2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

33 haftadan beri her doktor kontrolünde giriyorum

canım ben duydum bunu hamilelikte toprak yiyen varmış yanlış hatırlamıyorsamda demir eksiliğinden dolayı istermiş canı

aminnn canımm inşallahhh yalnız kızlar tecrübelisiniz diye soruyorum 25. haftamdaym 10 kilo almışım malesef normal mı? siz kaç kilo aldınız bu zamana kadar? ya da 25. haftaya kadr kaç kilo almıştnz?:44:
canm ben 6.ayıma kadar kilo almadım sonrasında kilo almaya başaldımve toplamda 13 kg aldım şimdiye kadar ama benim mide bulantılarım ve kusmalarım çok oldu
sende benden şanslısın offff
Posedion sen nasıl düşünüyorsun peki normal mi sezeryan mı canım ya benim cesaretim kırıldı işte

ben ısrarla normal doğum diyorum başka da bişey demiyorum inşallah bir sıkıntı olmmazsa normalde ilerlemeye devam

evvet asla bırakmıyoruz burayı
kız maşallah ben dün dra gittim bugün evde yanımın üstüne hep yattım

bırakmayın canım bende bırakmıcaktım ama işte gezmekten anca fırsat buluyorum ne gezmeden kalıyorum ne de yatmaktan.dün yemeği bile zor yaptım vallahi.bi gayret çıkıyorum dışarı kendimi kaybediyorum eve gelince de sızlıyo her yerim.ne yardan ne serden geçiyorum yani

canım ben duydum bunu hamilelikte toprak yiyen varmış yanlış hatırlamıyorsamda demir eksiliğinden dolayı istermiş canı

bunu duydugum iyi oldu cnm cok saol diyorum yoksa bendemi var birseylerr napiyim artik bi yerden bulup tatmam lazimm yoksa icime dert olurr yemessemm

bazı annelerde kansızlıkta toprak yeme ,kireç yeme isteği olabiliyormuş

slm herkese
isim konusunda çoooookkk kararsız kaldık bir de size sorayım
Ahsen Gül K.
Gül Ahsen K.
hangisi daha güzel? ve bu isimler sizce nasıl? ikincisi olursa baş harfleri GAK olucak.
bu sorun olur mu sizce?

az önce sormuştum ama kimse yoktu o zaman.
kimsenin de sabrı kalmadı geçmişi okumaya. onun için tekrar sormak istiyorum şimdi baya yoğun.
hangisi daha iyi sizce? yardım edin kızlar. bugün yarın doğar kızım.

ahsen tek başınada güzel ama gül koymak istiyosanız "ahsen gül" daha güzel.

aminnn canımm inşallahhh yalnız kızlar tecrübelisiniz diye soruyorum 25. haftamdaym 10 kilo almışım malesef normal mı? siz kaç kilo aldınız bu zamana kadar? ya da 25. haftaya kadr kaç kilo almıştnz?:44:

cnm bende 5ci ayima kadar kilo fazla almadim ama sonrasi baya bi kilo aldim o da sanirsam rahat hamilelik gecirdimden olsa gerek cunku kusmam mide bulantim falan olmadi gayet normaldii...simdi ise aldim basimi gidiorumm anlican kaygilanmana gerek yok cnmm

canm ben 6.ayıma kadar kilo almadım sonrasında kilo almaya başaldımve toplamda 13 kg aldım şimdiye kadar ama benim mide bulantılarım ve kusmalarım çok oldu

Ben 2 hafta önce kan ilacına başladım kansızlığımdan ötürü, magnezyum ve Elevit ilacı da içiyorum... birden aldım acaba ilaçların etkisi mi ?

Ben ilk aylarda mide bulantısı çektm ama hiç kusmam olmadı...

demir eksikliği falan vardır...sakın gaza gelip kötü şeyler yapma

Allahtan boyum uzun, boydan yırtıyorum ne biliyim çok gibi geldi bana...yorulmaya başladım artık her hareketimden... yarında şeker yüklemem var bakalım ne alemdeyz oğlumla... doktora sorayım da yürüyüş ypmama izin verirse yapmaya başlıyım yürüyüş bandım var evde...

tansiyon durumlarım benim de başım dönüyor en küçük bi şeyde... bi de kanama geçrdm doktorum herşeyi yasakladı... şuan iyiyim ama yine de o bakımdan diyorum yürüyüşe izin verirse yürüyeyim diye...

Sağol canım az da olsa rahatladım...

KızLar bu arada benim kuzen 7.5 ayLık hamiLeydi 2 gun önce evde temizLik yapıp çok yoruLmuş suyu patLamış aciL sezeryana aLmışLar bebeğin ciğerleri geLişmemiş 10 gün kuvezde kalacakmış canım çok sıkıLdı aman dikkat edin kendinize benden bebeğimi 6 saat aldılar ben kriz geçirdim çok zor şu son günlerde çok dikkat edin..

arkadaşlar iyiki varsınız tekrar cesaretimi topladım normal doğuma karar verdim
hakkında hayırlısı olsun canım zaten olmazsa sıkıntı olursa sezaryene alırlar..korkma dua edelim birbirimiz için

olabilir canım ama biraz hareket et öyle şişme çünkü bazen bebişin kilo almasını gelişmesini engelliyomuş annenin aşırı kilo alması:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…