2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar bir iki gündür yarım yamalak bakıp çıkıyorum ne geçmişi okuyabiliyorum ne bişey yazabiliyorum.damla ve özlem tam gaz devam ediyo topik demirbaşlığına maşallah 2 gün içinde doğum yapan oldu mu acep:26:

bencede hava kotu olunca benimde moral sifir oluo neden bilmiorum o yuzden ins dogum yapacagim gun hava gunesli olurdaa o enerjiyle hemencicik dogurup kendimi disari atarim

sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben kendi isteğimle olmuyorum sezeryan bebeğim dönmedi makat duruşunda doğum pozisyonunuda alamadığı için mecburi sezeryan yoksa normal doğum istiyordum

amin canım cümlemizin inşallah... doğum yaptın mı yapacak mısın?

ii akşamlar kızlarr
biz bugün kocacımla temizlik yaptık çok yoruldum her yerim ağrıyo..sizler iyisiniz anladığım kadarıyla hepinizi öpüyoruz oğluşlaçok uykum var kaçmadan uyuyalım biz..:80:

kocana diyelim canım değilmi aman hemen yat kendini bilgisayar başında yorma mervecim iyi gecelerrrrr:80::80:

ödülü kaptırmayız vallahi vermem vermemiyisinidr inş canım
bencede hava kotu olunca benimde moral sifir oluo neden bilmiorum o yuzden ins dogum yapacagim gun hava gunesli olurdaa o enerjiyle hemencicik dogurup kendimi disari atarim
sanırım bu hafta doğum olursa malesef havalar berbat canım
amin canım cümlemizin inşallah... doğum yaptın mı yapacak mısın?
yok canım yapıcam inşallah doktor lütfedip gün verirsesezeryanı bekliyorum anlıcağın oğlumun doğması için

ii akşamlar kızlarr
biz bugün kocacımla temizlik yaptık çok yoruldum her yerim ağrıyo..sizler iyisiniz anladığım kadarıyla hepinizi öpüyoruz oğluşlaçok uykum var kaçmadan uyuyalım biz..:80:
inşallah uzuuuun bir zaman kirlenmez evin canım
evet az kaldı sabır sabır sabır
maşallah canım..güzel bir hamilelik ve arkasından güzel bir doğumun olur inşallah

inşallah canım diken üstünde oturuyorum eşime evlat vermeyi okadar istiyorumki anlatamam ama eminim bu ayda olmayacak ne yazıkki hamileyim yazamam yine

öyle deme tatlım...bebişin senin yüzünü kara çıkarır inşallah:81:veee cennetten göbüşüne gelir konuverir

iyi akşamlar kızlar bu gün kalabalığız nasılsınız ben dün gece baya sancılandım korktum bu seferde normal doğum yapamayacağım demeye başladım her şey normal ama içime bir anda korku girdi sezeryan mı olsam demeye başladım sanırım biraz cesarete ihtiyacım var ya normal doğumda panik olursam yanlış bir hareket yaparsam bebeğimi tehlikeye düşürürsem saolsun çevremde herkes yapabilecek misin normal doğum diyo ya bebek sıkışırsa oksijensiz kalırsa diyorlar iyice korkuyorum bir tek eşim destek oluyor saolsun canım benim ama kafam karışık

ödülü kaptırmayız vallahi vermem vermemiyisinidr inş canım

bence de verme ödülü canım sonuna kadar hakettin ben iyiyim çok şükür.fink atmaktan giremiyorum doğru düzgün.sokakta doğurcam böyle giderse yarın randevum var nst ye gircem bakalım hayırlısı

geçmiş olsun canım korkma normal doğumdan sakın emin ol ebeler sana yardımcı olucaklardır bugüne kadar kaç bebek bunu yaşamış her 2doğum şeklininde kendine göre riski var unutma ama normal adı üstünde bence başarabilirsin

olsun gez canım varsın dışarıda doğur havada güzelse güzel haberlerini bekliyoruz yarın

arkdaşlar 28 şubat pazaretesi doktor kontrolüm vardı ilk kez nst ye girdim herşey normal çıktı doktorum 17 martta gel bir iki gün sonraya doğum için gün verelim dedi onun haricinde bida çağırmadı nst için filan siz ne sıklıkta giriyoesunuz nst ye

