2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar...

deniz bey 03.03.2011 tarihinde sezeryanla dünyaya geldi...dün eve çıktık,ama tahmininiz üzerine heryer heryerde,telefonlar,gelen giden eksik olmuyor..darısı sizlerin başına kızlar..:92:

ben de kısa kollu tişörtle dolaşıyorum evde. dışarıya çıkarken de incecik giyiniyorum. yoksa yanıyorum, pişiyorum

merhaba kızlar...

deniz bey 03.03.2011 tarihinde sezeryanla dünyaya geldi...dün eve çıktık,ama tahmininiz üzerine heryer heryerde,telefonlar,gelen giden eksik olmuyor..darısı sizlerin başına kızlar..:92:

bebeğin güle güle büyüsün inşallah canım. mutlu bir hayat diliyorum..

uzun kollu birşeyle asla yatamıyorum, üstelik üstümü de örtmüyorum. çok feci sıcak basıyor beni de..

8 mart dünya kadınlar günü diye kimse dalga geçmez canım bence. ama tereddütte kaldıysan da değiştir canım tarihi..

Kızlar bi sorum var cvp yazarsaanız sevinirim doğum gelince suyumuz gelecekya bunun miktarı nekadar altımızı ıslatacak kadar mı o halde pet yada hasta bezi mi kullanmamız gerekcek bilen varsa yazın lütfen kafamda soru işareti kaldı

hoşgeldiniiizzz canım geçmiş olsun tez zamanda düzelirsin inşallah.kızınada koccaammaaaaannn bir MAŞALLAH

hoşgeldiniz canımmm maşallah öykü bebeğe

maşallah canım öyküne allah nazarlardan korusun çok güzel hele o el allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın ve sizi tebrik ediyorum

yavrum çok tatlı annesi. Allah analı babalı büyütsün upuzun güzel bir ömrü olsun inşallah....

canımmmmmmmm bu nasıl bi güzellik maşalaaaaaaaaaaah. Allahım korusun çok tatlı yaaaaaaa.

41 kere allahım mutlu mesut büyütmeyi nasip etsin karnımda böyle bir güzellik olduğuna inanamıyorum...

canım bebişin çok tatlı maşallah ne güzel kavuştun darısı bizlerin başına

masallah kuzuna canim. Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.

Tüm teyzelerimize çok teşekkür ediyoruz.

Geçmiş olsun canım aynı zamanda gözünüz aydın bebişimize de kocaman ,dün benim kızımda sarılığa yakalandı bizde atlatmak için bekliyoruz.İnşallah sorunsuz atlatırız.

Canım Düzgün Bey süper bir dr bu konuda şüphen olmasın.Ama hastane ile ilgili problemler yaşadık.Zaten sıkıntılar olduğunu biliyorduk sadece drumuz için hastaneye gidiyorduk.
Yenidoğan ünitesinde ki hemşirelerle biraz sıkıntı yaşadık.Sütüm gelmediği için kızım 2. gün hiç susmadan ağladı.Aç diyoruz hayır tok sütünüzde var diyorlar.Çocuk akşama doğru ağlamaktan katılınca gece yazılı izinle ancak mama verdirdik.Kızımızın tok olup olmadığını anlamak için şeker testine bakıcaz dediler.şeker 85 çıktı kızınız tok dedikten sonra kızımıza test bile yapılmadığını öğrendik.vss vss

Seninde gözün aydın canım,kızına da kocaman bir maşallah.

Sağolasın canım benim.Sütle ilgili 3 gün sıkıntı çektik,mecburen hazır mama verdik.Hanımefendi mama ile sütten önce tanışınca annesini emmek istemiyor
Emzirme için o beni ben onu yola getirmeye çalışıyorum.
Yıldız hele gelsin Tuğba neler hissettiğimi o zaman anlayacaksın.İnanılmaz,tarif edilmez bir duygu anne olmak.

herkese slmmmmmmm :79:
kızımı gördük geldik teyzeleri
2950gr olmuş. :81: haftaya çatı muayenemiz var.
her şey normal gözüküyor inşallah çatıda da sıkıntı olmaz normal doğum olur.
sizler nasılsınızzz???

