evet canım benimki de özlem
vücut dinlenmek için fırsat bulamayınca çoookk zorlanıyormuş...ama normal doğum sancıları ara verdiği için vücut dinlenme fırsatı buluyomuş hatta bazı kadınlar sancı arasında uyuyolarmış:26:
ayy hadi ins öyledirbende 39 cu haftamdayim insallah dedigin gibbidir de bende dogururum bir an oncekontrolundensonra mutlaka habret cnm meraklandim simdi
eylulcummmmmmm yzdım aama gozunden kaçabılır dıgr sayfaada kaldı :))
slm cnm naılsın
oyy bebler gelıoo yaa :))
cm sen sezerynmıydın uutuyorum ben kuurabkma bellımı gun??
nasılsın cnm ?? bıdık nasıl
evet damlayı gormedım bende uyuyomu acaba yoka gezmelerdemıı:))
iyiyiz canım sen nasılsın?evet bebişlerimiz artık sırasıyla geliyolar..biz dün kontrole gittik bebeğim 4000 grı geçmişdoğduğunda askere alacaklar oğlumu bu gidişle bu çarşamba sezaryene alalım seni dedi dr bende yok dedim önce normal doğumu denemek istiyorum dedim öylelikle geldik..eğer olmazsa sezaryen olacak yine ama gününü kendi belirleyecek oğluşum...
bende memnun oldum canımseninkide çok güselmiş canımgeç oldu ama memnun oldum
evet uyuyordum ama manyak bir uyku sancı geldginde sinyal veriyordu bagırmayacam bagırmayacam diyordummm veeeeeeee..cıglıgı koparıyordum ve sancı odugunda vucudum kasılıyordu ölece kalıyordum
bende memnun oldum canımaslında herkes nickinin altına bir süre isimlerini yazsa çok daha çabuk öğreniriz birbirimizi diye düşünüyorum:26:
bende çığlık atmayı hiç beceremem biliyomusun?ilk gondola bindiğimde herkes çığlıkçığlığa bağırıyordu bende tık yoktu acaba sancılar bağırtırmı beni?bağırtırsada şöyle komik bir ses çıkmasa güzel karizmatik bişeyler çıksa diye düşündüm şimdi
ogluşun halaa tekmeliyo ısırcam onu dogdugunaa hast.basacam biz kırkımızı bitirdik hala paşa gibi yatıo..ohhh tembel olcak bu annessi sancın varmı tatlım bu aralar
ney yazdın tatlım görmedim bi daha atarmısın sana zahmet tatlım ya
iyim cnm bende agrılarım oluo artık bazn resmen aagıya bıcak saplanıo gıbı oluoyoiyiyiz canım sen nasılsın?evet bebişlerimiz artık sırasıyla geliyolar..biz dün kontrole gittik bebeğim 4000 grı geçmişdoğduğunda askere alacaklar oğlumu bu gidişle bu çarşamba sezaryene alalım seni dedi dr bende yok dedim önce normal doğumu denemek istiyorum dedim öylelikle geldik..eğer olmazsa sezaryen olacak yine ama gününü kendi belirleyecek oğluşum...
oh oh ii olun cnm benımtamam tatlım gördümm iyi bıdık annem gelcek yarın bıcı bıcı yapacaz kar geliyomuş istanbulumuza soguklarda o biçim valla....sen nasılsın sancın felan varmı
iyiyiz canım sen nasılsın?evet bebişlerimiz artık sırasıyla geliyolar..biz dün kontrole gittik bebeğim 4000 grı geçmişdoğduğunda askere alacaklar oğlumu bu gidişle bu çarşamba sezaryene alalım seni dedi dr bende yok dedim önce normal doğumu denemek istiyorum dedim öylelikle geldik..eğer olmazsa sezaryen olacak yine ama gününü kendi belirleyecek oğluşum...
vallaa canımmm gözün o an hiç bir şey görmüyo tamamennnn hayatın flm şeridi göznn önnden geciyo kızlar ben gibi yapmayın bebek cıkmasın die o an a korktugum iin ıkınmadım bacaklarımıdaaa karnıma ceke ceke kafası kanala giren bebegn kanaldan cıktı sen misin bunu yaam 3 gün 3 gece 1 ci gün kendi sancım olmak üzere 2 günde sunni sancıdan sonrası ameliyat kararııı...ıkının korkmayın ıkının kurtulun
yerim ben senin oğluşunu ne tatlı maşallah öyleMaşallah bebeğine canımda 4 kiloyu geçmiş bebeğin normaL doğumLa biraz sıkıntıLı oLmazmı ?
haftan cok ilerledi..normldir bu agrılar ama sana 3 gün veriyorumm doguracan bu sancılar en fazla 5güne gelir bebiş gör bak
slm kizlar bi goz atiyim diye girmistim öglen uyuya kalmisimmuyandim ama aksam olmuss sizler nasilsiniz iyisindir insallah:82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?