2011 mart annelerinden face si olmayanlar burada toplanalım

Pey iyi değil canım ya hala öksürük geçmedi onu geçtim burnu hala tıkalı (

Biz dün akşam gittik civilden aldım bende maaşallah ben çok güzel çıtçıtlı badiler aldım resimlerini yüklemek istiyorum =))) birazdan göstereceğim bayılacaksınızzzzzzzz =)))

Ben bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm =)))) diğerlerini de göstermek istiyorum =)))

Uyku tulumu çoook büyük ama en küçük bedeni aldım gece açıyor üzerini büyük müyük giydireceğim =)))

canım güle güle giysin sağlıklı günlerde inşallah ankarada maalesef civil yok kızılaya ya da çıkrıkçılara gitmem lazım herşeyi birarada bulabilmek için o da çok zor annem gelip oğluma bakacak ben çıkacam falan filan kimseye yük olmak istemiyorum anneme kıyamıyorum ... o yüzden internet tercih ediyorum... mini damla markasında risk yok bedenlerini beğeniyorum bakalım bulursam ondan alacağım....

Amiiiiiin inş. canım..Aaa bende çok beğeniyorum penyeleri çok güzel bişeycik olmuyor bana hediye gelmişti ordan biliyorum..Ben genelde civilden alıyorum çeşit çok fazla ve fiyat olarak da uygun..Bir de pendik de bir kaç mağaza daha var oralardan alıyorum civilden bulamadığım olur ise..

Son düzenleme:
slm kızlar bende burdayım çok sık olamasada kk ya girmeye çalışıyorum bebeğim fazlasıyla ilgi istiyor müsade etsem hiç kucağımdan inmeyecek yapışık ikiz gibi dolaşıyoruz
ayrıca benim face var ama diğer grup bana garip bi türlü çözemedim gitti alakasız geliyordu yazılanlar sanırım sık giremediğim içindi bi şey yazmak bile gelmiyordu içimden hep konuların dışında kalıyordum yada öyle hissediyordum
bebeklerimizden hastalar varmış allah tez zamanda şifalarını versin
benim kızım çok şükür sağlığı yerinde uyku meselesinide çözdük gibi bişey aylardır gece gündüz hiç uyumadığımızı bilirim ama artık düzene giriyor maşallah sizler ne durumdasınız

aynı durum bizde de var şuan birlikte yazıyoruz klavye ye atılıp vuruyor

hastalıktan uyku düzeni kalmadııı

tacsız prenses aldıkların süper sağlıkla giysin inşallah havaların geçiş dönemi olduğundandır inşallah en kısa zamanda düzelir paşan ben kuzumla imkansız oturamam nete falan nereye saldıracağını bilemiyor yavrum bilgisayarın neresindan yemeye başlasam diye heyecanlanıyor
hastalandığında yada rahatsızlandığında uyumamasını anlarım benimki emerek uykuya başladıysa hep öyle devam etsin istiyordu sallanarak uyuduysa öyle devam etsin artık daha 5 aylıkken 2. beşiğidealdık aman sığamıyo yatağında rahat değil dedik ama bunların hiç biri değilmiş şimdi çok erken uyumak istiyor ama olsun erken yatıp erken kalkıyoruz bebeğim 2 haftadır kilo aldı ve çok daha mutlu kaliteli uyku demek herşey demek gelişimi için şart başlarda çok zorlandım 10 - 15 dk ağladığı oldu ama artık bitti kuzum akşam olunca uyuması gerektiğini ve uyandığındada kendi kendine dalmasını öğrendi odasında ve yatağında müzik ve ninnilerle uyuyor rabbime çok şükür inşallah senin bebeğinde düzene girer :129:

aminnnnnnnnnnnnn inş. canım inş.
aynııı

maşallah

saçlarımı yoluyor yaaaaaaaabi de mutlu oluyor ayyy yazdırmıyor ya gidiyorum ben durmadı paşazadeee

selam kızlar bende yeni üyeyim yani hepn misafir olarak gözlemliyordum siteyi ama artık üye olup sizlerle paylaşım yapmamın vakti geldi diye düşündüm.Benim face var ama burda sizlerle olmak daha cazip geldi
bende 2011 mart annesiyim

hoşgeldin ben uzun yıllardır kk lıyım ama mart annesi olarak bu topik güzell

selam canım hoşgeldin dur çiçek vereyim sana anaaa çiçek yok al öpücük vereyim

sen de hoşgeldin canım bi öpücükte sana

Aramıza hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…