2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Derencim, hosbuldum canim:)

Paylastigin resim ne hostu, minigimde boyledir herhalde diye dusundum
Benim hayal ettigimdende buyukmus 19 haftalik bebek ya
Saglikla gelsinler dunyamiza insallah

Evet Kocaman Olmuş Sıpalarımız
Ama Ben Hala Net Bir Şekilde Hareketlerini Hissedemiyorum :44:
Bir Kere Hissettim Sandım Çok Heycanlandım Meğer Değilmiş

Evet Kocaman Olmuş Sıpalarımız
Ama Ben Hala Net Bir Şekilde Hareketlerini Hissedemiyorum :44:
Bir Kere Hissettim Sandım Çok Heycanlandım Meğer Değilmiş

Henuz bende hicbir hareketini hissetmedim canim, gecen bir aksam sanki bisiler kipirdadi gibi oldu ama ben emin olamadim, ertesi gunde bisiyler hissederim diye umdum ama...malesef beklicez sabirla

Bak sen su yaramazlaraaa...nelerde dusunurlermis oyle yuvalarinda
Atsalarda su tekmelerini bizde siftahi etsek yaw

Eline saglik Nevracim, arada bunlarada ihtiyacimiz var

Henuz bende hicbir hareketini hissetmedim canim, gecen bir aksam sanki bisiler kipirdadi gibi oldu ama ben emin olamadim, ertesi gunde bisiyler hissederim diye umdum ama...malesef beklicez sabirla

Demek Yalnız Değilim 18 Haftalarda Olan Arkadaşlarımız Hissedince Çok Heveslendim
Sürekli Kulağım Orda Attı Atacak Diye Rabbim Nasıl Bir Mucize Bu

kızlar bişey sorucam hamilelerin karnında bi çizgi oluşuyoya sonradan acaba ne zaman çıkcak o ?

Göbek Deliğinden Başlayıp Kasıklara Doğru İnen Çizgiden Bahsediyorsun Sanırım
Ben 19 Haftamdayım Benimki Bayağı Belirginleşti Sanırım Doğum Sonuna Kadar Azar Azar Belirginleşerek Çoğalıyo Canım :26:

Son düzenleme:

CANIM AYNI ŞEYİ DÜŞÜNÜYORUZ. ben de bebeğimi aldırmayı istemem ama çaresi olan bir hastalığı varsa anne karnında müdahale edilmesini istiyorum

agubugu başladı. benim hocam jale özen dural çıktııııııııııııııı:86:
Kadının adını duydum Zonox jale diyodu acaba onun hocasımı diye izledimm ne kadar tatlı bi kadın yaa ayak masajını eşim çok seviyo ona yapayım anlattıklarını :))

Dilekcim Türkcellin Baba Oluyorum Servisine Kayıt Olmak İçin Ne Yapılacağını Soracaktın Eşine
Öğrendinmi Acaba Benim Kocişte Faydalansın İstiyorum
Derencim davet yazıp eşimin numarasını 7365 e göndermişim giden mesajlardan baktımm dene bakalım bi olur galibaa..
Buarada paylaştığın resmi eşime göstericem o hala yok patates kadar yok avakado kadar diyo en son karpuz kadar diycek diye korkuyorumm görsün bebişim nasıll:)))

kızlar bişey sorucam hamilelerin karnında bi çizgi oluşuyoya sonradan acaba ne zaman çıkcak o ?
O herkeste olmayabiliyo canım bende azcık var sankii ama hiç istemiyorum yaa bekarken bi kadında görmüştüm göbek deliği simsiyahtı çamur gibi

evet canım çok tatlıdır çok pozitif bir insan

kızlar lütfen günde 8 ila 10 bardak su içmeyi unutmayın AMİNO SIVINIZ için.

