2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağlık olsun canım ararlar ne de olsa çok takmamaya düşünmemeye çalış .. yok canım benim burda tam 21 günde çıkıyor çünkü cvs sonucum 21. gün çıktı hiç beklememiştim umarım buda öyle olur ... olmasada yapcak bişey yok beklemeye devam..

Güçlüol .. birde hep pozitif düşün .. çok geçmiş olsun
kızlar nescafe içeniniz varmı? ben daha hiç içmedim çayda içmiyorum ama canım sütlü nescafe istedi kararsızm zararı olur die...
iç ; ne olacak 1 tane nescafe ...daha hiç içmemişsin zaten...

harika bir yazı... çok duygulandım ...

Güçlüol .. birde hep pozitif düşün .. çok geçmiş olsun

iç ; ne olacak 1 tane nescafe ...daha hiç içmemişsin zaten...

harika bir yazı... çok duygulandım ...

bende her okuduğumda ağlıyorum hormonlarımız nasıl değişti demekki geçen gün yiğenimle çizgi film izlerken hüngür hüngür ağladım:84:

herkese günaydınnn... istanbulda sabah karla karışık yağmur yağdıı sabah ..birden soğudu hava ....üşüdük biraz... bugün kış geldi istanbula

sorma 1 ay sanki bi yılmış gibi geçiyo daha şimdiden böleyse doğunca yandık valla babası benden meraklı :) biz randevu gününden daha önce gidelim diyo

aynen bizimkisi dee..:)) valla cok mu bağlı olucaz...çocukları sıkmayalım:)))

hadi güzel haberler canım..
mesajlar cok kotu olmus sormaa

ben coookk duygulandım..ağlamaya başladım..

herkese günaydınnn... istanbulda sabah karla karışık yağmur yağdıı sabah ..birden soğudu hava ....üşüdük biraz... bugün kış geldi istanbula

günaydın canımm..

kızlar ya çikolata yediğim zaman bu kız hareketleniyo :)

mutluluk hormonu devreye giriyo canım :) banada bi büyüğüm söylemişti doktora gitmeden önce çikolata ye ki bebeğin hareketlensin kendini göstersin demişti hakikatende oluyo doktora giderken 1 saat öcesinden çikolata yiyeyim bebişim hareketleniyo bu hafta doktora gittiğimde azını oynatırken gördük çok hoştu :):)

ayyy ağzını yerim ben onun bol bol çikolata yiyip öle gidicem kontrole

Bursa da öyle nevracım çok soğuk ama hala kar yağmadı hem istiyorum hem korkuyorum kardan :)

burda yerler tutmadı .. öğlene doğru yumuşar ..sabah bankaya birde sağlık ocağına götürdü eşim beni .. çok üşüdüm ama ...
eve gelip kombiyi açma kararı verdim .. ama ev sıcak.. gene Aralık ortasına kadar yazla bahar yaşadık .. kardan bende korkuyorum bu sene . yerler kaygan oluyor. dikkat edeceğiz artık

kızlar günaydın herkese ... nasılsınız??

mesaj yazamıyorum ben alıntı ile cevapladan girdimm sizdede varmı aynı sorun?

aynen sorun dünden beri bendede var bu arada herkese merabalar arkadaşlar yeni gelenler olmuş hoşgeldiler allah tamamına erdirsin dr gittim valla iyice baktık değişmez artık dedi dr kızlarıma bi erkek kardeş gelecek inşallah kesinleşti bakalım dr göre inşallah öyledir allah sağlık hayır versin inşallah ne yalan söyliyim allah gönlüme göre verdi gerçekten mutluyum değişmezse tabiherkesin gönlüne göre versin allah öncelikle sağlıklı ve hayırlı bende mesaj atayım artık yvonnaya demi ama bizde yazılalım bakalım

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

selam kızlar..

karnım ağrıyo benim bugün..
4lü tarama test sonuçlarımızda çıkmış,
öğleden sonra hem sonuçları göstericem hem karın ağrımla ilgili görüşcem dr.la..
Allah hayırlısını versin hakkımızda..

günaydın arkadaşlar öncelikle özlemcim çok geçmiş olsun allahım kızını sana bağışlasın ve tüm doktora gidecek arkadaşlara bol şans diliyorum umarım hepimiz için keyifli bir gün olur

geçmiş olsun .. adet ağrısı gibimi ağrıyor.. bizimi günümüz aynı yaa adet günlerine yaklaşınca olur ..benim de 1-2 gündür oluyor..

bak bugün türkcell den gelen msj yazayım sana "bebeğinizin kaşları çıktı .. kirpikleri uzamaya devam ediyor.artık parmaklarını açıp kapatabiliyor. rahat uyumak için kendine pozisyon arıyor"

birde senin cinsiyetin kesinleştimi kız olarak .sonra hiç konuşmadık .. içime kız doğuyor diyordun .... banada öyle demiştin .. benimki kıza döndü :)) kesinleşti bide2 dir ulrasonda net gördük ...

Aynen adet ağrısı gibi, o yüzden korkuyorum.. Evet adet günlerimide olacaktım muhtemelen.. ayy inşallah o yüzdendir, içimi ferah tutmaya çalışıyorum bende.. ama korkuyo insan yinede.. Rabbim hepimize hayırlısını versin mübarek Cumaların hur*****e.. Evettt kızım olacak netleştirdik c.tesi günü.. bugünde 4lümüzün sonucuna bakacağız kısmetse öğleden sonra.. ne kadar çok kız var mayıs ayında gerçekten yaa.. erkek yılı falan değil bu yıl çürüttük bu tezi :)) hayırlısıyla bi kucağımıza alsak sağ salim daha bişey istemiyorum şuan.. Allah uzun ömür versin yawrularımıza sağlık versin.. oyyy ne zamandır okuyamıyodum günlük mesajlarını :) pozisyon ararken fırtlıyo heralde..
hissediyomusun sen.. ben arada bi fırt fırt döndüğünü hissediyorum sanki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…