kızlar aslında şimal de çok güzel bir isim kız için ben ilkbaşta şimal demiştim ama eşim illede ela olsun dediği için yanına uygun bi isim aradım ve su ismini buldum elanın yanına uyacak başka bir isim söylermisiniz bana
selam kızlar....ben yın e hasteneye yattım moralım cok bozuk konturolum vardı...dr muayene ettı kesesı asagıya ınmıs sen doguruyosun hıc agrın yok mu dedı yok dedım daha oncekılerdede oyle olmustu...agrım hıc olmuyo benım...aslında vAR SEN HISSETMIYOSUN DEDI..sımdı hastanedeyız lutfen bol bol dua edın cok ıhtıyacımız var rabbım melegımızı bıze bagıslasın cokkkk moralım bozuk...
selam kızlar....ben yın e hasteneye yattım moralım cok bozuk konturolum vardı...dr muayene ettı kesesı asagıya ınmıs sen doguruyosun hıc agrın yok mu dedı yok dedım daha oncekılerdede oyle olmustu...agrım hıc olmuyo benım...aslında vAR SEN HISSETMIYOSUN DEDI..sımdı hastanedeyız lutfen bol bol dua edın cok ıhtıyacımız var rabbım melegımızı bıze bagıslasın cokkkk moralım bozuk...
kızlar hepınızden allah razı olsun....geceyı rahat gecırdık sukur...
ben tahmın edıyordum hastaneye yatacagımı ama bu kadar erken deyıl neyse sonu guzel olsunda bundada vardır bır hayır dıyorum bol bol dua edıyorum...
aslında bı tarafım cooook kırgın cok uzgun yıne aynı seylerı yasamakdan cok korkuyorum..bı tarafdanda ben bır anneyım dıyorum kızıma karsı guclu durmam lazım ben yasarsam oda benımle yasıyo ....
ben bu yola cıkarken bunları yasayacagımı cok ıyı bılıyordum...
rabbım sonumuzu hayır etsın dıyebılıyorum elımden hıcbısey gelmıyo keske onun ıcın daha fazlasını yapabılsem.....
Canım benim lütfen ümitsizliğe kapılma..hayatımızda hepimiz farklı şekillerde sınav oluyoruz.senin sınavında bu olsa gerek...güçlü ol,Allah'a sığın:85:kızlar hepınızden allah razı olsun....geceyı rahat gecırdık sukur...
ben tahmın edıyordum hastaneye yatacagımı ama bu kadar erken deyıl neyse sonu guzel olsunda bundada vardır bır hayır dıyorum bol bol dua edıyorum...
aslında bı tarafım cooook kırgın cok uzgun yıne aynı seylerı yasamakdan cok korkuyorum..bı tarafdanda ben bır anneyım dıyorum kızıma karsı guclu durmam lazım ben yasarsam oda benımle yasıyo ....
ben bu yola cıkarken bunları yasayacagımı cok ıyı bılıyordum...
rabbım sonumuzu hayır etsın dıyebılıyorum elımden hıcbısey gelmıyo keske onun ıcın daha fazlasını yapabılsem.....
Kızlar Ben Bu Park Yatağı Almaya Karar Verdim 2.Bebeğim Kız Olursa Renkleri Onada Uysun İstiyorum Sizce Nasıl
* Aliminyum ve metal gövde
* Pratik katlama özelliği
* Çok kolay taşınabilirlik
* Çıkartılabilir cibinlik
* Fermuarlı hamak
* ÜÇ kademeli beşik seviyesi
* Sallanabilir
* Titreşimli, müzikli ve gece lambalı
* Oyuncaklı tente
* Fermuarlı ileri yaş bebek kapısı
* ÜÇ KATLI Oyuncak sepeti
* Malzeme sepeti
* Alt değiştirme minderi
* Tekerlekli
* Yatak ölçüsü 70*100 cm
* Kurulu ölçü 75*88*110 cm
* Kutu ölçüsü 25*24,5*81 cm
günaydın.iyiyiz.sen nasılsın?evet formatı bozuldu sayfanın..hepimizde var sanırım...kızlar günaydın herkese ... nasılsınız??
mesaj yazamıyorum ben alıntı ile cevapladan girdimm sizdede varmı aynı sorun?
ben çok beğendim canım...ne kadarmış?ben de artık bakmaya başlıyorum da inş...
Bende Çok Aradım Netten İçime En Çok Sinen Bu Oldu Özellikle 3 Kademeli Yatak Seviyesi İçin Beğendim Bunu Fiyatı 190.00 TL Canım
fiyatı da çok uygunmuş yaaaa...hımmmmm...ben de eşime bir göstereyim bunu..hangi stede bu?
Bende Çok Aradım Netten İçime En Çok Sinen Bu Oldu Özellikle 3 Kademeli Yatak Seviyesi İçin Beğendim Bunu Fiyatı 190.00 TL Canım
günaydın kıslar,
nasılsınız?
beni biraz bilgilendirsenize, özlemcim zor günler geçirmiş(( inşallah hersey yoluna girecekk...
cerenliyagmurun test sonucları gelmemiş daha..
hamilelik güzel ama zor bir süreç kızlar..insan elinde olmadan korkuyor..birbirimizi çok iyi anlıyoruzz
ben çok beğendim canım...ne kadarmış?ben de artık bakmaya başlıyorum da inş...
günaydın.iyiyiz.sen nasılsın?evet formatı bozuldu sayfanın..hepimizde var sanırım..
teşekkür ederim canım çok şükür iyiyimm.. yatak gerçekten çok güzelmiş bende ne alacağım konusunda kararsızım aslında??
fiyatı çok uygunn... yatak odamada sığar bende bi bakayım bakalım..
evet canı özlemin sanıyorum düşük tehlikesi var ama hastanede önlemini almışlar çok şükür... inşallah sağ salim atlatıcak ..
benimde test sonucum çıkmadı daha 13 gün var beklemedeyizz.. gerçekten çok zor bi süreç dua etmekten başka çaremiz yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?