amin canım inşallah senin oğluşuna da gerçi burdakilerin çoğu hala doğuramadımeraba hanımlar allah hepinizin çocuğuna sağlık sıhhat uzun ömürler nasip etsin
slm herkese
isim konusunda çoooookkk kararsız kaldık bir de size sorayım
Ahsen Gül K.
Gül Ahsen K.
hangisi daha güzel? ve bu isimler sizce nasıl? ikincisi olursa baş harfleri GAK olucak.
bu sorun olur mu sizce?
slm herkese
Ahsen Gül K.
Gül Ahsen K.
hangisi daha güzel? ve bu isimler sizce nasıl? ikincisi olursa baş harfleri GAK olucak.
bu sorun olur mu sizce?
canım yarın güzel haberlerini bekliyoruzyarına kadar doğmazsa salı günü bende doğuma giriyorum arkadaşlar. yarın kesin olarak bilgi veririm sizlere. Salı büyük ihtimalle kızım kollarımda olacak.
geçmiş olsun yıldızcımslm kızlar artık çok ağırlaştım yerimden zor kalkıyorum. sürekli ağrım, sancım var.
gaz sancısı mı ne sancısı bilmiyorum. akıntım da baya arttı. ama kızım biraz daha beklesin
iraz daha büyüsün istiyorum. doktorumuz her şeyi iyi olduktan sonra 40+5 e kadar takip altında
bekleyebiliriz dedi. sağlıklı olsun da ne kadar beklerse beklesin kuzum.
sizler nasılsınız? geçmişi henüz okumadım.
banada akıntı gibi geldi ama sızıntıda olabiliyormuş suda ve akıntı ile karışabiliyormuşmerhaba kızlar bana yardım edin biras önce wc ye gittim beyaz renkte bişiler oldu sumu deiilmi bilmiyorum ama sancım yok ne yapmalıyım
kasılma oluyor canım ama normalmişya kızlar bugün 3. gün karnımın sağ tarafı bi anda şişiyo ve felaket ama dayanamicak bi acı giriyo yarım saat filan sağlı sollu karnım sertleşip duruyo ve aniden böle bıçak sokarlar gibi kıvrılıp kalıyorum. Giderek arttıyo ama bi süre sonrada tamamen duruyo. Ayırt edemiyorum acaba bebekmi diyorum ama aynı anda hem sağ hem sol nası ittirebilirki eninemi çıkmaya çalışıyoYoksa doğuma hazırlık kasılmaları filan diyolar ya ondanmıdır?? :18::18:
selam arkadaşlar geçmişi okumadım umarım herkes iyidir. benim yarın bekleme sürem doluyor malum 40 geçen hafta bitmişti pazartesi gel suni sancı yada sezaryen le alalım demişti ben de kuaföre gittim fön çektirdim ne olur olmaz hazırlıklı olayım dedim . kendimi normale o kadar hazırlamıştım ki süslenip gitmeyi düşünmemiştim bu iyi bi fırsat oldu. inş yarın ertelemezde kavuşuruz oğluşuma.
ebrucum üzülme sakın stresde yapma yarın sabah kendi doktorun ne dicek bakalımKızlar ben geldim.Sinirlerim moralim çok bozuk.Sizede yazdıgım gibi sancılarım başladı ve hastaneye gittik.1cm açılma vardı nst de sancılarım 8 dk da bir çıktı.Sancılarımı fazlasıyla hissediyordum.Yatış yapalım suni sancı verelim dedi nöbetçi dr. ama kabul etmedim.Evim uzak degildi.Eve gidip sıklaşmasını bekleyelim dedim.Eve geldik lohusa şerbeti yapıldı,çantalar hazırlandı.Ve kaynanamla dk tutmaya başladık.Sancılarım 6 dk ya düşünce tekrar hastaneye gittik.Sancılarım çıkıyor ama açılma hala 1 cm oldugu için ya suni sancı yada eve gidip kendi sancılarınla açılmasını bekleyelim seçimini yap dedi.Birde bebegin kalp atışları hafif düşmüş 6 gibi gel dedi.Şimdi geldik hastaneden ve sancılarım kesilmişAma bebegin kalp atışı suyu normal ancak açılma hala 1 cm oldugu için eve geldik.Bu sefer çok sancım varı ve sakindim.Normal doguma hazırlamıştım kendimi Uykusuz,halsiz ve siirliyimPatlamaya yer arıyorum.Acaba suni sancıy kabul mu etseydim:97:Yarın kendi dr. da randevumuz var sabah erken gidicez.Bakalım o ne diyecek?
slm kızlar doguran var mı özlemcim.....hayret damla yok iyimi haberin varmı damladan
canım hoşgeldin..bersu ve bynkutluay doğum yapmışlar ikisi de normal doğurmuşlar bynkutluayın biraz dikişleri fazlaymış ağrısı varmış ama bersu iyiymiş..damla en son güzellik uykusuna yatacağını söylemişti sonra yemek falan derken sanırım fırsatı olmadı ama ayrıldığında iyiydi:87:
uyumuşum kızlar bir güzel uyanıncada kayınvalideme yemeğe gittiknasılsın cnm ?? bıdık nasıl
evet damlayı gormedım bende uyuyomu acaba yoka gezmelerdemıı:))
aminnnmeraba hanımlar allah hepinizin çocuğuna sağlık sıhhat uzun ömürler nasip etsin
ahsen gül diyorum benslm herkese
Ahsen Gül K.
