demir eksikliği falan vardır...sakın gaza gelip kötü şeyler yapma
Allahtan boyum uzun, boydan yırtıyorumne biliyim çok gibi geldi bana...yorulmaya başladım artık her hareketimden... yarında şeker yüklemem var bakalım ne alemdeyz oğlumla... doktora sorayım da yürüyüş ypmama izin verirse yapmaya başlıyım yürüyüş bandım var evde...
tansiyon durumlarım benim de başım dönüyor en küçük bi şeyde... bi de kanama geçrdm doktorum herşeyi yasakladı... şuan iyiyim ama yine de o bakımdan diyorum yürüyüşe izin verirse yürüyeyim diye...
Sağol canım az da olsa rahatladım...
yıldızcım ahsen gül demiştim ben
hakkında hayırlısı olsun canım zaten olmazsa sıkıntı olursa sezaryene alırlar..korkma dua edelim birbirimiz için
evet dua edelim canım inşallah kolay doğumlar yaparız hayırlısıyla
alakası olduğunu düşünümüyorum ben 3.ayımdan itibaren vitamin içiyorum 4.aydan beride kan ilacı alsam onunla alakalı alırdım hoş ben başta mide bulantısı ve çıkarma çok yaşadım ve 5kilo verdim 4.aydan itibaren kilo alımına başladım
benimde kanamam oldu 3.aydan sonra normal yaşamıma döndürttürdü doktor sadece ilişki dışında ondada çok dikkatli olun dedibaşta oda yasaktı
Allahtan boyum uzun, boydan yırtıyorumne biliyim çok gibi geldi bana...yorulmaya başladım artık her hareketimden... yarında şeker yüklemem var bakalım ne alemdeyz oğlumla... doktora sorayım da yürüyüş ypmama izin verirse yapmaya başlıyım yürüyüş bandım var evde...
tansiyon durumlarım benim de başım dönüyor en küçük bi şeyde... bi de kanama geçrdm doktorum herşeyi yasakladı... şuan iyiyim ama yine de o bakımdan diyorum yürüyüşe izin verirse yürüyeyim diye...
Sağol canım az da olsa rahatladım...
KızLar bu arada benim kuzen 7.5 ayLık hamiLeydi 2 gun önce evde temizLik yapıp çok yoruLmuş suyu patLamış aciL sezeryana aLmışLar bebeğin ciğerleri geLişmemiş 10 gün kuvezde kalacakmış canım çok sıkıLdı aman dikkat edin kendinize benden bebeğimi 6 saat aldılar ben kriz geçirdim çok zor şu son günlerde çok dikkat edin..
yarına kadar inşş karar verırım
ayy bu kararsızlıgıma zatn sinir oluyorum
ayyy yazıkk çok geçmiş olsunnnn Allah yardımcısı olsun... çok dikkatli olmk lazımKızLar bu arada benim kuzen 7.5 ayLık hamiLeydi 2 gun önce evde temizLik yapıp çok yoruLmuş suyu patLamış aciL sezeryana aLmışLar bebeğin ciğerleri geLişmemiş 10 gün kuvezde kalacakmış canım çok sıkıLdı aman dikkat edin kendinize benden bebeğimi 6 saat aldılar ben kriz geçirdim çok zor şu son günlerde çok dikkat edin..
evet biliyorum canım, dikkatli olmam lazım...olabilir canım ama biraz hareket et öyle şişme çünkü bazen bebişin kilo almasını gelişmesini engelliyomuş annenin aşırı kilo alması:26:
benimde kanamam oldu 3.aydan sonra normal yaşamıma döndürttürdü doktor sadece ilişki dışında ondada çok dikkatli olun dedibaşta oda yasaktı
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamnda evine döner bebiş annesinin sıcacık kollarında uyur..gerçekten çok üzüldümKızLar bu arada benim kuzen 7.5 ayLık hamiLeydi 2 gun önce evde temizLik yapıp çok yoruLmuş suyu patLamış aciL sezeryana aLmışLar bebeğin ciğerleri geLişmemiş 10 gün kuvezde kalacakmış canım çok sıkıLdı aman dikkat edin kendinize benden bebeğimi 6 saat aldılar ben kriz geçirdim çok zor şu son günlerde çok dikkat edin..
ins. yapmadan bir an once dogururum yoksa sonum hic iyiye gitmiyor :86::86::86:
ha bide su eggsozdan cikan kokuyada bayiliyorummbananeoluo böylee kendimi taniyamaz oldumm
aynen bende bboydan kurtariyorumm yoksa kimse inanmiyor okadar kilo aldimmaa gecmis olsun cnm aman kendine ve bebisine dikkat ett saglik basta gelioo sen ve bebisin iyi olunda kiloyu vermesii kolaaay
kıyamam yaaa sabır versin kuzenine allah çok zordur eminim daha bebiş çok küçükmüş inş tez zamanda bebişine kavuşur geçmiş olsun elifcim
ayyy yazıkk çok geçmiş olsunnnn Allah yardımcısı olsun... çok dikkatli olmk lazım
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamnda evine döner bebiş annesinin sıcacık kollarında uyur..gerçekten çok üzüldüm
verirsin canım eğeer için rahat değilse git derim düşünme bile söylersinde doktora 2gündür hareketleri azaldı diye
ediyorum canım herşeyden önce bebeğim gelior... sen kaç kilo aldn ki? boyun kaç acaba?
Amin canım çok saoL
Aynen zaten şurda ne kadar zamanınız kaLdıki kendinizi hiç riske atmayın hiçbirşeye karışmayın bebişler herşeyden önemli
Amin canım Allahım kimseye yaşatmasın
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamnda evine döner bebiş annesinin sıcacık kollarında uyur..gerçekten çok üzüldüm
hayırlısıyla bir doğursaydık iyice bir garipleştik ayol:78:
ewt cnm teşekkür ederim. böyle bir sürü alıntı yapıyorsunuz ya nasıl yapıyorsunuz ben yapamıyorum.
onun için de erkese cvp yazamadım. ben zaten senin cvp yazacağını biliyordummm. eşime söyledim sweet cvp yazar diye. bir baktım yazmışşş
cnmmm boyum 1/70 ben 25 kilo aldim ve hala almayada devam ediyorum byole gidersee 30a dayanacmmayy napiyim su icsem yario banada
cnmmm boyum 1/70 ben 25 kilo aldim ve hala almayada devam ediyorum byole gidersee 30a dayanacmmayy napiyim su icsem yario banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?