nasılsın canım.bebegın nasıl.kac haftalık oldunuz bakalım
güle güle kullansın fıstığın, iyi günlerde inşallahh
ben de hep bakınıyom:)) ama korkuyom hala
oy oy maşallah bende perşembe günü kızımı görmeye gidicem 1 aydır görmüyorum çok özledim :)
kızlar günaydın herkese ... nasılsınız??
mesaj yazamıyorum ben alıntı ile cevapladan girdimm sizdede varmı aynı sorun?
gunaydın canlarım hepınıze hayırlı cumalar guzel bır gun olur ınsallah hepımız için
oy oy maşallah bende perşembe günü kızımı görmeye gidicem 1 aydır görmüyorum çok özledim :)
gunaydın canlarım hepınıze hayırlı cumalar guzel bır gun olur ınsallah hepımız için
kızlarr günaydın hepinize.. İstanbulda hava berbat insanın içini şişiriyor....
günaydın canım..
Cerenli yağmur canım 13 gün sonra inşallah tertemiz sonuçlar alıcaksın benim içime doğuyo canım...
Bu arada semaysem sen subarumusun canım....
ayy içimi rahatlattın valla şöyle güzel bi kahve içeyim şimdiiç kuşum iç 1 bardakla hiiiiiiiiiiiiç bişi olmaz. ben de ne çay ne nescafe içiorum doktorum günde 2 bardak zararsız iç dedi. afiyet bal şeker olsun
günaydın canımm..amin inşallahgunaydın canlarım hepınıze hayırlı cumalar guzel bır gun olur ınsallah hepımız için
gunaydın canım.hayırlı cumalar.aynı sorun bendede var canım.mesaj yazamıyorum bende
Banada Erken Dediler Hep Annemler Ablamlar
Ana Bi Baktım Bana Erken Diyenler Almaya Başlamışlar Bile
Biri Önce Ben Aldım Diyo Ardından Dİğeri Hayır Ben Aldım Diyo
Ananesi 2 Hırka Ördü 2 Takım Aldı
Babanesi Battaniyelerini Aldı
Onlar Aldıkça Bende Heveslendim
Hiçbirşey Olmaz Allahın İzniyle Canım
Sonuçta Olacak Olan Şey Doğumda'da Olabilir
Rabbim Korusun Cümlemizi İnşallah
Allah Kavuştursun Annesi Maşallah Kızına :78:
Banada Erken Dediler Hep Annemler Ablamlar
Ana Bi Baktım Bana Erken Diyenler Almaya Başlamışlar Bile
Biri Önce Ben Aldım Diyo Ardından Dİğeri Hayır Ben Aldım Diyo
Ananesi 2 Hırka Ördü 2 Takım Aldı
Babanesi Battaniyelerini Aldı
Onlar Aldıkça Bende Heveslendim
Hiçbirşey Olmaz Allahın İzniyle Canım
Sonuçta Olacak Olan Şey Doğumda'da Olabilir
Rabbim Korusun Cümlemizi İnşallah
Allah Kavuştursun Annesi Maşallah Kızına :78:
konu cevaplama paneline tıklamak gerekiyor kıslar
günaydın canım
ayy hadi güzel kontroller..insan çok özlüyor yaw..
arkadaşlar günaydın güzel bir gün diliyorum.ayrıca bugün çok heyecanlıyım bebişimin 3lü test sonuçlarını alacağım umarım temiz çıkar .birde bu arada bizim msj bölümümüz mü değişti ?
hadı bakalım ıyı sonuclarla gel inşallah canım.evet mesaj bolumunde bır sorun var.arıza var galıba
arkadaşlar günaydın güzel bir gün diliyorum.ayrıca bugün çok heyecanlıyım bebişimin 3lü test sonuçlarını alacağım umarım temiz çıkar .birde bu arada bizim msj bölümümüz mü değişti ?
kız napıyosun benım mesajlarım sana gelmıyomu.hıc cevap alamıyorum senden
canım valla yoğunluktan kaçırıyorumdur yoksa neden cvp vermiyim.. sen nasılsın neler yapıyorsun?? ben de senin gibi sonuç bekliyorum 13 günüm kaldı.. gerçi artık dile getirmekte istemiyorum üzülüyorum bu belirsizliğe.. senin ne zaman çıkacak sonucun??
inş güzel sonuçlarla gelirsin canım
canım ben günde 1 tane çay veya kahve içiyorum...2 tane içebilirsin demişti doktorum ama 1 yetiyor bana şimdilik...kızlar nescafe içeniniz varmı? ben daha hiç içmedim çayda içmiyorum ama canım sütlü nescafe istedi kararsızm zararı olur die...
Günaydın canlarımmmmmmmm
ela naz var bir de
canım moralilni yüksek tut çok üzüldüm ben de. kuzunla konuş telkin et kendini. allah sağ selamet kucağına almayı nasip etsin. senin için bu akşam yatmadan önce dua edicem
çok sağol canım içim rahat ama yinede bi acaba işte ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?