kız babaya oğlan anneye derler özlemcimbak yaşadık
sende iyi yapmışsın canım havalar çok kötü sanırım ondan oluyor içimiz kararıyor vallahi bahar gelsin artıkkkk:84::84::84:doğurmaya gidersem yazıcam kesin şekerlerrrrrr
sağlıkla kucağına almayı nasip etsinben kendi isteğimle olmuyorum sezeryan bebeğim dönmedi makat duruşunda doğum pozisyonunuda alamadığı için mecburi sezeryan yoksa normal doğum istiyordum
ii akşamlar kızlarr
biz bugün kocacımla temizlik yaptık çok yoruldum her yerim ağrıyo..sizler iyisiniz anladığım kadarıyla hepinizi öpüyoruz oğluşlaçok uykum var kaçmadan uyuyalım biz..:80:
merhaba kızlar bir iki gündür yarım yamalak bakıp çıkıyorum ne geçmişi okuyabiliyorum ne bişey yazabiliyorum.damla ve özlem tam gaz devam ediyo topik demirbaşlığına maşallah2 gün içinde doğum yapan oldu mu acep:26:
sanırım bu hafta doğum olursa malesef havalar berbat canımbencede hava kotu olunca benimde moral sifir oluo neden bilmiorum o yuzden ins dogum yapacagim gun hava gunesli olurdaa o enerjiyle hemencicik dogurup kendimi disari atarim
yok canım yapıcam inşallah doktor lütfedip gün verirseamin canım cümlemizin inşallah... doğum yaptın mı yapacak mısın?
inşallah uzuuuun bir zaman kirlenmez evin canımii akşamlar kızlarr
biz bugün kocacımla temizlik yaptık çok yoruldum her yerim ağrıyo..sizler iyisiniz anladığım kadarıyla hepinizi öpüyoruz oğluşlaçok uykum var kaçmadan uyuyalım biz..:80:
evet az kaldı sabır sabır sabıriyi akşamlar şekerler...hiç giremedim bugün okudum geçmişi geldim.ne güzel bugün topikten normal doğum haberleri aldık darısı başımıza artık...benim yine ağrılar tavan yaptı bugün neyse kuzum sağlıklı olsun çekerim ben bu sıkıntıları yapcak bişi yok artık
Merhaba karnı burnunda güzel anne adayları...
Arada sırada girip burada duygularınızı okuyorum... Ben de Haziran annesiyim... 25+1 günlüğüm oğlumla... Allah nasip ederse bi oğlum olucak inşallah... Geneliniz sezaryen olmuşsunuz... kendi isteğinizle mi oldunuz onu merak ediyorum...
Hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim... Dualarım sizinle...
inşallah canım diken üstünde oturuyorum eşime evlat vermeyi okadar istiyorumki anlatamam ama eminim bu ayda olmayacak ne yazıkki hamileyim yazamam yine
ödülü kaptırmayız vallahi vermem vermem iyisinidr inş canım
geçmiş olsun canım korkma normal doğumdan sakın emin ol ebeler sana yardımcı olucaklardır bugüne kadar kaç bebek bunu yaşamış her 2doğum şeklininde kendine göre riski var unutma ama normal adı üstünde bence başarabilirsiniyi akşamlar kızlar bu gün kalabalığız nasılsınız ben dün gece baya sancılandım korktum bu seferde normal doğum yapamayacağım demeye başladım her şey normal ama içime bir anda korku girdi sezeryan mı olsam demeye başladım sanırım biraz cesarete ihtiyacım var ya normal doğumda panik olursam yanlış bir hareket yaparsam bebeğimi tehlikeye düşürürsem saolsun çevremde herkes yapabilecek misin normal doğum diyo ya bebek sıkışırsa oksijensiz kalırsa diyorlar iyice korkuyorum bir tek eşim destek oluyor saolsun canım benim ama kafam karışık
bence de verme ödülü canım sonuna kadar hakettin ben iyiyim çok şükür.fink atmaktan giremiyorum doğru düzgün.sokakta doğurcam böyle giderse yarın randevum var nst ye gircem bakalım hayırlısı
