2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende bebek taşıma çantası almayı düşünüyorum çok rahat ve 5. ayına kadar kullanılabiliyomuş şu kangurulardan daha rahat

kızlarr günaydın hepinize.. İstanbulda hava berbat insanın içini şişiriyor....

Cerenli yağmur canım 13 gün sonra inşallah tertemiz sonuçlar alıcaksın benim içime doğuyo canım...

Bu arada semaysem sen subarumusun canım....

Evet Fiyatıda Kendide Güzel
bebefix.com da Satılıyor Canım

ok hemen bakıyorum....sağol

derencim çok hosmus bu yatak..ben de cok beğendim..
kıslar hiç hazırlıklara başladınız mı? daha erken diye ben bir mendil bile alamadım..

yok be canım..ben de başlamadım daha...artık yavaş yavaş başlamayı düşünmeye başladım

kızlar nescafe içeniniz varmı? ben daha hiç içmedim çayda içmiyorum ama canım sütlü nescafe istedi kararsızm zararı olur die...

Günaydın canlarımmmmmmmm

ela naz var bir de

canım moralilni yüksek tut çok üzüldüm ben de. kuzunla konuş telkin et kendini. allah sağ selamet kucağına almayı nasip etsin. senin için bu akşam yatmadan önce dua edicem

canım ela naz ı çok düşündüm ama sevmedim

kızlar nescafe içeniniz varmı? ben daha hiç içmedim çayda içmiyorum ama canım sütlü nescafe istedi kararsızm zararı olur die...

iç kuşum iç 1 bardakla hiiiiiiiiiiiiç bişi olmaz. ben de ne çay ne nescafe içiorum doktorum günde 2 bardak zararsız iç dedi. afiyet bal şeker olsun

gunaydın canlarım hepınıze hayırlı cumalar guzel bır gun olur ınsallah hepımız için

gunaydın hayırlı cumalar herkese

allah yardımcın olsun canım.çok uzuldum gercekten korkma sakın hersey ıyı olacak dualarımız senınle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…