Hosgeldin Gezgin,
Cok sukur iyiyiz tatlim, sen nasilsin?
Hazurliklara baslamissin, TR ye yolculuk ne gunu haftaya?
Annenlere haber verdinmi canim?
bende ayın 27sinde atıl beye gidiyorum canım senın ne zaman
Selam kızlar
msj yazacağım pencereyi bulamadım nolmuş anlayamadım tesadüf aral msjını altıntı yaparak yazayım canım.
İlk defa geçmişi okuyamayacağım özürdilerim kızlar.
İnşallah herkes güzel haberlerle gelmiştir.
3 gün önce ayrıntılı ultrason için gittim 40 dk bütün ölçümler yapıldı bebişimle ilgili dr kalpte bir sorun gördü ( ışık görüyorum dedi bu genelde down sndromlu çocuklarda görülen birşey dedi fakat sizin diğer ölçümler normal olduğu için tamda yorum yapamıyoruz kan sonuçlarınızı görmemiz gerekir dedi) 4 lü test yapmamaız lazım dedi. Ben tabi ne olduğumu neye uğradığımı anlayamadım bağlı olduğu başka bir hastanede kan testimi verdim birde tansiyonum ve nabzım çok yüksek olduğu için tsh ada bakılmasını istedi dr. sonuçları pazartesi alıcam
Gelelim dün ve bugüne dün sabah tansiyonum 15 7 hastaneye acile gittim müdahale ile tansiyon düşürüldü kan, idrar tahlil, EKG derken akşam oldu çarpıntım çıktı kansızlıktan dolayı, kadın doğumcu birde dahiliye görsün sonuçlarını dedi öğleden sonra dahiliyede tansiyonum tekrar yükselmişti dr guatr testine bakalım dedi tansiyon ilacı yazdı kendi drumu tüp bebek drumu aradım tansiyon ilacını başlamamı söyledi sabah akşam. Dün akşam başladım tabiki bu arada tuzsuz yiyorum biliyorsunuz birçok şeyide yemiyorum daha da dikkat etmem söylendi. Bu sabahta yine kan verdim salı günü sonuç alcam
kızlar böyle hastanelerle uğraşıp duruyorum. Çok zormuş kızlar annenin bebeğinin sağlığı için duyduğu kaygı. Rabbim sağlıkla sonunu getirmemiz için sağlık versin.
tansiyon ilacı kullanan varmı aranızda?
Kızlar Ben Bu Park Yatağı Almaya Karar Verdim 2.Bebeğim Kız Olursa Renkleri Onada Uysun İstiyorum Sizce Nasıl
* Aliminyum ve metal gövde
* Pratik katlama özelliği
* Çok kolay taşınabilirlik
* Çıkartılabilir cibinlik
* Fermuarlı hamak
* ÜÇ kademeli beşik seviyesi
* Sallanabilir
* Titreşimli, müzikli ve gece lambalı
* Oyuncaklı tente
* Fermuarlı ileri yaş bebek kapısı
* ÜÇ KATLI Oyuncak sepeti
* Malzeme sepeti
* Alt değiştirme minderi
* Tekerlekli
* Yatak ölçüsü 70*100 cm
* Kurulu ölçü 75*88*110 cm
* Kutu ölçüsü 25*24,5*81 cm
arkadaşlar günaydın güzel bir gün diliyorum.ayrıca bugün çok heyecanlıyım bebişimin 3lü test sonuçlarını alacağım umarım temiz çıkar .birde bu arada bizim msj bölümümüz mü değişti ?
sagolun kızlar allah razı olsun...
serum taktılar agrı kesıcı prepar dıe bısey agrı konturolu yaptılar agrım cıkmada ama her ıhtımale karsı dıye serum takılı duruyo...
rabbım yardımcımız olsun...guzel kızımı bıze bagıslasın cumlenınkıyle ıns...
Elhamd.ablacım bende bebeğimde iyiyiz çok şükür...
Evet başladım,çarşambaya bileti aldık elhamd,ama bakalım gene aksilik olur mu,normalde en önemli işlerimizi hallettik çok şükür,çok mutluyum elhamd.ama insan tedirgin oluyor,geçen sefer havalimanından döndüm 2 kez,inşallah bu sefer olmaz sorun...
Şimdilik herşey yolunda elhamd..
Annemlerde heyecanla bekliyor,ah bir kavuşsak...
Artık yılan hikayesine döndü bu iş,bir gitsemde konu bitse...
bende bebek taşıma çantası almayı düşünüyorum çok rahat ve 5. ayına kadar kullanılabiliyomuş şu kangurulardan daha rahat
evet tatlim, bu kezde gidemezsen yilan hikayesinide gecicek
Ama hayirlisiyla gidiceksin bu kez, birkac gunun kalmis,
annecinde kavusucak yavrusuna:))
Nekadar buyumus olsakta bizler annelerimizin gozunde hala kucucuk evlatlariyiz
Rabbimin izniyle bizlerinde evlatlari olucak insallah,
o gunleride gorelim insallah hepberber
Selam kızlar
msj yazacağım pencereyi bulamadım nolmuş anlayamadım tesadüf aral msjını altıntı yaparak yazayım canım.
