slm kızlar umarım atladığım mesaj kalmaıştır..bugün bildiğiniz gibi kontrolümüz vardıoğluşum 4 kiloyu epey geçmiş boyuda 53cm imiş yüzünü göremedik bukez ama suyumuz falan iyiymiş..nst ye girmedik bu hafta dr gerek görmedi...bebeğin yeri epey daralmış istersen seni çarşamba günü sezaryene alalım dedi ben ama nasıl olur derken dr normal doğumda yaşanabilecek sıkıntıları teker teker saydı iri bebeklerde bu olasılıklar daha da sık görülür dedi...bende dedim ki peki illaki bu hafta sezaryen olması mı gerekiyo yani bekleyelim normal doğumu deneyelim olmazsa sezaryene geçemiyormuyuz dedim tabiki geçilir ama çektiğin sancı sıkıntı yanına kar kalır dedi.çatı muayenesi yapmadı sen ne dersen ben hep senin yanında olacağım dedi...annemler halamlar teyzemler falan herkes sancılarımın gelmesini beklememi ve olmazsa normal doğum öyle sezaryene geçmem gerektiğini iri bebeklerin daha fazla dikişle doğduğunu ama o dikişlerin de hemencecik kaynadığını söylediler...kararsız bir şekilde ayrıldık hastaneden..eve geldik eşimle konuştuk beklemeye karar verdik..gerçi o biran önce oğlunu sevmek istiyo ama yine de bekleyelim dedi...zaten dr bebeğin epey büüyük maşallah zaten haftaiçi görüşürüz senle dedi..birde idrar torbasında idrar biriktirmeye başlamış
teşkkür ederim canım ama sezaryende olacaksa 40.haftasında olsun diyorum...önce bir sancım gelsin normal doğumu deneyelim bakalım olmazsa tabiki sezaryen olacak..Rabbim utandırmasın pişman ettirmesin aldığımız karardan..sonuçta 1 hafta kadar fazladan durmasının bir zararı olmaz sanırım:26:
slm kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı ama hiçte istediğim gibi geçmedi
oğluşumun gelmeye hiç niyeti yokmuş hatta 17 mart olan 40.haftanın bitimini bile geçebilir 20-21 mart olabilir dediçok moralim bozuldu çatı muaynesi yapmayı bırak açılmama bile bakmadı çünkü ne kasılma ne sancı çıktı nst de anlıycağınız moralim çok bozuk ben bir an önce kavuşmayı hayal ederken doktor bunun rahatı yerinde gelmeye niyeti yok diyo:84 kadar moralim bozuldu ki kadın
20-21 i bulur bence diyince hiç bişey sormadan konuşmadan geldik
ii akşamlar annişler nası geçiyo gününüz bakalımm
cANIM,ben de senin gibi sabırsızlanıyorum ama napalım.. hayırlısıyla saglıkla gelsinler de 3-4 gun gec gelsinler bebişlerimiz... üzülme,moralini bozma.. ben de senin gibi beklemedeyim..
slm kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı ama hiçte istediğim gibi geçmedi
oğluşumun gelmeye hiç niyeti yok hatta 17 mart olan 40.haftanın bitimini bile geçebilir 20-21 mart olabilir dediçok moralim bozuldu çatı muaynesi yapmayı bırak açılmama bile bakmadı çünkü ne kasılma ne sancı çıktı nst de anlıycağınız moralim çok bozuk ben bir an önce kavuşmayı hayal ederken doktor bunun rahatı yerinde gelmeye niyeti yok diyo:84 kadar moralim bozuldu ki kadın
Nuraycım nasılsın canım? kızın nasıl? adını belirleyabildiniz mi???
maşallah annesi oğllıuşuna hayırlısı olsun inş.senin için de sağlıkla mutlulukla gelsin paşalar...
maşallah cnm. tosuncuk olacak desene.
hakkında hayırlısı olsun. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Merhaba arkadaşlar,
nasılsınız umarım herşey yolundadır, birkaç gün gelemedim buraya doğum yapan arkadaşlar varsa kutlarım..
canım zaten herşey yolundaysa 3 gün önce 3 gün sonra doğarmış benim doktorum da bugün aynı şeyleri söyledi üzülme bebiş son gününe kadar gelişimini tamamlasın daha iyi..
canım benim doğru diyosun da 1 aydır yatıyorum hiç kalkmadan erken doğum riski var dedi diye36 yı geçir bebiş gelir demişti sanırım kendimi ona göre programlamışım şimdide rahatı yerinde 40 bile geçer dio o yüzden gerildim ve yoruldum beklemekten sanırım
Merhaba arkadaşlar,
nasılsınız umarım herşey yolundadır, birkaç gün gelemedim buraya doğum yapan arkadaşlar varsa kutlarım..
