2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy kıyamam lütfen ağlama allah sanada nasip eder inş ben çekiyordum canım hatta adet olucam sandım olsamda kurtulsam rahatlasam demiştim belirtiler tıpa tıp aynıydı adet olmadım hiçde şaşmazdı gecesi yaptım hemen 2.silik çizgi çıktı
eeeeeee doğuran arkadaşlar pek gelmiyor canım yaaaaaaaaaa bir eylül burda sağolsun

oiiy üzüldüm ben geliyim yardıma sana körler sağırlar birbirini ağırlar yaparız artık benimde annemle kayınvalidem çok yakınlar 5 dk sürmüyo ama 2sinide gelin demedim ne biliyim benim için hayatlarında kısada olsa değişiklik yapmasınlar istiyorum. Allah hepimize yardımcı olur merak etme biz tek başımızada yaparız kadınız biz

eşinede yazık ama değilmi

eeeeeee doğuran arkadaşlar pek gelmiyor canım yaaaaaaaaaa bir eylül burda sağolsun

Canım doğum yapın anlayacaksınız bak az önce özLeme bir şey sordum kızın cevabını okuyamadan oğlumdan değişik sesler geldi altını açtım tam temiz bezi koydum bir daha kaka yaptı sonra emmek istedi şimdi babası gazının çıkarıyor bakıyorum buraya ama hıçkırık tuttu tekrar emzirmemlazım ben kaçar :))

evt babalari sevmiolar herhalde benim kikarnimin altiniustune getirir esime bak nasil oynuo dedimde sanki bi tusa basim dondurmusun gibio bakinca veya dokununca tippp die donuo kalio

ahahaha bizdede aynısıı göbeğimi hareket ettiriyo bak babası nası hareketli dediğimin dakkası karnım dümdüz

inşallah canım hamilesindir...inşallah Rabbim senle beraber isteyen herkese bu güzellikleri yaşamayı nasip eder..gerçekten her sabah her akşam dualrımdasınız..ağlama lütfenben hamile kaldığım ay kardeşimin düğünü olacaktı düğün hazırlıkları yapıyorduk yani o curcunada ağrıdıysa da yorgunluğa vermişimdir.hamilelik testimi de halamlar teyzemler yengemler ve yakın diyebileceğimiz akrabalarla beraber yapmıştık çok utanç vericiydi ama onlarda çok meraklılardı canımsakın üzülme canım ve kızlaaarr bende hamileyim haberini bize de ver tamam mı

yeni sevgililer gibi desenegece de konuşuyorlardır onlar annen yorganın altında fısır fısır kimbilir neler diyordur babanaayyy annene söyle bu dediklerimi hakkına girmiş olmayayım:26:benim kayınvalidem iyidir.maddi olarak destek olamaz ama herzaman hayır duada bulunur..hiç kalbimi kırmadı şimdiye kadar

iyi akşamlar şekerler...hiç giremedim bugün okudum geçmişi geldim.ne güzel bugün topikten normal doğum haberleri aldık darısı başımıza artık...benim yine ağrılar tavan yaptı bugün neyse kuzum sağlıklı olsun çekerim ben bu sıkıntıları yapcak bişi yok artık

canım inşallah bende senin gibi şanslı olurum ama yaklaşık 1 haftadır regl belirtisi yaşıyorum mesela şuanda bile hayırlısı bakalım allahtan ümit kesilmez cvp için allah razı olsun azda olsa rahatladım

ben senin yerinde olsam çağırırdım diye düşünüyorum.annem konyada olmasa burda olsa yanına giderdim hiç olmazsa
eşinede yazık ama değilmi
evet yazık bence de ama bunu bizler hakediyoruz
40+2 canım suni sancıya dayanamam diye epidural sezeryan isticem
hayırlısı olsun hakkında tatlım sağ salim bebişini kollarına alda gerisi önemli değil

yerim ben senin oğlunu tatlım olsun ilerleyen zamanlarda alışır oğluşun sende rahatlarsın

Merhaba karnı burnunda güzel anne adayları...

Arada sırada girip burada duygularınızı okuyorum... Ben de Haziran annesiyim... 25+1 günlüğüm oğlumla... Allah nasip ederse bi oğlum olucak inşallah... Geneliniz sezaryen olmuşsunuz... kendi isteğinizle mi oldunuz onu merak ediyorum...

Hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim... Dualarım sizinle...

ayy elifcim doğursak anlıcaz tabiii anlamıyoruz bizde burda kendimizi yalnız hissediyoruz bunalıma girdik sanırım hoş ben kendi adıma konuşıyım 40haftayı bekleseydim ne olurdum bilmiyorum
hahayyyy allah iyiliğini özlemcim yok gündüzleri konuşuyorlar gece iyi geceler diyip kapıyorlar sonrasını bilemem tabiiiherzamanda maddiyat önemli değilki maneviyat daha önemli bence hele kalp kırmamamak daha önemli kayınvalidene

ii akşamlar kızlarr
biz bugün kocacımla temizlik yaptık çok yoruldum her yerim ağrıyo..sizler iyisiniz anladığım kadarıyla hepinizi öpüyoruz oğluşlaçok uykum var kaçmadan uyuyalım biz..:80:

ben senin yerinde olsam çağırırdım diye düşünüyorum.annem konyada olmasa burda olsa yanına giderdim hiç olmazsa

bende gitmeyi düşündüm de eşimin yerine koydum kendimi o annesine gitmek istese ben rahat edemezdim ondan gitmiyorum anneme. Hamile olan benim ama herkesi düşünende ben

inşallah canım diken üstünde oturuyorum eşime evlat vermeyi okadar istiyorumki anlatamam ama eminim bu ayda olmayacak ne yazıkki hamileyim yazamam yine

annem için ben de öyle düşünüyorum duramıyo kadın annecim benimbenim de salı günü kayınvalidem gelcek.aynı yerde yaşıyolar zaten.perşembe kontrol var ordaki konuşmalara göre annem de gelecek.o zaman ben de tembellik yapcam yemek temizlik hiçbir şey yapmıcam ohhhhh

ahahaha bizdede aynısıı göbeğimi hareket ettiriyo bak babası nası hareketli dediğimin dakkası karnım dümdüz

desene genetik birsey zaten bildigim kadariyla bebekler anne karninda ince seslerii daha iyi duuyarlarmiss ee babalarin sesi genelde kalin oldugu icin babayla fazla samimi olamiyorlarr

ümdini kesme asla belirtiler varsa ve hala adet olmadıysan neden olmasın değilmi???aynen benimde öncesinden başladı yaklaşık 5gün öncesiydi hatta çok iyi hatırlıyorum
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben kendi isteğimle olmuyorum sezeryan bebeğim dönmedi makat duruşunda doğum pozisyonunuda alamadığı için mecburi sezeryan yoksa normal doğum istiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…