- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
33 haftadan beri her doktor kontrolünde giriyorumarkdaşlar 28 şubat pazaretesi doktor kontrolüm vardı ilk kez nst ye girdim herşey normal çıktı doktorum 17 martta gel bir iki gün sonraya doğum için gün verelim dedi onun haricinde bida çağırmadı nst için filan siz ne sıklıkta giriyoesunuz nst ye
yaparsın canım neden yapamayasın nette var sanırım doğru nefes alma teknikleri onları okursan yardımcı olur evdede dene istersengeçmiş olsun canım korkma normal doğumdan sakın emin ol ebeler sana yardımcı olucaklardır bugüne kadar kaç bebek bunu yaşamış her 2doğum şeklininde kendine göre riski var unutma ama normal adı üstünde bence başarabilirsin
yapabilirim dimi canım yaa ne biliyim herkes korkutuyor ben bilmeden bebeğime zarar verirsem diye korkuyorum
geçen haftaya kadar 10kilo almış bulunmaktayımaminnn canımm inşallahhhyalnız kızlar tecrübelisiniz diye soruyorum 25. haftamdaym 10 kilo almışım malesef normal mı? siz kaç kilo aldınız bu zamana kadar? ya da 25. haftaya kadr kaç kilo almıştnz?:44:
bence salı bir uğra canım hem gene usg.ye gir derinin kilosuna bakılsın demi ama
benımde agrılarım var valla asagı dogru
bızım kızıon hareketlerı ole eskısı gıbı degl 2 gundr falan ama baskı cok oluo agrı oluoo
hayırlsıı ıle gecseydı su 1 haftada
yrın dr gıtcem
acaba salımı gıtsem dıorum
dr gelmene gerek yok demstı ama olsun :86::86:
kizlarrrrrrrrr bendebi anormallik var galiba demin iki bulasigim var di yikayim dedim ama inanirmisiniz benim bitane yag sökücü bulasik deterjanim var onun kokusuna bayiliyorumm agzima sikasim gelioor ya öyle guzel kokusuda yok ama bilmiorum bunu hamileligimde fark ettimha bide gecen kocisimden ne istedim bilionuzmu yani canim ne cektii diyorumya var bende bi anormallik canimm toprak cektii ya resmen iki gundur agzima toprak tadi gelioo esime gecen isden gelirken bana birsey istiyonmu diye sordu bende evt varsa temiz toprak getir dedim bana ya dalga gecme benle dedi kapadi telefonu napabilirimm ama tadi agzima gelioo:26::26:
canm ben 6.ayıma kadar kilo almadım sonrasında kilo almaya başaldımve toplamda 13 kg aldım şimdiye kadar ama benim mide bulantılarım ve kusmalarım çok olduaminnn canımm inşallahhhyalnız kızlar tecrübelisiniz diye soruyorum 25. haftamdaym 10 kilo almışım malesef normal mı? siz kaç kilo aldınız bu zamana kadar? ya da 25. haftaya kadr kaç kilo almıştnz?:44:
sende benden şanslısın offffcnm ya benim de annem şehir dışında. doğum ne zaman başlarsa o zaman otobüse binecek.
kardeşlerim ve babam yalnız kalmasın diye. doğum haftaiçi olursa annem yalnız gelecek babam
kardeşlerimi de alıp haftasonu gelir sonra dönerler.
kayınvalidemle yakın oturuyoruz da o ilgilenir bizimle.
Posedion sen nasıl düşünüyorsun peki normal mi sezeryan mı canım ya benim cesaretim kırıldı işte
evvet asla bırakmıyoruz burayı
kız maşallah ben dün dra gittim bugün evde yanımın üstüne hep yattım
canım ben duydum bunu hamilelikte toprak yiyen varmış yanlış hatırlamıyorsamda demir eksiliğinden dolayı istermiş canı
kizlarrrrrrrrr bendebi anormallik var galiba demin iki bulasigim var di yikayim dedim ama inanirmisiniz benim bitane yag sökücü bulasik deterjanim var onun kokusuna bayiliyorumm agzima sikasim gelioor ya öyle guzel kokusuda yok ama bilmiorum bunu hamileligimde fark ettimha bide gecen kocisimden ne istedim bilionuzmu yani canim ne cektii diyorumya var bende bi anormallik canimm toprak cektii ya resmen iki gundur agzima toprak tadi gelioo esime gecen isden gelirken bana birsey istiyonmu diye sordu bende evt varsa temiz toprak getir dedim bana ya dalga gecme benle dedi kapadi telefonu napabilirimm ama tadi agzima gelioo:26::26:
slm herkese
isim konusunda çoooookkk kararsız kaldık bir de size sorayım
Ahsen Gül K.
