2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben hala doğurmak istiyorum hele bugün birkez daha istedim özlemcim yahuuu 10dakikalık mesefe yürüdüm aaaaa belimin ağrısı gıcık etti düz yürüyemiyorum olmuyor böyleeeee :94::94::94:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?muhabbet çok sulu olmuş

iyiyiz onurcuk sağol sen nasılsın sularımız kesik kesik oturuyoruz

girişini çok beğendim canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın?

geçmişi okudum biraz geldim.bugün biraz yürüyüş yaptık işkence oldu benim için.kalça kemiklerim kırılacak sanırım:26::26: merdiven çıkmak büyük bir meziyet artık benim için evim 4.katta
bebişim doğsun üçer beşer çıkcam

iskiye haber verelim ilgilensinler

ben hala doğurmak istiyorum hele bugün birkez daha istedim özlemcim yahuuu 10dakikalık mesefe yürüdüm aaaaa belimin ağrısı gıcık etti düz yürüyemiyorum olmuyor böyleeeee :94::94::94:

aynı sorunlar bende de var ama yine de doğsun istemiyorum beennn

iskiye haber verelim ilgilensinler

aynıyız şuanda desene onurcuk bir zahmet haber versek iyi olur

kızlar kociş pc ye el koydu ben çıkıyom ii geceler öptük sizi
iyi geceler canım :80::80::80:
ooofff offf eskiden bir mesaj yazarken bir sayfa ilerlerdi tekrar geçmişi okumak zorunda kalırdım şimdi terkedilmiş bir haldeyiz..aslında birinci sayfadaki liste baya uzun ama giren çok çok az kişi kaldı

demiii yaaaaaaaaa ilerlemiyor ama haftasonu yaa onunda etkisi var hele yarın kimsecikler olmaz artık

teşekkür ederim .aslında bende mart annesi olucaktım ama şubat anesi oldum
bebişini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah darısı bizlerin başına bebişin acelecimi çıktı kaçıncı haftada oldu doğum
evet bencede sanırım hemen hemen herkes en geç ayın 20sine kadar topiği teker teker bırakır..sonra herkes bebişleriyle döner

ıssızlaşır artık birbirimizi geçmişden buluruz canlı canlı değil

Kızlar aslında cogu yazdığınızı okuyorum ama muhabbete giremiyorum bilinki gönlüm sizinle oğlumu uyuttuğu. İçin aksamlRi burda olsamda giremiyorum of son günlerinizin kıymetini iyi bileli
Bide dogum yapınca bırakmayalım birbirimizi ben deneyimli olarak sizlere yardımda bulunurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…