artık gun vermıyolar bana.sadece beklememı ıstedıler.bende artık aramıyorum bakalım ne zaman arayacakları bellı degıl.bence sende cok umıtlenme.cunku bende oyle şu gun cıkacak bu gun cıkacak derken husrana ugradım bılıyosun.doktor artık akıllanmıs gun bellı degıl dedı.cıkınca arayacaklar ama bızım ne halde oldugumuzu anlamıyolar tabıkı.allah yardımcımız olsun.zor bır surecden gecıyoruz yıne.ınsallah sonumuz hayırlı olur
Güçlüol .. birde hep pozitif düşün .. çok geçmiş olsunkızlar hepınızden allah razı olsun....geceyı rahat gecırdık sukur...
ben tahmın edıyordum hastaneye yatacagımı ama bu kadar erken deyıl neyse sonu guzel olsunda bundada vardır bır hayır dıyorum bol bol dua edıyorum...
aslında bı tarafım cooook kırgın cok uzgun yıne aynı seylerı yasamakdan cok korkuyorum..bı tarafdanda ben bır anneyım dıyorum kızıma karsı guclu durmam lazım ben yasarsam oda benımle yasıyo ....
ben bu yola cıkarken bunları yasayacagımı cok ıyı bılıyordum...
rabbım sonumuzu hayır etsın dıyebılıyorum elımden hıcbısey gelmıyo keske onun ıcın daha fazlasını yapabılsem.....
iç ; ne olacak 1 tane nescafe ...daha hiç içmemişsin zaten...kızlar nescafe içeniniz varmı? ben daha hiç içmedim çayda içmiyorum ama canım sütlü nescafe istedi kararsızm zararı olur die...
kızlar sizinle bir yazı paylaşmak istiyorum belki çoğunuz biliyosunuzdur bu yazıyı ama annelik çok güzel anlatılmış
Ben anne olmasaydım eğer, mucizelere bu kadar içten inanmayacaktım.Bizi seçip geldiğini öğrendiğim andan itibaren bulutların üzerinde uçamayacaktım. Hayatın bir anda ne kadar anlamlı olduğunu, bir bebeğin insanın içini nasıl ısıttığını, minik bir varlıkla tüm yaşantının baştan yazıldığını bilemeyecektim. En sevmediğim sebzeleri biri için yemeği, kilolarca süt içmeyi, başın ağrıdan çatlasa bile asla ilaç almamakta direnmeyi öğrenemeyecektim.Ben anne olmasaydım eğer,Kendim için değil minik daha ortada olmayan bir varlık için yaşamayı, yürürken, koşarken, sadece onu düşümeyi hiç yaşayamayacaktım.Midem deli gibi bulansa da, sabahlarımı lavoba başında geçirsem de olsun o sağlıklı olsun da benim canım çıksın demeyi, biri için böyle düşünebileceğimi asla öğrenemeyecektim. Annemin ne muhteşem bir insan olduğunu, onu ne kadar çok sevdiğimi ve beni dünyaya getirmek için neler çektiğini asla bilemeyecektim.Kocaman bir göbekle de şık olunabileceğini bilmeyecektim..sevgilerin en üstününü tadamayacaktım...
Güçlüol .. birde hep pozitif düşün .. çok geçmiş olsun
iç ; ne olacak 1 tane nescafe ...daha hiç içmemişsin zaten...
harika bir yazı... çok duygulandım ...
herkese günaydınnn... istanbulda sabah karla karışık yağmur yağdıı sabah ..birden soğudu hava ....üşüdük biraz... bugün kış geldi istanbula
sorma 1 ay sanki bi yılmış gibi geçiyodaha şimdiden böleyse doğunca yandık valla babası benden meraklı :) biz randevu gününden daha önce gidelim diyo
arkadaşlar günaydın güzel bir gün diliyorum.ayrıca bugün çok heyecanlıyım bebişimin 3lü test sonuçlarını alacağım umarım temiz çıkar .birde bu arada bizim msj bölümümüz mü değişti ?
