2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet uyuyordum ama manyak bir uyku sancı geldginde sinyal veriyordu bagırmayacam bagırmayacam diyordummm veeeeeeee..cıglıgı koparıyordum ve sancı odugunda vucudum kasılıyordu ölece kalıyordum

ayy hadi ins öyledirbende 39 cu haftamdayim insallah dedigin gibbidir de bende dogururum bir an once kontrolundensonra mutlaka habret cnm meraklandim simdi

of bi yandan hemen doğsun istiyorum bi yandan korkuyorum :18::18: ondan hayırlısı neyse o olsun diyim bari :26: merak etme canım direk yazarım buraya o heycanla zaten kaçarmı

slm cnm naılsın
oyy bebler gelıoo yaa :))
cm sen sezerynmıydın uutuyorum ben kuurabkma bellımı gun??

iyiyiz canım sen nasılsın?evet bebişlerimiz artık sırasıyla geliyolar..biz dün kontrole gittik bebeğim 4000 grı geçmişdoğduğunda askere alacaklar oğlumu bu gidişle bu çarşamba sezaryene alalım seni dedi dr bende yok dedim önce normal doğumu denemek istiyorum dedim öylelikle geldik..eğer olmazsa sezaryen olacak yine ama gününü kendi belirleyecek oğluşum...

slm kizlar bi goz atiyim diye girmistim öglen uyuya kalmisimm uyandim ama aksam olmuss sizler nasilsiniz iyisindir insallah:82::82:

nasılsın cnm ?? bıdık nasıl
evet damlayı gormedım bende uyuyomu acaba yoka gezmelerdemıı:))

tamam tatlım gördümm iyi bıdık annem gelcek yarın bıcı bıcı yapacaz kar geliyomuş istanbulumuza soguklarda o biçim valla....sen nasılsın sancın felan varmı

ogluşun halaa tekmeliyo ısırcam onu dogdugunaa hast.basacam biz kırkımızı bitirdik hala paşa gibi yatıo..ohhh tembel olcak bu annessi sancın varmı tatlım bu aralar

seninkide çok güselmiş canım geç oldu ama memnun oldum
bende memnun oldum canım aslında herkes nickinin altına bir süre isimlerini yazsa çok daha çabuk öğreniriz birbirimizi diye düşünüyorum:26:
evet uyuyordum ama manyak bir uyku sancı geldginde sinyal veriyordu bagırmayacam bagırmayacam diyordummm veeeeeeee..cıglıgı koparıyordum ve sancı odugunda vucudum kasılıyordu ölece kalıyordum

bende çığlık atmayı hiç beceremem biliyomusun?ilk gondola bindiğimde herkes çığlıkçığlığa bağırıyordu bende tık yoktu acaba sancılar bağırtırmı beni?bağırtırsada şöyle komik bir ses çıkmasa güzel karizmatik bişeyler çıksa diye düşündüm şimdi

vallaa canımmm gözün o an hiç bir şey görmüyo tamamennnn hayatın flm şeridi göznn önnden geciyo kızlar ben gibi yapmayın bebek cıkmasın die o an a korktugum iin ıkınmadım bacaklarımıdaaa karnıma ceke ceke kafası kanala giren bebegn kanaldan cıktı sen misin bunu yaam 3 gün 3 gece 1 ci gün kendi sancım olmak üzere 2 günde sunni sancıdan sonrası ameliyat kararııı...ıkının korkmayın ıkının kurtulun

ogluşun halaa tekmeliyo ısırcam onu dogdugunaa hast.basacam biz kırkımızı bitirdik hala paşa gibi yatıo..ohhh tembel olcak bu annessi sancın varmı tatlım bu aralar

evet hemde nasıl her geçen gün demiyorum artık her geçen saat daha da kuvvetleniyo gibi geliyo bana yada içerde ezikler oluştu her dokunduğunda acıtıyo diye düşünüyorum...annemin bedduaları tutuyo sanırımdrun normal dediği ağrılarım hala devam ediyo canım birde ayaklarım epey şiştiler çorap bile canımı acıtıyo habire yıkayıp duruyorum...

