2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hosgeldin Gezgin,

Cok sukur iyiyiz tatlim, sen nasilsin?
Hazurliklara baslamissin, TR ye yolculuk ne gunu haftaya?
Annenlere haber verdinmi canim?

Elhamd.ablacım bende bebeğimde iyiyiz çok şükür...

Evet başladım,çarşambaya bileti aldık elhamd,ama bakalım gene aksilik olur mu,normalde en önemli işlerimizi hallettik çok şükür,çok mutluyum elhamd.ama insan tedirgin oluyor,geçen sefer havalimanından döndüm 2 kez,inşallah bu sefer olmaz sorun...
Şimdilik herşey yolunda elhamd..

Annemlerde heyecanla bekliyor,ah bir kavuşsak...

Artık yılan hikayesine döndü bu iş,bir gitsemde konu bitse...

Hayırlı cumalar kızlar hepinizee geçmişi okudum bahar ve özlem ikinizin haberlerine çok üzüldüm bu sorunları okuyunca bu aylar birden geçsin istiyoruummm 28. haftayı bi geçsek hepimiz ...
Bahar ve özlem Allahın isimlerinden Ya Mübdiyi eşleriniz karnınıza dokunarak okusun bu çok hayırlıymış ben eşime bazen okutuyorum kendimde okuyorumm..Cuma günü bugün hepimiz dua edelim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalımm

geçmiş olsun canım,inşallah tez zamanda sıkıntıların geçer,bebeğini sağ salim kucağına alırsın..

nerden alıosun canım,bi de fiyatları ne civarda bilgi verebilir misin?

Dafnetuğba, semaysem, betus19, NEVRAA, kızlar iyi dilekleriniz için saolun

Zonnetje canım inşallah tansiyonunu kontrol altında tutarsın ben tutamadım

Gezgin sanırım ailenin yanına geliyorsun pek uğrayamazsam şimdiden hayırlı yolculuklar

fDilek canım inşallah bu haftaları sağlıkla geçiririz

KDilara, Aral teşekkürler kızlar

Cerenliyağmur saol canım

gulesram saol canım.

İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

az önce tansiyonum yine çok yükseldiği için çıkmak zorunda kaldım tansiyonum yükseldiğinde kulağımda dönen bir pervane sesi beni mahvediyor öğle ilacım yoktu ama yine ilaç içtim.

Kızlar ben tekrar çıkıyorum sağlıkla kalın, kendinizi ve bebişlerinizi dikkat edin. Ara ara uğramaya çalışırım

çok geçmiş olsun,allah kızını size bağışlasın inşallah..moralini ii tutmaya çalış..

evet tatlim, bu kezde gidemezsen yilan hikayesinide gecicek
Ama hayirlisiyla gidiceksin bu kez, birkac gunun kalmis,
annecinde kavusucak yavrusuna:))

Nekadar buyumus olsakta bizler annelerimizin gozunde hala kucucuk evlatlariyiz
Rabbimin izniyle bizlerinde evlatlari olucak insallah,
o gunleride gorelim insallah hepberber

bende bebek taşıma çantası almayı düşünüyorum çok rahat ve 5. ayına kadar kullanılabiliyomuş şu kangurulardan daha rahat

babysling mi oluo bebek taşıma çantası?eer oysa ben de ondan almayı düşünüorum,gitti gidiyor da gayet uygun fiyatları,yorumlar da çok ii..zaten kanguru erkek bebekler için ii diilmiş,o yüzden hiç düşünmedim almayı..

bu arada yazı çok güzelmiş,okulda olmasam saatlerce ağlardım herhalde :)

Valla öyle gerçekten...
İnşallah görürüz bizde,o duyguları tadarız...
Şimdiden azıcık hareket hissetsem duygulanıyorum yaa
Bu duygu bambaşka birşey olmalı....

Baharnaz canim,

Biliyorum sen kendine cok dikkat ediyorsun canim
ama bazi seyleri malesef kendimi zkontrol altina alamiyoruz.
Tansiyon cok hassas, bazen herseyi harfi harfine uygulamis olsakta engel olamiyoruz canim yukselmesine,
bence moralle cok cok alakali,
uzme kendini lutfen, sen iyi olki bebeginde seninle birlikte iyi olsun tatlim.
Goruceksin hersey yoluna giricek.
Suan yapman gereken cok cok iyi dinlenmek..
tansiyon "meredini" bi kontrol altina al,,gerisi de halledilicek insallah canim.

Dualarimiz birbirimiz icin, herkes icin..

Rabbim Ozlemcime debagislicak insallah bebegini
geciciek bu sikintilar insallah.

baharnazcım okuyunca cok üzüldüm. inşallahh bişi çıkmayacak Allah'ın izniyle dualarım seninle.
ben de 25 inde gireceğim detaylı ultrasona..
Allah'ım sağlıkla tamamlasak su haftaları..
kendine dikkat et tatlım..dinlen bol bol..su da iç olur mu?

neler olmus oyle gecmıs olsun canım.amnıyosentezmı yapılacak sanada

Kizlar,

Hernekadar rahat gorunmeye calissamda aslinda benimde icten ice korkularim var..normal korkular bunlar gerci ama insan celiskiye dusuyor iste.
Surekli dusunuyorum acaba benim bebegim iyimi, bir aksilik cikicakmi...
Bu ayin 20 sinde detayli ultrasonumuz var.. tarama yapilicak butun organlarinaminik kizimin,
cok merk ediyorum., Rabbim insallah guzel sonuclar almamizi nasip eder.
Bu hamilelik isi hem cok guzel..hemde baya stresli bi surec...en guzeli herseyin iyi oldugunu dusunmek ama gelde anlat bunu gonlune ve beynine.

Yinede kasmamaya, cok dusunmemeye gayret etmeliyiz, bol bol dua etmekten baska yapilicak birsey yokherhalde...

Rabbim hepimizin yardimcisi olsun, hayirlisiyla saglikla versin insallah yavrularimizi kucaklarimiza..

Cuma duamida yapmis oldum bu arada

Son düzenleme:

Zonnetjecim bebebklerimiz ve biz Aallaha emanetiz endişe heyecan mutluluk hüzün geçicek inşallah az zkaldıı...

Bugün turkcellden mesaj geldi hamileliğinizi yarıladınız geri sayım başladı diye çok heyecanlandım..Bide artık bebeğim sese ve ışığa tepki veriyomuş müzik dinletebilirsiniz dedi acaba ne dinletmek lazım bebeğe ???

Son düzenleme:

aynen senin gibi düşünüyorum canım. cok kötü seyler aklıma getirmemeye calısıyorum.ama dediğin gibi bir çelişki içinde oluyor insan..gün içinde düşünmesen de kendini oyalasan da rüyalarına giriyor.
ozellikle bu detaylı ultrasonda kalp iyice inceleniyor.
insan korkuyor..Allah'ım, hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin..güzel haberler gelsin inşallahh

allah kabul etsın canım.

rahatlatıcı müzikler özellikle cok iyi gelirmiş güzelim..gürültülü müziklerden cok
ben rock müzik severim mesela ama:)))
şimdi klasiklerden dinliyoruz kızımla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…