2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

[ Merhaba turkocum nasılsıınnn

çok şükür iyiyim canımmm sizler nasılsınız bebişleribizi hissetmeye başladınızmı ben baya baya artık hissediyorumm resmenn tepikliyorr :)))[/QUOTE]

merhaba turkocum inşallah bizde sizler gibi o güzel tekmeleri net hisseder bol bol tepik yeriz inşallah

[merhaba turkocum inşallah bizde sizler gibi o güzel tekmeleri net hisseder bol bol tepik yeriz inşallah[/QUOTE]

işallah canım az kaldı yakında net hisedersiniz benim 2. gebelik oldugundadanda kaynaklanıyormuş canım"

Derencim önemli değil canımm afiyet olsunnnn..
Zonoxcum bu yazıyı okudum dün benim dr. acayip kilo düşmanı yaa gören sen nasıl 5. aya girdin diyo ama dr. kalsa 4 ay hiç kilo alma diycek anlamadım gitti :S:S
Turko bende hissediyorum 1 haftadan fazladır kasıklarımda pıtpıt minik tekmeler yiyorumm

kızlar birşey sorucam ben sola dönük uzandığımda çoğu zaman kabuurgalarımın orda kalbimin attığını hissediyorum neden acaba benim gibi hisseden var mı acaba

kızlar birşey sorucam ben sola dönük uzandığımda çoğu zaman kabuurgalarımın orda kalbimin attığını hissediyorum neden acaba benim gibi hisseden var mı acaba

canım inan birazda ben soracaktım o soruyu bzende belimde attığını hissediyorum anlamadım gitti

hahaha çok ilginç acaba bebeğin atışlarıda biz mi anlamıyoruz

gerçekten ilginç canım eşime bu durumu söylediğimde eee içinde bir canlı var böyle normalden farklı şeyler hissetmen doğaldır demişti galiba bizim kuzular içerde afacanlıklar yapıyorlar ay yerim ben o kuzuları

kızlar ya bi şey sorcam..ne güzel hepiniz hissetmeye başlamışsınız tekmeleri,sizin için çok sevindim ama ben hala bi şey hissetmiorum,17+5 im..doktorum 22. haftaya kadar hissedersin dedi ama siz hepiniz hissedince ben de korkmaya başladım artık,bi de kasığımda ağrı oluo bazen,kramp gibi sizde de oluo mu?

nedense eşlerin cvbı hep aynı oluyo bende yerim valla ay şimdiden ısırasım geliyo

ben 20. haftama giricem canım bendede oluyodu öle kramplar ama bu sıralar yok

kızlar tekrar merhaba..ya bi şey sorcam..ne güzel hepiniz hissetmeye başlamışsınız tekmeleri,sizin için çok sevindim ama ben hala bi şey hissetmiorum,17+5 im..doktorum 22. haftaya kadar hissedersin dedi ama siz hepiniz hissedince ben de korkmaya başladım artık,bi de kasığımda ağrı oluo bazen,kramp gibi sizde de oluo mu?

çıkıcaktım çıkamadım turko, bu bebiş çok tatlı sürekli eli gözünde sıpanın

Merhaba 3410 herkesin hamileliği farklıdır canım kesinlikle hiçbir konuda kıyaslama yapma.Yağ dokusu kilo cinsiyet hepsi etkiliyo bebeği hissetmelerimizi..Zaten önümüzdeki aylarda uykudan uyandıracak kadar hissedicez :))
Buarada kalp atışı olayı kan hacmimiz çok fazla arttı ondan olabilir belkii...

Bugün agubuguda sola yatma zorunluluğunda hissetmeyin kendinizi dedi kafaya takınca uykusuz olurmuşuz..Dinlenirken tv izlerken solu seçin ama uykuda kendinizi kasmayın falan dedi sırt üstü bile yatılabilir dedi yüzüstüde bacak arasına yastık koyup yatın dedi gevşeme pozisyonudur dedi ben öyle yatıyorum çoğunluklabilginize arkadaşlar..

canım benimde 18. haftam ben hala hiçbişey hissetmiyorum doktorum kesinlikle normal dedi... herkeste aynı olmayabilir dedi,kişiden kişiye değişiyor anlayacağın 5. ayındada hissedebilirsin dedi.. bilgin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…