meraba kızlr nasılsınız biz çok iyiyiz Allahaşükür. dün ilk tekmemizi yedik son 2 haftadırhep gıdıklanma hissediyodum dün akşam yemeğimi yedim uzun zamndır ilk defa portakal suyu sıkayımda içeyim dedim demkki bizim oğlan portakalı ok sevicek 3 kere tekme yedim hatta 3cüyü karnımın dışınan gördüm karnım şişti indi. çok güzeldi amayaaaa:97:
hayırlı olsun .. erkek çocukların tekmesi daha kuvvetli oluyor.. bizim kızlar daha cılız..
erkek anneleri bu haftalarda tekmelendiler valla ...şimdi sıra bizde inşallah bekliyoruz:))) dün yatarken benimki içimde kayar gibi oldu .. ama daha tekme hissetmedim
meraba kızlr nasılsınız biz çok iyiyiz Allahaşükür. dün ilk tekmemizi yedik son 2 haftadırhep gıdıklanma hissediyodum dün akşam yemeğimi yedim uzun zamndır ilk defa portakal suyu sıkayımda içeyim dedim demkki bizim oğlan portakalı ok sevicek 3 kere tekme yedim hatta 3cüyü karnımın dışınan gördüm karnım şişti indi. çok güzeldi amayaaaa:97:
Maşallah Tosununa Canım
Ama Ben Kıskanmaya Başlıyorummmmmmmmm
gunaydın kızlar nasılsınız?????
bız cok sukur ıyıyız ıns hep de oyle oluruz...sabah aksam agrı konturolune gıdıyoruz dogumhaneye ben hıssetmedıgım ıcın agrı dr lar konturol edıyor cok sukur agrım yokmus crp ye baktılar oda cok ıyı cıktı pazartesı gunu ıns problemsız gecer amnıyosentesıde verırız bıraz sıkıntılarımız gecer...
cıesrayada cok gecmıs olsun allah hepımızın yardımcısı olsun....
nazar etme neolur otur dinle seninkide olur
şaka biyane bikereye mahsus bişeydi daha hissetmedim akşam yine portakal suyu içicem bakalım yine ayısı olucak mı?
Yok Anam Benimki Tembel Herhalde Değil Portakal Suyu Ben Portakal Kamyonunu Komple Yesem Fayda Etmez
kızlar geçen tvde reklamda bi meyve gördüm canım ister gibi oldu sonra kızım bu mevsimde saçmalama uğraştırma milleti unut gitsin dedim sildim kafamdan..Sonra markette alışverişte bi baktım o meyve şok oldumm hemde öyle tansaş migros gibi market değil arkadaşım bile şaşırdı al hemen dedi aldım bi güzel yedimm :))
kızlar geçen tvde reklamda bi meyve gördüm canım ister gibi oldu sonra kızım bu mevsimde saçmalama uğraştırma milleti unut gitsin dedim sildim kafamdan..Sonra markette alışverişte bi baktım o meyve şok oldumm hemde öyle tansaş migros gibi market değil arkadaşım bile şaşırdı al hemen dedi aldım bi güzel yedimm :))
kızlar bebişlerinize isim belirledinizmi biz oğlumuza ÇINAR ismini koyacağız inşallah babası erkek olursa çınar olcak ismi diyordu kız ismini de ben koyacaktım ben ona diyorm ki kökleri içmde büyüyen bir ÇINAR canımıniçi oğlum seni çooook seviyorum
kızlar bebişlerinize isim belirledinizmi biz oğlumuza ÇINAR ismini koyacağız inşallah babası erkek olursa çınar olcak ismi diyordu kız ismini de ben koyacaktım ben ona diyorm ki kökleri içmde büyüyen bir ÇINAR canımıniçi oğlum seni çooook seviyorum
çınar çok güzel bi isim bende çok beğeniyorum ama eşim beğenmiyo
bizde doruk ismine karar verdk tabi son anda deişmezse fikrimiz:97:
evet canım hiç sorma bizde çınar ismini düşündüğümüzde çok yaygın bir isism değildi ama şimdi şuu lale devri dizisinde duydukça millet etkilenmeye ve koymaya başladı hatta insanların diziden etkilenip koyduğumuzu düşünmelerinden çekindik ama eşim bu isme ve gücüne o kadar inanıyor ki vazgeçmiyor bende alıştım artık ismebiz de :) hamileliim yeni belli olduunda yeğenim,hala oğlun olsun,adı da çınar olsun demişti,biz de gel git söylemeye alıştık,hoşumuza da gitti..ama bu ara çok duydum çınarı..arda ya da duru ismine benziek galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?