derencim çok hosmus bu yatak..ben de cok beğendim..
kıslar hiç hazırlıklara başladınız mı? daha erken diye ben bir mendil bile alamadım..
Ben 5 Paket Bez
Önlük
Göğüs Pedi
Şapka Bere Takımı
2 Tane Body Aldım
Evet Fiyatıda Kendide Güzel
bebefix.com da Satılıyor Canım
derencim çok hosmus bu yatak..ben de cok beğendim..
kıslar hiç hazırlıklara başladınız mı? daha erken diye ben bir mendil bile alamadım..
ela naz var bir dekızlar aslında şimal de çok güzel bir isim kız için ben ilkbaşta şimal demiştim ama eşim illede ela olsun dediği için yanına uygun bi isim aradım ve su ismini buldum elanın yanına uyacak başka bir isim söylermisiniz bana
selam kızlar....ben yın e hasteneye yattım moralım cok bozuk konturolum vardı...dr muayene ettı kesesı asagıya ınmıs sen doguruyosun hıc agrın yok mu dedı yok dedım daha oncekılerdede oyle olmustu...agrım hıc olmuyo benım...aslında vAR SEN HISSETMIYOSUN DEDI..sımdı hastanedeyız lutfen bol bol dua edın cok ıhtıyacımız var rabbım melegımızı bıze bagıslasın cokkkk moralım bozuk...
Günaydın canlarımmmmmmmm
ela naz var bir de
canım moralilni yüksek tut çok üzüldüm ben de. kuzunla konuş telkin et kendini. allah sağ selamet kucağına almayı nasip etsin. senin için bu akşam yatmadan önce dua edicem
kızlar nescafe içeniniz varmı? ben daha hiç içmedim çayda içmiyorum ama canım sütlü nescafe istedi kararsızm zararı olur die...
Erkek Teyzesisenin bebişinin cisiyeti ne canım
kızlar nescafe içeniniz varmı? ben daha hiç içmedim çayda içmiyorum ama canım sütlü nescafe istedi kararsızm zararı olur die...
Ben 5 Paket Bez
Önlük
Göğüs Pedi
Şapka Bere Takımı
2 Tane Body Aldım
Erkek Teyzesi
Valla Ben Canım İstedikçe İçiyorum İşyerinde Çok Uykum Geliyor Dikkatimi Toplamama Yardımcı Oluyor
Günaydın canlarımmmmmmmm
ela naz var bir de
canım moralilni yüksek tut çok üzüldüm ben de. kuzunla konuş telkin et kendini. allah sağ selamet kucağına almayı nasip etsin. senin için bu akşam yatmadan önce dua edicem
gunaydın canlarım hepınıze hayırlı cumalar guzel bır gun olur ınsallah hepımız için
kızlar günaydın herkese ... nasılsınız??
mesaj yazamıyorum ben alıntı ile cevapladan girdimm sizdede varmı aynı sorun?
Evet Fiyatıda Kendide Güzel
bebefix.com da Satılıyor Canım
günaydınnnnn
allah yardımcın olsun canım.çok uzuldum gercekten korkma sakın hersey ıyı olacak dualarımız senınle canımselam kızlar....ben yın e hasteneye yattım moralım cok bozuk konturolum vardı...dr muayene ettı kesesı asagıya ınmıs sen doguruyosun hıc agrın yok mu dedı yok dedım daha oncekılerdede oyle olmustu...agrım hıc olmuyo benım...aslında vAR SEN HISSETMIYOSUN DEDI..sımdı hastanedeyız lutfen bol bol dua edın cok ıhtıyacımız var rabbım melegımızı bıze bagıslasın cokkkk moralım bozuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?