2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

meraba hanımlar allah hepinizin çocuğuna sağlık sıhhat uzun ömürler nasip etsin
amin canım inşallah senin oğluşuna da gerçi burdakilerin çoğu hala doğuramadı
slm herkese
isim konusunda çoooookkk kararsız kaldık bir de size sorayım
Ahsen Gül K.
Gül Ahsen K.
hangisi daha güzel? ve bu isimler sizce nasıl? ikincisi olursa baş harfleri GAK olucak.
bu sorun olur mu sizce?

bence sadece ahsen olsun

slm herkese
Ahsen Gül K.
Gül Ahsen K.
hangisi daha güzel? ve bu isimler sizce nasıl? ikincisi olursa baş harfleri GAK olucak.
bu sorun olur mu sizce?

gül ahsen daha güzel canım ahsen ozaman hep güler mutlu yaşar inşallah

yarına kadar doğmazsa salı günü bende doğuma giriyorum arkadaşlar. yarın kesin olarak bilgi veririm sizlere. Salı büyük ihtimalle kızım kollarımda olacak.
canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz
geçmiş olsun yıldızcım
merhaba kızlar bana yardım edin biras önce wc ye gittim beyaz renkte bişiler oldu sumu deiilmi bilmiyorum ama sancım yok ne yapmalıyım
banada akıntı gibi geldi ama sızıntıda olabiliyormuş suda ve akıntı ile karışabiliyormuş
kasılma oluyor canım ama normalmiş

ebrucum üzülme sakın stresde yapma yarın sabah kendi doktorun ne dicek bakalım
slm kızlar doguran var mı özlemcim.....hayret damla yok iyimi haberin varmı damladan

nasılsın cnm ?? bıdık nasıl
evet damlayı gormedım bende uyuyomu acaba yoka gezmelerdemıı:))
uyumuşum kızlar bir güzel uyanıncada kayınvalideme yemeğe gittik tembellik hakgetire bende
meraba hanımlar allah hepinizin çocuğuna sağlık sıhhat uzun ömürler nasip etsin
aminnn
slm herkese
Ahsen Gül K.
Gül Ahsen K.
bu sorun olur mu sizce?
ahsen gül diyorum ben

:97oh ne şanslısın akşama kadar uyu uyu sonrasında hazır yemeğe gitkeşke benimde annem kayınvalidem yakında olslardı..

canım annem ankarada yaşıyor ama yanımda geldi doğum için acil bir durum içinde erken geldi yoksa çok zor gurbette olmak

hoşgeldin canım...ooh iyi yapmışsın uyumakla ben ne gece ne gündüz uyuyamııyorum artık...bıraktığın gibiyiz sen nasılsın?

hosbulduk cnm nasil oluyum uykumu aldim iyiyim aynenbende gece uyuyamiorumm uyusam bile en az dört bes defa kalkiorumm son gunlerimizyaondandir arti bebislerimizin keyfinegöre hareket ediyoruz bana kalirsaa su son hafta gecem gunduzume karisti duzenim alt ust oldu walla biran önce gelsede hic deilse bebisimle ilgilenirimm simdilik sadece o tekmelio ben konusuorumm

canım annem ankarada yaşıyor ama yanımda geldi doğum için acil bir durum içinde erken geldi yoksa çok zor gurbette olmak

hiiç öyle sevimli sevimli kalpcikler çıkmasın kucağından kıskandım üzüldüm burda ben..annem hazır ama ben çağırmaya çekiniyorum..babam kardeşim sefil olurlar bakamazlar kendilerine :85:doğuma yakın gelsin ve mümkün olduğunca doğumdan sonra yanımda kalsın istiyorum

ohhhh neguzell valla cnm ıı yapmıssınz

bend edım zatii damlacım gesmelerdedır diee

kıyamam canım annemin şuanda bir manisi yok köpişimiz vardı oda 1ay önce vafat etti babamda çalışıyor sağolsun patronu inşaat sektörünü kurtarıcak mesai yapıyor abim desen evli antalyada yaşıyor kadın zaten tek kalmış gibi...eğer senin durumunda olsaydı haklısın nasıl çağırıyım doğumdan sonra kalması senin için daha iyi kayınvalidendemi uzak

ben artık çok konuşmuyorum oğluşumla konuştukça daha da çok coşuyo anlıyo mu ne?sadece babası konuşuyo zaten ona da tepki vermiyotabi bu duruma eşim sinir oluyo

