merhaba kızlar...
deniz bey 03.03.2011 tarihinde sezeryanla dünyaya geldi...dün eve çıktık,ama tahmininiz üzerine heryer heryerde,telefonlar,gelen giden eksik olmuyor..darısı sizlerin başına kızlar..:92:
merhaba kızlar...
deniz bey 03.03.2011 tarihinde sezeryanla dünyaya geldi...dün eve çıktık,ama tahmininiz üzerine heryer heryerde,telefonlar,gelen giden eksik olmuyor..darısı sizlerin başına kızlar..:92:
kızlar merhaba. hala bekliyorum ne sancı ne bişey var. umarım herkes iyidir. yine bebişler olmuş. allah analı babalı büyütsün darısı başımıza. efeciğin odasını çektim biraz aceleyle oldu ama kusura bakmayın artık. kırmızı olan salonda park yatağımız, diğer mavi olan bebek odası. fırsat buldukça size haber vermeye çalışıcam.Eki Görüntüle 153030 Eki Görüntüle 153034 Eki Görüntüle 153035 Eki Görüntüle 153032 Eki Görüntüle 153031 Eki Görüntüle 153029 Eki Görüntüle 153028 Eki Görüntüle 153027 Eki Görüntüle 153026 Eki Görüntüle 153025 Eki Görüntüle 153024 Eki Görüntüle 153023 Eki Görüntüle 153022 Eki Görüntüle 153021 Eki Görüntüle 153036 Eki Görüntüle 153037 Eki Görüntüle 153039 Eki Görüntüle 153040 Eki Görüntüle 153033
Teşekkürler canım, aslında haklısın sonuçte normal doğumda olabilirdi o tarihte ama insana seçenek sunulunca kafamız karıştı, ÇEvremizdekilerden dalga geçerler diyenler oldubir de erkek olunca
Daha önce bir yerde suni sancının sanılanın aksine doğum sancısıyla aynı olduğunu okumuştum ama aşağıdaki linkte farklı bir görüş var:26:
Suni sancı ile Doğum
Ben de çok terliyorum özellikle geceleri normalde çok üşürdüm şimdi yazlıklarla çıkacağım neredeyse
merhaba kızlar...
kızlar bişi sorcam:
bnm gibi aşırı terleyeniniz var mı? gunde kaç kere ustumu değiştiriyorum ya.. özellikle geceleri sırılsıklam oluyorum... ben ki sıcagı cok severdim sürekli üşürdüm hatta,ama hamilelikte,ozellikle bu son haftalarda inanılmaz terliyorum
Arkadaşlar herkese günaydın.. Doğum yapan bütün arkadaşlara hayırlı olsun..Bebekleriyle sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirsinler inşallah..
Bizim doğum tarihimiz de belli oldu.Doktorumuz 8 yada 9 Mart için seçenek sundu bize.Biz de (daha erken kavuşalım diye herhalde) 8 Mart yazdırmıştık.Sonra eve gelince bir de baktık 8 Mart Dünya Kadınlar günü..Acaba çocuğumla dalga geçerler mi diye tereddütteyiz şimdi:26::26:Siz ne düşünüyorsunuz? Gerçi 9 mart olsun desek de artık geç olur herhalde.Ama doktoru arayıp şansımızı deneyebiliriz belki
Lütfen fikirlerinize ihtiyacımız var kızlarrr...
hoşgeldiniiizzz canım geçmiş olsun tez zamanda düzelirsin inşallah.kızınada koccaammaaaaannn bir MAŞALLAH
hoşgeldiniz canımmm maşallah öykü bebeğe
maşallah canım öyküne allah nazarlardan korusun çok güzel hele o elallah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın ve sizi tebrik ediyorum
yavrum çok tatlı annesi. Allah analı babalı büyütsün upuzun güzel bir ömrü olsun inşallah....
canımmmmmmmm bu nasıl bi güzellik maşalaaaaaaaaaaah. Allahım korusun çok tatlı yaaaaaaa.