İlk defa geçmişi okuyamayacağım özürdilerim kızlar.
İnşallah herkes güzel haberlerle gelmiştir.
3 gün önce ayrıntılı ultrason için gittim 40 dk bütün ölçümler yapıldı bebişimle ilgili dr kalpte bir sorun gördü ( ışık görüyorum dedi bu genelde down sndromlu çocuklarda görülen birşey dedi fakat sizin diğer ölçümler normal olduğu için tamda yorum yapamıyoruz kan sonuçlarınızı görmemiz gerekir dedi) 4 lü test yapmamaız lazım dedi. Ben tabi ne olduğumu neye uğradığımı anlayamadım bağlı olduğu başka bir hastanede kan testimi verdim birde tansiyonum ve nabzım çok yüksek olduğu için tsh ada bakılmasını istedi dr. sonuçları pazartesi alıcam
Gelelim dün ve bugüne dün sabah tansiyonum 15 7 hastaneye acile gittim müdahale ile tansiyon düşürüldü kan, idrar tahlil, EKG derken akşam oldu çarpıntım çıktı kansızlıktan dolayı, kadın doğumcu birde dahiliye görsün sonuçlarını dedi öğleden sonra dahiliyede tansiyonum tekrar yükselmişti dr guatr testine bakalım dedi tansiyon ilacı yazdı kendi drumu tüp bebek drumu aradım tansiyon ilacını başlamamı söyledi sabah akşam. Dün akşam başladım tabiki bu arada tuzsuz yiyorum biliyorsunuz birçok şeyide yemiyorum daha da dikkat etmem söylendi. Bu sabahta yine kan verdim salı günü sonuç alcam
kızlar böyle hastanelerle uğraşıp duruyorum. Çok zormuş kızlar annenin bebeğinin sağlığı için duyduğu kaygı. Rabbim sağlıkla sonunu getirmemiz için sağlık versin.
tansiyon ilacı kullanan varmı aranızda?
Dafnetuğba, semaysem, betus19, NEVRAA, kızlar iyi dilekleriniz için saolun
Zonnetje canım inşallah tansiyonunu kontrol altında tutarsın ben tutamadım
Gezgin sanırım ailenin yanına geliyorsun pek uğrayamazsam şimdiden hayırlı yolculuklar
fDilek canım inşallah bu haftaları sağlıkla geçiririz
KDilara, Aral teşekkürler kızlar
Cerenliyağmur saol canım
gulesram saol canım.
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
az önce tansiyonum yine çok yükseldiği için çıkmak zorunda kaldım tansiyonum yükseldiğinde kulağımda dönen bir pervane sesi beni mahvediyor öğle ilacım yoktu ama yine ilaç içtim.
Kızlar ben tekrar çıkıyorum sağlıkla kalın, kendinizi ve bebişlerinizi dikkat edin. Ara ara uğramaya çalışırım
Kizlar,
Hernekadar rahat gorunmeye calissamda aslinda benimde icten ice korkularim var..normal korkular bunlar gerci ama insan celiskiye dusuyor iste.
Surekli dusunuyorum acaba benim bebegim iyimi, bir aksilik cikicakmi...
Bu ayin 20 sinde detayli ultrasonumuz var.. tarama yapilicak butun organlarinaminik kizimin,
cok merk ediyorum., Rabbim insallah guzel sonuclar almamizi nasip eder.
Bu hamilelik isi hem cok guzel..hemde baya stresli bi surec...en guzeli herseyin iyi oldugunu dusunmek ama gelde anlar bunu gonlune ve beynine.
Yinede kasmamaya, cok dusunmemeye gayret etmeliyiz, bol bol dua etmekten baska yapilicak birsey yokherhalde...
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun, hayirlisiyla saglikla versin insallah yavrularimizi kucaklarimiza..
Cuma duamida yapmis oldum bu arada
Kizlar,
Hernekadar rahat gorunmeye calissamda aslinda benimde icten ice korkularim var..normal korkular bunlar gerci ama insan celiskiye dusuyor iste.
Surekli dusunuyorum acaba benim bebegim iyimi, bir aksilik cikicakmi...
Bu ayin 20 sinde detayli ultrasonumuz var.. tarama yapilicak butun organlarinaminik kizimin,
cok merk ediyorum., Rabbim insallah guzel sonuclar almamizi nasip eder.
Bu hamilelik isi hem cok guzel..hemde baya stresli bi surec...en guzeli herseyin iyi oldugunu dusunmek ama gelde anlat bunu gonlune ve beynine.
Yinede kasmamaya, cok dusunmemeye gayret etmeliyiz, bol bol dua etmekten baska yapilicak birsey yokherhalde...
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun, hayirlisiyla saglikla versin insallah yavrularimizi kucaklarimiza..
Cuma duamida yapmis oldum bu arada
Zonnetjecim bebebklerimiz ve biz Aallaha emanetiz endişe heyecan mutluluk hüzün geçicek inşallah az zkaldıı...
Bugün turkcellden mesaj geldi hamileliğinizi yarıladınız geri sayım başladı diye çok heyecanlandım..Bide artık bebeğim sese ve ışığa tepki veriyomuş müzik dinletebilirsiniz dedi acaba ne dinletmek lazım bebeğe ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?