inş dediğin gibi kendiliğinden gelirler. önce korkmuştum ama Ahusss un herkes kendi ağrısını çekermiş demesi beni de suni sancıya yönlendirdi. hakkımızda hayırlısı olsun güzelim
valla biz yarın gidicez dra benim normal olmazsa eğer bebeğimin başının ve karın çevresinin iri olmasından kaynaklanıyo olacak..ama bu ağrıların normal doğurmaya engel olduğunu hiç duymadım...bebek normalse başı aşağıdaysa ve çatın dar değilse birde epilepsi hastası değilsen normal olabiliyor...dru değiştirme nedenini anlamadım ben:26:
Tam 48 cm ve 2800 gram olmuş Masal Defne'm!Kuzucuğum da sabırsızlanıyo bu aralar, ee sıkıldı tabi aylardır içeride durmaktan Hepimize güzel doğumlaarrr
kızlar bişi sorcam:
bnm gibi aşırı terleyeniniz var mı? gunde kaç kere ustumu değiştiriyorum ya.. özellikle geceleri sırıl cok sıklam oluyorum... ben ki sıcagı cok severdim sürekli üşürdüm hatta,ama hamilelikte,ozellikle bu son haftalarda inanılmaz terliyorum
kızlar bişi sorcam:
bnm gibi aşırı terleyeniniz var mı? gunde kaç kere ustumu değiştiriyorum ya.. özellikle geceleri sırıl cok sıklam oluyorum... ben ki sıcagı cok severdim sürekli üşürdüm hatta,ama hamilelikte,ozellikle bu son haftalarda inanılmaz terliyorum
maşallah masal defnene
TeşekkürlerrAnnesinin minik oğlu Mert nasılmış bakalım?
kızlar bişi sorcam:
bnm gibi aşırı terleyeniniz var mı? gunde kaç kere ustumu değiştiriyorum ya.. özellikle geceleri sırılsıklam oluyorum... ben ki sıcagı cok severdim sürekli üşürdüm hatta,ama hamilelikte,ozellikle bu son haftalarda inanılmaz terliyorum
mertte iyi teyzesi yerinden gayet memnunsıcak geldi sanırım karnımın içi havalarda soğuk şu soğuk havalar gitsinde geliyim diye düşünüyor sanırım
Gelsin bir an önce annesini fazla bekletmesin
Tekrar çooook tebrikler canım! Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hepberaber sağlıklı uzuuun bir ömür diliyorum sizlere.
Ne güzel atlattın sen de, darısı bizim başımıza inşallah! 7.Marta tarih verdi bize de doktor, inşallah yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bebişimiz kucağımızda olacak:))))
Canım ne farkeder, 8.Mart dünya kadınlar gününde doğdu diye dalga geçilen kimseyi duymadım. Sizin içinize hangisi siniyorsa öyle yapın.
benim suni sancıdan gözüm korktu kimse iyi bişey söylemiyor. Suni sancıda dinlenemiyormuşsun peşpeşe geliyormuş. Ben bu kadar stresten bekleyişten sonra o yorgunluğa gelemicem direk sezeryan olucam...
kızlar bişi sorcam:
bnm gibi aşırı terleyeniniz var mı? gunde kaç kere ustumu değiştiriyorum ya.. özellikle geceleri sırılsıklam oluyorum... ben ki sıcagı cok severdim sürekli üşürdüm hatta,ama hamilelikte,ozellikle bu son haftalarda inanılmaz terliyorum
aynen canım bekletmesinler bizleri çok fazla artıkkkkkk
merhaba kızlar...
deniz bey 03.03.2011 tarihinde sezeryanla dünyaya geldi...dün eve çıktık,ama tahmininiz üzerine heryer heryerde,telefonlar,gelen giden eksik olmuyor..darısı sizlerin başına kızlar..:92:
merhaba kızlar...
deniz bey 03.03.2011 tarihinde sezeryanla dünyaya geldi...dün eve çıktık,ama tahmininiz üzerine heryer heryerde,telefonlar,gelen giden eksik olmuyor..darısı sizlerin başına kızlar..:92:
merhaba kızlar...
merhaba kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?