41 kereallahım mutlu mesut büyütmeyi nasip etsin karnımda böyle bir güzellik olduğuna inanamıyorum...
canım bebişin çok tatlı maşallah ne güzel kavuştun darısı bizlerin başına
Ardina,maşallah Öyküye...
Coook tatlı ya..
boyle dogumları gorunce ben de sabırsızlanıyorum,hemen dogurmak istiyorum.......... ama daha sancı mancı yok... sadece 3 gundur acaip kasılmalarım var,karnım taş gbi oluyo.. daha ne kdr beklicem acaba...
masallah kuzuna canim. Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.
kuzumla bizde geldik evimize kızlarçok şükür herşey güzel geçti 1 Mart 11.35 te kızım geldi benim ayılmam biraz zaman aldı ama çok şükür şimdi iyiyiz. genel sezeryanla oldu doğum binlerce kez şükürler olsun Allah'a ikimizde sağlıcakla kurtuduk. Meleğimde çok iyi çok şükür kan uyuşmazlığından dolayı ufak bi sarılık sorunumuz var işallah onu da atlatacağız. hepiniz Allah'a emanet olun doğuma gidecek olanlar çok çok çok güzel
maşallah kızına da sanada canımRabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin bebişine...çok tatlı maşallah...inşallah en kısa zamanda ağrıların geçer ve herşey çookk daha güzel olur..tatlım hastaneyle ilgili veya drla ilgili bir sıkıntı yaşadın mı?
slm kızlar...ardina hayırlı olsun canmm
hazır prensesim uyurken bi kk.ya girem dedim...herkez iyidir inşallah
biz iyiyiz çok şükürler olsunbugün kızımı yine dr.götürdük topuktan kan aldılar...sarılık için son 12 çıkmıştı bugün 13 çıktı dr.sık sık emzir dedi...inşallah düşer.ona üzülüyorum:26: onun dışında herşey çok iyi Allahıma çok şükür bende iyiyim bugün 5.günüm hiçbi acım ağrım yok sütümde geldi iyice
darısı bekleyenlerin başına
hoşgeldin canım. maşallah Öykü kıza.inşallah daha iyisindir. Öykü kız nasıl? sütle ilgili sorunu yoktur inşallah? eve çıktınız herhalde. evde bir bayram havası vardır tabi.. annen falan mest olmuştur. allahım bana da yaşatsın inşallah.
canım ben epidural sezeryan olacam kısmetse. doktor o daha iyi dedi. doğduğunde yanına koyarız hemen ilk sen görür koklarsın herşeyini görürsün dedi. bayağı heveslendirdi. bide burda yazılanları okudukça cesaret geldi. bence sende düşün canım. arkadaşlarımada sordum onlarda o anı o kadar güzel anlattılarki resimleri gösterdiler imrendim.
canım çook sağol. evet beklemicek gibi. ya ne kaldı acık daha kalsın kilo alsın içerde değilmi ama.
kızlar merhaba. hala bekliyorum ne sancı ne bişey var. umarım herkes iyidir. yine bebişler olmuş. allah analı babalı büyütsün darısı başımıza. efeciğin odasını çektim biraz aceleyle oldu ama kusura bakmayın artık. kırmızı olan salonda park yatağımız, diğer mavi olan bebek odası. fırsat buldukça size haber vermeye çalışıcam.Eki Görüntüle 153030 Eki Görüntüle 153034 Eki Görüntüle 153035 Eki Görüntüle 153032 Eki Görüntüle 153031 Eki Görüntüle 153029 Eki Görüntüle 153028 Eki Görüntüle 153027 Eki Görüntüle 153026 Eki Görüntüle 153025 Eki Görüntüle 153024 Eki Görüntüle 153023 Eki Görüntüle 153022 Eki Görüntüle 153021 Eki Görüntüle 153036 Eki Görüntüle 153037 Eki Görüntüle 153039 Eki Görüntüle 153040 Eki Görüntüle 153033
denizcim ne kadar güzel olmuş efe bebişin odası güle güle kullanın güzel güzel oynasın mışıl mışıl uyusun
:26::26:bende şu su nasıl birşey merak ediyorum:26:
cnm çok sağol. moral oldu bana. cnm sıkılıyor kaç gündür. tecrübesizlik işte...
