2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inş dediğin gibi kendiliğinden gelirler. önce korkmuştum ama Ahusss un herkes kendi ağrısını çekermiş demesi beni de suni sancıya yönlendirdi. hakkımızda hayırlısı olsun güzelim

benim suni sancıdan gözüm korktu kimse iyi bişey söylemiyor. Suni sancıda dinlenemiyormuşsun peşpeşe geliyormuş. Ben bu kadar stresten bekleyişten sonra o yorgunluğa gelemicem direk sezeryan olucam...

Tam 48 cm ve 2800 gram olmuş Masal Defne'm! Kuzucuğum da sabırsızlanıyo bu aralar, ee sıkıldı tabi aylardır içeride durmaktan Hepimize güzel doğumlaarrr

Son düzenleme:
herkese selam. oglum rahat birakmiyor beni, su an bile sirtimda boynuma sarilip duruyor, oynayalim anne hadi diye.. ahhh.. o yuzden alintilar bile yapamiyorum. herkese selam. dogum yapanlara hayirli olsun. hastalara gecmis olsun. herkesi opuyorum..

ya her fırsatta sana normal doğurtamam vs.diyor halbuki ben ona hiçbir zaman normal ya da sezaryen istiyorum demedim ki:26 yüzden öyle söyledim
şimdi senin ve viyolenin doktordan gelmesini bekliyorum ben de perşembe gidicem bakalım ne diyecek yine?:2::2:

kızlar bişi sorcam:
bnm gibi aşırı terleyeniniz var mı? gunde kaç kere ustumu değiştiriyorum ya.. özellikle geceleri sırılsıklam oluyorum... ben ki sıcagı cok severdim sürekli üşürdüm hatta,ama hamilelikte,ozellikle bu son haftalarda inanılmaz terliyorum

Son düzenleme:
Tam 48 cm ve 2800 gram olmuş Masal Defne'm! Kuzucuğum da sabırsızlanıyo bu aralar, ee sıkıldı tabi aylardır içeride durmaktan Hepimize güzel doğumlaarrr
maşallah masal defnene

aynen canım bene hatta sormuştum bende gece uykumdan acaip bir terle uyanıyorum dediğin gibi son 1haftadır oldu bendede

Aynen canım ben de. Dün birisi yazmış burda, yalancı menapoz demiş doktoru. Sürekli sıcak geliyor bana heryer. İstanbulda hava kötüydü 3 gündür (şükür bugün güneş var:) ben tişört üzerine palto giyerek gezdim, herkes atkı-hırka-kazak gezerken:)))

aynen canım ya ben de gece üzerimi hiç örtmüyotrum zaten sürekli menepozlu kadınlar gibiyim diyorum ateş basıyor camları açıyorum normal demekki ..

Teşekkürler canım, aslında haklısın sonuçte normal doğumda olabilirdi o tarihte ama insana seçenek sunulunca kafamız karıştı, ÇEvremizdekilerden dalga geçerler diyenler oldubir de erkek olunca

benim suni sancıdan gözüm korktu kimse iyi bişey söylemiyor. Suni sancıda dinlenemiyormuşsun peşpeşe geliyormuş. Ben bu kadar stresten bekleyişten sonra o yorgunluğa gelemicem direk sezeryan olucam...

Daha önce bir yerde suni sancının sanılanın aksine doğum sancısıyla aynı olduğunu okumuştum ama aşağıdaki linkte farklı bir görüş var:26:
Suni sancı ile Doğum

Ben de çok terliyorum özellikle geceleri normalde çok üşürdüm şimdi yazlıklarla çıkacağım neredeyse

Son düzenleme:
merhaba kızlar...

deniz bey 03.03.2011 tarihinde sezeryanla dünyaya geldi...dün eve çıktık,ama tahmininiz üzerine heryer heryerde,telefonlar,gelen giden eksik olmuyor..darısı sizlerin başına kızlar..:92:

merhaba kızlar...

deniz bey 03.03.2011 tarihinde sezeryanla dünyaya geldi...dün eve çıktık,ama tahmininiz üzerine heryer heryerde,telefonlar,gelen giden eksik olmuyor..darısı sizlerin başına kızlar..:92:

tebrikler cnm bnmmm.. Allah bagışlasın..:124::124::124:

merhaba kızlar...

tebrikler çiğdemcim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın

merhaba kızlar...

Tebrikler canım!!!!!! Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi kısmet etsin Öp bizim için Deniz beyi:)

merhaba kızlar...

tebrikler canım Allah nazarlardan korusun bebişini

kızlar merhaba. hala bekliyorum ne sancı ne bişey var. umarım herkes iyidir. yine bebişler olmuş. allah analı babalı büyütsün darısı başımıza. efeciğin odasını çektim biraz aceleyle oldu ama kusura bakmayın artık. kırmızı olan salonda park yatağımız, diğer mavi olan bebek odası. fırsat buldukça size haber vermeye çalışıcam.Eki Görüntüle 153030 Eki Görüntüle 153034 Eki Görüntüle 153035 Eki Görüntüle 153032 Eki Görüntüle 153031 Eki Görüntüle 153029 Eki Görüntüle 153028 Eki Görüntüle 153027 Eki Görüntüle 153026 Eki Görüntüle 153025 Eki Görüntüle 153024 Eki Görüntüle 153023 Eki Görüntüle 153022 Eki Görüntüle 153021 Eki Görüntüle 153036 Eki Görüntüle 153037 Eki Görüntüle 153039 Eki Görüntüle 153040 Eki Görüntüle 153033

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…