benim face'im vardı uzun süre orda takıldık oğluşla ama eşim sağolsun kapattık tekrar döndük buralara =) ama eskisi gibi diiil özellikle 2 3 gündür kavgalar olmuş galiba anlamadımneyse hoşgeldikkkk [/QUOT
selam hoşgeldinizkavga edenler face te paylaşım yapanlar bilemiyorum aralarında ne geçtiyse....
ah ah eda cığımda maşallah yanilokum lokum rabbim nazarlardan korusun inşallah....
ya hiç sorma eda huysuzdu düngece anlayamım olup bitenleri ama çok üzüldüm hamileyken ne güzeldi herşey teşekkür ederiz teyzesi
benim face'im vardı uzun süre orda takıldık oğluşla ama eşim sağolsun kapattık tekrar döndük buralara =) ama eskisi gibi diiil özellikle 2 3 gündür kavgalar olmuş galiba anlamadımneyse hoşgeldikkkk
ecemciğim merhaba canım nasılsın. nerelerdesin çok özledim seni.2011 mart analarına gir canım yaa. çınar paşam nasıl. büyüdümü annesi. o tatlı fotoalrını göremiyoruz artık. öptüm senide paşamıda
sağol canım iyiyim Çınar'ın huysuzluklarıyla uğraşıyorum napiiimbende çok özledim sizi giricem canım bundan sonra sizde sık sık gelin buralara yaa. Çınar paşa felaket huysuz 4 diş birden çıkarıyomuş gecelerim çok kötü aman yinede şikaet etmiyim daha beter olmasın çok büyüdü maşallahhh yürüteçe koyuyodum kıpr kıpr geziyodu evin içinde ama dr teyzemz koyma dedi yere geri dönüş yaptk prensesmiz nasılll sen nasılsın?? büyüdükmüüüü?? sorma canım foto çektiğim anda koymak istiyorum ama koyucak bi face'm bile yok neyse artık böle idare edimcmm çok çok öptüm bende canımmm seni ve melekinii
benim face'im vardı uzun süre orda takıldık oğluşla ama eşim sağolsun kapattık tekrar döndük buralara =) ama eskisi gibi diiil özellikle 2 3 gündür kavgalar olmuş galiba anlamadımneyse hoşgeldikkkk
herkese hayırlı cumalar... sanırım bizimde yeni dişlerimiz çıkıcak. oğluş bu aralar çok huysuz, doğru düzgün mama bile yemiyor. 2 dişimiz anlamadan çıktı ama bu seferkiler baya zor çıkıcak sanırım...
herkese hayırlı cumalar... sanırım bizimde yeni dişlerimiz çıkıcak. oğluş bu aralar çok huysuz, doğru düzgün mama bile yemiyor. 2 dişimiz anlamadan çıktı ama bu seferkiler baya zor çıkıcak sanırım...
Allah'ım yardımcı olsun inş. kolaycacık çıkar..
Hayırlı Cumalar..
canım benim iyiki geldin. maşallah çınar paşayada 4 diş birden haa. off çok zor Allah seninde onunda yardımcısı olsun İnşallah. Allah korusun çınar paşayı. kuzumda büyüdü teyzesi maşallah. bizim altta iki diş var ama başka yok daha. çıkar daha inşallah. İnşallah çoook mutlu olursunuz artık canım. öptük sizi kocaman kocamannnn.
Hoşgeldin tekrardan canım.Evet buraların tadı tuzu kallmadı ama ben yinede burdaki bazı arkadaşlarımdan kopamıyorumDiç çıkartıyormuş senin paşa.Benim paşada 11 gündür 4 dişi patlatmaya çalışıyor.Gecelerim uykusuz huzursuz.Huyu suyu degişti.Kucak delisi oldu resmen.Bi çıksalarda bizde rahatlasak.
sana da hayırlı cumalar canım yoktun birkaç gündür....
Sormayın kızlar 15 gün oldu çıkmadı dişler.Anlamadım gitti.Huyu suyu degişti.Huzursuz geceleri.Sık sık uyanıyor.Hep kucak istiyor.Ben diger odaya gidince aglıyor.Off napcaz böyle
günaydın kızlar tek tek alıntı yapamayacağım diş sıkıntısı genel sorun dönem dönem yaşayacağız geçecek inşallah....ben uykusuz bir gecenin sonunda (her zaman ki gibi) burun kanaması ile güne başladım. çocukluğumdan beri burnum kanar sıkılınca sıcaktan uykusuzluktan hep kanamıştır. bu günde artık kendimi sıkmaktan burnum kanadı geçecek bu zor günlerimiz diyorum. şu an izindeyim ama bayramda nöbet koymuşlar biz kanser hastalarına tedavi veriyoruz ve tedavileri kesilmesin diye bayramda da çalışacağız bi hayır dularını alsam yeter bana ne yapalım çalaışacağım artık işte böyle ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?