canim, catlaklar bu renk kalmayacak, sedef rengi alacak, cokta ben buradayim demiyor. buyuk oglumdan kalma var bende, ama ikinci kerata da son ayda bana hatira birakmaya karar verdi bu da gobek deligimin etrafi ve bele dogru catlaklarim olustu. Saglik olsun, onlarda bizde saglikli olalimda.[/QUOTE]

cnm çok sağol. moral oldu bana. cnm sıkılıyor kaç gündür. tecrübesizlik işte...
sağlık en önemlisi kesinlikle. kızım sağlıklı olsun da gerisi teferruat.
ama insan canının sıkıldığı şeyleri paylaşıp destek alınca da rahatlıyo yani.

cnm bende sırf oyuzden cook ıstıyorum ama su bas ve bel agrısı korkutuo benı

bıde esıme bırı sakt klma olsılı cok azda olsa var dedi

şimdı esmde hıc ıstemıoo

bnım dr dedıkı ben srdum sız neyı onerrsınz dıe ben uyumasnı tavsıye ederm dedı

off bı kara vereedım yaa

maşallah kuzuna yıldızcım[/QUOTE]

slm kızlar minişim uyuyor bi bakayım dedim doğuran varmı diye doğurun kızlar bizde teyze olalımda doğum hikayelerimizi yazalım artık bende çok merak ediyordum şu su gelme olayını yaşayamadım ama kız kardeşimin geldiğinde kendini tutamadı tuvalete bile gidemedi yani çiş gibi değil tutamıyosun allah yardımcınız olsun bence en güzel doğum sancı çekerek olan doğum hiç korkmayın rabbim yanınızda

Son düzenleme:
maşallah kuzuna yıldızcım

slm kızlar minişim uyuyor bi bakayım dedim doğuran varmı diye doğurun kızlar bizde teyze olalımda doğum hikayelerimizi yazalım artık bende çok merak ediyordum şu su gelme olayını yaşayamadım ama kız kardeşimin geldiğinde kendini tutamadı tuvalete bile gidemedi yani çiş gibi değil tıtamıyosun allah yardımcınız olsun bence en güzel doğum sancı çekerek olan doğum hiç korkmayın rabbim yanınızda[/QUOTE]

Amin cnm. inşallah biz de hayırlısıyla sağlıkla alırız bebişlerimizi kollarımza.

maşallah kuzuna yıldızcım

slm kızlar minişim uyuyor bi bakayım dedim doğuran varmı diye doğurun kızlar bizde teyze olalımda doğum hikayelerimizi yazalım artık bende çok merak ediyordum şu su gelme olayını yaşayamadım ama kız kardeşimin geldiğinde kendini tutamadı tuvalete bile gidemedi yani çiş gibi değil tutamıyosun allah yardımcınız olsun bence en güzel doğum sancı çekerek olan doğum hiç korkmayın rabbim yanınızda[/QUOTE]

amin canım hayırlısı ile kolay doğumlarla sağlıkla bebişleri kucağımıza alalım sanırım bugün doğum yapan yok yapan varsda haberimiz yok

canım ben 2010 mart annesiyim
benim suyum gelmişti evde tv izliyordum uzanarak birşey oldu sanki pıt diye birşey :) ve arkadan bir sıcaklık hissettim hemen wc ye gittim ben giderken akıyordu tabii ama eşofmanım tuttu yerlere gelmedi yani sonra bir süre wc de otrdum o akmaya devam etti tutamıyorsun zaten tabiii benide bir titreme aldı çok heyecanlanmıştım :)
sonrasında akışı azaldı daha sonra duş alıp hastaneye gittim giderkende ped koydum o yetti ilk seferinde hızlı akıyo ama sonra sızıntı şeklinde akıyo
umarım açıklayıcı olmuştur

hayırlı doğumlar allah bir avazda kurtarsın
dünyaya gelen bebişlerde hoşgeldiler allah analı babalı büyütsün

maşallah canım artık eli kulağındadır oğluşunun sabret bu kadar beklemişsin...inşallah sağlıklı kolay ve gönlünden geçen doğumu Rabbim nasip eder
bence çok gereksiz bir kaygı yani ben şimdiye kadar doğumm tarihiyle dalga geçildiğini duymadım
Tam 48 cm ve 2800 gram olmuş Masal Defne'm! Kuzucuğum da sabırsızlanıyo bu aralar, ee sıkıldı tabi aylardır içeride durmaktan Hepimize güzel doğumlaarrr
maşallah canım kızına..amin inşallah hepimiz güzel doğumlarla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız..
merhaba kızlar...

