dedığının aynısını soyledı, sezeryana ılk etapta gerek yok ama sunı sancıyla kesın olacak dıye bışeyde yok dedı o yuzden ılk sunı sancıyı denıcez. umarım hıç bırıne gerek kalmadan gelır bebişlerimiz benımde sat 1 hazıran ama geç dollenme olabılır dedı dr suyu falan normal gıderse 41. haftaya kadar beklerız dedı tabı her hafta kontrol
sağolun arkadaşlar
hayırlısıyla bir avazda sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
kızlar çok güzel bi duygu anne olmak ister karnıyarık ister normal doğum olsun
hamileyken o güzelliği tahmin bile edilemiyor
canım benim dr suni sancıda herkes kendi doğum sancısıyla aynı sancıyı çeker dedi
mesela suni sancı bende hiçç bişi yapmadı en son eşimle halay çekiorduk hoplaya hoplaya
sancılarım artsın die
tabii 6 saat sonunda 1 cm dahi bile açılma olmayınca
sezeryan oldum.
Arkadaşlar herkese günaydın.. Doğum yapan bütün arkadaşlara hayırlı olsun..Bebekleriyle sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirsinler inşallah..
Bizim doğum tarihimiz de belli oldu.Doktorumuz 8 yada 9 Mart için seçenek sundu bize.Biz de (daha erken kavuşalım diye herhalde) 8 Mart yazdırmıştık.Sonra eve gelince bir de baktık 8 Mart Dünya Kadınlar günü..Acaba çocuğumla dalga geçerler mi diye tereddütteyiz imdi:26::26:Siz ne düşünüyorsunuz? Gerçi 9 mart olsun desek de artık geç olur herhalde.Ama doktoru arayıp şansımızı deneyebiliriz belki
Lütfen fikirlerinize ihtiyacımız var kızlarrr...
iyi yolculuklar canım ve maşallah kuzunakızlar günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbugün erken kalktık duşumuzu aldık,artık memlekete gideceğiz anneannemize doğumum orda olacak çift kişi olarak çıktığımız eve 3 kişi olarak dönerizz inşallah yaaa bu arada dün doktor kontrolüm vardı benim tosuncuk oğluşumm 3750 gram olmuşşş daha 37.haftadayızzz doktorum sen neyle besliyosun bu çocuğu dedi nst de ne sancı çıktı ne bişey şükür bebişin hareketleride iyi zaten gün içerisinde benimle uyanıp benimle uyuyo tosunum ama 4 kiolnun üzerinde olursa bebiş sakın normal doğurma dedi kiiii bu gidişle 4 kiloyu geçecek sanırım....Allahım sağlık versin başka birşey istemiyorummmm ben ara ara takip edeceğim kızlar..Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsinnn..hepinizi çoooooooooook öpüyorummmmmmmmmmmmmm Allaha emanet olunnnn
:124::124::124:Günaydııııın annecikler,tatlı bebişler
:112:
günaydın anneciklerrr
nasılsınızzzz
günydııınnn
günaydınnnnnnnn kızlarrr tabi ben yeni uyandığım için bana daha günaydın size tünaydınGünaydııınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?