canım zaten herşey yolundaysa 3 gün önce 3 gün sonra doğarmış benim doktorum da bugün aynı şeyleri söyledi üzülme bebiş son gününe kadar gelişimini tamamlasın daha iyi..
sağlıklı olsun suyu gelişimi iyi olsunda varsın bir kaç gün daha beklesin bence...en güvenli yyer onlar için anne karnı..bak benim dr bu çarşamba gel sezaryen yapalım dedi ben beklemek istediğimi söyledim
maşallah kuzuna canımslm kızlar umarım atladığım mesaj kalmaıştır..bugün bildiğiniz gibi kontrolümüz vardıoğluşum 4 kiloyu epey geçmiş boyuda 53cm imiş yüzünü göremedik bukez ama suyumuz falan iyiymiş..nst ye girmedik bu hafta dr gerek görmedi...bebeğin yeri epey daralmış istersen seni çarşamba günü sezaryene alalım dedi ben ama nasıl olur derken dr normal doğumda yaşanabilecek sıkıntıları teker teker saydı iri bebeklerde bu olasılıklar daha da sık görülür dedi...bende dedim ki peki illaki bu hafta sezaryen olması mı gerekiyo yani bekleyelim normal doğumu deneyelim olmazsa sezaryene geçemiyormuyuz dedim tabiki geçilir ama çektiğin sancı sıkıntı yanına kar kalır dedi.çatı muayenesi yapmadı sen ne dersen ben hep senin yanında olacağım dedi...annemler halamlar teyzemler falan herkes sancılarımın gelmesini beklememi ve olmazsa normal doğum öyle sezaryene geçmem gerektiğini iri bebeklerin daha fazla dikişle doğduğunu ama o dikişlerin de hemencecik kaynadığını söylediler...kararsız bir şekilde ayrıldık hastaneden..eve geldik eşimle konuştuk beklemeye karar verdik..gerçi o biran önce oğlunu sevmek istiyo ama yine de bekleyelim dedi...zaten dr bebeğin epey büüyük maşallah zaten haftaiçi görüşürüz senle dedi..birde idrar torbasında idrar biriktirmeye başlamış
kesinlikle yıldızcım hiö doğum hikayesi okumuyoruzslm kızlar 2011 mart annelerinin doğum hikayeleri topiğini didem açmış ama ondan başka kimmmmsecikler yazmamış.
hadi yeni anneler müsait olduğunuzda yazın, merak ediyorum doğum hikayelerinizi.
inş istediğin tarihlerde gelir canım 11ini merakla bekliyoruzimpaladeniz,odanız cok cici.. sağlıkla gelsin,kullansın bebişin...
Ardina,anne olmak tarif edilemez fln yazmıssın,cok duygulandım yaa... zaten sürekli ağlak moddayım. Allahım bize de yaşatsın..
Poseidon,oğlusuna maşallah,hayırlısıyla olur dogumun,istediğin gibi normal yolla insallah canım. ben de normal cok istiyorum.
ve Su gelmesi olayını ben de cook merak ediyorum.. nasıl acaba,hadi azar azar gelir de anlamazsak.. cunku ben cok terliyorum,acaba su mu diyorum,sonra bakıorum bişi yok.:121:
bu arada yarın sabah yardımcı ablamız gelecek,ev temizlenecek,perdeler yıkanacak,umarım akşamına da hayırlısıyla suyum gelir ve pzt sabahı dogum yaparım7 mart ya da 11 mart cok istiyorum ya ben.. :109::111:
sanırım gittikçe beklentilerimiz artıyor mervecim herbirimiz doktordan hayal kırıklığı ile dönmeye başladık bizim sıpalar pek keyifli çıktılar neyse sağlıkla gelsinlerdeslm kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı ama hiçte istediğim gibi geçmedi
oğluşumun gelmeye hiç niyeti yokmuş hatta 17 mart olan 40.haftanın bitimini bile geçebilir 20-21 mart olabilir dediçok moralim bozuldu çatı muaynesi yapmayı bırak açılmama bile bakmadı çünkü ne kasılma ne sancı çıktı nst de anlıycağınız moralim çok bozuk ben bir an önce kavuşmayı hayal ederken doktor bunun rahatı yerinde gelmeye niyeti yok diyo:84 kadar moralim bozuldu ki kadın
en iyisi beklemek sanırımbide herkes arayıp sormuyo mu doğurmadın mı die iyice psikolojim bozuldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?