[ Merhaba turkocum nasılsıınnn
kızlar birşey sorucam ben sola dönük uzandığımda çoğu zaman kabuurgalarımın orda kalbimin attığını hissediyorum neden acaba benim gibi hisseden var mı acaba
canım inan birazda ben soracaktım o soruyu bzende belimde attığını hissediyorum anlamadım gitti
kızlarr 20 haftalık bebegin ulturason videosu
4D Ultrasound Scan Fetal Video Clip ( 20 weeks)
hahaha çok ilginç acaba bebeğin atışlarıda biz mi anlamıyoruz
gerçekten ilginç canım eşime bu durumu söylediğimde eee içinde bir canlı var böyle normalden farklı şeyler hissetmen doğaldır demişti galiba bizim kuzular içerde afacanlıklar yapıyorlar ay yerim ben o kuzuları
kızlar ya bi şey sorcam..ne güzel hepiniz hissetmeye başlamışsınız tekmeleri,sizin için çok sevindim ama ben hala bi şey hissetmiorum,17+5 im..doktorum 22. haftaya kadar hissedersin dedi ama siz hepiniz hissedince ben de korkmaya başladım artık,bi de kasığımda ağrı oluo bazen,kramp gibi sizde de oluo mu?
kızlarr 20 haftalık bebegin ulturason videosu
4D Ultrasound Scan Fetal Video Clip ( 20 weeks)
kızlar tekrar merhaba..ya bi şey sorcam..ne güzel hepiniz hissetmeye başlamışsınız tekmeleri,sizin için çok sevindim ama ben hala bi şey hissetmiorum,17+5 im..doktorum 22. haftaya kadar hissedersin dedi ama siz hepiniz hissedince ben de korkmaya başladım artık,bi de kasığımda ağrı oluo bazen,kramp gibi sizde de oluo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?