Gül Ahsen K.
bu sorun olur mu sizce?
uyumuşum kızlar bir güzel uyanıncada kayınvalideme yemeğe gittiktembellik hakgetire bende
:97oh ne şanslısın akşama kadar uyu uyu sonrasında hazır yemeğe git keşke benimde annem kayınvalidem yakında olslardı..
hoşgeldin canım...ooh iyi yapmışsın uyumakla ben ne gece ne gündüz uyuyamııyorum artık...bıraktığın gibiyiz sen nasılsın?
canım annem ankarada yaşıyor ama yanımda geldi doğum için acil bir durum içinde erken geldiyoksa çok zor gurbette olmak
canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz
geçmiş olsun yıldızcım
banada akıntı gibi geldi ama sızıntıda olabiliyormuş suda ve akıntı ile karışabiliyormuş
kasılma oluyor canım ama normalmiş
ebrucum üzülme sakın stresde yapma yarın sabah kendi doktorun ne dicek bakalım
uyumuşum kızlar bir güzel uyanıncada kayınvalideme yemeğe gittiktembellik hakgetire bende
aminnn
ahsen gül diyorum ben
hiiç öyle sevimli sevimli kalpcikler çıkmasın kucağından kıskandım üzüldüm burda ben..annem hazır ama ben çağırmaya çekiniyorum ..babam kardeşim sefil olurlar bakamazlar kendilerine :85:doğuma yakın gelsin ve mümkün olduğunca doğumdan sonra yanımda kalsın istiyorum
hosbulduk cnm nasil oluyum uykumu aldim iyiyimaynenbende gece uyuyamiorumm uyusam bile en az dört bes defa kalkiorumm son gunlerimizyaondandir arti bebislerimizin keyfinegöre hareket ediyoruz bana kalirsaa su son hafta gecem gunduzume karisti duzenim alt ust oldu walla biran önce gelsede hic deilse bebisimle ilgilenirimm simdilik sadece o tekmelio ben konusuorumm
canım annem ankarada yaşıyor ama yanımda geldi doğum için acil bir durum içinde erken geldiyoksa çok zor gurbette olmak
ohhhh neguzell valla cnm ıı yapmıssınz
bend edım zatii damlacım gesmelerdedır diee
gül ahsen daha güzel canım ahsen ozaman hep güler mutlu yaşar inşallah
ben artık çok konuşmuyorum oğluşumla konuştukça daha da çok coşuyo anlıyo mu ne?sadece babası konuşuyo zaten ona da tepki vermiyotabi bu duruma eşim sinir oluyo
kıyamam canım annemin şuanda bir manisi yok köpişimiz vardı oda 1ay önce vafat etti babamda çalışıyor sağolsun patronu inşaat sektörünü kurtarıcakmesai yapıyor abim desen evli antalyada yaşıyor kadın zaten tek kalmış gibi...eğer senin durumunda olsaydı haklısın nasıl çağırıyım doğumdan sonra kalması senin için daha iyi kayınvalidendemi uzak
kız babaya oğlan anneye derler özlemcimben artık çok konuşmuyorum oğluşumla konuştukça daha da çok coşuyo anlıyo mu ne?sadece babası konuşuyo zaten ona da tepki vermiyotabi bu duruma eşim sinir oluyo
hosgeldin cnmbiran girmeyice siteye dogurdun sandim walla ohh ne guzel uyumusun uykununalmisin gerci bende uyudum ama halsizlikvar ustumde anlamdimmm:26:
ayy evet b,iliyorum contun ölümüne üzülmüştük..demekki baban kendi kendine idare edebiliyo..benim babam ekmek sepetinden ekmeğini bile alamaz hatta annem hastalansa hangi gömleği giyeceğine bile karar veremez annemle birbirlerine çok bağlılar..kayınvalidem yaşlı kemik erimesi çıktı birde oturamıyo uzun süre yola dayanamz..yani gelmesi bir dert hem gelse bile ben ona bakmak zorunda kalırımevet gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar şarkısını kendime armağan ediyorum
evet bizde de aynısı..zaten usgde de bana benzetiyoruz çenesini falan eşim sinir oluyo..erkek adamın oğlu dedikleri hepten yalanmış bu çocukların hepsi anneye ait sanki diyo yazıııkkkkevt babalari sevmiolar herhalde benim kikarnimin altiniustune getirir esime bak nasil oynuo dedimde sanki bi tusa basim dondurmusun gibio bakinca veya dokununca tippp die donuo kalio
kız babaya oğlan anneye derler özlemcimbak yaşadık
sende iyi yapmışsın canım havalar çok kötü sanırım ondan oluyor içimiz kararıyor vallahi bahar gelsin artıkkkk:84::84::84:doğurmaya gidersem yazıcam kesin şekerlerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?