sağlık en önemlisi kesinlikle. kızım sağlıklı olsun da gerisi teferruat.
ama insan canının sıkıldığı şeyleri paylaşıp destek alınca da rahatlıyo yani.
maşallah kuzuna yıldızcım
maşallah kuzuna yıldızcım
Kızlar bi sorum var cvp yazarsaanız sevinirim doğum gelince suyumuz gelecekya bunun miktarı nekadar altımızı ıslatacak kadar mı o halde pet yada hasta bezi mi kullanmamız gerekcek bilen varsa yazın lütfen kafamda soru işareti kaldı
kizlar söylemeden gecemicemm iyiki sizleri tanimisimm iyiki bu siteye uye olmusummm cunkuuu sizle tanisana kadar dogumdan okadar cokk korkuyordumkiii anlatamam ama simdi kendime bakiyorum doguran hamisleri gördükce sizleri gördükcee bir an önce dogurasim gelioo yani bu sizin sayenizdee hepinizee cook tesekkür ediyorum canlarim benim
günaydınlar herkese yeni gelen bebeklerimiz sağlıkla mutlulukla anne babalarıyla büyüsün inş.
biz 40 haftayı tamamladık ama oğlum gelmiyor malesef pazartesiye kadar bekleyelim olmazsa suni sancı yada sezaryenle alacaz dedi doktor . normal olsun diye beklerken sezaryen a kalcaz sanırım.
bence çok gereksiz bir kaygı yani ben şimdiye kadar doğumm tarihiyle dalga geçildiğini duymadımArkadaşlar herkese günaydın.. Doğum yapan bütün arkadaşlara hayırlı olsun..Bebekleriyle sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirsinler inşallah..
Bizim doğum tarihimiz de belli oldu.Doktorumuz 8 yada 9 Mart için seçenek sundu bize.Biz de (daha erken kavuşalım diye herhalde) 8 Mart yazdırmıştık.Sonra eve gelince bir de baktık 8 Mart Dünya Kadınlar günü..Acaba çocuğumla dalga geçerler mi diye tereddütteyiz şimdi:26::26:Siz ne düşünüyorsunuz? Gerçi 9 mart olsun desek de artık geç olur herhalde.Ama doktoru arayıp şansımızı deneyebiliriz belki
Lütfen fikirlerinize ihtiyacımız var kızlarrr...
Tam 48 cm ve 2800 gram olmuş Masal Defne'm!Kuzucuğum da sabırsızlanıyo bu aralar, ee sıkıldı tabi aylardır içeride durmaktan Hepimize güzel doğumlaarrr
merhaba kızlar...