geçmiş olsun canım korkma normal doğumdan sakın emin ol ebeler sana yardımcı olucaklardır bugüne kadar kaç bebek bunu yaşamış her 2doğum şeklininde kendine göre riski var unutma ama normal adı üstünde bence başarabilirsin
yapabilirim dimi canım yaa ne biliyim herkes korkutuyor ben bilmeden bebeğime zarar verirsem diye korkuyorum
arkdaşlar 28 şubat pazaretesi doktor kontrolüm vardı ilk kez nst ye girdim herşey normal çıktı doktorum 17 martta gel bir iki gün sonraya doğum için gün verelim dedi onun haricinde bida çağırmadı nst için filan siz ne sıklıkta giriyoesunuz nst ye
merhaba kızlar bir iki gündür yarım yamalak bakıp çıkıyorum ne geçmişi okuyabiliyorum ne bişey yazabiliyorum.damla ve özlem tam gaz devam ediyo topik demirbaşlığına maşallah2 gün içinde doğum yapan oldu mu acep:26:
benim oğluşumda 4000 grı geçti ve drum hariç herkes normal doğurabilirsin diyo..Rabbim hangisi hayırlıysa onu nasip eder zaten..takma kafanaiyi akşamlar kızlar bu gün kalabalığız nasılsınız ben dün gece baya sancılandım korktum bu seferde normal doğum yapamayacağım demeye başladım her şey normal ama içime bir anda korku girdi sezeryan mı olsam demeye başladım sanırım biraz cesarete ihtiyacım var ya normal doğumda panik olursam yanlış bir hareket yaparsam bebeğimi tehlikeye düşürürsem saolsun çevremde herkes yapabilecek misin normal doğum diyo ya bebek sıkışırsa oksijensiz kalırsa diyorlar iyice korkuyorum bir tek eşim destek oluyor saolsun canım benim ama kafam karışık
bence de verme ödülü canım sonuna kadar hakettin ben iyiyim çok şükür.fink atmaktan giremiyorum doğru düzgün.sokakta doğurcam böyle giderse yarın randevum var nst ye gircem bakalım hayırlısı
maşallah canım..güzel bir hamilelik ve arkasından güzel bir doğumun olur inşallah
hiiç öyle sevimli sevimli kalpcikler çıkmasın kucağından kıskandım üzüldüm burda ben..annem hazır ama ben çağırmaya çekiniyorum ..babam kardeşim sefil olurlar bakamazlar kendilerine :85:doğuma yakın gelsin ve mümkün olduğunca doğumdan sonra yanımda kalsın istiyorum
yok seldacım doğuracağa benzemiyorum zatenancak bizi gezme paklar yada evde oturmak arada bizlerde şöyleee bir hastane ziyareti yapıp bebişlerimizle eve dönsek fena olmıcak
canımm ben doktorum 30 haftadan sonra her hafta düzenli olarak nst ye alıyor rutin uygulaması buymuş onun niye gün verecek ki sezeryan mı olacaksın
iyi akşamlar kızlar bu gün kalabalığız nasılsınız ben dün gece baya sancılandım korktum bu seferde normal doğum yapamayacağım demeye başladım her şey normal ama içime bir anda korku girdi sezeryan mı olsam demeye başladım sanırım biraz cesarete ihtiyacım var ya normal doğumda panik olursam yanlış bir hareket yaparsam bebeğimi tehlikeye düşürürsem saolsun çevremde herkes yapabilecek misin normal doğum diyo ya bebek sıkışırsa oksijensiz kalırsa diyorlar iyice korkuyorum bir tek eşim destek oluyor saolsun canım benim ama kafam karışık
çok şükür burda havalar iyi canım.bugün biraz yağmurluydu ama o bile kesmedi beniolsun gez canım varsın dışarıda doğur havada güzelse güzel haberlerini bekliyoruz yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?