Kendi Telefonumdan Yapıyorum Demi Canım Bu Söylediğini
Hehehe Benimkide Öyle Haftalık Gebeliklerden Öğrendiği Hangi Terim Varsa Onu Söylüyo
Akşam Bende Göstereyim Bari Görsünler Bebişlerimizin Ne Kadar Koccaman Olduğunu

Son düzenleme:
selam kızlar herkese mutluluk dolu bir hafta sonu diliyorum öncelikle özlem ciesra geeçmiş olsun en kısa zamda bu zorlukları atlatmanızı ve kuzularınıza sağlıkla kavuşmanız dileğiyle simgecim gözünaydın ayrıntılıyı güzel atlatmışsın kuzun bu sınavı geçmiş darısı bizim kuzularımıza oğlunda hayırlı olsun

kızlarr ben geldimm dün giremedim nasılsınızz smgemmm şok oldumm yaaa nasıl olur demek erkekmişş demek benim furkanıma arkadaş geliyor canımm şaşırdım valla hayırlısı olsun tatlımm yaa maşallahh boylu poslu bir yakışıklın olacak ozamann maşallah maşallahh
ayrıntılı ulturason nasıl oluyor canımm ben girmedimm

kızlarr doktorum bana detaylı ulturasondan bahsetmedi amaben girmek istemiyorum pek yaa ya yanlış bir tespit falan olursa kafayı yerimm rabbim yaşatmasın hiçbir anneye böyle şeylerr

ciesra rabbim esirgesinn bebişini çok üzüldüm inşallah iyisinizdirr sıkı sıkı tuttunur bebişin sana inşallah canımm rabbimm esirgesin iyi haberlerini bekliyoruzz canımm

zonox bende senin gibi canım bebişimi artık iyce hissediyorum kasıklarıma tepik atıyor sankı birde sag tarafımda hissediyorum demekki ayakları kasıgımda belkide dediğin gibi hissettiççe çok güzel oluyorr maşallahh küçük kuzularımıza :)))

derencimmmmkoydugun oresimi görünce şaşırdımm şimdi bizim bebişler böyle mi yanii ben daha küçük zanediyordumm maşallahh yaa he yecan yaptımm demekk miniklerimiz böyle büyümüşş rabbim esirgesinn

kızlar bebeklerimizin tekme atan o minicik ayakları takribi bu kadar :) bu fotoğraftaki bebek 22 haftalık doğup yaşamayı başarmış maşallah

kızlarr ben geldimm dün giremedim nasılsınızz smgemmm şok oldumm yaaa nasıl olur demek erkekmişş demek benim furkanıma arkadaş geliyor canımm şaşırdım valla hayırlısı olsun tatlımm yaa maşallahh boylu poslu bir yakışıklın olacak ozamann maşallah maşallahh
ayrıntılı ulturason nasıl oluyor canımm ben girmedimm

kızlarr doktorum bana detaylı ulturasondan bahsetmedi amaben girmek istemiyorum pek yaa ya yanlış bir tespit falan olursa kafayı yerimm rabbim yaşatmasın hiçbir anneye böyle şeylerr

ciesra rabbim esirgesinn bebişini çok üzüldüm inşallah iyisinizdirr sıkı sıkı tuttunur bebişin sana inşallah canımm rabbimm esirgesin iyi haberlerini bekliyoruzz canımm

zonox bende senin gibi canım bebişimi artık iyce hissediyorum kasıklarıma tepik atıyor sankı birde sag tarafımda hissediyorum demekki ayakları kasıgımda belkide dediğin gibi hissettiççe çok güzel oluyorr maşallahh küçük kuzularımıza :)))

derencimmmmkoydugun oresimi görünce şaşırdımm şimdi bizim bebişler böyle mi yanii ben daha küçük zanediyordumm maşallahh yaa he yecan yaptımm demekk miniklerimiz böyle büyümüşş rabbim esirgesinn

Evet canım kendi telefonundan atıyosunn..Geçen arkadaşlarla oturuyoruz benim mailler eşimin telefonunada geliyo açtı maili hamileliğinizin 20. haftasındasınız diye okudu koptuk hepimiz orada
Buarada erkekler daha sakin oluyo benim göbüş çıktı ve hissediyorum bebeğimi diyorum hala o gazdır gaz diyo