canım ben 2010 mart annesiyim
benim suyum gelmişti evde tv izliyordum uzanarak birşey oldu sanki pıt diye birşey :) ve arkadan bir sıcaklık hissettim hemen wc ye gittim ben giderken akıyordu tabii ama eşofmanım tuttu yerlere gelmedi yani sonra bir süre wc de otrdum o akmaya devam etti tutamıyorsun zaten tabiii benide bir titreme aldı çok heyecanlanmıştım :)
sonrasında akışı azaldı daha sonra duş alıp hastaneye gittim giderkende ped koydum o yetti ilk seferinde hızlı akıyo ama sonra sızıntı şeklinde akıyo
umarım açıklayıcı olmuştur
hayırlı doğumlar allah bir avazda kurtarsın
dünyaya gelen bebişlerde hoşgeldiler allah analı babalı büyütsün
slm kızlar umarım atladığım mesaj kalmaıştır..bugün bildiğiniz gibi kontrolümüz vardıoğluşum 4 kiloyu epey geçmiş boyuda 53cm imiş yüzünü göremedik bukez ama suyumuz falan iyiymiş..nst ye girmedik bu hafta dr gerek görmedi...bebeğin yeri epey daralmış istersen seni çarşamba günü sezaryene alalım dedi ben ama nasıl olur derken dr normal doğumda yaşanabilecek sıkıntıları teker teker saydı iri bebeklerde bu olasılıklar daha da sık görülür dedi...bende dedim ki peki illaki bu hafta sezaryen olması mı gerekiyo yani bekleyelim normal doğumu deneyelim olmazsa sezaryene geçemiyormuyuz dedim tabiki geçilir ama çektiğin sancı sıkıntı yanına kar kalır dedi.çatı muayenesi yapmadı sen ne dersen ben hep senin yanında olacağım dedi...annemler halamlar teyzemler falan herkes sancılarımın gelmesini beklememi ve olmazsa normal doğum öyle sezaryene geçmem gerektiğini iri bebeklerin daha fazla dikişle doğduğunu ama o dikişlerin de hemencecik kaynadığını söylediler...kararsız bir şekilde ayrıldık hastaneden..eve geldik eşimle konuştuk beklemeye karar verdik..gerçi o biran önce oğlunu sevmek istiyo ama yine de bekleyelim dedi...zaten dr bebeğin epey büüyük maşallah zaten haftaiçi görüşürüz senle dedi..birde idrar torbasında idrar biriktirmeye başlamış
slm kızlar umarım atladığım mesaj kalmaıştır..bugün bildiğiniz gibi kontrolümüz vardıoğluşum 4 kiloyu epey geçmiş boyuda 53cm imiş yüzünü göremedik bukez ama suyumuz falan iyiymiş..nst ye girmedik bu hafta dr gerek görmedi...bebeğin yeri epey daralmış istersen seni çarşamba günü sezaryene alalım dedi ben ama nasıl olur derken dr normal doğumda yaşanabilecek sıkıntıları teker teker saydı iri bebeklerde bu olasılıklar daha da sık görülür dedi...bende dedim ki peki illaki bu hafta sezaryen olması mı gerekiyo yani bekleyelim normal doğumu deneyelim olmazsa sezaryene geçemiyormuyuz dedim tabiki geçilir ama çektiğin sancı sıkıntı yanına kar kalır dedi.çatı muayenesi yapmadı sen ne dersen ben hep senin yanında olacağım dedi...annemler halamlar teyzemler falan herkes sancılarımın gelmesini beklememi ve olmazsa normal doğum öyle sezaryene geçmem gerektiğini iri bebeklerin daha fazla dikişle doğduğunu ama o dikişlerin de hemencecik kaynadığını söylediler...kararsız bir şekilde ayrıldık hastaneden..eve geldik eşimle konuştuk beklemeye karar verdik..gerçi o biran önce oğlunu sevmek istiyo ama yine de bekleyelim dedi...zaten dr bebeğin epey büüyük maşallah zaten haftaiçi görüşürüz senle dedi..birde idrar torbasında idrar biriktirmeye başlamış
TOSUNCUĞUNA MAŞALLAHCANIMM NASIL BESLEDİN BEBİŞİ İP UCU VER BİZE ANNE BAB İRİR Mİ YANİ KALITSAL OLABİLİR HAYIRLA SAĞLIKLA PIT DİYE HEMENCİK ÇIKIVERİR İNŞALLAH CANINI ÇOK YAKMADAN BOL BOL FETİH SÜRESİ OKU DİNLE CANIMM
Maşallah canım oğluşunaYine sen bilirsin, eğer beklemek istiyorsan bekle tabi ki. Ama sezaryen dersen doktor bu hafta sizi buluşturmak istiyor baksana. Valla içine hangisi siniyorsa öyle yap, önemli olan senin ne istediğin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?