slm benim kuzunun dişi neredeyse 4 aydır çıkmaya uğraşıyo perişan olduk ama hala tık yok 7. ayımızıda tamamlamak üzereyiz dişi çıkmamış başka kuzular varmı??
herkes çıkmamasının iyi olduğunu söylesede ben artık bu ızdırabın bitmesini istiyorum prensesim çok huzursuz onunla beraber bende
selam canım oğlum 6.ayda çıkardı dişlerini fakat kızım 8.ayın bitiminde çıkarmıştı sanırım 14 aylık olana kadar çıkabiliyormuş. huzursuzluk için dentinox jel kullandım bir iki defa da calpol şurup vermiştim. çok zor Allah kolaylık versin.....slm benim kuzunun dişi neredeyse 4 aydır çıkmaya uğraşıyo perişan olduk ama hala tık yok 7. ayımızıda tamamlamak üzereyiz dişi çıkmamış başka kuzular varmı??
herkes çıkmamasının iyi olduğunu söylesede ben artık bu ızdırabın bitmesini istiyorum prensesim çok huzursuz onunla beraber bende
canım öncelikle dedeni kaybetmişsin mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin... diş sıkıntımız yaklaşık 10 gün sürmüştü bizim 37 civarı ateş yanağını ve kulağını kaşıma tabi bol bol huysuzluk kolaylıklar diliyorum sana tatlım ....Canım bugün 8 gün oldu. 4 gecesi ateşle 4 gecesi ateşsiz ama huysuz mızır mızır 8 gün oldu.Yerleri çok belli ha çıktı ha çıkacak.Bende kaç günde çıkardıgını merak ediyorum.Bilgi istiyorum.
canım hoşgeldin dur bakıyım çiçek vereyim sanamerhaba arkadaşlar.bende 2011 mart annesiyim.yaklaşık iki senedir kk okuyucusuyum ama ilk defa bir yerde
toplananlara katılıyorum.14 mart pazartesi saat 8:30 doğumlu damla isimli bir kızım var benimde.biraz kepçe ama
dünya tatlısı,aşırı anneci,çokda güler yüzlü benim kuzum.3750 kilo,50 cm doğdu.şimdi tam yedi ay on günlüğüz.
geçen ay 7500 idi kilomuz.bu ay daha tartılmadık.dişlerimiz henüz çıkmadı,ama çok sıkıştırıyo damaklarıyla,çıksa ne yaparız bilmiyorum.bizde on gün süren bi nezle olup atlattık şükür sadece burun akıntısı vardı.o da ablasından alıyor.ben ek gıdaya erken geçtim.şimdi yemediği şey yok.sabah oturtup yanıma bi güzel kahvaltı yapıyoruz beraber.ekmeğe batırıp batırıp yumurta,labne peyniri,zeytin ezmesi,reçel yediriyorum kızıma.hiç itirazı yok tepsiyi görür görmez heyecanlanıyo.emeklemiyo daha.yürütecinde gidiyor,onada bazen koyuyorum.ama aşırı hareketli.
yüzü küçük,gövdesi iri.boyu geçen ay 65 cm di.halası gibi bodurmu olacak ne:)
topiğe dahil olur olmaz çokmu konuştum ne.net e vakit bulup girdiğim sürece bende sizlerleyim.laf aramızda
bende hiç sevemedim şu face si.şimdilk hoşçakalın.hepimizin bebişlerine allah sağlıklı bir ömür nasip etsin.inşallah
Aramıza hoşgeldin canım.Paylaşımlarımız çogalır inş.merhaba arkadaşlar.bende 2011 mart annesiyim.yaklaşık iki senedir kk okuyucusuyum ama ilk defa bir yerde
toplananlara katılıyorum.14 mart pazartesi saat 8:30 doğumlu damla isimli bir kızım var benimde.biraz kepçe ama
dünya tatlısı,aşırı anneci,çokda güler yüzlü benim kuzum.3750 kilo,50 cm doğdu.şimdi tam yedi ay on günlüğüz.
geçen ay 7500 idi kilomuz.bu ay daha tartılmadık.dişlerimiz henüz çıkmadı,ama çok sıkıştırıyo damaklarıyla,çıksa ne yaparız bilmiyorum.bizde on gün süren bi nezle olup atlattık şükür sadece burun akıntısı vardı.o da ablasından alıyor.ben ek gıdaya erken geçtim.şimdi yemediği şey yok.sabah oturtup yanıma bi güzel kahvaltı yapıyoruz beraber.ekmeğe batırıp batırıp yumurta,labne peyniri,zeytin ezmesi,reçel yediriyorum kızıma.hiç itirazı yok tepsiyi görür görmez heyecanlanıyo.emeklemiyo daha.yürütecinde gidiyor,onada bazen koyuyorum.ama aşırı hareketli.
topiğe dahil olur olmaz çokmu konuştum ne.net e vakit bulup girdiğim sürece bende sizlerleyim.laf aramızda
bende hiç sevemedim şu face si.şimdilk hoşçakalın.hepimizin bebişlerine allah sağlıklı bir ömür nasip etsin.inşallah
selam canım oğlum 6.ayda çıkardı dişlerini fakat kızım 8.ayın bitiminde çıkarmıştı sanırım 14 aylık olana kadar çıkabiliyormuş. huzursuzluk için dentinox jel kullandım bir iki defa da calpol şurup vermiştim. çok zor Allah kolaylık versin.....
canım öncelikle dedeni kaybetmişsin mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin... diş sıkıntımız yaklaşık 10 gün sürmüştü bizim 37 civarı ateş yanağını ve kulağını kaşıma tabi bol bol huysuzluk kolaylıklar diliyorum sana tatlım ....
