kızlar ben biraz çıkıyorum hoşçakalııınnn..bebişlerinizi ve sizleri
özlem ve diğer annecikler ,normal dogum olmazsa epidural mi genel mi tercih edeceksiniz ??
ya sonuçta herkes herşey için iyi kötü yorumda bulunup aklı karıştırıyo ama bu epidural konusunda hep çok riskli yok sonrasında Allah korusun belde hasar bırakabilir çok iyi birine yaptırmak lazım gibi şeyler duyduğumdan hiç düşünmüyorum açıkcası ama umarım gerekte kalmazda tamamen normal olur...
ben de epiduralden cok korkuyorum,genelin de ayılması zor sersem gibi oluyomus ondan da korkuyorum,sezaryenin her turlusu gözümü korkutuo.bi de video izlemiştim daha da korktum...
hayırlısıyla normal olur insallah yaa
ya kızlar bugün 3. gün karnımın sağ tarafı bi anda şişiyo ve felaket ama dayanamicak bi acı giriyo yarım saat filan sağlı sollu karnım sertleşip duruyo ve aniden böle bıçak sokarlar gibi kıvrılıp kalıyorum. Giderek arttıyo ama bi süre sonrada tamamen duruyo. Ayırt edemiyorum acaba bebekmi diyorum ama aynı anda hem sağ hem sol nası ittirebilirki eninemi çıkmaya çalışıyoYoksa doğuma hazırlık kasılmaları filan diyolar ya ondanmıdır?? :18::18:
evet canım yalancı sancı o dediklerin...bende bebişin hareketleri sanyordum dün doktora sordum yalancı sancı onlar dedi
peki doğum yaklaştı gibi bi sinyalmiymiş o??? :18::18::18:
ya kızlar bugün 3. gün karnımın sağ tarafı bi anda şişiyo ve felaket ama dayanamicak bi acı giriyo yarım saat filan sağlı sollu karnım sertleşip duruyo ve aniden böle bıçak sokarlar gibi kıvrılıp kalıyorum. Giderek arttıyo ama bi süre sonrada tamamen duruyo. Ayırt edemiyorum acaba bebekmi diyorum ama aynı anda hem sağ hem sol nası ittirebilirki eninemi çıkmaya çalışıyoYoksa doğuma hazırlık kasılmaları filan diyolar ya ondanmıdır?? :18::18:
Kızlar ben geldim.Sinirlerim moralim çok bozuk.Sizede yazdıgım gibi sancılarım başladı ve hastaneye gittik.1cm açılma vardı nst de sancılarım 8 dk da bir çıktı.Sancılarımı fazlasıyla hissediyordum.Yatış yapalım suni sancı verelim dedi nöbetçi dr. ama kabul etmedim.Evim uzak degildi.Eve gidip sıklaşmasını bekleyelim dedim.Eve geldik lohusa şerbeti yapıldı,çantalar hazırlandı.Ve kaynanamla dk tutmaya başladık.Sancılarım 6 dk ya düşünce tekrar hastaneye gittik.Sancılarım çıkıyor ama açılma hala 1 cm oldugu için ya suni sancı yada eve gidip kendi sancılarınla açılmasını bekleyelim seçimini yap dedi.Birde bebegin kalp atışları hafif düşmüş 6 gibi gel dedi.Şimdi geldik hastaneden ve sancılarım kesilmişAma bebegin kalp atışı suyu normal ancak açılma hala 1 cm oldugu için eve geldik.Bu sefer çok sancım varı ve sakindim.Normal doguma hazırlamıştım kendimi Uykusuz,halsiz ve siirliyimPatlamaya yer arıyorum.Acaba suni sancıy kabul mu etseydim:97:Yarın kendi dr. da randevumuz var sabah erken gidicez.Bakalım o ne diyecek?
cnm kacinci haftandasin cunku ayni bbelirtiler bendede var karnim tas kesilioo bunlar yalanci sanciysa ne demek oluo gercek sancinin belirtilerimi acabaa???:26::26::26:
Kızlar ben geldim.Sinirlerim moralim çok bozuk.Sizede yazdıgım gibi sancılarım başladı ve hastaneye gittik.1cm açılma vardı nst de sancılarım 8 dk da bir çıktı.Sancılarımı fazlasıyla hissediyordum.Yatış yapalım suni sancı verelim dedi nöbetçi dr. ama kabul etmedim.Evim uzak degildi.Eve gidip sıklaşmasını bekleyelim dedim.Eve geldik lohusa şerbeti yapıldı,çantalar hazırlandı.Ve kaynanamla dk tutmaya başladık.Sancılarım 6 dk ya düşünce tekrar hastaneye gittik.Sancılarım çıkıyor ama açılma hala 1 cm oldugu için ya suni sancı yada eve gidip kendi sancılarınla açılmasını bekleyelim seçimini yap dedi.Birde bebegin kalp atışları hafif düşmüş 6 gibi gel dedi.Şimdi geldik hastaneden ve sancılarım kesilmişAma bebegin kalp atışı suyu normal ancak açılma hala 1 cm oldugu için eve geldik.Bu sefer çok sancım varı ve sakindim.Normal doguma hazırlamıştım kendimi Uykusuz,halsiz ve siirliyimPatlamaya yer arıyorum.Acaba suni sancıy kabul mu etseydim:97:Yarın kendi dr. da randevumuz var sabah erken gidicez.Bakalım o ne diyecek?
cnmm cok gecmıs olsun sen kac haftalıktın?bu kadar dogurmadıogın ıcın steress yapma annesı elbettekı dogucak bebegın sadece bırazcık nazlanıyor sanıyorumkı..benım ablama sunı sancı vermıslerdı 9 saat sancı cektı fakat bebek ınmadıgı ıcın dogum olmadı ve sezaryene aldılar yanı sunı sancıda dogum olmazsa sezaryene dırek alıyorlar cunku acılma oluyor bellı bı sure sonra..
Canım herşeyin hayırlısı kendini strese sokma sakın...
Böyle olması gerekiyomuş demekki canım belki suni sancı verilse yine açılma olmicaktı sancın artcaktı sezryn olmak zorunda kalcaktın böyle düşün kendini strese sokma sancılandıysan bugün yarın gelir bebişin zaten rahat ol bebişin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?