2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar günaydın güzel bir gün diliyorum.ayrıca bugün çok heyecanlıyım bebişimin 3lü test sonuçlarını alacağım umarım temiz çıkar .birde bu arada bizim msj bölümümüz mü değişti ?

Son düzenleme:
güle güle kullansın fıstığın, iyi günlerde inşallahh
ben de hep bakınıyom:)) ama korkuyom hala

Banada Erken Dediler Hep Annemler Ablamlar
Ana Bi Baktım Bana Erken Diyenler Almaya Başlamışlar Bile
Biri Önce Ben Aldım Diyo Ardından Dİğeri Hayır Ben Aldım Diyo
Ananesi 2 Hırka Ördü 2 Takım Aldı
Babanesi Battaniyelerini Aldı
Onlar Aldıkça Bende Heveslendim
Hiçbirşey Olmaz Allahın İzniyle Canım
Sonuçta Olacak Olan Şey Doğumda'da Olabilir
Rabbim Korusun Cümlemizi İnşallah

oy oy maşallah bende perşembe günü kızımı görmeye gidicem 1 aydır görmüyorum çok özledim :)

Allah Kavuştursun Annesi Maşallah Kızına :78:

konu cevaplama paneline tıklamak gerekiyor kıslar
gunaydın canlarım hepınıze hayırlı cumalar guzel bır gun olur ınsallah hepımız için

günaydın canım
oy oy maşallah bende perşembe günü kızımı görmeye gidicem 1 aydır görmüyorum çok özledim :)

ayy hadi güzel kontroller..insan çok özlüyor yaw..

inşallah canım allah sesini duysun...
iç kuşum iç 1 bardakla hiiiiiiiiiiiiç bişi olmaz. ben de ne çay ne nescafe içiorum doktorum günde 2 bardak zararsız iç dedi. afiyet bal şeker olsun
ayy içimi rahatlattın valla şöyle güzel bi kahve içeyim şimdi

Valla Ben Canım İstedikçe İçiyorum İşyerinde Çok Uykum Geliyor Dikkatimi Toplamama Yardımcı Oluyor [/B][/QUOTE]
benimde akşam üstü saat 4,30 5 gibi anlatamam o uyku halimi deli oluyorum..aslında o saatlerdemi içsem..

gunaydın canlarım hepınıze hayırlı cumalar guzel bır gun olur ınsallah hepımız için
günaydın canımm..amin inşallah

gunaydın canım.hayırlı cumalar.aynı sorun bendede var canım.mesaj yazamıyorum bende

bende hala alıntılarla yazıyorum bakalım ne zaman düzelicek..:26:

saol canımmm bende katılıyorum sana bende aldım bi çok şeyini bikinisini bile aldım :)) Allahın izniyle bişey olmaz

sen oyle dıyosun :90:ben ılk bebegımın hamıle oldugumu ogrendıgım gun alısverı yapmıstım.hem pembe hem mavı atletler badıler kılotlar almıstım ilk bebekte boyle oluyor galıba

konu cevaplama paneline tıklamak gerekiyor kıslar

günaydın canım

ayy hadi güzel kontroller..insan çok özlüyor yaw..

sorma 1 ay sanki bi yılmış gibi geçiyo daha şimdiden böleyse doğunca yandık valla babası benden meraklı :) biz randevu gününden daha önce gidelim diyo

hadı bakalım ıyı sonuclarla gel inşallah canım.evet mesaj bolumunde bır sorun var.arıza var galıba

arkadaşlar günaydın güzel bir gün diliyorum.ayrıca bugün çok heyecanlıyım bebişimin 3lü test sonuçlarını alacağım umarım temiz çıkar .birde bu arada bizim msj bölümümüz mü değişti ?

kız napıyosun benım mesajlarım sana gelmıyomu.hıc cevap alamıyorum senden

canım valla yoğunluktan kaçırıyorumdur yoksa neden cvp vermiyim.. sen nasılsın neler yapıyorsun?? ben de senin gibi sonuç bekliyorum 13 günüm kaldı.. gerçi artık dile getirmekte istemiyorum üzülüyorum bu belirsizliğe.. senin ne zaman çıkacak sonucun??

kızlar sizinle bir yazı paylaşmak istiyorum belki çoğunuz biliyosunuzdur bu yazıyı ama annelik çok güzel anlatılmış

Ben anne olmasaydım eğer, mucizelere bu kadar içten inanmayacaktım.Bizi seçip geldiğini öğrendiğim andan itibaren bulutların üzerinde uçamayacaktım. Hayatın bir anda ne kadar anlamlı olduğunu, bir bebeğin insanın içini nasıl ısıttığını, minik bir varlıkla tüm yaşantının baştan yazıldığını bilemeyecektim. En sevmediğim sebzeleri biri için yemeği, kilolarca süt içmeyi, başın ağrıdan çatlasa bile asla ilaç almamakta direnmeyi öğrenemeyecektim.Ben anne olmasaydım eğer,Kendim için değil minik daha ortada olmayan bir varlık için yaşamayı, yürürken, koşarken, sadece onu düşümeyi hiç yaşayamayacaktım.Midem deli gibi bulansa da, sabahlarımı lavoba başında geçirsem de olsun o sağlıklı olsun da benim canım çıksın demeyi, biri için böyle düşünebileceğimi asla öğrenemeyecektim. Annemin ne muhteşem bir insan olduğunu, onu ne kadar çok sevdiğimi ve beni dünyaya getirmek için neler çektiğini asla bilemeyecektim.Kocaman bir göbekle de şık olunabileceğini bilmeyecektim..sevgilerin en üstününü tadamayacaktım...

artık gun vermıyolar bana.sadece beklememı ıstedıler.bende artık aramıyorum bakalım ne zaman arayacakları bellı degıl.bence sende cok umıtlenme.cunku bende oyle şu gun cıkacak bu gun cıkacak derken husrana ugradım bılıyosun.doktor artık akıllanmıs gun bellı degıl dedı.cıkınca arayacaklar ama bızım ne halde oldugumuzu anlamıyolar tabıkı.allah yardımcımız olsun.zor bır surecden gecıyoruz yıne.ınsallah sonumuz hayırlı olur

kızlar nescafe içeniniz varmı? ben daha hiç içmedim çayda içmiyorum ama canım sütlü nescafe istedi kararsızm zararı olur die...
canım ben günde 1 tane çay veya kahve içiyorum...2 tane içebilirsin demişti doktorum ama 1 yetiyor bana şimdilik...

günaydın zon...nasılsın?

sana da günaydın dorticim...sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…