kızlar sizinle bir yazı paylaşmak istiyorum belki çoğunuz biliyosunuzdur bu yazıyı ama annelik çok güzel anlatılmış
Ben anne olmasaydım eğer, mucizelere bu kadar içten inanmayacaktım.Bizi seçip geldiğini öğrendiğim andan itibaren bulutların üzerinde uçamayacaktım. Hayatın bir anda ne kadar anlamlı olduğunu, bir bebeğin insanın içini nasıl ısıttığını, minik bir varlıkla tüm yaşantının baştan yazıldığını bilemeyecektim. En sevmediğim sebzeleri biri için yemeği, kilolarca süt içmeyi, başın ağrıdan çatlasa bile asla ilaç almamakta direnmeyi öğrenemeyecektim.Ben anne olmasaydım eğer,Kendim için değil minik daha ortada olmayan bir varlık için yaşamayı, yürürken, koşarken, sadece onu düşümeyi hiç yaşayamayacaktım.Midem deli gibi bulansa da, sabahlarımı lavoba başında geçirsem de olsun o sağlıklı olsun da benim canım çıksın demeyi, biri için böyle düşünebileceğimi asla öğrenemeyecektim. Annemin ne muhteşem bir insan olduğunu, onu ne kadar çok sevdiğimi ve beni dünyaya getirmek için neler çektiğini asla bilemeyecektim.Kocaman bir göbekle de şık olunabileceğini bilmeyecektim..sevgilerin en üstününü tadamayacaktım...
herkese günaydınnn... istanbulda sabah karla karışık yağmur yağdıı sabah ..birden soğudu hava ....üşüdük biraz... bugün kış geldi istanbula
kızlar ya çikolata yediğim zaman bu kız hareketleniyo :)
mutluluk hormonu devreye giriyo canım :) banada bi büyüğüm söylemişti doktora gitmeden önce çikolata ye ki bebeğin hareketlensin kendini göstersin demişti hakikatende oluyo doktora giderken 1 saat öcesinden çikolata yiyeyim bebişim hareketleniyo bu hafta doktora gittiğimde azını oynatırken gördük çok hoştu :):)
Bursa da öyle nevracım çok soğuk ama hala kar yağmadı hem istiyorum hem korkuyorum kardan :)
kızlar günaydın herkese ... nasılsınız??
mesaj yazamıyorum ben alıntı ile cevapladan girdimm sizdede varmı aynı sorun?
aynen sorun dünden beri bendede var bu arada herkese merabalar arkadaşlar yeni gelenler olmuş hoşgeldiler allah tamamına erdirsin dr gittim valla iyice baktık değişmez artık dedi dr kızlarıma bi erkek kardeş gelecek inşallah kesinleşti bakalım dr göre inşallah öyledir allah sağlık hayır versin inşallah ne yalan söyliyim allah gönlüme göre verdi gerçekten mutluyum değişmezse tabiherkesin gönlüne göre versin allah öncelikle sağlıklı ve hayırlı bende mesaj atayım artık yvonnaya demi ama bizde yazılalım bakalım
hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
selam kızlar..
karnım ağrıyo benim bugün..
4lü tarama test sonuçlarımızda çıkmış,
öğleden sonra hem sonuçları göstericem hem karın ağrımla ilgili görüşcem dr.la..
Allah hayırlısını versin hakkımızda..
geçmiş olsun .. adet ağrısı gibimi ağrıyor.. bizimi günümüz aynı yaa adet günlerine yaklaşınca olur ..benim de 1-2 gündür oluyor..
bak bugün türkcell den gelen msj yazayım sana "bebeğinizin kaşları çıktı .. kirpikleri uzamaya devam ediyor.artık parmaklarını açıp kapatabiliyor. rahat uyumak için kendine pozisyon arıyor"
birde senin cinsiyetin kesinleştimi kız olarak .sonra hiç konuşmadık .. içime kız doğuyor diyordun .... banada öyle demiştin .. benimki kıza döndü :)) kesinleşti bide2 dir ulrasonda net gördük ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?