Saol canım iyi dileklerin için.Kulagını kaşıyor ve mızır mızır.Kucak delisi oldu resmen.
Kızlar deterjan olarak roxy ve dalin yumuşatıcı kullanıyorum hep.Ama artık ek gıdalara geçildi ve lekeler çıkmıyor.Ariel leke çıkarıcısı kullanmak zorunda kalıyorum.Paylaşımda omo baby deterjanı çok övmişler.Bu bitince ondan alıp deneyeyim diyorum.Siz lekelr için ne yapıyosunuz?Hangi deterjanla kaç derecede yıkıyorsunuz?
Canım bugün 8 gün oldu. 4 gecesi ateşle 4 gecesi ateşsiz ama huysuz mızır mızır 8 gün oldu.Yerleri çok belli ha çıktı ha çıkacak.Bende kaç günde çıkardıgını merak ediyorum.Bilgi istiyorum.
merhaba arkadaşlar.bende 2011 mart annesiyim.yaklaşık iki senedir kk okuyucusuyum ama ilk defa bir yerde
deterjan olarak sabuntozu ve dalin yumuşatıcı kullanıyorum lekeler felaket coslada bekletip bir kere daha yıkıyorum ama oda yeterli gelmiyor zaman zaman
selam canım benim de ikinci bebeğim olmasına rağmen zorlanıyorum. her çocuk kendi karakteriyle doğuyor diyorum .... yemek yediriken reklamları açıyorum ilgisini çekiyor lekeleri ise artık hiç takmıyorum çünkü onlar da beni takmıyor öylece duruyorlar...hoşbulduk arkadaşlar.sağolun.çocuk büyütürken yaşıyoruz hepimiz en detaycı hayatı.benim ikinci kızım sözde tecrübeliyim ama yok öyle olmuyor bu kızımda daha bi zorlandım.öykü mü tek başıma deneyimsiz bir anne olarak nasıl daha kolay büyüttüm bilmiyorum.bu küçük cadı çok zorluyo beni.sebze çorbalarında ya yerken elime vuruyor,yada geri tükürüyor.domestosun vede kosla nın leke çıkarıcısını kullanıyorum bende.üzerine döküp çitiliyorum tabi önce sonra 60 dereceye makinaya.çok zorda kaldığım zaman ise sulu çamaşır suyuna sokuyorum.açık renkllileri öyle kurtarıyorum.
ayyy canım benim yalnızmışsın Allah güç kuvvet versin minik ve sana...hadi bakalım hayırlısıyla çıkarsında rahat etsin birazcık
hoşgelmişsin arkadaşım demekki çıkmamış çok diş varkolaylıkla çıkartırlat inşallah biz perişanız zaman zaman bu huzursuzluklar hat safhaya geliyor elimden gelen bişey yok ilk bebeğim eşim işi nedeniyle yanımda değil tek başına miniciğimle uğraşıp duruyorum
deterjan olarak sabuntozu ve dalin yumuşatıcı kullanıyorum lekeler felaket coslada bekletip bir kere daha yıkıyorum ama oda yeterli gelmiyor zaman zaman
diyorum ya artık lekeleri takmıyorum çünkü çabalayıp çıkartsan da giydirdikten 5 dk sonra tekrar lekeleniyor. ama illa ki çıkaracağım diyorsanız kazan ya da derin bir tencereye çamaşırları koyup biraz da oma döküp kaynatın çamaşırı o zaman çıkıyor hain lekeler...koslada bekletmek pek işe yaramıyor canım.koslayı lekeye döküp çitiliceksin.ama eldiven kullan feci yakıyor parmakları.ilk kızmınkileri öyle elde tutabildim şimdi minik kızım giyiyor ablasından kalanları.
benim face'im vardı uzun süre orda takıldık oğluşla ama eşim sağolsun kapattık tekrar döndük buralara =) ama eskisi gibi diiil özellikle 2 3 gündür kavgalar olmuş galiba anlamadımneyse hoşgeldikkkk [/QUOT
bizde yeni katıldık fec dünyasına ama burası başka uzaktakiler çok merak ediyordu edanın resmini özelikle oyüzden açtık ben yabancı kaldım bişeyler vardı ama ne kavgası konuyu anlayamadım
selam hoşgeldinizkavga edenler face te paylaşım yapanlar bilemiyorum aralarında ne geçtiyse....
ah ah eda cığımda maşallah yanilokum lokum rabbim nazarlardan korusun inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?