2011 mart annelerinden face si olmayanlar burada toplanalım

ecemciğim merhaba canım nasılsın. nerelerdesin çok özledim seni.2011 mart analarına gir canım yaa. çınar paşam nasıl. büyüdümü annesi. o tatlı fotoalrını göremiyoruz artık. öptüm senide paşamıda

sağol canım iyiyim Çınar'ın huysuzluklarıyla uğraşıyorum napiiim bende çok özledim sizi giricem canım bundan sonra sizde sık sık gelin buralara yaa. Çınar paşa felaket huysuz 4 diş birden çıkarıyomuş gecelerim çok kötü aman yinede şikaet etmiyim daha beter olmasın çok büyüdü maşallahhh yürüteçe koyuyodum kıpr kıpr geziyodu evin içinde ama dr teyzemz koyma dedi yere geri dönüş yaptk prensesmiz nasılll sen nasılsın?? büyüdükmüüüü?? sorma canım foto çektiğim anda koymak istiyorum ama koyucak bi face'm bile yok neyse artık böle idare edimcmm çok çok öptüm bende canımmm seni ve melekinii

canım benim iyiki geldin. maşallah çınar paşayada 4 diş birden haa. off çok zor Allah seninde onunda yardımcısı olsun İnşallah. Allah korusun çınar paşayı. kuzumda büyüdü teyzesi maşallah. bizim altta iki diş var ama başka yok daha. çıkar daha inşallah. İnşallah çoook mutlu olursunuz artık canım. öptük sizi kocaman kocamannnn.

Hoşgeldin tekrardan canım.Evet buraların tadı tuzu kallmadı ama ben yinede burdaki bazı arkadaşlarımdan kopamıyorumDiç çıkartıyormuş senin paşa.Benim paşada 11 gündür 4 dişi patlatmaya çalışıyor.Gecelerim uykusuz huzursuz.Huyu suyu degişti.Kucak delisi oldu resmen.Bi çıksalarda bizde rahatlasak.

Selam beni hatırlayan varmı bilemiyorum buralarda baya karışmış gerçi ama hamileyken azda olsa girerdim.İşten güçten anca fırsat buldum bakıyım dedim benim afacanın arkadaşları ne kadar büyümüş yürümüşmü diş çıkmışmı konuşmuşmu merak ettim :)

herkese hayırlı cumalar... sanırım bizimde yeni dişlerimiz çıkıcak. oğluş bu aralar çok huysuz, doğru düzgün mama bile yemiyor. 2 dişimiz anlamadan çıktı ama bu seferkiler baya zor çıkıcak sanırım...

Allah'ım yardımcı olsun inş. kolaycacık çıkar..

Hayırlı Cumalar..

sana da hayırlı cumalar canım.... bizim de 2 dişimiz sessiz sedasız çıkmıştı. sonra bir huysuzluk mememi ısırma derken üstler geliyor diye düşündüm ve yaklaşık 20 gün sürdü üstten çıkacak ilk dişler yerine onlar çıkmadan sağ yan komşusu azıcık patlamış herhalde sen çıkacan ben çıkacam kavgası yaşadılar zorlanmanın sebebi buydu diyorum

Amin canım bütün melekleri Allah korusun. Kuzununda 32 dişini birden görmeyi nasip etsin Valla acayip zor artık özellikle geceleri çıldırtıyo beni

Aynen canım ya gece artık yarım saatte bi uyanır oldu uyuduğumdan gr bişi anlamıyorum. Emme desen o da azaldı biberonu çiğniyo memeyi emmiyo valla bayaa yakın heralde. Diyorum oğluşuma korkma bak bende büssürü diş var hiç acımıyo geçcek bunlar diyorum inandıramıyorum yine ağlıyo yine ağlıyo

hepimize kolay gelsin valla canım..

günaydın bayanlar nasılsınız
hafta sonu kızım çok huysuzdu dişlerimizde yok acaba ondanmı anlamadım ki inşallah geçici bi durumdur

merhaba kızlarr...bizimde alt iki dişimiz iyice çıktı ama başka dişklerde tık yok ama ilk dişlerini çook zor çıkarmıştı yavrum 1 hafta ateş,huysuzluk,uykusuzluk veeee sonunda döküntüyle vücudu kabardı o şekilde attı ateşini inşallah diğer dişler çok zor olmaz yaa...calgel i tavsiye ederim birde o dönemde doktor dolven nermişti ağrı kesici ateş düşürücü olarak genelde diş zamanında kullanılıyormuş...bu arada bizim oğlanın uykusu hala düzene girmedi gece 2 saatte bir uyanıyor gündüz şükür iyi....

Sormayın kızlar 15 gün oldu çıkmadı dişler.Anlamadım gitti.Huyu suyu degişti.Huzursuz geceleri.Sık sık uyanıyor.Hep kucak istiyor.Ben diger odaya gidince aglıyor.Off napcaz böyle

Sormayın kızlar 15 gün oldu çıkmadı dişler.Anlamadım gitti.Huyu suyu degişti.Huzursuz geceleri.Sık sık uyanıyor.Hep kucak istiyor.Ben diger odaya gidince aglıyor.Off napcaz böyle

diş felan bende de piyasada yok ama bunların hepsini bende yaşıyorum gece en az 4 defa kalkıyor uyu uyan kafam sepet gibi inan (

günaydın kızlar tek tek alıntı yapamayacağım diş sıkıntısı genel sorun dönem dönem yaşayacağız geçecek inşallah....ben uykusuz bir gecenin sonunda (her zaman ki gibi) burun kanaması ile güne başladım. çocukluğumdan beri burnum kanar sıkılınca sıcaktan uykusuzluktan hep kanamıştır. bu günde artık kendimi sıkmaktan burnum kanadı geçecek bu zor günlerimiz diyorum. şu an izindeyim ama bayramda nöbet koymuşlar biz kanser hastalarına tedavi veriyoruz ve tedavileri kesilmesin diye bayramda da çalışacağız bi hayır dularını alsam yeter bana ne yapalım çalaışacağım artık işte böyle ......

Haklısın inş. geçer canım..Uykusuzluk beni zorluyor ama (

Allah yardımcın olur inş. canım Rabbim iki cihanda da mükafatını verir inş. ok görev ama dediğin gibi biri Allah RazI OLsun dese ne güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…