Derencim, hosbuldum canim:)
Paylastigin resim ne hostu, minigimde boyledir herhalde diye dusundum
Benim hayal ettigimdende buyukmus 19 haftalik bebek ya
Saglikla gelsinler dunyamiza insallah
Evet Kocaman Olmuş Sıpalarımız
Ama Ben Hala Net Bir Şekilde Hareketlerini Hissedemiyorum :44:
Bir Kere Hissettim Sandım Çok Heycanlandım Meğer Değilmiş
çok duygulandık bugünlerde .... üzüldük ..bol bol dua ettik ... inşallah sırayla iyi haberler gelecek .....
hepimizin morali iyi olsun ... hiçbirimizin bebeği üzülmesin ..hadi gülelim biraz...
Anne Karnındaki Bebek Konuşmaları
*Ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari ...
Ulean 5 aydır tekmeliyom tepki yok!!! Du ben bunu bi ısırayımm...
Yaw amma da sulu bir ortam bu yaw, bebek miyiz, balık mıyız anlamadım gittiAğlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? He, sorarım size? Ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı erkek mi..
Tekmeden başka lüksümüz yok anasını satayım. Rahimde rovaşata!
Yaw anne sağa sola dönüp durma, kıpraşma zati kaydırak gibi kayıyorum, bi türlü uyutmadın beni, hah tamam şimdi oldu kıpırdama artık, hmmmmm şimdi oldu parmak emerek uyumak güzelmiş, insan bi müzik çalar, ninni söler öle uyutur yaaaa
Henuz bende hicbir hareketini hissetmedim canim, gecen bir aksam sanki bisiler kipirdadi gibi oldu ama ben emin olamadim, ertesi gunde bisiyler hissederim diye umdum ama...malesef beklicez sabirla
kızlar bişey sorucam hamilelerin karnında bi çizgi oluşuyoya sonradan acaba ne zaman çıkcak o ?
Hiçbirimiz Kıyamayız Sanırım Canım
Benim Doktorumda Ayrıntılı Usg İçin Aynsını Söyledi Kendisi Yapmıyor Başka Bir Yere Yönlendirdi
Gitmesende Olur Bu Satten Sonra Aldırmazsın Herhalde Dedi Bana
Bende Hayır Tabiki Aldırmam Ama Eğer Anne Karnında Tedavisi Mümkün Olacak Bir Hastalığı Filan Varsa Bilmek İsterim Onun İçin Gidicem Dedim Öyle Birşey Olsa Bizde Görürdük Dedi Şaşırdım Kaldım :26:
Kadının adını duydum Zonox jale diyodu acaba onun hocasımı diye izledimm ne kadar tatlı bi kadın yaa ayak masajını eşim çok seviyo ona yapayım anlattıklarını :))agubugu başladı. benim hocam jale özen dural çıktııııııııııııııı:86:
Derencim davet yazıp eşimin numarasını 7365 e göndermişim giden mesajlardan baktımm dene bakalım bi olur galibaa..Dilekcim Türkcellin Baba Oluyorum Servisine Kayıt Olmak İçin Ne Yapılacağını Soracaktın Eşine
Öğrendinmi Acaba Benim Kocişte Faydalansın İstiyorum
O herkeste olmayabiliyo canım bende azcık var sankii ama hiç istemiyorum yaa bekarken bi kadında görmüştüm göbek deliği simsiyahtı çamur gibikızlar bişey sorucam hamilelerin karnında bi çizgi oluşuyoya sonradan acaba ne zaman çıkcak o ?
Derencim davet yazıp eşimin numarasını 7365 e göndermişim giden mesajlardan baktımm dene bakalım bi olur galibaa..
Buarada paylaştığın resmi eşime göstericem o hala yok patates kadar yok avakado kadar diyo en son karpuz kadar diycek diye korkuyorumm görsün bebişim nasıll:)))
herkese günaydın kızlar dün doktora gittik ve detaylı ultrasona girdim herşeyi normal çıktı.
24cm 404 gr olmuş bebeğim. ben hiç kilo almamışım ama bebeğim çok kilo almış. bu arada doktorda çok büyük şok yaşadık oğlum olacakmış gerçi hala bu olaya alışamadım ama pipisini gördük çok şaşırdım ya kendimi kıza çok hazırlamıştım çok garip bi duygu oluyo aldığım pembişler hep kaldı
herkese günaydın kızlar dün doktora gittik ve detaylı ultrasona girdim herşeyi normal çıktı.
24cm 404 gr olmuş bebeğim. ben hiç kilo almamışım ama bebeğim çok kilo almış. bu arada doktorda çok büyük şok yaşadık oğlum olacakmış gerçi hala bu olaya alışamadım ama pipisini gördük çok şaşırdım ya kendimi kıza çok hazırlamıştım çok garip bi duygu oluyo aldığım pembişler hep kaldı
canım benim göbüşümde o çigi çıkmıştı ve giderek belirginleşiyorkızlar bişey sorucam hamilelerin karnında bi çizgi oluşuyoya sonradan acaba ne zaman çıkcak o ?
Eki Görüntüle 113707
kızlar bebeklerimizin tekme atan o minicik ayakları takribi bu kadar :) bu fotoğraftaki bebek 22 haftalık doğup yaşamayı başarmış maşallah
Evet canım kendi telefonundan atıyosunn..Geçen arkadaşlarla oturuyoruz benim mailler eşimin telefonunada geliyo açtı maili hamileliğinizin 20. haftasındasınız diye okudu koptuk hepimiz oradaKendi Telefonumdan Yapıyorum Demi Canım Bu Söylediğini
Hehehe Benimkide Öyle Haftalık Gebeliklerden Öğrendiği Hangi Terim Varsa Onu Söylüyo
Akşam Bende Göstereyim Bari Görsünler Bebişlerimizin Ne Kadar Koccaman Olduğunu
Ayyy nekadar değişik geliyo bu resimler yaaaEki Görüntüle 113707
kızlar bebeklerimizin tekme atan o minicik ayakları takribi bu kadar :) bu fotoğraftaki bebek 22 haftalık doğup yaşamayı başarmış maşallah
Merhaba turkocum nasılsıınnnkızlarr ben geldimm dün giremedim nasılsınızz smgemmm şok oldumm yaaa nasıl olur demek erkekmişş demek benim furkanıma arkadaş geliyor canımm şaşırdım valla hayırlısı olsun tatlımm yaa maşallahh boylu poslu bir yakışıklın olacak ozamann maşallah maşallahh
ayrıntılı ulturason nasıl oluyor canımm ben girmedimm
ayyybu minik ayaklarımı hissediyorz şimdi canlarım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?