canımm ben doktorum 30 haftadan sonra her hafta düzenli olarak nst ye alıyor rutin uygulaması buymuş onun niye gün verecek ki sezeryan mı olacaksın

evvet asla bırakmıyoruz burayı
benim oğluşumda 4000 grı geçti ve drum hariç herkes normal doğurabilirsin diyo..Rabbim hangisi hayırlıysa onu nasip eder zaten..takma kafana

kız maşallah ben dün dra gittim bugün evde yanımın üstüne hep yattım

maşallah canım..güzel bir hamilelik ve arkasından güzel bir doğumun olur inşallah

aminnn canımm inşallahhh yalnız kızlar tecrübelisiniz diye soruyorum 25. haftamdaym 10 kilo almışım malesef normal mı? siz kaç kilo aldınız bu zamana kadar? ya da 25. haftaya kadr kaç kilo almıştnz?:44:

cnm ya benim de annem şehir dışında. doğum ne zaman başlarsa o zaman otobüse binecek.
kardeşlerim ve babam yalnız kalmasın diye. doğum haftaiçi olursa annem yalnız gelecek babam
kardeşlerimi de alıp haftasonu gelir sonra dönerler.
kayınvalidemle yakın oturuyoruz da o ilgilenir bizimle.

yok seldacım doğuracağa benzemiyorum zatenancak bizi gezme paklaryada evde oturmak arada bizlerde şöyleee bir hastane ziyareti yapıp bebişlerimizle eve dönsek fena olmıcak

benımde agrılarım var valla asagı dogru

bızım kızıon hareketlerı ole eskısı gıbı degl 2 gundr falan ama baskı cok oluo agrı oluoo

hayırlsıı ıle gecseydı su 1 haftada

yrın dr gıtcem

acaba salımı gıtsem dıorum

dr gelmene gerek yok demstı ama olsun :86::86:

Posedion sen nasıl düşünüyorsun peki normal mi sezeryan mı canım ya benim cesaretim kırıldı işte

canımm ben doktorum 30 haftadan sonra her hafta düzenli olarak nst ye alıyor rutin uygulaması buymuş onun niye gün verecek ki sezeryan mı olacaksın

evet benim ikinci ilkinde suyum erken bitmişdi plesentam yaşlanmışdı kızım tersdi mecbur sezeryan oldum ilkinde sık sık giriyodum nst ye ama sorunlar vardı ondan kestiremiyorum sık girmekmi lazım yoksa böylesimi normal doktorada sormayı unuttum

canım ikisinin de artı ve eksi yönleri var.bence hangisine yakın hissediyosan kendini ona odaklan.normal doğum gibi tabi yok bence.normal doğan bir sürü bebek var ve çok şükür sağlıklı.sonuçta kendi kendine değil doktor ve ebelerin yardımıyla doğuracaksın inşallah.kendine güven, ne olursa olsun yapabileceğini düşün.hakkında hayırlısı olsun canım.

olsun gez canım varsın dışarıda doğur havada güzelse güzel haberlerini bekliyoruz yarın
çok şükür burda havalar iyi canım.bugün biraz yağmurluydu ama o bile kesmedi beni yarın dönüşte haber veririm kısmetse bakalım bebişim ne alemde

kizlarrrrrrrrr bendebi anormallik var galiba demin iki bulasigim var di yikayim dedim ama inanirmisiniz benim bitane yag sökücü bulasik deterjanim var onun kokusuna bayiliyorumm agzima sikasim gelioor ya öyle guzel kokusuda yok ama bilmiorum bunu hamileligimde fark ettim ha bide gecen kocisimden ne istedim bilionuzmu yani canim ne cektii diyorumya var bende bi anormallik canimm toprak cektii ya resmen iki gundur agzima toprak tadi gelioo esime gecen isden gelirken bana birsey istiyonmu diye sordu bende evt varsa temiz toprak getir dedim bana ya dalga gecme benle dedi kapadi telefonu napabilirimm ama tadi agzima gelioo:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…