maşallah kuzuna canımtombik olcak desene belli olmaz bakıverirsin gelir oğluşun demi amaa
kesinlikle yıldızcım hiö doğum hikayesi okumuyoruz
inş istediğin tarihlerde gelir canım 11ini merakla bekliyoruz
sanırım gittikçe beklentilerimiz artıyor mervecim herbirimiz doktordan hayal kırıklığı ile dönmeye başladık bizim sıpalar pek keyifli çıktılar neyse sağlıkla gelsinlerde
doğru diyosun canım bizimki 34.haftada gelmeye kalkınca millete de baya bi uzun geldi hamileliğimhayır henüz vakti var de moralini bozma sonuçta 40 hafta hatta 42 hafta olabiliyo hamilelikler
buarada gözde yani bersu arkadaşımız yok doğumamın gitti acaba:26::26:
haklısın galiba canım..
doğru diyosun canım bizimki 34.haftada gelmeye kalkınca millete de baya bi uzun geldi hamileliğimarkadaşım aradı dün dişleriyle doğcak seninki galiba dio kızayım mı güleyim mi bilemedim
teşekkürler canım inşallah beklemekle iyi ediyorumdur...bence de doğuma gitmiş olması lazım çünkü o zaten haftasını doldurmuştu..sanırım bersu 1 ben 2. olucam haftasını dolduran:26:dimi yanlış hatırlamıyorum şimdiye kadar bekleyen olmadı..bu arada sanırım seni doğuma göndericem ben
slm kızlar 2011 mart annelerinin doğum hikayeleri topiğini didem açmış ama ondan başka kimmmmsecikler yazmamış.
hadi yeni anneler müsait olduğunuzda yazın, merak ediyorum doğum hikayelerinizi.
yok ben askere gidinceye kadar karnımda bekleticem böyle daha masrafsız hem deseydin
bu arada özlemcim bekliycek olanlar arasında bende varım sanırım
hayırlısı olsun bakalım ama kararsızlık çok kötü bişeymiş şimdi daha rahatım..olmazsa 40.haftada sezaryen olurumsibel arkadaşımız var canım günü dolup bekleyen sanırım bu gidişle öyle olucakayy sende tek başına gitme doğuma bariiiii beraber gidelim ama baksana mervenin doktoruna göre mervede bizi yolcu edebilir :26::26:
Canım inanın bebekler geldiğinde kafanızı kaşıyacak vaktiniz kalmıyor.Bende doğum hikayemi en kısa sürede paylaşmak istiyorum ama bakalım ne zaman kısmet olacak.
bu arada özlemcim bekliycek olanlar arasında bende varım sanırım
mervecim senin zıpır oğlun başta yaptı şimdide ağır abi modunda demekki
tamam canım biz de artık türkü çalar oynarız burda oohhh
:118::118::118::122::122::122::122::122:
:118::118::118::122::122::122::122::122:
bu oynayanlar biziz özlemcim doğuramayanlar olaraktan yokk su felan gelmez bizim suyumuz kesik baksana maşallah ne gelen var ne giden evim evime bakıyordum
bende bir an ne düşündüm
bu oynayanlar biziz özlemcim doğuramayanlar olaraktan yokk su felan gelmez bizim suyumuz kesik baksana maşallah ne gelen var ne giden evim evime bakıyordum
ben bildim deseneşu su meselesine de hayli takmış durumdayım bu arada geceleri rüyamda suyumun geldiğini görüyorum artık yaww dün akşamda duş alırken geliyodu anlamıyomuşum duştayım ya anneme anlattım o da anlamaman imkansız çişin gelmiş gibi bi his oluyo zaten dio:83:
suyum gelirse yada sancılanırsam girip kesin yazarım saat kaç olursa olsun ama ben direk doğuma gidicem planlanan tarihde ve saattte öyle ge:93::93:liyor
ben bildim deseneşu su meselesine de hayli takmış durumdayım bu arada geceleri rüyamda suyumun geldiğini görüyorum artık yaww dün akşamda duş alırken geliyodu anlamıyomuşum duştayım ya anneme anlattım o da anlamaman imkansız çişin gelmiş gibi bi his oluyo zaten dio:83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?