- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
ayyy kıyamam lütfen ağlama allah sanada nasip eder inş ben çekiyordum canım hatta adet olucam sandım olsamda kurtulsam rahatlasam demiştim belirtiler tıpa tıp aynıydı adet olmadım hiçde şaşmazdı gecesi yaptım hemen 2.silik çizgi çıktıherkeseiyi akşmlr çok güzel şeyler yazmışınız burda benimde günüm 3 gün geçti ama muhtemelen yarın regl olurum diye bekliyorum ama anne olmayı okadar istiyorumki anlatamam yazdıklarınızı okuyunca çok agladım allahım banada nasip et diye hepiniz şükredin yaradana ve lütfen banada dua edin aslında ümitliyimde adet olcakmışım gibi sancılanıyorum allahım ya bellimi olur belkide hamişimdir bende arkadaşlar aranızda hamişlik belirtilerinde adet sancısı çeken varmı ya 3 gün geçti ama nasıl zor allaha emanet olun inşallah bebeklerinizin ömrü çok güzel bahtları çok açık olun allaha emanet olun ...
eeeeeee doğuran arkadaşlar pek gelmiyor canım yaaaaaaaaaa bir eylül burda sağolsunyaa burdan doğuran arkadaşlara sesleniyorum
merak ediyorum bebek gelmeden önce böyle illa sancı diiilde farklı bişi hissediliyomu ne biliyim bebek hareketlerinde artış yada şu bu illaki farklı bişi oluyodur merak ettim
ayy evet b,iliyorum contun ölümüne üzülmüştük..demekki baban kendi kendine idare edebiliyo..benim babam ekmek sepetinden ekmeğini bile alamaz hatta annem hastalansa hangi gömleği giyeceğine bile karar veremez annemle birbirlerine çok bağlılar..kayınvalidem yaşlı kemik erimesi çıktı birde oturamıyo uzun süre yola dayanamz..yani gelmesi bir dert hem gelse bile ben ona bakmak zorunda kalırımevet gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar şarkısını kendime armağan ediyorum
evet bizde de aynısı..zaten usgde de bana benzetiyoruz çenesini falan eşim sinir oluyo..erkek adamın oğlu dedikleri hepten yalanmış bu çocukların hepsi anneye ait sanki diyo yazıııkkkk
valla eşim bir gece rüyasında 3 tane oğlumuzun olduğunu görmüştü nasıl seviniyordu şimdi fikri değişti adamın beni de sevecek bir kızımız olur inşallah diyo
eeeeeee doğuran arkadaşlar pek gelmiyor canım yaaaaaaaaaa bir eylül burda sağolsun
inşallah canım eşimle konuşayım da
hayırlı olsun canımkaçıncı haftandasın?normal mi olacak sezaryen mi?
eeeeeee doğuran arkadaşlar pek gelmiyor canım yaaaaaaaaaa bir eylül burda sağolsun
evt babalari sevmiolar herhalde benim kikarnimin altiniustune getirir esime bak nasil oynuo dedimde sanki bi tusa basim dondurmusun gibio bakinca veya dokununca tippp die donuo kalio
inşallah canım hamilesindir...inşallah Rabbim senle beraber isteyen herkese bu güzellikleri yaşamayı nasip eder..gerçekten her sabah her akşam dualrımdasınız..ağlama lütfenherkeseiyi akşmlr çok güzel şeyler yazmışınız burda benimde günüm 3 gün geçti ama muhtemelen yarın regl olurum diye bekliyorum ama anne olmayı okadar istiyorumki anlatamam yazdıklarınızı okuyunca çok agladım allahım banada nasip et diye hepiniz şükredin yaradana ve lütfen banada dua edin aslında ümitliyimde adet olcakmışım gibi sancılanıyorum allahım ya bellimi olur belkide hamişimdir bende arkadaşlar aranızda hamişlik belirtilerinde adet sancısı çeken varmı ya 3 gün geçti ama nasıl zor allaha emanet olun inşallah bebeklerinizin ömrü çok güzel bahtları çok açık olun allaha emanet olun ...
ben hala ağlıyorum contum için canım babam idare ediyor alışkın babaannem sağolsun öyle yetiştirmiş sağolsun bana bile sabahları kahvaltımı getirirdi mesaide olduğu için şirkette yiyor ama sorma annemle günde 10kez telle konuşuyorlardır
kayınvalidenin olmaması br yönden iyi sanırım topiklerde okuyorumda sıkıntı çekiyorlar baya tabiii her kayyınvalide bir değil oda ayrı mesele ama annesi az kaldı artık o şarkı eskicek yerine eee bebeğim eee şarkısını söyliceksin
ayyy kıyamam lütfen ağlama allah sanada nasip eder inş ben çekiyordum canım hatta adet olucam sandım olsamda kurtulsam rahatlasam demiştim belirtiler tıpa tıp aynıydı adet olmadım hiçde şaşmazdı gecesi yaptım hemen 2.silik çizgi çıktı
ben senin yerinde olsam çağırırdım diye düşünüyorum.annem konyada olmasa burda olsa yanına giderdim hiç olmazsaoiiy üzüldümben geliyim yardıma sana körler sağırlar birbirini ağırlar yaparız artık benimde annemle kayınvalidem çok yakınlar 5 dk sürmüyo ama 2sinide gelin demedim ne biliyim benim için hayatlarında kısada olsa değişiklik yapmasınlar istiyorum. Allah hepimize yardımcı olur merak etme biz tek başımızada yaparız kadınız biz
evet yazık bence de ama bunu bizler hakediyoruzeşinede yazık ama değilmi
hayırlısı olsun hakkında tatlım sağ salim bebişini kollarına alda gerisi önemli değil40+2 canım suni sancıya dayanamam diye epidural sezeryan isticem
Canım doğum yapın anlayacaksınız bak az önce özLeme bir şey sordum kızın cevabını okuyamadan oğlumdan değişik sesler geldi altını açtım tam temiz bezi koydum bir daha kaka yaptı sonra emmek istedi şimdi babası gazının çıkarıyor bakıyorum buraya ama hıçkırık tuttu tekrar emzirmemlazım ben kaçar :))
slm herkese
isim konusunda çoooookkk kararsız kaldık bir de size sorayım
Ahsen Gül K.
