2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh Allah gönlün e göre verdi .... ağrılardan korkma bence .. ağrılarını doktora sorunca ..nedenini bana da yazarmısın merak ettim
yok ben daha hissetmedim sayılır .. 1-2 kere bişeyler oldu ama gaz la karıştırıyormuyum anlayamadım .. ilk hamileleik tecrübesizlik var :)))

Son düzenleme:

tamam dr.dan gelince yazarım..
valla ben bebeğimdir diyorum ama.. ne bileyim yaa..
odur inşallah :))

baharnaz ne yaptın canım seni çok merak ettim nasıl geçti ayrıntılı ne kadar sürdü

solda aşağıda konuya cevap ver diye bir buton eklemişler ... açınca acaip açılıyor gene ..yazılar ayrı bir kutuda sağa kaçmış , işaretlemeler falan solda
niye oynayıp durdular bu siteyle boş yere anlamadım
yenilik yapmıyorlar ... sanki biri bozdu yalışlıkla herşeyi eskiye çevirmeye çalışıyorlar gibi

günaydın arkadaşlar öncelikle özlemcim çok geçmiş olsun allahım kızını sana bağışlasın ve tüm doktora gidecek arkadaşlara bol şans diliyorum umarım hepimiz için keyifli bir gün olur

Selam kızlar

msj yazacağım pencereyi bulamadım nolmuş anlayamadım tesadüf aral msjını altıntı yaparak yazayım canım.

İlk defa geçmişi okuyamayacağım özürdilerim kızlar.

İnşallah herkes güzel haberlerle gelmiştir.

3 gün önce ayrıntılı ultrason için gittim 40 dk bütün ölçümler yapıldı bebişimle ilgili dr kalpte bir sorun gördü ( ışık görüyorum dedi bu genelde down sndromlu çocuklarda görülen birşey dedi fakat sizin diğer ölçümler normal olduğu için tamda yorum yapamıyoruz kan sonuçlarınızı görmemiz gerekir dedi) 4 lü test yapmamaız lazım dedi. Ben tabi ne olduğumu neye uğradığımı anlayamadım bağlı olduğu başka bir hastanede kan testimi verdim birde tansiyonum ve nabzım çok yüksek olduğu için tsh ada bakılmasını istedi dr. sonuçları pazartesi alıcam
Gelelim dün ve bugüne dün sabah tansiyonum 15 7 hastaneye acile gittim müdahale ile tansiyon düşürüldü kan, idrar tahlil, EKG derken akşam oldu çarpıntım çıktı kansızlıktan dolayı, kadın doğumcu birde dahiliye görsün sonuçlarını dedi öğleden sonra dahiliyede tansiyonum tekrar yükselmişti dr guatr testine bakalım dedi tansiyon ilacı yazdı kendi drumu tüp bebek drumu aradım tansiyon ilacını başlamamı söyledi sabah akşam. Dün akşam başladım tabiki bu arada tuzsuz yiyorum biliyorsunuz birçok şeyide yemiyorum daha da dikkat etmem söylendi. Bu sabahta yine kan verdim salı günü sonuç alcam
kızlar böyle hastanelerle uğraşıp duruyorum. Çok zormuş kızlar annenin bebeğinin sağlığı için duyduğu kaygı. Rabbim sağlıkla sonunu getirmemiz için sağlık versin.

tansiyon ilacı kullanan varmı aranızda?

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim hamileliğim 5. aya geldi zaman ne kadar çabuk geçiyor siz nasılsınız bakalım görüşmeyeli

geçmiş olsun canım benim bütün herşey yolunda ama dr um her ihtimale karşı ayrıntılı ultrasonla baktır dedi ama burda yok ankaraya gidicem nasıl gidicem bilmiyorum dr şart değil istersen git dedi bilmiyorum napcam

günaydın arkadaşlar öncelikle özlemcim çok geçmiş olsun allahım kızını sana bağışlasın ve tüm doktora gidecek arkadaşlara bol şans diliyorum umarım hepimiz için keyifli bir gün olur

baharnaz
çok çokkkk geçmiş olsunnnn
allah yardımcınız olsuunnnn

çok çok geçmiş olsun canım ...zor bir gün geçirmişdsin ...Allah sanada bebeğine şifa versin ...

çok geçmiş olsun canım umarım sende ve bebişinde kayda değer kötü birşey çıkmaz dualarım seninle

çokgeçmiş olsun canım inş herşey güzel olucak üzme kendini

kızlar bu detaylı ultrason hangi haftalarda yaptırmak lazım ben 20. haftadayım ankaraya gidip orda yaptırmam gerek burda yok çünkü

Baharnaz canim cok gecmis olsun,
insallah gordukleri kalple ilgili problem ciddir birsey degildir,
Rabbim korusun bebegini ve bebeklerimizi

Tabii bu durumu sikinti yapinca tansiyonunda iyice firladi,
cok sukur hemen mudahele edilmis,
Ilac kullanman belkde cok daha iyi olucak ,
bir ihtimal banada ilac vericekler, Allah korusun yuksek tansiyondan pre-eklamsi sorunuyla karsi karsiya kalabiliriz!

Insallah kan sonuclarinda cok iyi cikicak sali gunu Baharcim,
Biz anne adaylari bircok kaygilar yasiyoruz bu konularda.
Rabbim bebeklerimizi saglikla bagislasin bizlere..Sende durumu kontrol altinda tutmaya calis insallah canim, stres ypma lutfen.

canım çok geçmiş olsun allah korusun seni ve bebeğini senin 2 li testin iyi çıkmıştı değimi bence bebeğinin diğer ölçümleri normal olduğu için bence korkulacak birşey yoktur allah sana bağışlasın kuzunu canım stres de tansiyonu yükseltiyor rahat olmaya olumlu düşünmeye çalış allah korusun bebişini

Baharnaz canımm rabbim sana bebegine şifa versin inşallah..
İkinizde allaha emanet olun

canım çok çok geçmiş olsun ..umarım kalpteki problem ciddi bişey değildir.. tahlil sonucun çıkınca rahtlarsın inşallah.. kendine daha çok dikkat et,vaktin varsa kısa yürüyüşler yap temiz hava al... sonucunu yaz mutlaka sanıyorum tansiyon ilacı kullanan yok ama sen dert etme bunu kullanman gerekiyorsa sana ii gelecekse sorun yok.. tekrar geçmiş olsun canım allah acil şifa versin..

Günümüz Hayır Olsun...

Nasılsınız bugün?..

Baharnazcım,inşallah sonuçlar güzel çıkıcak,sıkıntı yapma sakın,Rabbim korusun miniğini..

özlemcim,herşey yoluna giricek inşallah bebeğini sağ selim alıcaksın kucagına..
Güzel haberlerini bekliyoruz her zaman...

Hosgeldin Gezgin,

Cok sukur iyiyiz tatlim, sen nasilsin?
Hazurliklara baslamissin, TR ye yolculuk ne gunu haftaya?
Annenlere haber verdinmi canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…