2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

özlem ve diğer annecikler ,normal dogum olmazsa epidural mi genel mi tercih edeceksiniz ??

ya sonuçta herkes herşey için iyi kötü yorumda bulunup aklı karıştırıyo ama bu epidural konusunda hep çok riskli yok sonrasında Allah korusun belde hasar bırakabilir çok iyi birine yaptırmak lazım gibi şeyler duyduğumdan hiç düşünmüyorum açıkcası ama umarım gerekte kalmazda tamamen normal olur...

ben de epiduralden cok korkuyorum,genelin de ayılması zor sersem gibi oluyomus ondan da korkuyorum,sezaryenin her turlusu gözümü korkutuo.bi de video izlemiştim daha da korktum...
hayırlısıyla normal olur insallah yaa

ben de epiduralden cok korkuyorum,genelin de ayılması zor sersem gibi oluyomus ondan da korkuyorum,sezaryenin her turlusu gözümü korkutuo.bi de video izlemiştim daha da korktum...
hayırlısıyla normal olur insallah yaa

bana doktor direk doğum için hiçbişi izleme ve okuma dedi tut kendini azcık daha. İnsan merak ediyo ama herşeyden önce beyni boşaltıp rahatlatman lazım normal doğum için... Benim sezryn istememe nedenim normalde vücudun kendini yeniliyo olması ve daha çabuk kilo verdirmesi yoksa asıl gözümü korkutan normal doğum benimde :18:

evet canım yalancı sancı o dediklerin...bende bebişin hareketleri sanyordum dün doktora sordum yalancı sancı onlar dedi

selam arkadaşlar geçmişi okumadım umarım herkes iyidir. benim yarın bekleme sürem doluyor malum 40 geçen hafta bitmişti pazartesi gel suni sancı yada sezaryen le alalım demişti ben de kuaföre gittim fön çektirdim ne olur olmaz hazırlıklı olayım dedim . kendimi normale o kadar hazırlamıştım ki süslenip gitmeyi düşünmemiştim bu iyi bi fırsat oldu. inş yarın ertelemezde kavuşuruz oğluşuma.

cnm kacinci haftandasin cunku ayni bbelirtiler bendede var karnim tas kesilioo bunlar yalanci sanciysa ne demek oluo gercek sancinin belirtilerimi acabaa???:26::26::26:

kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum off ya bu hastalıkta nerden ccıktı ama ya..ıyılesmem gerek..

Kızlar ben geldim.Sinirlerim moralim çok bozuk.Sizede yazdıgım gibi sancılarım başladı ve hastaneye gittik.1cm açılma vardı nst de sancılarım 8 dk da bir çıktı.Sancılarımı fazlasıyla hissediyordum.Yatış yapalım suni sancı verelim dedi nöbetçi dr. ama kabul etmedim.Evim uzak degildi.Eve gidip sıklaşmasını bekleyelim dedim.Eve geldik lohusa şerbeti yapıldı,çantalar hazırlandı.Ve kaynanamla dk tutmaya başladık.Sancılarım 6 dk ya düşünce tekrar hastaneye gittik.Sancılarım çıkıyor ama açılma hala 1 cm oldugu için ya suni sancı yada eve gidip kendi sancılarınla açılmasını bekleyelim seçimini yap dedi.Birde bebegin kalp atışları hafif düşmüş 6 gibi gel dedi.Şimdi geldik hastaneden ve sancılarım kesilmişAma bebegin kalp atışı suyu normal ancak açılma hala 1 cm oldugu için eve geldik.Bu sefer çok sancım varı ve sakindim.Normal doguma hazırlamıştım kendimiUykusuz,halsiz ve siirliyimPatlamaya yer arıyorum.Acaba suni sancıy kabul mu etseydim:97:Yarın kendi dr. da randevumuz var sabah erken gidicez.Bakalım o ne diyecek?

cnmm cok gecmıs olsun sen kac haftalıktın?bu kadar dogurmadıogın ıcın steress yapma annesı elbettekı dogucak bebegın sadece bırazcık nazlanıyor sanıyorumkı..benım ablama sunı sancı vermıslerdı 9 saat sancı cektı fakat bebek ınmadıgı ıcın dogum olmadı ve sezaryene aldılar yanı sunı sancıda dogum olmazsa sezaryene dırek alıyorlar cunku acılma oluyor bellı bı sure sonra..

cnm kacinci haftandasin cunku ayni bbelirtiler bendede var karnim tas kesilioo bunlar yalanci sanciysa ne demek oluo gercek sancinin belirtilerimi acabaa???:26::26::26:

37+5 şuanda benim canım :18: valla anlamadım bende yalancı sancıysa 1 hafta sonra filan doğum diye duymuştum ama bilmiyorum :18: çarşamba çatı kontrolm var bakalım açılma filan varmı :18::18::18:

Canım herşeyin hayırlısı kendini strese sokma sakın...

Saol canım sinirden aglıyorum.Dr. dedi suni sancı illa açar diye bişey yok sancıyı çekip sezeryan olan çok var diye.Bu yüzden de pek taraftar olmadım.Ben 40 haftalıgım yani salı günü son günüm.Kendi dr. p.tesiye randevu vermişti.Bakalım sabaha kadar bişi olmazsa sabah randevuya gidince dr.um ne diyecek?Ya anlamadıgım bütün gece sancım oldu yerimde duramıyordum.Nasıl kesildi anlamadımHakkımızda hayırlısı olsun canım

Böyle olması gerekiyomuş demekki canım belki suni sancı verilse yine açılma olmicaktı sancın artcaktı sezryn olmak zorunda kalcaktın böyle düşün kendini strese sokma sancılandıysan bugün yarın gelir bebişin zaten rahat ol bebişin için

Haklısın canım sakin olmama lazım.Uykusuzluk ve stresten gerildim biraz sanırım.İnş. yarın herşey yolunda olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…