Gül Ahsen K.
hangisi daha güzel? ve bu isimler sizce nasıl? ikincisi olursa baş harfleri GAK olucak.
bu sorun olur mu sizce?
ayy elifcim doğursak anlıcazCanım doğum yapın anlayacaksınız bak az önce özLeme bir şey sordum kızın cevabını okuyamadan oğlumdan değişik sesler geldi altını açtım tam temiz bezi koydum bir daha kaka yaptı sonra emmek istedi şimdi babası gazının çıkarıyor bakıyorum buraya ama hıçkırık tuttu tekrar emzirmemlazım ben kaçar :))
inşallah canım hamilesindir...inşallah Rabbim senle beraber isteyen herkese bu güzellikleri yaşamayı nasip eder..gerçekten her sabah her akşam dualrımdasınız..ağlama lütfenben hamile kaldığım ay kardeşimin düğünü olacaktı düğün hazırlıkları yapıyorduk yani o curcunada ağrıdıysa da yorgunluğa vermişimdir.hamilelik testimi de halamlar teyzemler yengemler ve yakın diyebileceğimiz akrabalarla beraber yapmıştık çok utanç vericiydi ama onlarda çok meraklılardı canım sakın üzülme canım ve kızlaaarr bende hamileyim haberini bize de ver tamam mı
yeni sevgililer gibi desenegece de konuşuyorlardır onlar annen yorganın altında fısır fısır kimbilir neler diyordur babana ayyy annene söyle bu dediklerimi hakkına girmiş olmayayım:26:benim kayınvalidem iyidir.maddi olarak destek olamaz ama herzaman hayır duada bulunur..hiç kalbimi kırmadı şimdiye kadar
ben senin yerinde olsam çağırırdım diye düşünüyorum.annem konyada olmasa burda olsa yanına giderdim hiç olmazsa
inşallah canım hamilesindir...inşallah Rabbim senle beraber isteyen herkese bu güzellikleri yaşamayı nasip eder..gerçekten her sabah her akşam dualrımdasınız..ağlama lütfenben hamile kaldığım ay kardeşimin düğünü olacaktı düğün hazırlıkları yapıyorduk yani o curcunada ağrıdıysa da yorgunluğa vermişimdir.hamilelik testimi de halamlar teyzemler yengemler ve yakın diyebileceğimiz akrabalarla beraber yapmıştık çok utanç vericiydi ama onlarda çok meraklılardı canım sakın üzülme canım ve kızlaaarr bende hamileyim haberini bize de ver tamam mı
yeni sevgililer gibi desenegece de konuşuyorlardır onlar annen yorganın altında fısır fısır kimbilir neler diyordur babana ayyy annene söyle bu dediklerimi hakkına girmiş olmayayım:26:benim kayınvalidem iyidir.maddi olarak destek olamaz ama herzaman hayır duada bulunur..hiç kalbimi kırmadı şimdiye kadar
hiiç öyle sevimli sevimli kalpcikler çıkmasın kucağından kıskandım üzüldüm burda ben..annem hazır ama ben çağırmaya çekiniyorum ..babam kardeşim sefil olurlar bakamazlar kendilerine :85:doğuma yakın gelsin ve mümkün olduğunca doğumdan sonra yanımda kalsın istiyorum
ahahaha bizdede aynısııgöbeğimi hareket ettiriyo bak babası nası hareketli dediğimin dakkası karnım dümdüz
ümdini kesme asla belirtiler varsa ve hala adet olmadıysan neden olmasın değilmi???aynen benimde öncesinden başladı yaklaşık 5gün öncesiydi hatta çok iyi hatırlıyorumcanım inşallah bende senin gibi şanslı olurum ama yaklaşık 1 haftadır regl belirtisi yaşıyorum mesela şuanda bile hayırlısı bakalım allahtan ümit kesilmez cvp için allah razı olsun azda olsa rahatladım
sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba karnı burnunda güzel anne adayları...
Arada sırada girip burada duygularınızı okuyorum... Ben de Haziran annesiyim... 25+1 günlüğüm oğlumla... Allah nasip ederse bi oğlum olucak inşallah... Geneliniz sezaryen olmuşsunuz... kendi isteğinizle mi oldunuz onu merak ediyorum...
Hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim... Dualarım sizinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?