2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bynkutluay ve bersuu kavuşmuşlar miniklerine ne güzel.Darısı artık benim başımaBu arada oğlum 3800 olmuş.1 haftada 300 gr almış

özlem ve diğer annecikler ,normal dogum olmazsa epidural mi genel mi tercih edeceksiniz ??
canım ben sezaryeni gördüğüm için ve neler yapıldığını bildiğim için asla epidural yaptırmam.uyutsunlar alsınlar beni...
ben de epiduralden cok korkuyorum,genelin de ayılması zor sersem gibi oluyomus ondan da korkuyorum,sezaryenin her turlusu gözümü korkutuo.bi de video izlemiştim daha da korktum...
hayırlısıyla normal olur insallah yaa
inşallah en güzeli normal doğum bende onu çok istiyorum sancılar falan hiç gözümü korkutmuyo inan ki..suni sancı bile çok zor olmasa gerek diye düşünüyorumm..bunu bekara karı boşamak kolay olur misali düşünebilirsin ama gerçekten sezaryeni düşününce çok hafif kalıyo gözümde:26:
inşallah canım bende gece gündüz hep onun için dua ediyorum
drlar kesinlikle haklı dayanamayacaksan izlemeyeceksin..ben o hatayı kendi gözlerimle görerek yaptım ve çok pişmanım..ama şimdi aklıma geldi de yaz tatilinde köydeyken sanırım ben 14 yaşında falandım bir araba evin önüne yaklaştı içinde tanımadığım kişiler vardı babaannemi çağırdım neyse geldi baktı derken meğer kadın doğurmak üzereymiş bebeğin başını görüyorum dediler kadını apartopar eve getirdiler ve ne bir çığlık duydum ne de kadının suratında sancı ifadesi gördüm bebek hemen doğuverdi...hatta adını Fatma koydular babaannemin adı da..yani tabi tüm doğumlar böyle olacak diye bişey yok ama ben her ikisinide tecrübe ettim sayılır..inşallah Rabbim kolay doğumlar nasip eder hepimize
inşallah canım yarın oğluşunu sağ salim kucağına alırsın güzel bir doğumla..bizim için dua etmeyi de unutma olur mu
kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum off ya bu hastalıkta nerden ccıktı ama ya..ıyılesmem gerek..
canım benim bağışıklık sistemin senin hep böyle zayıfmıydı yoksa hamilelikten mi oldu..gerçekten çok üzülüyorum sen hastayım dedikçe...inşallah doğumla birlikte tüm sıkıntılarından kurtulursuun
yok beklediğin iyi olmuş canım yormamışsın kendini belki bu gece bebeğin kendi sancısıyla gelecek..normal sancılarda vücut dinlenme imkanı buluyormuş suni sancı da o imkan yokmuş..inşallah çok kolay bir doğumun olacak ben buna inanıyorum..en iyisi bir duş al sonra güzelce dinlen..Rabbim yardımcın olsun
bunda sinirlenecek bir durum yokki canım henüz vakti saati gelmemiş demekki..kader buymuş diyeceksin..dediğim gibi inşallah çok güzel bir doğumla bebişin kollarında olacak
Bynkutluay ve bersuu kavuşmuşlar miniklerine ne güzel.Darısı artık benim başımaBu arada oğlum 3800 olmuş.1 haftada 300 gr almış
maşallah bebişine canım
Saol canımKızlar ben biraz uzanayım.Fırsat bulunca gelirim yine:80:

:80::80:üzme kendini hiiiççç sıkma dualarımız tüm hamişler doğum yapacak olanlar ve seninle

slm vermeden geçmişi okumaya daldım kızlar:79::79: merhaba biz geldik oğluşumla karnımızı doyurduk oğluşum tekmelerini daha güçlü vuruyo şimdi

slm kızlar doguran var mı özlemcim.....hayret damla yok iyimi haberin varmı damladan

slm kızlar doguran var mı özlemcim.....hayret damla yok iyimi haberin varmı damladan

canım hoşgeldin..bersu ve bynkutluay doğum yapmışlar ikisi de normal doğurmuşlar bynkutluayın biraz dikişleri fazlaymış ağrısı varmış ama bersu iyiymiş..damla en son güzellik uykusuna yatacağını söylemişti sonra yemek falan derken sanırım fırsatı olmadı ama ayrıldığında iyiydi:87:

slm cnm naılsın
oyy bebler gelıoo yaa :))
cm sen sezerynmıydın uutuyorum ben kuurabkma bellımı gun??

37+5 şuanda benim canım :18: valla anlamadım bende yalancı sancıysa 1 hafta sonra filan doğum diye duymuştum ama bilmiyorum :18: çarşamba çatı kontrolm var bakalım açılma filan varmı :18::18::18:

ayy hadi ins öyledirbende 39 cu haftamdayim insallah dedigin gibbidir de bende dogururum bir an once kontrolundensonra mutlaka habret cnm meraklandim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…