Eki Görüntüle 113707

kızlar bebeklerimizin tekme atan o minicik ayakları takribi bu kadar :) bu fotoğraftaki bebek 22 haftalık doğup yaşamayı başarmış maşallah
Ayyy nekadar değişik geliyo bu resimler yaaa

Merhaba turkocum nasılsıınnn

[ Merhaba turkocum nasılsıınnn[/QUOTE]

çok şükür iyiyim canımmm sizler nasılsınız bebişleribizi hissetmeye başladınızmı ben baya baya artık hissediyorumm resmenn tepikliyorr :)))

Dilekcim Yaptım Oldu Sanırım Eşime Mesaj Gitmiş Çok Sağol Tatlışımm

Kızlar Biz Mama Yemeğe Gidiyoruz Oğlumla Çok Acıkdık Görüşürüz :80:

Hamilelik döneminde kilo alımı

"Fazla kalorili yiyecekler yemiyorum, ama yine de kilo alıyorum!" Çoğu anne adayının içinden geçen bir cümledir bu. Gerçekte neler oluyor? Gebelikte kilo artar. Artmalıdır, başka şekilde sağlıklı bir bebeğin doğması mümkün değildir. Gebelikte "bebeğim yeterince kilo alsın, ancak ben bebeğimin aldığı kadar kilo alayım, fazlasını almayayım." düşüncesi güzel olmakla beraber gerçekleşmesi pek mümkün değildir. Miyadına gelindiğinde anne adaylarının çoğu (aşırı yağlı ve karbonhidratlı yiyeceklerden uzak dursalar bile ) ekstradan ortalama 4.5 kilogramlık bir yağ deposu oluştururlar. Bu yağ deposunun var olma amacı doğanın sizin bebeğinizi doğum sonrasında oluşabilecek muhtemel bir kıtlık durumuna karşı koruma çabasıdır. Ne kadar düşük kalorili beslenseniz de bedeniniz bu yağ deposunu oluşturacaktır

Bu haftaya kadar aldığınız kilo muhtemelen 3.5-6 kilogram arasıdır (daha azı veya fazlası elbette olabilir). Bu haftadan itibaren ise haftada ortalama 450 gram alacaksınız.Bu rakam her anne adayında farklı olabilir.

Tartıya çıktığınızda gördüğünüz rakamın önemli bir kısmı vücudunuzun sıvı tutma eğilimini yansıtmaktadır. Bazı anne adaylarında sıvı tutma eğilimi daha fazla olduğundan bu anne adayları beklediklerinden daha fazla kilo alırlar. Doğum sonrasında daha kolay verilen bu "kilolar" anne adaylarında kendini bu haftalarda bile, özellikle ayak bileklerinde ortaya çıkan şişlikler ("ödem") şeklinde gösterirler. Bu şişlikler özellikle akşama doğru artar ve ödem eğilimi olan anne adaylarında en belirgin özellik sabah-akşam tartısının çok belirgin farklılıklar göstermesidir. Böyle bir durum söz konusuysa doktorunuza durumu mutlaka iletin. Genellikle daha ileri haftalarda ortaya çıkan ödemler bazı durumlarda preeklampsi ("preeklampsi" telaffuz etmesi güç ancak her anne adayının sözlüğüne yerleştirmesi önemli bir kelimedir. Gebelikte tansiyon yükselmesi, idrarda protein kaybı ile seyreden bu tümüyle gebeliğe özgü normaldışı durum hakkında ilerleyen haftalarda daha çok bilgi sahibi olacaksınız) habercisi olabilmelerine karşın tansiyon ölçümünüz normal olduğu ve idrarınızda protein kaybı olmadığı sürece bunu tamamen bir "bünye meselesi" olarak kabul edebilirsiniz.

Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 20.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

turkocum hoşgeldin canım. birazdan çıkıcam acilen paylaşim dedim bu bilgiyi. hepinişzi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…