- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
selam kızlar bende yeni üyeyim yani hepn misafir olarak gözlemliyordum siteyi ama artık üye olup sizlerle paylaşım yapmamın vakti geldi diye düşündüm.Benim face var ama burda sizlerle olmak daha cazip geldi
bende 2011 mart annesiyim
Canım buraya eklemedigi sandıgım için diger tarafa yorumu yaptım.Çok güzel ciciler almışsın.Saglıklı iyi günlerde giysin paşamız
Bugün yine doktora gittik 1,5 saat buhar verdiler..Öncesinde de burnunu açtılar..Yavrum Çok ağladı paşacım..Yine antibyotik kullanacağız..Bronşit çevirebilir tehlikeli dedi..Moralim çok bozuk..Buhar makinası bul 4 saatte bir ver dedi..Birinden ödünç almamı tavsiye etti..Arkadaşım da var sağolsun veririm dedi..Kuzucumm benim mahvoldu yavrum artık 3 saatin sonunda omuzuma başını yasladı uyudu kuzucum..
canım çok geçmiş olsun antibiyotik şurup yerine iğne verselerdi keşke daha çabuk cevap alırdın çok uzun sürdü hastalığınız bir de ciğerlere kadar inmiş daha etkili ilaç gerekir diye düşünüyorum. çookk çookk geçmiş olsun...
Bugün yine doktora gittik 1,5 saat buhar verdiler..Öncesinde de burnunu açtılar..Yavrum Çok ağladı paşacım..Yine antibyotik kullanacağız..Bronşit çevirebilir tehlikeli dedi..Moralim çok bozuk..Buhar makinası bul 4 saatte bir ver dedi..Birinden ödünç almamı tavsiye etti..Arkadaşım da var sağolsun veririm dedi..Kuzucumm benim mahvoldu yavrum artık 3 saatin sonunda omuzuma başını yasladı uyudu kuzucum..
afiyet bal şeker olsun kuzuya emme konusuna gelince bende acaba ek gıdayı fazla mı veriyorum diyorum aslında ben oğlumu uyuturken ve uyannınca hemen emziriyordum fakat dişleri çıktı ve mememi ısırıyor o yüzden sadece uyumaya yakın emziriyorum. uyanınca maalesef emziremiyorum hırçın ve sinirli oluyor mememi ısırıyor. artık sütümüz her ihtiyacını karşılamıyor özellikle demir ihtiyacına yetmiyor. çünkü çok fazla enerjiye ihtiyaçları var. göğüslerin çok şişiyorsa sütünü sağ kaşık maması var hero baby onunla karıştır su yerine sütünü kullan ben bir kere öyle yaptım...Kızlar emire 1 haftadır ek gıdaya başladık.Kahvaltıyı pek sevmesede reklama bakarken birasda olsa yediriyorum.Öglen (liste yaptım,hergün başka)çorba veriyorum.Gerçi akşam bizim kendiimizin yedigi baharatlı tadı tuzu yerinde olan çorbaya baylıyor ama sadece tattırıyorum.Çünkü tuz yag ve baharat zaararlı bildiginiz gibi.Kendim yogurt mayalıyorum(bayılıyor yogurda).Meyve suyu evde kendim sıkıp veriyorum.Hero baby denemek için almıştım.Onun yogurlu meylelilerne bayılıyor.Bazende pirinçunu muhallebi veriyorum.Güzel yiyiyor ve benide emiyor ama gögüslerim patlıycak gibi oldu.Annemde ver ama fazla verme sütün gidicek dedi.Hafif ısıtmalanır gibi oldum ve korktum.Sizce napmalıyım.Sütünden alıyor vitaminini yediklerinden nasılsa diyolar.Kimide ek gıda ver alışsın diyor.Sizlere danışmak istedim.Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
ben de geldiiiiiiiiiim bendede feys yook...bu arada ek gıda konusuna gelince ben bebişime kendimize ne pişirdiysem onada yediriyorummm baharatlı hariçç...
