2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde kanamam oldu 3.aydan sonra normal yaşamıma döndürttürdü doktor sadece ilişki dışında ondada çok dikkatli olun dedi başta oda yasaktı

anladm canım sen baştan 5 kilo vermişsin benim öyle bi durumum olmadı, neyse ya yavrum sağ salim doğsun da önemli değil...

aynen bende bboydan kurtariyorumm yoksa kimse inanmiyor okadar kilo aldimmaa gecmis olsun cnm aman kendine ve bebisine dikkat ett saglik basta gelioo sen ve bebisin iyi olunda kiloyu vermesii kolaaay

kıyamam yaaa sabır versin kuzenine allah çok zordur eminim daha bebiş çok küçükmüş inş tez zamanda bebişine kavuşur geçmiş olsun elifcim

ayyy yazıkk çok geçmiş olsunnnn Allah yardımcısı olsun... çok dikkatli olmk lazım
olabilir canım ama biraz hareket et öyle şişme çünkü bazen bebişin kilo almasını gelişmesini engelliyomuş annenin aşırı kilo alması:26:
evet biliyorum canım, dikkatli olmam lazım...
benimde kanamam oldu 3.aydan sonra normal yaşamıma döndürttürdü doktor sadece ilişki dışında ondada çok dikkatli olun dedi başta oda yasaktı

benim geçen ay oldu yasakladı evet dediğim gibi herşeyi, ilişkiyi... yok ilişkiye girmemey çalışıyorum zaten... hatta hiç diyebilirm...

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamnda evine döner bebiş annesinin sıcacık kollarında uyur..gerçekten çok üzüldüm
ins. yapmadan bir an once dogururum yoksa sonum hic iyiye gitmiyor :86::86::86:
ha bide su eggsozdan cikan kokuyada bayiliyorumm bananeoluo böylee kendimi taniyamaz oldumm

hayırlısıyla bir doğursaydık iyice bir garipleştik ayol:78:

aynen bende bboydan kurtariyorumm yoksa kimse inanmiyor okadar kilo aldimmaa gecmis olsun cnm aman kendine ve bebisine dikkat ett saglik basta gelioo sen ve bebisin iyi olunda kiloyu vermesii kolaaay

ediyorum canım herşeyden önce bebeğim gelior... sen kaç kilo aldn ki? boyun kaç acaba?

kıyamam yaaa sabır versin kuzenine allah çok zordur eminim daha bebiş çok küçükmüş inş tez zamanda bebişine kavuşur geçmiş olsun elifcim

Amin canım çok saoL

ayyy yazıkk çok geçmiş olsunnnn Allah yardımcısı olsun... çok dikkatli olmk lazım

Aynen zaten şurda ne kadar zamanınız kaLdıki kendinizi hiç riske atmayın hiçbirşeye karışmayın bebişler herşeyden önemli

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamnda evine döner bebiş annesinin sıcacık kollarında uyur..gerçekten çok üzüldüm

Amin canım Allahım kimseye yaşatmasın

verirsin canım eğeer için rahat değilse git derim düşünme bile söylersinde doktora 2gündür hareketleri azaldı diye

buarada benım sol omuzumda kolumda agrı cok yatamıorum kesınlıkle hele

elerımde parmaklarım nasıl agrıo eklem yerlerı anlatamam (( cok fena sabah uyanıyorum agrısından

oturu uyusuyo bıde

bole olan varmı kızlar aranızda

cnm cok cok gecms olsun Allahım bıran once melegını annesının kucagına almayı nasp etsın

evet cook dogru aslında kesınlıkle yorulmamamz gereklı

bak çoklu alıntı yapmak için alıntı ile cevapla yazan yerin hemen yanında sohbet işaretine benzer bir işaret var ona tıklıyorsun tick işareti geliyo alıntıların bitince cevap ver diyosun her bir alıntı farklı quote olarak karşına geliyo hepsinin arasına istediğini yazarsınbcc

cnmmm boyum 1/70 ben 25 kilo aldim ve hala almayada devam ediyorum byole gidersee 30a dayanacmm ayy napiyim su icsem yario banada

57 ile hamile kaldım doğuma girdiğimde 77 dim şuan 67 2 hafta oldu doğum yapalı kendi kendine gidiyor kilolar 40 ım çıkana kadar dahada gider sanırım o nedenle boşverr nasıLsa doğumdan sonra bişi kalmayacak :)

cnmmm boyum 1/70 ben 25 kilo aldim ve hala almayada devam ediyorum byole gidersee 30a dayanacmm ayy napiyim su icsem yario banada

ayy ne güzel pozitif düşünüyorsun... msjın bana tebessüm ettirdi valla , maşallah... sağlıklı olsun da kuzularımız veririz kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…