2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızımız olsaydı biz de ela koyacaktık canım bence süper isim:) 2.ye koyarız artık inşallah

canım çok geçmiş olsun inşallah atlatacaksın ben çok inanıyorum saglıkla kızını kucağına alacağına
dr neden doğuruyorsun dedi yok öyle birşey değil mi allah korusun iyi ki hastanedesin ve kontrol zamanın yakınmıs hemen farketmıs doktorun

Özlemcim Çok Üzüldüm Büyük Geçmiş Olsun
Rabbim Bebeğinizi Size Bağışlasın
Tez Zamanda Herşey Yoluna Girer İnşallah
Sen Moralini Yüksek Tut Gözlem Altındasın Birşey Olmaz İnşallah
Dualarımız Seninle Canım

Özlem canım...Allah yardımcınız olsun...İnşallah sağ salim atlatırsınız...Ama iyi düşün ki iyi olsun...Dualarımız sizinle....

kızlar hepınızden allah razı olsun....geceyı rahat gecırdık sukur...
ben tahmın edıyordum hastaneye yatacagımı ama bu kadar erken deyıl neyse sonu guzel olsunda bundada vardır bır hayır dıyorum bol bol dua edıyorum...
aslında bı tarafım cooook kırgın cok uzgun yıne aynı seylerı yasamakdan cok korkuyorum..bı tarafdanda ben bır anneyım dıyorum kızıma karsı guclu durmam lazım ben yasarsam oda benımle yasıyo ....
ben bu yola cıkarken bunları yasayacagımı cok ıyı bılıyordum...
rabbım sonumuzu hayır etsın dıyebılıyorum elımden hıcbısey gelmıyo keske onun ıcın daha fazlasını yapabılsem.....

Sen Çok Güçlü Bir Annesin Canım Daha Fazla Ne Yapabilirsin Bebişin İçin Canınla Kanınla Besliyosun Ve Sen Biliyosunki Ne Yaparsan Yap Onun Kadereni Değiştiremezsin Elimizden Gelen Tek Şey Biraz Sabır Ve Dua Ben İnanıyorumki Rabbim Mükafatını Verecek İnşallah

Kızlar Ben Bu Park Yatağı Almaya Karar Verdim 2.Bebeğim Kız Olursa Renkleri Onada Uysun İstiyorum Sizce Nasıl

* Aliminyum ve metal gövde
* Pratik katlama özelliği
* Çok kolay taşınabilirlik
* Çıkartılabilir cibinlik
* Fermuarlı hamak
* ÜÇ kademeli beşik seviyesi
* Sallanabilir
* Titreşimli, müzikli ve gece lambalı
* Oyuncaklı tente
* Fermuarlı ileri yaş bebek kapısı
* ÜÇ KATLI Oyuncak sepeti
* Malzeme sepeti
* Alt değiştirme minderi
* Tekerlekli
* Yatak ölçüsü 70*100 cm
* Kurulu ölçü 75*88*110 cm
* Kutu ölçüsü 25*24,5*81 cm

canım çoook geçmiş olsunnn,,rabbim bebeğini sana bağışlasın .. biliyormusun önceden sizler kadar istekli ve heycanlı değildim..hatta test sonuçlarım kötü çıktığında bile soğuk kanlıydım hayırlısı neyse o olsun diyordumm rabbim isterse bağışlar diyordum..ama son 3 gündür inanılmaz istekli inanılmaz heycanlıyım dün gece rüyamda ilk kez kendimle ilgili bi rüya gördüm doğuma gidiyorum ama daha 1 ay var yapmayın diyorum 1 ay var bebeğime bişey olmasın yalvarıyorum diyorum onu nekadar çok istediğimi uyanınca anladım...test sonucum muallakta 23 aralıkta çıkacak rabbim neolur bebeğime bişey olmasın diyorum.. öyle içten dua ediyorumki sana allahım bebeğini sana bağışlasın canım benimm.. ikinizde allaha emanet olun..

Canım benim lütfen ümitsizliğe kapılma..hayatımızda hepimiz farklı şekillerde sınav oluyoruz.senin sınavında bu olsa gerek...güçlü ol,Allah'a sığın:85:

ben çok beğendim canım...ne kadarmış?ben de artık bakmaya başlıyorum da inş...

kızlar günaydın herkese ... nasılsınız??

mesaj yazamıyorum ben alıntı ile cevapladan girdimm sizdede varmı aynı sorun?
günaydın.iyiyiz.sen nasılsın?evet formatı bozuldu sayfanın..hepimizde var sanırım...

günaydın kıslar,

nasılsınız?
beni biraz bilgilendirsenize, özlemcim zor günler geçirmiş(( inşallah hersey yoluna girecekk...
cerenliyagmurun test sonucları gelmemiş daha..
hamilelik güzel ama zor bir süreç kızlar..insan elinde olmadan korkuyor..birbirimizi çok iyi anlıyoruzz

derencim çok hosmus bu yatak..ben de cok beğendim..
kıslar hiç hazırlıklara başladınız mı? daha erken diye ben bir mendil bile alamadım..

Canım Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah. Senin için dua edicem mübarek cuma günü Allah'ım dualarımızı geri çevirmez canım hastaneden kızınla çıkıcaksın.... güzel düşün olurmu....

ben çok beğendim canım...ne kadarmış?ben de artık bakmaya başlıyorum da inş...

günaydın.iyiyiz.sen nasılsın?evet formatı bozuldu sayfanın..hepimizde var sanırım...[/QUOTE]

teşekkür ederim canım çok şükür iyiyimm.. yatak gerçekten çok güzelmiş bende ne alacağım konusunda kararsızım aslında??

Bende Çok Aradım Netten İçime En Çok Sinen Bu Oldu Özellikle 3 Kademeli Yatak Seviyesi İçin Beğendim Bunu Fiyatı 190.00 TL Canım

fiyatı çok uygunn... yatak odamada sığar bende bi bakayım bakalım..

evet canı özlemin sanıyorum düşük tehlikesi var ama hastanede önlemini almışlar çok şükür... inşallah sağ salim atlatıcak ..
benimde test sonucum çıkmadı daha 13 gün var beklemedeyizz.. gerçekten çok zor bi süreç dua etmekten başka çaremiz yok..

inşallahh yavrularınızı Allah'ım size bağışlasın..hep güzel haberler duymak istiyor insan..güzel haberler gelsin de hep birlikte sevinelim inşallahh..
dualarım sizlerle kızlar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…