teşekkürler cevabın için canım bu pekmez olayı kafama çok takıldı, ev yapımı pekmezi nerden bulabilirim ki gene market usulü olacak. normalde bimden şitoğlu var tain pekmez ondan alıp yerdim, ama bebeğe hangisi uygun olur diye araştırmalara giriştim.
geçmiş olsun kuzuya evet soğuktan olabilir, ihmal etmeyin. bir süre sonra geçecektir merak etme. izin günlerini güzel değerlendir oğlunla hoş vakitler geçirmen dileğiyle:))) yayınlarını merakla bekleyecem:)))
selam canım ev yapımı pekmez illa ki bulunur antepteydin sanırım oralar da daha kolay bulursun annemin deyimiyle böyle rengi çıra gibi olacak pütürsüz olacak ayranlısı bal kabaklısı falan da oluyor sen sadesini bul canım burada kırşehirliler yapar biz de alırız . zaten kırşehirlilere pekmez akıllı derler zamanında kırşehirlinin evi yanmış adam ilk pekmezini almış koşmuş dışarı o yüzden kırşehirlilere pekmez akıllı derler bir rivayet bu:) .....
:))))) çoktandır yoktun ne yaptın ne ettin iyi misiniz?
/QUOTE]
10 gün Tatil yaptık =))) Önce Karaman a ablamın yanına ordan da Antalya gittik anneciğimin yanına =)) sonra ki hafta hep misafir vardı bir kaç gün daha sonra oğlum hastalandı hala çok kötü 2 gündür antibyorik kullanıyoruz önce soğuk algınlığı dedi doktor 2 gün önce de öksürük nöbetleri gelince bir daha gittik..Akciğerde 2 tane mikrop varmış( buhar da verdik burnumuz da tıkalı ne yapacağım bilmiyorum ya çok öksürüyor paşazadem..
günaydın
maşaallah kızına benim oğlum da icraat yok emekleme pozisyonu alıyor fakat öylece duruyor. hatta istediği şeye uzanamayınca basıyor yaygarayı ama benim kızım da emeklemedi böyle oturur pozisyonda annemin tabiriyle ( gıçın gıçın ) gitti. bu da öyle olacak herhalde... hareketli olmayınca yediklerinide yakamıyor bu ay 1 kilo aldı (9,250 oldu )çok fazla geldi bana aslında mama yok sadece gece yatarken devam sütü veriyorum o da en fazla 80 cc oluyor kabızlığı olduğu için karbonhidrat vermemeye çalışıyorum. kabak havuç patates ve pirinci bile az miktarda veriyorum. anne sütü de veriyorum olabildiğince ağırlığı anne sütün de tutuyorum işte böyle bir bebek benim oğlum ...
erkekler tembel oluyormuş kızlar daha erkenciymiş öyle söylüyor büyükler. yürümeye başlayınca kilo verir sonuçta sadece anne sütü veriyormuşsun ailede şişmanlık yoksa sorun olmaz takma kilosunu bizimkide cılız yaa 7300 kilosu çok hareketli zor kilo alır sağlıklı olsunlarda sorun değil kilosu bizde mamacıyız doğduğundan beri kullanıyorum keşke sütüm olsaydıda iki yaşına kadar sadece emzirebilseydim.
taçsız prenses
geçmişolsun allah şifa versin ,inşallah biran önce atlatırsınız çok zor bebekler yerine keşke bizler hastalansak onlar daha minicikler
:))))) çoktandır yoktun ne yaptın ne ettin iyi misiniz?
/QUOTE]
10 gün Tatil yaptık =))) Önce Karaman a ablamın yanına ordan da Antalya gittik anneciğimin yanına =)) sonra ki hafta hep misafir vardı bir kaç gün daha sonra oğlum hastalandı hala çok kötü 2 gündür antibyorik kullanıyoruz önce soğuk algınlığı dedi doktor 2 gün önce de öksürük nöbetleri gelince bir daha gittik..Akciğerde 2 tane mikrop varmış( buhar da verdik burnumuz da tıkalı ne yapacağım bilmiyorum ya çok öksürüyor paşazadem..
Canım geçmiş olsun.Emirde mikrop kapmıştı yavrum ateşlenmişti 2 gün.Kanında mikrop var die Antibiyotik verdi dr. mecburen.Nerden geliyor şu mikroplar anlamadım.O kadar dikkat ediyoruz bu yüzden oluyor sanırım.İnş. çar çabuk atlatır minigin.
Canım geçmiş olsun.Emirde mikrop kapmıştı yavrum ateşlenmişti 2 gün.Kanında mikrop var die Antibiyotik verdi dr. mecburen.Nerden geliyor şu mikroplar anlamadım.O kadar dikkat ediyoruz bu yüzden oluyor sanırım.İnş. çar çabuk atlatır minigin.
Ayy Kıyamam( Benim arkadaştan geçti kızı 8 aylık o da hasta imiş..DÜşüncesiz bizim insanımız benim oğlum hasta ben bir yere gitmiyorum hem daha kötü olur hemde başkarına geçer diye korkuyorum..Amin inş. uyuyamıyor ya nefes alamıyor doğru dürüst (
Ayy Kıyamam( Benim arkadaştan geçti kızı 8 aylık o da hasta imiş..DÜşüncesiz bizim insanımız benim oğlum hasta ben bir yere gitmiyorum hem daha kötü olur hemde başkarına geçer diye korkuyorum..Amin inş. uyuyamıyor ya nefes alamıyor doğru dürüst (
canım ya çok üzüldüm bebişine okyanus suyu var ya rinomer falan onlardan al burnuna iyi gelir. bulunduğunuz ortamı nemli tut peteğin üzerine bi kapta su koy ya da mum yanan ısıtıcılar var ya adını bilemedim hani yemeği sıcak tutmak için onlardan yak üzerinde su hep dursun bebeğini viksleme derim sanırım diğer tarafa yazmıştın ağır gelir ona bir de elmayı kabuklu kaynat ıhlamurun içinde o da iyi gelir göğsüne içir ılık ılık .acil şifalar diliyorum
günaydınnnnn....
öncelikle hasta olan tüm kuzucuklara geçmiş olsun, allah şifalar versin. benim oğlumda 10 gündür hasta... doktor grip, soğuk algınlığı dedi... zaten ortalıkta salgın varmış kapalı ve kalabalık ortamlara girmeyin dedi.
bende face grubuna katılmıştım ama şimdilerde giremiyorum nedense sanırım istenmedim grupta...
olsun bende artık burdan paylaşımlarda bulunurum sizlerle...
canım ya çok üzüldüm bebişine okyanus suyu var ya rinomer falan onlardan al burnuna iyi gelir. bulunduğunuz ortamı nemli tut peteğin üzerine bi kapta su koy ya da mum yanan ısıtıcılar var ya adını bilemedim hani yemeği sıcak tutmak için onlardan yak üzerinde su hep dursun bebeğini viksleme derim sanırım diğer tarafa yazmıştın ağır gelir ona bir de elmayı kabuklu kaynat ıhlamurun içinde o da iyi gelir göğsüne içir ılık ılık .acil şifalar diliyorum
Çok saol canım damlatıyorum..aaa HEMEN şimdi kalkıp kaynatıyorum çok saol canım benim Allah razı olsun..
günaydın kızlar çalıştığım için pek yazamıyorum. kızım yoğurdu bi türlü sevmedi sade yoğurt ancak zorla bi iki kaşık yedirebiliyordum oda zorla ama yoğurda pekmez katınca yedi yoğut yediremeyen annelere belki yardım olur
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?