Gül Ahsen K.
hangisi daha güzel? ve bu isimler sizce nasıl? ikincisi olursa baş harfleri GAK olucak.
bu sorun olur mu sizce?
33 haftadan beri her doktor kontrolünde giriyorum
yaparsın canım neden yapamayasın nette var sanırım doğru nefes alma teknikleri onları okursan yardımcı olur evdede dene istersen
geçen haftaya kadar 10kilo almış bulunmaktayım
bence salı bir uğra canım hem gene usg.ye gir derinin kilosuna bakılsın demi ama
aslında evet cnm salı falan daha ii drben haftaıcı gelım dıyınce cars ugra demstı
2 gundr harektlerı az olunca korktum yuzden dedım yarın bı gıdım
az önce sormuştum ama kimse yoktu o zaman.
kimsenin de sabrı kalmadı geçmişi okumaya. onun için tekrar sormak istiyorum şimdi baya yoğun.
hangisi daha iyi sizce? yardım edin kızlar. bugün yarın doğar kızım.
aminnn canımm inşallahhhyalnız kızlar tecrübelisiniz diye soruyorum 25. haftamdaym 10 kilo almışım malesef normal mı? siz kaç kilo aldınız bu zamana kadar? ya da 25. haftaya kadr kaç kilo almıştnz?:44:
canm ben 6.ayıma kadar kilo almadım sonrasında kilo almaya başaldımve toplamda 13 kg aldım şimdiye kadar ama benim mide bulantılarım ve kusmalarım çok oldu
arkadaşlar iyiki varsınız tekrar cesaretimi topladım normal doğuma karar verdim
ahsen tek başınada güzel ama gül koymak istiyosanız "ahsen gül" daha güzel.
cnm bende 5ci ayima kadar kilo fazla almadim ama sonrasi baya bi kilo aldim o da sanirsam rahat hamilelik gecirdimden olsa gerek cunku kusmam mide bulantim falan olmadi gayet normaldii...simdi ise aldim basimi gidiorummanlican kaygilanmana gerek yok cnmm
canım hareketlerinin azalması normal ama yerleri kalmadı ama içim rahat etsin diyorsan yarın git33 haftadan beri her doktor kontrolünde giriyorum
aslında evet cnm salı falan daha ii drben haftaıcı gelım dıyınce cars ugra demstı
2 gundr harektlerı az olunca korktum yuzden dedım yarın bı gıdım
alakası olduğunu düşünümüyorum ben 3.ayımdan itibaren vitamin içiyorum 4.aydan beride kan ilacı alsam onunla alakalı alırdım hoş ben başta mide bulantısı ve çıkarma çok yaşadım ve 5kilo verdim 4.aydan itibaren kilo alımına başladımBen 2 hafta önce kan ilacına başladım kansızlığımdan ötürü, magnezyum ve Elevit ilacı da içiyorum... birden aldım acaba ilaçların etkisi mi ?
Ben ilk aylarda mide bulantısı çektm ama hiç kusmam olmadı...
hakkında hayırlısı olsun canım zaten olmazsa sıkıntı olursa sezaryene alırlar..korkma dua edelim birbirimiz içinarkadaşlar iyiki varsınız tekrar cesaretimi topladım normal doğuma karar verdim
Ben 2 hafta önce kan ilacına başladım kansızlığımdan ötürü, magnezyum ve Elevit ilacı da içiyorum... birden aldım acaba ilaçların etkisi mi ?
Ben ilk aylarda mide bulantısı çektm ama hiç kusmam olmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?