canım çok geçmiş olsun antibiyotik şurup yerine iğne verselerdi keşke daha çabuk cevap alırdın çok uzun sürdü hastalığınız bir de ciğerlere kadar inmiş daha etkili ilaç gerekir diye düşünüyorum. çookk çookk geçmiş olsun...
afiyet bal şeker olsun kuzuya emme konusuna gelince bende acaba ek gıdayı fazla mı veriyorum diyorum aslında ben oğlumu uyuturken ve uyannınca hemen emziriyordum fakat dişleri çıktı ve mememi ısırıyor o yüzden sadece uyumaya yakın emziriyorum. uyanınca maalesef emziremiyorum hırçın ve sinirli oluyor mememi ısırıyor. artık sütümüz her ihtiyacını karşılamıyor özellikle demir ihtiyacına yetmiyor. çünkü çok fazla enerjiye ihtiyaçları var. göğüslerin çok şişiyorsa sütünü sağ kaşık maması var hero baby onunla karıştır su yerine sütünü kullan ben bir kere öyle yaptım...
hoşgeldinben de kendi yediklerimizden hafif hafif başladım tuz ve baharat hariç veriyorum...
Aramıza Hoşgeldin..Keyifli Formlar Dilerim..Bebişin nasıl ismi ne =))
Aramıza hoşgeldin canım
h.buldum canım benim,hepimize keyifli günler inşallah
Çınar oğluşumun adıseninkinin adı ne canım? :)
bu arada hasta sanırım geçmiş olsunnn
h.bulduk canım benim
Yusuf Kayra
Maalesef canım saol inş. geçer
selam herkese
misafirim vardı ancak gelebildim keyifler orta halli işte hava insanın ruhunu karartıyor ....
inş ya bizimki de geçen hafta çok kötüydü aynı aşamalardan geçtik buhar falan
Antibiyotiğe doktor ne kadar başlamak istemediyse de başladı
Sonunda da tabi yan etki etti pişik oldu oğluşumun altı öylece
Bende 4.güne kadar dayandım bıraktım ilacı
Dayanamadım ağlamasına, bezine dokunur dokunmaz çığlık çığlığaydı
Ihlamur iy i geliyormuş geniz akıntısına ,öksürüğe falan
Ben mamalarını ıhlamurla pişiriyordum rahat etsin diye
Çok geçmiş olsun(( doktor bana söyledi poposu pişer sen hergün bol booool sür kremi pişik olmadan dedi bende sürüyorum hafif kızarıklık oluyor bazen..Bende kaynatıyorum inş. şifa olur paşazademe..
Çok geçmiş olsun(( doktor bana söyledi poposu pişer sen hergün bol booool sür kremi pişik olmadan dedi bende sürüyorum hafif kızarıklık oluyor bazen..Bende kaynatıyorum inş. şifa olur paşazademe..
günaydın
kızlar bebişlerinize rabbim şifa versin çok zor insanın çocuğunun hasta olması ah yavrucaklar bir de pişikle mi savaşıyorlar bolca nemlendirin popolarını çok geçmiş olsun .....
bizden haberler ise oğlum mememi ısırmayı sanırım unutmuş çok şükür ya öyle kötü oluyordum ki resmen çocuktan kaçıyordum ısıracak diye bu aralar sakinleştiben de emzirmeye ağırlık vereceğim ek gıda adı gibi ek olarak kalsın biraz hem de sütüm azalmıştı emzirerek arttırmayı planlıyorum. kapalı ve soğuk bir günde dört duvarın arasında bir avuç mutluluk yaşamaya çalışıyoruz oğlumla
selam canım süt bebek emdikçe üretilir mantığından hareket edersek artar diye düşünüyorum.
bu arada tüm milletimizin başı sağolsun söylenecek yazılacak çok şey var aslında vatan sağolsun diyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?