iyi akşamlar kızlar nasılsınız?muhabbet çok sulu olmuş
ben hala doğurmak istiyorum hele bugün birkez daha istedim özlemcim yahuuu 10dakikalık mesefe yürüdüm aaaaa belimin ağrısı gıcık etti düz yürüyemiyorum olmuyor böyleeeee :94::94::94:kızlar sanırım günlerimin azalması bende tam ters etki yaptı ben artık doğurmak istemiyorum sanki:26:hep böyle karnımda dursun hareketlerini hissedeyim istiyorum ve acayip rahatladım bugün sırtımda bir yükmüşte ondan kurtulmuş gibi ferahım valla
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?muhabbet çok sulu olmuş
girişini çok beğendim canımiyiyiz çok şükür sen nasılsın?
ben hala doğurmak istiyorum hele bugün birkez daha istedim özlemcim yahuuu 10dakikalık mesefe yürüdüm aaaaa belimin ağrısı gıcık etti düz yürüyemiyorum olmuyor böyleeeee :94::94::94:
iyiyiz onurcuk sağol sen nasılsın sularımız kesik kesik oturuyoruz
ben hala doğurmak istiyorum hele bugün birkez daha istedim özlemcim yahuuu 10dakikalık mesefe yürüdüm aaaaa belimin ağrısı gıcık etti düz yürüyemiyorum olmuyor böyleeeee :94::94::94:
geçmişi okudum biraz geldim.bugün biraz yürüyüş yaptık işkence oldu benim için.kalça kemiklerim kırılacak sanırım:26::26: merdiven çıkmak büyük bir meziyet artık benim için evim 4.katta
bebişim doğsun üçer beşer çıkcam
geçmişi okudum biraz geldim.bugün biraz yürüyüş yaptık işkence oldu benim için.kalça kemiklerim kırılacak sanırım:26::26: merdiven çıkmak büyük bir meziyet artık benim için evim 4.katta
bebişim doğsun üçer beşer çıkcam
iskiye haber verelim ilgilensinler
kızlar bu akşam vakit çabuk mu geçti ne saat onu geçmiş :44:
bu oynayanlar biziz özlemcim doğuramayanlar olaraktan yokk su felan gelmez bizim suyumuz kesik baksana maşallah ne gelen var ne giden evim evime bakıyordum
bana geçmedi :87::87::87:
bişey sorucam başlık nasıl açılıyor
iyi geceler canım :80::80::80:kızlar kociş pc ye el koydu ben çıkıyom ii geceler öptük sizi
ooofff offf eskiden bir mesaj yazarken bir sayfa ilerlerdi tekrar geçmişi okumak zorunda kalırdım şimdi terkedilmiş bir haldeyiz..aslında birinci sayfadaki liste baya uzun ama giren çok çok az kişi kaldı
teşekkür ederim .aslında bende mart annesi olucaktım ama şubat anesi oldumeğer mart annelerine açıcaksan başta yeni konu aç var oraya tıkla
kızlar kociş pc ye el koydu ben çıkıyom ii geceler öptük sizi
demiii yaaaaaaaaa ilerlemiyor ama haftasonu yaa onunda etkisi var hele yarın kimsecikler olmaz artık
teşekkür ederim .aslında bende mart annesi olucaktım ama şubat anesi oldum
bebişini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah darısı bizlerin başına bebişin acelecimi çıktı kaçıncı haftada oldu doğumteşekkür ederim .aslında bende mart annesi olucaktım ama şubat anesi oldum
evet bencedesanırım hemen hemen herkes en geç ayın 20sine kadar topiği teker teker bırakır..sonra herkes bebişleriyle döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?