2011 mart annelerinden face si olmayanlar burada toplanalım

erkekler tembel oluyormuş kızlar daha erkenciymiş öyle söylüyor büyükler. yürümeye başlayınca kilo verir sonuçta sadece anne sütü veriyormuşsun ailede şişmanlık yoksa sorun olmaz takma kilosunu bizimkide cılız yaa 7300 kilosu çok hareketli zor kilo alır sağlıklı olsunlarda sorun değil kilosu bizde mamacıyız doğduğundan beri kullanıyorum keşke sütüm olsaydıda iki yaşına kadar sadece emzirebilseydim.

taçsız prenses
geçmişolsun allah şifa versin ,inşallah biran önce atlatırsınız çok zor bebekler yerine keşke bizler hastalansak onlar daha minicikler

Son düzenleme:

Saol canım..İnan bende öyle diyorum iyi kötü atlatırım ama paşazadem mahvaldu öksürürken benim içim parçalanıyor

Mesaj atan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Ben burayı sevmesem banane der başka forumlara paylaşımlar yapardım.İnsan sevdigine kızar sevdigine darılırmışSizlere face yok diye sizde kapatın deme hakkımda yok zaten!!Ben bu yüzden sizler için face açmaya kalkıştım ve beceremedim.Ben sizleri sevdim ki eşimden gizli face açmaya kalktım sırf buraya bebeklerinizin resmini koymadınız diye hem sizleri hemde miniklerinizi görmek için.Eşimle tartıştım sizler için.Ama bunları bugüne kadar dile getirmedim bile.Sizlerri görmek istegi buluşmalara benide çagırın diye yalvarışlarım.....hepsi boşaymış geçte olsa anladım.Bazı arkadaşları hariç tabikide!!!!!Beni önemseyen dostlarımla burda kaldıgım yerden devam edicem.Bu konuyla ilgili ilk ve son konuşucam,yorumda yapmıycam.Anlaşıldıgımı düşünüyorum.

Bu arada emiri dün kontrol için sağlık ocagına götürdüm.Eşim çok aramışlar ve şikayet ettigimiz hemşireyi işten çıkarmışlar.Tosun paşam 9 450 olmuş.68 cm boyuHerşey yolunda dedi dr.6 aylık bi oglu olan bi bayan geldi test yaptılr o da neeeeeeeeeeee.2 aylık hamileymiş adet görmedii için şüphelenmemiş.:18:Bende daha regl olmadım:18:Hep tedirginlik hep tedirginlik.:78:

2 gündür düzenlii olarak emire çorba meyve suyu yogurt vermeye başladım.Khvaltıyı ittiriyor,Sebze çorbasını idare eder,yogurda ve ev yapımı bizim içtigimiz tadı tuu yerinde çorbalara bayılıyor.Ama tuz ve baharat oldugu için sadece bir kaşık tattırıyorum.Hazır hero baby yogurtlu meyveli kaseleri sevdi.Ben ne kadar hazıra karşıysam babasıyla emir o kadar hazır şeyleri seviorlarAma oglumu etçi yapmıycam sebzeci yapıcam:128:Çorba tarifleerini paylaşalım istiyorum.Mesela yogurt çorbasını bebekler için nasıl yapıyorsunu?

selam kızlar hem yemek yapıyor hem de gelip iki satır yazıyorum ebruli ciğim yoğurt çorbasını aynı eve yaptığım gibi yapıyorum nanesini az yakıyorum üzerine tuz az atıyorum çatalla da pirinçlerini iyice eziyorum. dore diye bir marka var ya böyle avon oriflame gibi dışarıdan satılıyor arkadaşım dore satıyor ondan meyve sıkacağı gibi bi şey aldım manuel bi şey limon sıkacağı gibi ama üzerine bastırma aparatı var çok işime yarıyor

işte bu 9,90 a almıştım üst kapağı beyazdı benimkinin ha işte onu içinde de ezebiliyorum .

günaydınnnnn....
öncelikle hasta olan tüm kuzucuklara geçmiş olsun, allah şifalar versin. benim oğlumda 10 gündür hasta... doktor grip, soğuk algınlığı dedi... zaten ortalıkta salgın varmış kapalı ve kalabalık ortamlara girmeyin dedi.
bende face grubuna katılmıştım ama şimdilerde giremiyorum nedense sanırım istenmedim grupta...
olsun bende artık burdan paylaşımlarda bulunurum sizlerle...

canım hoşgeldin oğluna acil şifalar diliyorum ... şu an ankarada inanılmaz bir yağmur var dolu ile karışık yağıyor oğlum uyudu ben de soluğu burada aldım. bugün ikinci defa adet olmaya başladım iil adetimi bayramın 1. günü olmuştum inşallah tüm gerginliğim gider bazen öyle tepkilerim oluyor ki kendime ben bile şaşırıyorum. hep hormonların oyununa geliyoruz....

selam annecikler herkes meşgul galiba bugün

oğlum uyudu kıymalı yemek yedirdim iyice çatalla ezdim uyumaya yakın da emzirdim. iki pış pış uyuttum . uyanınca da yoğurt vereceğim. sonra da bizimle birlikte hoppala sofraya oturtacağım artık ne yerse... şimdilik bizden bu kadar...

günaydın kızlar çalıştığım için pek yazamıyorum. kızım yoğurdu bi türlü sevmedi sade yoğurt ancak zorla bi iki kaşık yedirebiliyordum oda zorla ama yoğurda pekmez katınca yedi yoğut yediremeyen annelere belki yardım olur

herkese günaydın... canım yoğurdu pekmezle vermişsin ama bize doktorumuz pekmezi süt ve süt ürünleriyle vermeyin dedi. bizde meyve suyuyla veriyoruz. istersen yoğurduna muz falan karıştır, bizimki muzlu da sevmişti.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn..

günaydınn
selam herkese canım oğlun nasıl oldu daha iyidir inşallah ben de oğlumu uyuttum ocağa kabak ve kırmızı mercimek karışımı yemek koydum geldim buralara .... oğluma alışveriş yapmam lazım ama dışarıya çıkma ihtimalim yok gibi internet üzerinden aldığınız siteler var mı? c i v ii ll .i biliyorum ama bedeni tutturamamaktan korkuyorum. çıtçıtlı badilerimiz kısa gelmeye başladı 9 aylıklar bile küçük geliyor oğlum azıcık uzun 6 aylıkken 72 cm di şimdi 75 falan olmuştur. buralarda takılıyorum uğrarım yine ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…