maşallah canım...Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin bebişine ve sana da bol sütlü az sancılı günler

çok sağol açıklaman için demkki ilk geldiğinde pet koyma olasılığın olmuyoeğer sancıyla doğuma gidersen sanırım masada geliyo umarım yanlış anlamadım ohalde herşeye rağmen yanımızda pet taşıyalım yakalanmayaılım şaşırmayalımm

slm kızlar umarım atladığım mesaj kalmaıştır..bugün bildiğiniz gibi kontrolümüz vardı oğluşum 4 kiloyu epey geçmiş boyuda 53cm imiş yüzünü göremedik bukez ama suyumuz falan iyiymiş..nst ye girmedik bu hafta dr gerek görmedi...bebeğin yeri epey daralmış istersen seni çarşamba günü sezaryene alalım dedi ben ama nasıl olur derken dr normal doğumda yaşanabilecek sıkıntıları teker teker saydı iri bebeklerde bu olasılıklar daha da sık görülür dedi...bende dedim ki peki illaki bu hafta sezaryen olması mı gerekiyo yani bekleyelim normal doğumu deneyelim olmazsa sezaryene geçemiyormuyuz dedim tabiki geçilir ama çektiğin sancı sıkıntı yanına kar kalır dedi.çatı muayenesi yapmadı sen ne dersen ben hep senin yanında olacağım dedi...annemler halamlar teyzemler falan herkes sancılarımın gelmesini beklememi ve olmazsa normal doğum öyle sezaryene geçmem gerektiğini iri bebeklerin daha fazla dikişle doğduğunu ama o dikişlerin de hemencecik kaynadığını söylediler...kararsız bir şekilde ayrıldık hastaneden..eve geldik eşimle konuştuk beklemeye karar verdik..gerçi o biran önce oğlunu sevmek istiyo ama yine de bekleyelim dedi...zaten dr bebeğin epey büüyük maşallah zaten haftaiçi görüşürüz senle dedi..birde idrar torbasında idrar biriktirmeye başlamış

TOSUNCUĞUNA MAŞALLAH CANIMM NASIL BESLEDİN BEBİŞİ İP UCU VER BİZE ANNE BAB İRİR Mİ YANİ KALITSAL OLABİLİR HAYIRLA SAĞLIKLA PIT DİYE HEMENCİK ÇIKIVERİR İNŞALLAH CANINI ÇOK YAKMADAN BOL BOL FETİH SÜRESİ OKU DİNLE CANIMM

Maşallah canım oğluşuna Yine sen bilirsin, eğer beklemek istiyorsan bekle tabi ki. Ama sezaryen dersen doktor bu hafta sizi buluşturmak istiyor baksana. Valla içine hangisi siniyorsa öyle yap, önemli olan senin ne istediğin...

çok sağol canım..sanırım bunun beslenmeyle b ir alakası yok çünkü benim hala mide bulantılarım ve kusmalarımm devam ediyo ama benim kardeşlerim ve ben iri doğmuşuz yani annem kundağınıza bile sığmıyordunuz nnerdeyse diyo..ama kolay doğduğumuzu da söylüyo..Rabbim hepimizin meleklerini korusun tüm kötülüklerden kazalrdan belalardan..umarım yanlış karar vermemişimdir diye dua ediyorum şimdi...

teşkkür ederim canım ama sezaryende olacaksa 40.haftasında olsun diyorum...önce bir sancım gelsin normal doğumu deneyelim bakalım olmazsa tabiki sezaryen olacak..Rabbim utandırmasın pişman ettirmesin aldığımız karardan..sonuçta 1 hafta kadar fazladan durmasının bir zararı olmaz sanırım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…