hosgeldin cnm biran girmeyice siteye dogurdun sandim walla ohh ne guzel uyumusun uykununalmisin gerci bende uyudum ama halsizlikvar ustumde anlamdimmm:26:

ohhhh neguzell valla cnm ıı yapmıssınz

bend edım zatii damlacım gesmelerdedır diee

yok seldacım doğuracağa benzemiyorum zatenancak bizi gezme paklaryada evde oturmak arada bizlerde şöyleee bir hastane ziyareti yapıp bebişlerimizle eve dönsek fena olmıcak

ben artık çok konuşmuyorum oğluşumla konuştukça daha da çok coşuyo anlıyo mu ne?sadece babası konuşuyo zaten ona da tepki vermiyotabi bu duruma eşim sinir oluyo

evt babalari sevmiolar herhalde benim kikarnimin altiniustune getirir esime bak nasil oynuo dedimde sanki bi tusa basim dondurmusun gibio bakinca veya dokununca tippp die donuo kalio

ayy evet b,iliyorum contun ölümüne üzülmüştük..demekki baban kendi kendine idare edebiliyo..benim babam ekmek sepetinden ekmeğini bile alamaz hatta annem hastalansa hangi gömleği giyeceğine bile karar veremez annemle birbirlerine çok bağlılar..kayınvalidem yaşlı kemik erimesi çıktı birde oturamıyo uzun süre yola dayanamz..yani gelmesi bir dert hem gelse bile ben ona bakmak zorunda kalırım evet gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar şarkısını kendime armağan ediyorum

kız babaya oğlan anneye derler özlemcim bak yaşadık
hosgeldin cnm biran girmeyice siteye dogurdun sandim walla ohh ne guzel uyumusun uykununalmisin gerci bende uyudum ama halsizlikvar ustumde anlamdimmm:26:

sende iyi yapmışsın canım havalar çok kötü sanırım ondan oluyor içimiz kararıyor vallahi bahar gelsin artıkkkk:84::84::84:doğurmaya gidersem yazıcam kesin şekerlerrrrrr

herkeseiyi akşmlr çok güzel şeyler yazmışınız burda benimde günüm 3 gün geçti ama muhtemelen yarın regl olurum diye bekliyorum ama anne olmayı okadar istiyorumki anlatamam yazdıklarınızı okuyunca çok agladım allahım banada nasip et diye hepiniz şükredin yaradana ve lütfen banada dua edin aslında ümitliyimde adet olcakmışım gibi sancılanıyorum allahım ya bellimi olur belkide hamişimdir bende arkadaşlar aranızda hamişlik belirtilerinde adet sancısı çeken varmı ya 3 gün geçti ama nasıl zor allaha emanet olun inşallah bebeklerinizin ömrü çok güzel bahtları çok açık olun allaha emanet olun ...

yaa burdan doğuran arkadaşlara sesleniyorum

merak ediyorum bebek gelmeden önce böyle illa sancı diiilde farklı bişi hissediliyomu ne biliyim bebek hareketlerinde artış yada şu bu illaki farklı bişi oluyodur merak ettim

ben hala ağlıyorum contum içincanım babam idare ediyor alışkın babaannem sağolsun öyle yetiştirmiş sağolsun bana bile sabahları kahvaltımı getirirdi mesaide olduğu için şirkette yiyor ama sorma annemle günde 10kez telle konuşuyorlardır
kayınvalidenin olmaması br yönden iyi sanırım topiklerde okuyorumda sıkıntı çekiyorlar baya tabiii her kayyınvalide bir değil oda ayrı mesele ama annesi az kaldı artık o şarkı eskicek yerine eee bebeğim eee şarkısını söyliceksin

evt babalari sevmiolar herhalde benim kikarnimin altiniustune getirir esime bak nasil oynuo dedimde sanki bi tusa basim dondurmusun gibio bakinca veya dokununca tippp die donuo kalio
evet bizde de aynısı..zaten usgde de bana benzetiyoruz çenesini falan eşim sinir oluyo..erkek adamın oğlu dedikleri hepten yalanmış bu çocukların hepsi anneye ait sanki diyo yazıııkkkk

valla eşim bir gece rüyasında 3 tane oğlumuzun olduğunu görmüştü nasıl seviniyordu şimdi fikri değişti adamın beni de sevecek bir kızımız olur inşallah diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…