ney yazdın tatlım görmedim bi daha atarmısın sana zahmet tatlım ya

iyim cnm bende agrılarım oluo artık bazn resmen aagıya bıcak saplanıo gıbı oluoyo

oyy masalhhhhh tosun tosun yerler onun totosunu yaa :)))hayılrsı olsun cnm Allah kolay dogum nasıp etsın hepımıze ınss ıstedgın sekılde olur dogumun koly bı seklıde

tamam tatlım gördümm iyi bıdık annem gelcek yarın bıcı bıcı yapacaz kar geliyomuş istanbulumuza soguklarda o biçim valla....sen nasılsın sancın felan varmı
oh oh ii olun cnm benım

oyy banyosunu yapck demek negzel yaa:))

evet yarn kar varms

cnm bende ii yım ama agrım cok nst dedesancı agrı cok cıktı dr ole ddı

cts sabah Allahın ıznı ıle kızımızı kucagımıza alıcaz:)) baya bı heyecn var oyuzden:)

agrım oluo bıck saplanması gıbı by oluo asagıya karnım komple agrıo .( dr ınss durur o gune kadr dedı :) normlde 15 -17mart dedı cuma nst gırdım sonucu verdım 12 mart 1 hafta sonra alaım dedo:)
yarın sonkez gıdıp konusucm dr ıle

kızmda 2gundr pek yavas yerınden oturu sanrsam
ayy ama yazdım yaa

Maşallah bebeğine canım da 4 kiloyu geçmiş bebeğin normaL doğumLa biraz sıkıntıLı oLmazmı ?

ayyy bu lkadar sancı çektikten sonra birde sezaryen olman gerçekten kötü olmuş...neyse hayırlısı ve kader diyelim..peki sen epidural falan almışmıydın..ondan mı ıkınamadın ki?hem duyduğum kadarıyla ebeler falan ıkınamayınca karından bastırıyolarmış?:26:

haftan cok ilerledi..normldir bu agrılar ama sana 3 gün veriyorumm doguracan bu sancılar en fazla 5güne gelir bebiş gör bak

Maşallah bebeğine canım da 4 kiloyu geçmiş bebeğin normaL doğumLa biraz sıkıntıLı oLmazmı ?
yerim ben senin oğluşunu ne tatlı maşallah öyle normal doğumu denemeyi istiyorum canım ben de çok büyük doğmuşum annem kundağına zor sığıyordun dedi ve pıt diye doğuvermişim...şimdiye kadar yaşadığım herşey anneme benziyordu belki bu da öyle olur dedim..hem dr normal doğum olmazsa sezaryene geçeriz dedi..erkenden aldırmak istemedik..biraz daha beklesin dedikhem havalarda soğuk üşeniyorum doğurmaya
haftan cok ilerledi..normldir bu agrılar ama sana 3 gün veriyorumm doguracan bu sancılar en fazla 5güne gelir bebiş gör bak

:44::44:heyecanlandım kız bak şimdi ben bu ptesi değil öteki ptesiye kadar gün vermiştim kendime ama böylesi çok daha güzel olur

slm kizlar bi goz atiyim diye girmistim öglen uyuya kalmisimm uyandim ama aksam olmuss sizler nasilsiniz iyisindir insallah:82::82:

hoşgeldin canım...ooh iyi yapmışsın uyumakla ben ne gece ne gündüz uyuyamııyorum artık...bıraktığın gibiyiz sen nasılsın?

meraba hanımlar allah hepinizin çocuğuna sağlık sıhhat uzun ömürler nasip etsin

slm herkese
isim konusunda çoooookkk kararsız kaldık bir de size sorayım
Ahsen Gül K.
Gül Ahsen K.
hangisi daha güzel? ve bu isimler sizce nasıl? ikincisi olursa baş harfleri GAK olucak.
bu sorun olur mu sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…