2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın galiba canım..
hayır henüz vakti var de moralini bozma sonuçta 40 hafta hatta 42 hafta olabiliyo hamilelikler
doğru diyosun canım bizimki 34.haftada gelmeye kalkınca millete de baya bi uzun geldi hamileliğim arkadaşım aradı dün dişleriyle doğcak seninki galiba dio kızayım mı güleyim mi bilemedim

buarada gözde yani bersu arkadaşımız yok doğumamın gitti acaba:26::26:

teşekkürler canım inşallah beklemekle iyi ediyorumdur...bence de doğuma gitmiş olması lazım çünkü o zaten haftasını doldurmuştu..sanırım bersu 1 ben 2. olucam haftasını dolduran:26:dimi yanlış hatırlamıyorum şimdiye kadar bekleyen olmadı..bu arada sanırım seni doğuma göndericem ben

yok ben askere gidinceye kadar karnımda bekleticem böyle daha masrafsız hem deseydin

sibel arkadaşımız var canım günü dolup bekleyen sanırım bu gidişle öyle olucak ayy sende tek başına gitme doğuma bariiiii beraber gidelim ama baksana mervenin doktoruna göre mervede bizi yolcu edebilir :26::26:

slm kızlar 2011 mart annelerinin doğum hikayeleri topiğini didem açmış ama ondan başka kimmmmsecikler yazmamış.
hadi yeni anneler müsait olduğunuzda yazın, merak ediyorum doğum hikayelerinizi.

Canım inanın bebekler geldiğinde kafanızı kaşıyacak vaktiniz kalmıyor.Bende doğum hikayemi en kısa sürede paylaşmak istiyorum ama bakalım ne zaman kısmet olacak.

hayırlısı olsun bakalım ama kararsızlık çok kötü bişeymiş şimdi daha rahatım..olmazsa 40.haftada sezaryen olurum
Canım inanın bebekler geldiğinde kafanızı kaşıyacak vaktiniz kalmıyor.Bende doğum hikayemi en kısa sürede paylaşmak istiyorum ama bakalım ne zaman kısmet olacak.

nasılsın sedacım?alıştın mı anneliğe?bebişin nasıl?emzirmeyle ilgili sıkıntı yaşıyomuşsunuz umarım düzelmiştir...sarılığınız geçtimi?senin ağrın sızın varmı?ayyy birsürü soru sordum

mervecim senin zıpır oğlun başta yaptı şimdide ağır abi modunda demekki

valla öyle damlacım bugün babasıda benim gibi üşengeç olcak galiba takıldı kaldı kanalda dio bu arada kafasıda aşağıda oğluşun ama içerisi daha rahat galiba

bu oynayanlar biziz özlemcimdoğuramayanlar olaraktan yokk su felan gelmez bizim suyumuz kesik baksana maşallah ne gelen var ne gidenevim evime bakıyordum

bu oynayanlar biziz özlemcimdoğuramayanlar olaraktan yokk su felan gelmez bizim suyumuz kesik baksana maşallah ne gelen var ne gidenevim evime bakıyordum

ben bildim deseneşu su meselesine de hayli takmış durumdayım bu arada geceleri rüyamda suyumun geldiğini görüyorum artık yawwdün akşamda duş alırken geliyodu anlamıyomuşum duştayım yaanneme anlattım o da anlamaman imkansız çişin gelmiş gibi bi his oluyo zaten dio:83:

Son düzenleme:

cidden suya taktık mervecim ne su meraklısıymışız

suyum gelirse yada sancılanırsam girip kesin yazarım saat kaç olursa olsunama ben direk doğuma gidicem planlanan tarihde ve saattte öyle ge:93::93:liyor

kızlar sanırım günlerimin azalması bende tam ters etki yaptı ben artık doğurmak istemiyorum sanki:26:hep böyle karnımda dursun hareketlerini hissedeyim istiyorum ve acayip rahatladım bugün sırtımda bir yükmüşte ondan kurtulmuş gibi ferahım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…